Sari la conținut

Privilege Massage - 0745702154


Vizitator unqul

Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

buna Raluca,

 

am si eu o intrebare la tine. am fost la voi prin luna februarie intr-o duminica dimineata cu inca un prieten.(inghetati bocna...dupa ce am stat vreo ora in frin si am asteptat....iti mai amintesti?)  atat eu cat si prietenul meu am fost foarte multumiti de serviciile prestate. locatie ok, fete ok, servicii pe masura. o sa revin cu siguranta . ideea este ca atunci am mers in camera cu o tipa Diana si din cate am discutat acolo la canapele era din iasi de loc. mi-a placut la nebunie de fiinta asta si as vrea sa mai revin si sa o aleg tot pe ea.

 singura intrebare este daca mai lucreaza acolo ? multumesc!

 

   Ca sa nu mai apara diferite postari de gen off topic ti-as sugera sa suni la numarul de telefon din titlul topicului.

   G.

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Find plecat cu ceva treaba cateva zile vad ca am pierdut multe,dar sa trecem mai departe la ceea ce m-a a dus aici.

Tocmai ce imi terminasem treaba si avand drum prin Cluj,obosit find desigur ca intotdeauna si neavand chef de altceva am zis sa apelez la un salon de masaj.

Deschid carnetelul, caut care salon este localizat cat mai aproape de zona in care tocmai eram, si unul la care nu mai fusesem,si norocul a facut sa fiu tocmai la cateva minute de acest salon numit Privilege,aflat mai tarziu la telefon.

Ma uit mai atent la detaliile trecute asupra acestui salon, si vazand ca am trecut, ca au mai multe fete frumoase am hotarat sa trec pe la ele deoarece aveam chef de a fata frumoasa in bratele mele la acel moment.

Sunat la numarul din topic,raspuns receptionera banuiesc,la care imi zice locatia salonului in Zorilor pe Strada Meteor. Se pare ca fata de celelalte recenzii,acum au o noula locatie..Intrebat si cate fete si care erau la acea ora,preturile,serviciile,la care decid sa purced spre destinatie.

Ajuns destul de repede pe Meteor,urc ceva trepte pentru a ajunge la o vila noua sau renovata,nu sunt asa sigur ca eu nu venisem pentru prielistea locatie.

Batut la usa in care mi-a deschis receptionera invitat intr-o camera la care aflu ca doar 2 fete mai erau disponibile.Un pic nervos ca nu aveam de unde alege,dar m-am calmat destul de repede,chiar bucurat eram sa spun asa cand am vazut o bruneta tocmai pe placul meu,undeva la 170cm,45-50kg,chip foarte placut,par lung,sani undeva pe la numarul 2,din cele observate de mine(dar voi posta ceva poze cum au facut si alti colegi cu alte domnisoare pentru a va delecta si voi ochisorii si sa va convingeti singuri),cum rar imi este dat sa vad,genul de fata dupa care intorci privirea inapoi, de atatea ori pana te lovesti de stalp.

Interiorul vilei destul de spatios si curat,cu tot ce este nevoie intr-o astfel de vila,cum putini isi permit astfel de interioare,3-4 camere la parter si 3-4 camere la etaj, dar cum spuneam ceva mai devreme,nu venisem pentru locatie,ci pentru un masaj in compania un domnisoare frumoase,asa ca nu retin foarte bine cele legate de locatie,dar sa trecm mai departe.

Desigur ca eu venisem doar pentru un masaj la 130 lei/ora,dar vazand acea frumusete,am ales varianta cu jucarioare la 200 lei/ora,cate finalizari se pot,dusul nefind inclus in acea ora.

Deci am ales acea bruneta frumoasa numita Melissa,platit cei 200 lei receptionerei,dupa care am fost rugat sa astept 1-2 pana domnisoara Melissa a urcat pentru a prepara camera,sau a verificat daca totul este ok.

