Sari la conținut

Vizitator nicushor

Postări Recomandate

Vizitator nicushor
Reputație: 0

Salutare dragi amatori de masaj erotic. După 3 vizite la acest salon am hotărât sa fac şi eu o postare. Nu am găsit salonul in rândurile saloanelor Din topic si de aceea am început altul. In primul rand locaţia este de mare clasa nota 9 camere multe discreţie maximă nu te întâlneşti cu alţi confraţi şi baie curată cu prosoape curate şi saltele din piele sintetică dar cate se curată cu alcool după fiecare şedinţă. Halatul este de minim 80 lei ce include masaj erotic şi de relaxare si body pe parcursul a 30 min, si creste in funcţie de ora şi tip, oficial fără sex. Neoficial însă poţi negocia cu fetele la locul faptei. Menţionez ca multe din fete sunt bruneteee şi pentru cine are o problema e mai nasol. Eu am făcut doar masaj varianta de 30 min si de fiecare data mi sa oferit şi o alternativă care variază între 100 şi 150 lei in plus pentru maseuza oral şi normal protejat o finalizare. Singura din fete care mi-a plăcut a fost Izabella o fata blondă cu sani mari nr 3 cu picioare şi fund bestial nu as bagă mana in foc de naţionalitate dar nu a deranjat. Masajul a fost bun cel de relaxare nota 8 am primit şi mai bune iar cel body şi erotic a fost groaznic din următorul motiv:))) nu am vrut sa fac mai mult. Aşa sa transformat masajul meu erotic intro laba in scarba:)). Dacă as fi avut in plus 100 lei probabil ca as fi avut parte de ceva mai multă atentie, aşa ca o recomand pe Isabella pentru un fuck cu o tipa bună cu pasarica grasă sani frumoşi şi mari şi o atitudine frumoasă la început. programul fetei este de dimineaţa in principiu aşa ca puteţi încerca dacă nu va deranjeaza preţul in plus fata de şedinţă.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Stimulat de posturile de pe site, am luat hotararea sa fac o incercare salonului Dolce din zona Bucur Obor.

Am format numarul de telefon 0749.177.272 si mi-am facut o programare peste trei sferturi de ora.

Ajuns la fata locului, am constatat ca salonul se afla intr-o la etajul unu al unei case vechi.

Am intrat in receptie unde am avut doua surprize neplacute: doi clienti arabi stateau la televizor asteptandu-si prietenii si faptul ca majoritatea fetelor erau de etnie rroma.

Intr-un final am ales varianta de 150 lei/30 minute.

Fata cu care am intrat in masaj era blonda vopsita, in jur de 20 ani, ochi caprui, inaltime 1,65 m, in jur de 55 kg, sani medii spre mici.

Am cerut sa fac un dus, lucru care a surprins domnisoara. Baia era destul de mare dar mizerabila.

Avand in vedere ca aveam doar o jumatate de ora, a inceput direct cu masajul erotic, a pus repede prezervativul, a facut un oral scurt continuat cu normal cu ea deasupra.

Note:

Locatie   5 (lipsa totala intimitate, m-am intalnit cu alti clienti, se auzea totul din receptie)

Masaj relaxare inexistent

Masaj erotic  6 (se grabea foarte tare)

Sex oral   7,5 (protejat, nu a vrut sub niciun fel fara prezervativ, dar destul de bine executat)

Sex normal  6 (si la acest capitol s-a grabit)

Gfe  6

Un loc unde conteaza mai mult cantitatea si nu calitatea.

In principiu ai de unde alege daca nu ai resentimente fata de reprezentantele etniei rrome.

Asadar, pentru o eliberare scurta, este o varianta. Dar daca aveti solutii mai bune mergeti pe ele.

  • Like 1
Link spre comentariu

"Avand in vedere ca aveam doar o jumatate de ora, a inceput direct cu masajul erotic, a pus repede prezervativul, a facut un oral scurt continuat cu normal cu ea deasupra."

 

Am si eu o intrebare, Eugen. Fara suparare, in ce a constat masajul erotic ??? Tot aud ca se face "MASAJ EROTIC" la saloanele cu de toate !! Oare voi stiti cu ce se mananca asta sau doar inghititi galusca, cum ca ala e "masaj erotic" ??? Ma indoiesc ca duduca ti-a facut masaj erotic, faptul ca te-a mangaiat (probabil) de 2-3 ori si se grabea foarte tare nu-mi seamana deloc a masaj erotic, nici macar de nota 6 !!

