Sari la conținut

Matura roscata Ramada 0741423835


Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0

Anuntul din Curierul : Roscata, inalta, foarte draguta, satisfactie si igiena garantata.Te convingi singur iuby. Pupic. Telefon 0741423835, pret 50 ron/fin sau 100 ron/ora.

 

Ca sa elucidam misterul anuntului dat de escorta care sta in sptae la Hotelul Ramada, mi-am facut timp si am dat o fuga sa vad capreoara in cauza. Din informatiile de la telefon am inteles ca sta in spatele hotelului, intr-un bloc turn. Mi-a comunicat sa sun din nou de acolo ceea ce am si facut. Am urcat in bloc la un etaj superior si am sunat la usa. Mi-a deschis ascunsa dupa usa (ma asteptam la asta de altfel).

Aspect : doamna are la vreo 36-38 de ani, roscata, par mediu prins in coc, este sigur marocana (nu am nimic cu conlocuitorii, sa nu se inteleaga gresit), cam 1,73 inaltime, slim, apreciez cam 55 kg, dar picioarele par slabe rau. Era fardata putin cam in exces si are o voce cam groasa (probabil de la tutun). Apartament destul de curat, m-a intrebat daca raman. Cum mie unul nu mi-a placut la infatisare am spus ca nu raman. A strambat putin din nas si mi-a deschis usa spunandu-mi ca daca ma razgandesc stiu unde sa o gasesc.

Din usa sufrageriei am observat 4 sau 5 telefoane puse pe pat, semn ca doamna are mai multe numere de telefon si deci mai multe anunturi. Totusi daca cineva o viziteaza (sau a vizitat-o) ne poate impartasi experienta cu dansa. Mie unul nu mi-a placut, dar cine stie – de gustibus non disputandum (sper ca am scris corect) !!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...