Urcat cu ea in camera,curat,ordonat,cerceaf curat,2 pernute moi de culori diferite,oglinzi de jur imprejur.dau hainele cat mai repede de pe mine,primit slapisi prosop,la care sunt condus la dus pentru a ma curata si revigora putin.

Baia destul de ok,la dus vreo 2 geluri de dus si un sampon,sau invers nu mai retin bine.Singurul minus este ca dusul este cam micut si daca te intinzi mai mult sau nu ai grija in timpul dusului risti mai mult ca sigur sa uzi o parte buna din gresie.Terminat de dusat,ajuns in camera la care asteptam nerabdator sa ajunga si Melissa,asa cum asteptam cand eram micut sa ajunga mosul cu cadourile.

Intrand in camera in 1-2 minute,eu nu mai stiam de mine de fericit ce eram,si ma batea din nou gandul, la ce noroc am avut de a da in sfarsit de o domnisoara exact dar exact va spun, pe placul meu cam mai am spus,mai tarziu sa aflu ca era chiar si peste asteptarile mele.

Era imbracata doar in ceva lenjerie neagra destul de sexy,care ii acoperea doar sanii si partile intime.Dau jos prosopul,sar pe pat,la care o intreb de ce nu se dezbraca.Raspunsul a fost unul destul de neasteptat,va spun eu,acel privilegiu il are clientul de a dezbraca domnisoara.Dau eu lent si finut lenjeria sau cu s-o chema de pe ea,excitat tot mai mult,dupa care trecm la masajul de relaxare.

Acesta a inceput cu mine find intins pe burta ca de obicei,Melissa intingand uleiul peste tot pe mine de la picioare la ceafa,cu miscari destul de ok,ca la oricare alt salon doar ca era ceva mai senzual,cu sarutari pe spate,pe ceafa,si simteam implicare din partea ei,nu ca la majoritatea altor maseuze,de parca chiar ii place ce face si te face sa te simti dorit.

Trecu vreo 10-15 minute si trecem mai departe,la masajul erotic pe care desigur,deabia il asteptam. Intors pe spate incep sa o mangai pe unde apucam avand o piele destul de finuta,ma joc cu sanii ei micuti spre medii si frumosi in timp ce ea ma saruta pe abdomen,pe piept,pe gat,pe obrajori,mai ca era putin si ne sarutam dea binelea,dar eu find gentleman, am zis sa nu incerc sau sa intreb de FK.In tot acest timp ma strangea de brat,antebrat,piept,mai se intindea dea lungul pe mine,in cele din urma find totul de vis.

Intre timp asa cate 1-2 minute cand aveam timp de respirat mai vorbeam si noi una alta,desi nu prea doream sa o deranjez de la ceea ce facea,deoarere era facut cum imi placea,dar nu sunt genul de persoana care sa fie mut pe intreaga durata a masajului,asa ca din cand in cand o mai intrebam una alta,la care cu fiecare raspuns dat,fata imi era tot mai draga,ajungand la concluzia ca nu este doar una din acele fete doar frumoase, si ci una inteligenta.

Ceva mai tarziu i-am propus sa se aseze in pozitia 69 pentru a avea o priveliste mai buna,asupra pasaricii si bucilor ei.A pus niste ulei pe junior, si l-a luat la joaca,ceea ce el deabia astepta sa i se acorde si lui putina,daca nu mai multa atentie.

In timp ce el era fericit de atentia cuvenita,eu ma jucam cu degetele pe la pasarica fetei,pasarica aratand ca a unei adolescente,epilata,curata,destul de gustoasa,iar din cand ii cand ii mai aplicam si niste palme peste fundicul ei.