Ma scuzati de off-topic, dar efectiv nu ma pot abtine. Este ceea ce se cheama "dezinformare" sau "informare gresita" a userilor. Mai aproape de realitate mi se pare exprimarea lui @Nicushor "Masajul a fost bun cel de relaxare nota 8 am primit şi mai bune iar cel body şi erotic a fost groaznic din următorul motiv:))) nu am vrut sa fac mai mult. Aşa sa transformat masajul meu erotic intro laba in scarba:))" , desi ca NICI LABA NU SE POATE CONSIDERA MASAJ EROTIC.

 

Daca este inoportuna interventia mea, se poate sterge. Multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari colegilor forumisti,

 

Salon: Am vizitat si eu salonul de pe Fainari in cateva randuri. Cand inca nu descoperisem forumul vostru am facut prima mea vizita la acest salon ( acum 4-5 luni ). Sexul nu se practica in mod oficial in acest salon dar cu fetele te poti "intelege". Mi-au fost prezentate toate fetele disponibile atunci ( 8-10 fete ). Una singura merita dupa parerea mea: Ramona.

 

Locatie: Salonul este o vila cu 3 nivele curata si mobilata interesant - pozele de pe situl lor (  http://dolcemassage.ro ) sunt relevante in acest sens. Personalul este amabil si are grija sa nu te intersectezi cu alti clienti.

Baile sunt de obicei curate si dotate cu tot ce trebuie.

 

Ramona: Despre Ramona pot sa va spun ca este o fata de aprox. 24 de ani, slim - dar nu exagerat, parul vopsit si asezat in creasta. La estimat greutati si inaltimi nu ma pricep - banuiesc ca are cam 1.70 inaltime. Are sanii destul de mici ( unul dintre ei are un piercing ) dar fermi. Este genul rebel , are pielea alba cu mai multe tatuaje pe ea. Practica FK, sarutari pe corp, sarutari pe ureche, mangaieri etc. - pe scurt nota mare la capitolul tandrete. Stie  sa faca un preludiu de calitate si sa te relaxeze. Masaj nu am incercat astfel ca nu ma pot pronunta.

 

Oral: Am avut parte de fiecare data de oral neprotejat si cu atentie la zonele adiacente. Am facut cu ea 69 si nu am simtit vreun miros neplacut - nota mare la capitolul curatenie. 

Overall oralul cu ea este placut insa este eclipsat de sexul normal si anal.

 

Normal: La sexul normal pot sa va spun ca fata este o adevarata amazoana. Te devoreaza pur si simplu. Pasarica este stramta iar ea se umezeste bine. Se impinge singura in instrument, se misca bine, se implica foarte mult in actiune si nu face mofturi la pozitii. Am incercat mai multe variante si de fiecare data a fost placut. Alterneaza bine ritmul astfel ca nu finalizezi rapid. Geme natural dupa parerea mea.

 

Anal: Analul este cireasa de pe tort. Are un curulet foarte stramt. Se muleaza bine si da contre intr-un mare fel. Din nou fel nu face mofturi la pozitii insa preferata mea este pozitia capra - instrumentul intra la maxim in fundul ei :) .

 

Finalizare: Am finalizat cam peste tot in compania Ramonei in afara de CIM. Nu se grabeste dupa finalizare si mai sta cateva minute cu tine intinsa pe pat.

 

Pret: O partida cu ea costa 150 lei / ora pretul oficial al masajului ( platiti la receptie ) si 200 lei sex ( platiti direct Ramonei ).

 

Note: Locatie: 9 ; Atitudine: 10 ; Curatenie: 10 ; Oral: 8 ; Normal: 10 ; Anal: 10 .

 

Concluzie: Daca nu tii cont de pret Ramona este o alegere excelenta. Atitudinea si prestatia la normal si anal sunt punctele forte.

Cu adanci regrete eu unul nu voi reveni din considerentul pretului :( .

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu la Ramona de care povesteste "superh" . Am ales varianta de masaj 80 lei ,care spre deosebire de alte fete din acest salon chiar a facut masaj adevarat.

Este foarte perversa,limbi in urechi si alte siretlicuri :)

In camera a cerut 100 lei pentru oral si 100 lei normal. (Tot la acest salon alte fete au cerut 100 lei oral + normal)

Am ales doar oral,care a fost facut cu prezervativ (la fel cum au facut si alte fete la care am mai fost,tot la acest salon)

 

Masaj : Ramona - foarte bun si tare.

 

Finalizare : Oral (in prezervativ)

 

Pret : 100 lei oral (mai scump fata de alte fete din acest salon pt care 100 lei e si o+n)

 

Comportamentul Ramonei : foarte perversa (e in ton cu tatuajele si cerceii din sani si pasarica)

 

Concluzie : Daca nu te deranjeaza 180 lei pentru 15 min masaj + oral cu prez atunci e foarte ok atitudinea ei rebela,,dar eu nu am sa mai revin pt Ramona.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am trecut in perioada sarbatorilor la salonul de pe Fainari. Ce salon de masaj, e bordel in toata regula.

Ce vazusem in pozele de pe anuntul nu se potriveau cu ce am gasit acolo, dar totusi oferta era generoasa. Din vreo 8 mandre prezentate vreo 3 chiar ma tentau. Am ales o bruneta draguta cu ochi albastri (genul slim) careia nu-i mai retin numele.

Problema e ca platesti la intrare ora de masaj 150RON (sau jumatate de ora depinde cum vrei) si dupaia ii mai platesti si fetei in camera; depinde de fata, mie mi-a cerut 150/fin si pana la urma ne-am inteles la 200/2fin oral si normal. Toate astea adunate iti dau la sfarsit un pret prea mare pentru ce primesti - 350RON. Clar exista oferte mai bune pe piata iar eu nu voi mai reveni.

 

Note:

Aspect fata: 8 - draguta la fata cu ochi albastri, corp slip fumos, sani medii dar cam moi.

Locatie: 8

Oral:7

Normal: 6

GFE: 7

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Nu stiu cum de am aterizat si eu pe aici.Am luat anuntul din ziar si am sunat pe nr respectiv de orange.Mi-a raspuns o tipa care mi-a spus locatia,se ajunge f usor,in mai putin de 10 minute de la statia de metrou Obor.Am ales sa merg acolo pt ca eram oricum in zona,incercand in doua randuri sa merg la http://nimfomane.com/forum/topic/12289-alina-pustoaica-liceu-0734190875/?hl=0734190875 care dupa ce ma chema la ea nu mai raspundea la telefon.

 

O data ajuns acolo m-a intampinat la receptie o tipa dragutza,din pacate ea doar raspundea la tel si incasa banii.Am ales cea mai ieftina varianta ,un masaj erotic si body de 30 de minute la 80 lei.La tel mi-a zis ca ar fi 9 fete,ceea ce m-a cam mirat,mai rar o asa bogata oferta.Cand ajung cica mai sunt doar 6,doua sunt in masaj si una la cumparaturi.Ok,hai sa le vedem...Cand apar stupoare...5 din ele erau tiganci sadea,dar care nici macar nu aratau bine.Ba mai mult,doua din ele erau ceva gen centuriste la care n-ar opri niciun om din 100...O aleg pe a 6-a care arata destul de bine,inalta ,cu forme,bruneta,nu mai retin cum a zis c-o cheama,cam 50-50% sanse sa fie,pe mine nu ma deranjaza asta,dar macar sa arate bine...Mergem sus,se duce la dus si vine cam in 10 minute,dupa care ma intreaba ca de ce nu sunt dezbracat...Pai zic,te asteptam pe tine...Pai hai grabeste-te...Zic stai linistita,ca avem timp.o jumatate de ora.Da,dar jumatatea de ora incepe din momentul in care intri aici,in salon,imi raspunde.Cand aud asta nu prea mai am chef de nimic,dar asta este,e tipic tiganesc furtul de genul asta...

Ma asez pe jos,imi face un masaj slab cu o crema de corp,in 10 min ma intorc si incepe sa mi-o frece mecanic.O rog macar sa stea in pozitia 69,iar la faza asta a fost dragutza si a acceptat...In timp ce mi-o freca am apucat s-o ling putin din acea pozitie si asa m-am terminat...

Cam asta este experienta,neplacuta de altfel si nu-mi vine sa cred in ce hal au decazut saloanele de masaj erotic din Bucuresti.Este al doilea in care sunt aproape numai tiganci si nu-mi ecplic de ce.Anii trecuti erau aproape cele mai dragutze fete si oricum era o paleta foarte larga de variante,acum parca suntem pe centura...