Am pus-o in pozitia doggy pentru o priveliste si mai excitanta,cu mangaieri pe spatele ei,pe posterior,pe coapse,pe sani si desigur felul principal,pasarica ei micuta si gustoasa.Si incep sa gust din pasarica ei delicioasa si zemoasa,cu labii mici spre medii,stramta,tocmai pe placul meu.Si am tot continuat cu linsul si suptul timp de vreo 5 minute,timp in care fata gemea mai tot timpul si real banuiesc eu.Dupa cele 5 minute am ridicat-o in stilul antilopei,pentru a se juca ceva mai mult si cu junioriul.In timp ce eu o tineam de la spate si ma jucam cu sanii ei,ea a inceput un hand job ok,pe langa coapsele si pasarica ei,intre timp eu mai aruncand priviri in oglinzile din jurul nostru.

O intind pe spate si ii spun sa ii implicam si pe soldatul cu guma pe el.Il ea domnisoara,il pune pe vibratii si imi da privilegiul de al intruduce in pasarica ei.Incep lent si usor,deoarece era stramta bine fata,pana se mai umezea putin si avand placerea sa mai maresc din viteza.Si continui eu cu vibratorul paralel cu niste limbi si supt din nou,ajutat si de ea din cand in cand,cu gemete mai ceva ca inaite, si aici eram sigur de veridicitatea lor,timp in care ma mai strangea bine de tot de antebrate,care in ceva minute de la atatea gemete, eu unul ma gandeam cum de fata asta nu se termina,ceea ce exact in acel moment ma roaga sa opresc vibratia si sa incetinesc din viteza deoarece tocami era pe punctul de a se termina si nu a dorit asa de curand.

M-am comformat, si s-a mai jucat cu juniorul ceva timp in care am pus-o iar in doggy,pentru o penetrare si in aceea pozitie,find pozitia mea preferata.

Si continui cu penetrarea pe la spate nu mult, ca fata se terminase,find multumita de prestatia mea,cred eu.Find multumit de orgasmul Melissei,am zis ca trecm acum la al meu.

Si cam in acel moment aud o bataie la usa,anuntand ca ora tocmai se terminase.Eu panicat ca ma duc fara orgasm de la salon,domnisoara m-a calmat spunandu-mi sa nu imi fac griji.

Si incepe din nou cu mangaieri,ulei aplicat si frecat la el 2-3 minute,timp in care arunca si ea priviri in oglinzi,ceea ce ma facea sa cred ca ii placea si ei,pana am terminat pe sanii si abdomenul ei.Cred ca un jet a cazut si pe cerceaf,dar m-a asigurat ca le schimba dupa fiecare client.

Am fost curatat de tot cu servetele de catre ea dupa care am fugit la la doilea dus.

Ajuns inapoi,imbracat si am fost condus pana la iesire de insasi frumoasa si dragastoasa Melissa.

Si asta a fost fratilor,desi ca intotdeauna poate au mai fost unele detalii care le-am uitat ca de obicei.

 

Acum sa vin cu notele:

 

Locatia-9,5(curat tot,ordonat,singurul minus este in legatura cu dusul mai micut)

Aspectul-10+(ce pot sa spun,exact pe placul meu,cu corp super,chip foarte placut si niste ochi de te pierzi in ei)

Atitudine-10+(fata foarte lipicioasa,cu mine asa a fost,cum zic unii depinde de chimie,nu stiu ultima data cand am avut ocazia sa ma simt atat de bine si dorit de catre o fata frumoasa,de parca eram iubiti din copilarie si nu niste straini)

Igiena-10

Masaj relaxare-8

Masaj erotic-9,5

Pretul-200lei/1ora cate finalizari se pot desi eu am stat undeva la vreo 70-75 minute

 

Au mai fost saloane unde m-am simtit bine, sau mai mult decat bine,dar aici am descoperit o noua treapta,un nou nivel al semnificatiei de bine,peste toate cele de pana acum,o experienta extra placuta.

Nu stiu de celelalte fete de la acest salon,sau alte saloane,dar dintre toate la care am fost,Melissa tocmai a ajuns in capatul listei mele de maseuze.

De recomandat,mai mult decat atat chiar va indemn sa treceti pe la ea, daca doriti sa fiti in campania unei maseuze frumoasa,inteligenta,lipicioasa si care stie sa te faca sa te simti bine,dar acum depinde si de gusturile fiecaruia si de cum va comportati cu domnisoara.

Si desigur ca voi mai trece cat de curand pe la ea,acum desigur cand voi avea timp.

 

Cum pozele nu au reusit,dar sper ca linkul va reusi.http://masajsenzualcluj.ro/melisa.html

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Fetele de aici au avut profa buna... E locul unde am primit unul dintre cele mai bune masaje. Pacat ca au plecat unele fete - Anda, Bianca...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Deunăzi galopam în goană pe internet după ceva păsărici, dar când nu-ţi este de sus dat, pur şi simplu nu găseşti. Piaţa Clujului este din păcate searbădă faţă de cea a Bucureştiului. Pierdem enorm prin faptul că Ardealul n-a fost în stare să unească românismul în jurul lui, lăsându-se anexat de Sud, pierdem nu doar în toate cele, ci şi la păsăricile cu tarif.

Dezamăgit nevoie-mare, îmi şoptii că un masaj erotic fi-va ceva decât nimic şi, cum la salonul ce face obiectul acestui topic am găsit întotdeauna calitate, pusei pâna pe telefon şi sunai. Era pe la prânz (ce vreţi, setea de golire nu alege intervalele de timp) şi nu speram, deci, să am de unde alege.

Vocea plăcută de la telefon îmi confirmă că există activitate chiar şi la acea oră, iar la întrebarea mea despre fetele prezente, îmi răspunse cu două nume: Giulia şi… Melissa. Imediat se aprinse un bec în mintea mea, căci îmi amintii pe loc de relatarea confratelui japonez. Mă programai aşadar la această din urmă cadână şi în scurt timp eram prezent în stabiliment.

Locaţia salonului s-a mutat într-adevăr pe strada Meteor (nu foarte departe de Moulin Rouge, aspect care mie îmi trezeşte o bucurie ticăloasă: concurenţa va scădea drastic veniturile celuilalt salon, aşa că poate vor schimba ceva în slaba calitate trecută şi prezentă). Este plasat într-o vilă nouă şi frumos concepută, potrivită acestui gen de activitate.

La parter, cum intri, este măsuţa recepţionerei şi, mai încolo, o sală de primire. La etaj sunt camerele de masaj. Cred că am intrat în aceeaşi cameră ca Songoku, deci nu mai insist. Spre deosebire de antevorbitorul meu, mie mi s-a părut interesantă concepţia băii: este gândită “în oglindă”, două veceuri, două chiuvete, faţă în faţă, doar în mijloc vana duşului, cam mică, e drept, însă suficientă.

Impresia generală a aşezământului este aceeaşi cu cea de la vechea adresă: calitate, gust şi nou.

Deşi fusei pus în gardă de scrierea japonezului, am avut şi eu o dificultate în respiraţie, fiind nevoit a trage aer în piept, când o văzui pe Melissa: este o dulcică, finuţă şi cochetă, cu păr negru precum abanosul, lin şi mătăsos, cu faţă frumoasă, ochi închişi la culoare, dar strălucitori, slăbuţă, însă nu skinny, extrem de atrăgătoare prin dulceaţa şi dezinvoltura zâmbetului; totodată, mi s-a părut foarte tânără – nu am întrebat-o de vârstă, însă nu i-aş da mai mult de 20 ani.

Câteva efluvii de sânge băteau deja insistent la porţile penisului meu doar la gândul că această frumuseţe mică fi-va dezbrăcată lângă mine şi juca-se-va cu el.

Nici nu ştiu când am făcut duşul şi când am aterizat gol, pe burtă, lângă ea. Nu am descotorosit-o eu de haine, ci am lăsat-o pe ea să-mi dezvăluie dulcele mister al ascunzişurilor sale.