 

 

 

Amplasare 7 acceptabila,dar degeaba daca inauntru-i leopardul

Fete ..fata cu care am fost eu era cam de 7,50 ,dar media e stricata de restul
Prestatia 7 masajul nu e cine stie ce,dar a compensat cu pozitia de 69 si cu faptul ca totusi era docila
Pretul : platit 80 ron pt 30 de minute de masaj erotic din momentul in care am intrat in salon (!) :laugh2  :laugh2  :laugh2

Concluzia : de evitat

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Salut!

Am fost la acest salon mai demult, am ajuns din curiozitate dupa ce am primit un fluturas la un semafor cu masaj bla bla 80 lei.

OK zic, ce am de pierdut, si asa aveam ceva timp liber, hai sa ma relaxez un pic. sun , intreb cate fete sunt , dra. de la receptie spune ca sunt vreo 6-7 parca,destul de multe pt. ora aia ( pe la pranz), asa ca dau navala

Ajung, intru, ma pofteste pe canapea si incepe manejul, apar divele, una mai mediocra decat alta, vreo 3 mulatre din etnie, aleg o satena draguta cu ochi verzi parca ,mai tzatoasa si mai zambarrata si dupa ca ii las damezei 100 lei ca nu avea rest , hai la treaba, Nu-i mai retin numele e mult de atunci si oricum le uit in 5 secunde de la prezentare :laugh2 , am urcat o scara pana la camera , asteptarea nu a durat mult ,vreo 5 min. cu tot cu dusul ei ( sau tigara , dracu stie ce a facut) asa ca intins pe burta m-am trezit cu fata ca incepe sa ma maseze incepand de la talpi intr-un mod foarte placut , as spune chiar unul din cele mai bune masaje care le-am avut ,presarat cu sarutari pe spate , pe gat si urechi dar din pacate foarte scurt , cam 15 min, dar stia ea ce stia , Dupa ce m-a intors si am rugat-o sa treaca in 69 si in timp ce eu ma jucam cu pasarica ea ma prelucra manual cu mult talent si la un moment dat imi zice; stii ca putem sa facem si altceva daca vrei.... pai cum dracu sa nu vreau :laugh2 da cat costa? Ea imi spune inca 100 , Eu precaut cum sunt imi las de obicei borseta cu banii si telefonul in masina sa nu ma fure careva cat sunt la dus asa ca imi luasem doar 100 pe care ii platisem deja.

II spun situatia si ca imi pare rau, daca vrea ii platesc dupa ce cobor la masina. Fata nu zice nimic si scoate un prezervativ pe care il monteaza cu gurita si apoi purcede la un oral corect dar fara nimic spectaculos apoi dupa cateva minute se urca pe mine si ma ia la calarit ,frumos, cu gemete contre si opturi, si cand eram mai fericit ,bum ! bum! in usa . imi sopteste ca mai avem 5 minute asa ca trecem la galop , si calarit in ritm alert cu imaginea sanilor ei zbatandu-se in fata mea, reusesc sa finalizez cursa invingator in timpul stabilit si fara sa fiu trecut la intarziati :laugh2 .M-a curatat frumos si m-a trimis la dus, cand am revenit , dupa ce m-am imbracat ii spun sa vina cu mine pana la usa sa ii aduc inca 100.Ea insa imi pune mana la gura si imi spune "taci sa nu te auda fetele , ca noi nu facem asa ceva, lasa ca imi dai data viitoare" Acum citind ce zice lumea chiar sunt foarte contrariat de ce nu a vrut sa vina , ca doar toate fac sex acolo.IN fine ,i-am spus receptionerei sa ii dea ei restul de la 100 si am plecat cu gandul sa revin pentru experienta destul de placuta , si zis si facut.

Dupa cateva saptamani , de data asta noaptea pe la 2, sun , zice ca are vreo 8 fete, si ma duc in speranta ca o gasesc si pe caprioara mea.Din pacate , fara sa ii mai stiu numele era greu de depistat asa ca am mers la noroc, dar norocul nu a mers cu mine, Din cele 6-7 fete cate s-au prezentat , ea nu era acolo si am ales o fata blonda mai solida si cu sani mari , ca restul erau cam tiganci, si doar nu era sa plec acasa nefutut. Increzator de data trecuta ma gandeam ca o sa fie cam la fel,si iau o ora pt 150 sa imi ajunga timpul :laugh2 dar mare greseala...