Masajul propriu-zis este plăcut şi doar atât. Micuţa zână a recunoscut galeşă că-i lipseşte forţa trebuincioasă unei atari activităţi. Deţine însă două atuuri: pe de o parte, atacă (încă prea timid) cu degetele-i micuţe zona prostatei şi a ouălelor, ah, divină atingere, de-ar insista, m-aş îndrăgosti de ea!…

Pe de altă parte, când începe sfioasă a se sui pe tine, umbletul ţâţelor ei pe spate este delicios, deliciul fiind accentuat de săruturile fine pe care le aplică pe ici, pe colo.

Politeţurile schimbate în această fază mi-au relevat şi mie că nu mă găsesc în prezenţa unei fete străină inteligenţei.

Însă, dacă la masajul propriu-zis mai are multe de învăţat, fătuca asta este profesoară la cel erotic.

Înainte însă de a scrie două vorbe despre el, trebuie să fac precizarea că intuiţia mea îmi spune că nu toţi se vor bucura de aceleaşi plăceri din partea ei. E musai să existe o minimă atracţie şi respect reciproce, un click mutual, ca această plăpândă floare să se deschidă. E necesar să fii extrem de grijuliu cu dânsa, pentru a-i putea culege nectarul îmbrăţişărilor.

E bună la erotism în măsura în care se implică, iar eu (şi, desigur, şi fratele meu asiatic) ştiurăm cumva să-i cucerim cetatea.

Atingerea penisului de către mânuţele ei este provocatoare de fioruri, dar nu acesta este punctul său forte, ci modul în care, suită pe tine, ştie să se joace cu instrumentul în vecinătatea labiilor, a clitorisului, lipindu-l adesea de ele. Se zbenguie pe tine cu trupu-i de nimfă, se mişcă cum poate, mai duce o mână din când în când pentru a da bineţe mătărângii exagerat erecte, o atinge des şi apăsat de zemoasa ei comoară.

Dacă ştii cum să o iei, cum să o strângi în braţe, cum să răspunzi chemărilor trupului său tânăr, se abandonează împreună cu tine gemetelor colective. Spre deosebire de Songoku, eu avui şansa să-i fur vreo câteva săruturi, nu apăsate, desigur, însă foarte dulci şi tandre, ca nişte vagi promisiuni ale unor nebănuite plăceri viitoare. Şi, tot spre deosebire de el, nu mersei pe varianta cu jucării, întrucât niciodată nu procedez astfel de la prima întâlnire cu o maseuză. Abia după ce mă cunoaşte cât de cât, fructele ei ajung pe deplin coapte…

N-am vrut să termin curând, aşa că de vreo două ori am domolit-o, preţuind-o în paralel pentru conştiinciozitatea cu care îndeplineşte doleanţele clientului. La răstimpuri mi-am trimis şi eu degetele în expediţii de tatonare a păsăricii ei, aparent strâmtă, umedă, fierbinte.

Am finalizat după ce am chemat-o într-un 69, pierzându-i clitorisul printre buzele mele deschise-nspre extaz.

Fata a curăţat singură substanţa vâscoasă în timp ce eu încercam în van să-mi recapăt constanţa respiraţiei.

 

Ce să zic, o prea frumoasă descoperire şi experienţă – pentru care îi mulţumesc pe deplin confratelui meu.

 

Notele mele:

- Locaţie-9;

- Aspect-9,5;

- Atitudine-9,5 (cu condiţia să fii “domn” – pentru cine pricepe);

- Igienă-10;

- Masaj relaxare-6;

- Masaj erotic-9,5.

 

Am achitat 130 lei, cu precizarea (importantă) că Melissa lucrează doar ziua, deci până pe la şase, iar acesta este tariful de zi în local. Noaptea şedinţa costă 150 lei pentru masajul erotic standard.

 

Concluzia: am stat în cumpănă dacă să scriu recenzia, cu frica că, în urma ei, vor năvăli peste această căprioară tot felul de neaveniţi…

  • Like 24
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Frate Stalingrad,eu din pacate nu voi navali peste domnisoara ca nu am cum,insa de invidiat tot te invidiez pentru experienta avuta. Si in acelasi timp, te felicit pentru revenire si pentru recenzie. Salutari de la Timisoara. Te tzuc, tanchistule!