Blonda era foarte siktirita , mi-a facut un fel de masaj de kkt vreo 5 minute parca cerandu-mi sa o intreb ce mai are de oferit, ceea ce am si facut, si mi spune oral si normal protejat - 200. Eu zic, parca era 100, ea , nuuu niciodata nu a fost 100. La 100 iti fac un oral daca vrei. Cum imi dadeam seama ca din masaj nu are nici o sansa sa ma termine la cat de gretoasa era , imi zic mai bine ii dau o muie ca merita. M-am cam pacalit, ca de fapt a fost o laba in gura si cu preze pe deasupra, abia abia am reusit sa termin A durat maxim 30 de minute dar nici nu aveam placere sa stau mai mult..Am facut dusul de rigoare sa scap de uleiul cu care ma manjise fara rost si mi-am jurat ca nu mai calc pe acolo, cu tot regretul pentru prima escapada.

Inca mai sper sa o intalnesc pe caprioara fara nume , sa imi achit datoria si sa ne mai facem de cap pana o las fara ulei , dar la acel salon nu mai ma duc, oricum nu cred ca mai lucreaza acolo, Daca citeste si isi aduce aminte de mine o rog sa imi dea un mesaj privat.

Ma abtin de la a recomanda acest salon ,mie unul nu mai imi trebuie, dar cine e amator de muie cu lamaie la 350 lei e liber sa o faca , la banii astia gasiti escorte de lux nu centuriste cu pretentii de maseoze.

Presiune in pistoane va doresc!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am trecut si eu in viteza pe la acest cuib, intr-o duminica pe la ora 13,00, in drum spre piata Obor:)). Locatia, o vila pe strada Fainari, eu am gasit usor loc de parcare in apropiere, pe o strada in dreapta. Erau 3 fete disponibile, toate romance (cel putin la prima vedere:), 2 brunete inalte peste 170, si una blonda cam la 160. Eu am ales-o pe Ramona, o bruneta inalta de 25 de ani, (peste 180cm pe tocuri, dupa ce s-a dat jos probabil undeva la 172-175) si tatuata, dragutica la fata, sani marimea 3, fund frumos dar cu urme de celulita. Platit la secretara 80 ron, urcat cu fata in camera, dus, si un masaj rapid de relaxare (7-8 min pe spate), apoi m-a intors cu fata in sus, s-a jucat nitel cu tzatzele pe abdomenul meu, si dupa ce m-a starnit mi-a soptit la ureche ca se poate si mai mult, contra cost, desigur. Am acceptat ofearta, si anume 100 RON pt un oral protejat, fata s-a asezat intr-un 69, prilej cu care am constatat ca nu este complet, sau tocmai recent epilata:D, si desi piersica era frumoasa si fara mirosuri suspecte, m-am abtinut sa o dezmierd. Finalizat in balon, dus, pupat pe obraz si gata, toate cele povestite s-au intamplat in 25-30 min door-2-door(speedy Gonzales). Ca note:

Locatia: 8-9 (curat, prosop curat, camera OK, putin cam intunecoasa insa)

Fata: 8-9

Masaj relaxare: 7 (asta pentru ca a fost scurt si a masat numai spatele, dar ceea ce a facut a fost superok)

Masaj erotic: 5 (de fapt au fost numai cateva miscari de excitare/stimulare, e prea mult spus masaj erotic. Am punctate totusi, ca si-au facut efectul, l-au trezit oe Gogu:)))

OP: 7-8

GFE: 6 (a fost politicoasa, a raspuns la intrbeari, insa nu a avut nicio initiativa de apropiere, alint, bla, bla, bla)

Concluzie: o locatie de fast-fuck, destul de scumpa fata de ofertele din piata (in final am lasat 180 RON pt un oral protejat). De accesat numai in lipsa de alternative.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, astazi am zis sa incerc si eu, ca nu mai luasem o teapa de ceva vreme :)). Am mers, am sunat, m-a intampinat o domnita care m-a intrebat daca am venit la interviu :)))), nu am intrat in detalii dar m-a amuzat :-) . M-a intrebat ea daca am mai fost, mi-a spus cum sta treaba: 80 RON/ 30 min, 150 RON/1h si au venit fetele, pfff ... daca nu ma grabeam chiar plecam, 3 la numar si greu de ales , da greu greu ... In fine, am ales o bruneta trecuta de 35 ani  cred ...am ajuns in camera, atitudinea placuta as zice, insa cam atat, dupa 10 minute de tentativa de masaj tragea de " ala mic " de vroia sa-l rupa. I-am zis ca as prefera mai usor, ea m-a intrebat ce zodie sunt ... laba in functie de zodie nu auzisem na :)) ... in fine a continuat cu laba pana mi-am dat drumu iar jumatatea de ora s-a transformat in maxim 15 minute. Nu am facut dus pt ca veneam de acasa si i-am mai lasat si maseuzei 20 RON, cred ca de acolo mi s-a tras. S-a vazut ca ea astepta "propunerea" dar burtica ei imi cam taiase cheful.


 


Note:


Aspect fata: 6


Locatie: 6


Masaj: 2 


Oral:nu a fos cazul


Normal: nu a fost cazul

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat si eu salonul acum 2 saptamani.

Locatia este ok,curata,cu o receptie eleganta dar amenajata destul de incarcat in camere. Mi a placut mult ca aveau saltele.

Am ales sa intru cu o bruneta slim,Nicol. M-au.atras mult ochii ei albastrii iar rochita dantelata o avantaja f mult. Am platit 150 in receptie pt 1 h .

Masaj relaxare ok, fata sociabila dar usor vulgara.

I am oferit 150 pt un oral nep. A acceptat si a inc treaba. Oral f kinky, tentative de deep. Finalizare in

serv. Note : locatie 8.5

masaj rel 8

masaj er si body 8

oral 9

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Am fost si eu luni 21.04.2014 la salonul in discutie, cu inca un prieten (nu ca mi-era rusine, dar iesisem pentru un ceai si-o pizza si ne-au apucat poftele). Am ajuns la locatie destul de usor pe la 1 00 noaptea cred. Locuri de parcare mai greu in zona, dar ne-am descurcat cumva. Am batut in usa, ne-a deschis o "madama" care isi spunea receptionera.....am asteptat un pic in hol deoarece mai erau unii(unul) inainte, ne-a invitat apoi pe o canapea si dupa aceea  am stabilit la o ora de masaj erotic, relaxare whatever....150 RON. Ne-au fost prezentate 4 domnisoare, din care ne-am ales fiecare ce era mai ok. (nu pot sa zic frumoase pentru ca as minti). Eu impreuna cu d-ra aleasa am ajuns intr-o camera la etajul 1, unde am fost rugat sa imi fac un dus inainte de a trece la treaba. Mi-a dat un prosop umed ceea ce m-a facut sinecr sa ma intreb daca mai fusese folosit o data inainte dupa care a parasit camera, zicand ca se duce si ea sa se spele. Baia (dusul) parea sa fi prins zile mai bune acum vreo 10-20 ani. Acum insa.... Exista un gel de dus, banuiesc ca era gel de dus, intr-o fosta stcla de spirt medicinal si un sapun lichid de maini la chiuveta. Am dfolosit sapunul lichid pentru mai multa siguranta. Apoi am asteptat vreo 10 min sa revina in camera, timp in care am studiat locul cu pricina. O camera cu 2 saltele, 2 oglinzi pe pereti de o parte si de alta a saltelelor cam la 1 m inaltime si 2 m lungime. pe pereti erau niste panze de dantela imitand matasea, probabil pentru a ascunde peretii nevaruiti sau cine stie.... Revenind d-ra ma rugat sa ma asez pe saltea cu fata in jos dupa care folosind un gel Johnsson baby a inceput masajul. Cand mai ramasesera cam 10 min din ora, mi-a facut o laba (ca de era si masaj erotic cu finalizare). M-am imbracat, gandindu-ma ce alte surprize ma mai asteapta. Surpriza a fost ca atunci cand ma incheiam la ghete am auzit o ushoara bataie in usa, semn ca ora s-a incheiat. Drept urmare, am iesit repejor din camera si am coborat la "receptie", unde, surpriza! ma intalnesc cu amicul meu care arata cam amarat. Evident il intreb, cum a fost? raspunsul lui a fost un deja vu pentru mine. Am plecat amandoi repede pentru a evita alte surprize. 

 

Domnisoara (Fata, maseuza) 1,60 m inaltime, 45-50 kg, vopsita blonda, tunsa rotund, cam speriata, agramata. Oricum nu eram la biblioteca. Cred ca era jumatate romanca jumatate de etnie.

Note : 

Locatie : 6

Oral : 1 (laba)

Normalul : inexistent, nu facea.

Masajul : 3 cu felicitari ! bine ca avea o crema.

Halatul : 150 / h

De revenit ? Nu, multumesc. Laba pot sa fac si acasa.

 

Bafta!

 

PS : Am facut aceasta recenzie, atat de tarziu pentru ca acum am gasit aceasta sectiune. Va rog sa ma iertati pentru intarziere si eventualele greseli gramaticale. 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...