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Ma bucur ca te-am putut ajuta, si ca ai avut o experienta minunata alaturi de Melissa,si cum ai spus ca ti-a fost greu sa scrii recenzia datorita multor neaveniti ce ii vor calca pragul,la fel mi-a fost si mie,dar mi-am spus ca fata merita recenzata dupa experienta avuta alaturi de ea,dar din pacate vor aparea si cei ce nu vor stii/nu vor dori cum sa aprecieze aceasta minunata fata. :maninlove 

Link spre comentariu

Va salut ! Acum 2 zile dupa o activitate sportiva intensa, toti muschii si toate oasele ma dureau un pic si am zis ca e nevoie de un masaj de relaxare si de ce nu sa il combin cu putina ( mai multa) placere. Am sunat la Privilege, pentru ca ... sincer e singurul care a raspuns la telefon :). Am ajuns, am cunoscut fetele si am ales sa raman cu Karina. (Tipa de la receptie, este o fata foarte frumoasa, ca o profa sexy cu ochelari, din pacate nu se putea cu ea :))) )

 

http://masajsenzualcluj.ro/karina.html

 

Fata frumoasa, voluptoasa, si mai ales foarte draguta si zambitoare. Pretul a fost de 150 o ora. S-a precizat de la inceput ca nu se practica contact sexual.

Am ajuns in camera, eu am facut dus apoi si ea. A inceput cu un masaj de relaxare foarte bun, exact ce aveam nevoie. este vorbareata si draguta, si chiar se pricepe si la partea de masaj si va spun asta pentru ca la multe saloane iti fac doar o laba care costa 100 lei. M-am intors pe spate si am putut sa o admir. Se juca foarte senzual cu mainile, sanii si buzele. Dadea mereu senzatia ca ar vrea sa te sarute, chiar incercam un pic si evita subtil. Poti sa o atingi oriunde vrei si sa o saruti de la gat in jos peste tot. Finalizarea a fost exploziva pe sanii ei. Nici nu am mai putut a doua oara, am incercat, dar nu a mai mers. Am ramas un pic un pat intinsi, am vorbit si apoi m-am scuzat si am mers la dus ( eram un pic in intarziere cu alte treburi).

 

Notele: Igiena 10, Aspect fata 10, Masaj 10 Pret/calitate 9 ( in unele saloane pretul este 100 lei si 150 lei cu jucarii de aceea spun 9 pentru ca oferte mai bune exista).

 

Salut !

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am chibzuit odată de ce revin periodic în saloanele de masaj, în loc să mă orientez exclusiv către escorte. Răspunsul este că se întâmplă adesea să-mi doresc un moment de relaxare lângă o fată frumoasă şi fără a avea cu ea un raport sexual. Ideal ar fi să existe şi la noi ceea ce am întâlnit, de ex., într-un stabiliment din China: masaj erotic propriu zis (excelent executat), cu posibilitatea opţională de contact sexual, la terminarea masajului, fie el în forma unei finalizări orale, fie coit.

În lipsă de asemenea oferte în ţară, sunt zile când tânjesc după un masaj erotic adevărat, fără intromisiune. Din nefericire, oferta existentă pe piaţa noastră clujeană este chiar mai uscăţivă decât cea în materie de escorte, care este jalnică.

În ce mă priveşte, doar două au fost, în ultima vreme, locurile unde am sunat pentru a solicita un masaj erotic: Loredana şi salonul dezbătut pe topicul de faţă.

Cum de câteva săptămâni Loredana a intrat parcă în pământ, azi am sunat la telefonul salonului Privilege.

Mi-a răspuns evident recepţionera şi mi-a declarat că la faţa locului sunt prezente două domnişoare: Giulia şi Monica (sau Mădălina? – am acum o nesiguranţă ce mă disperă; o să folosesc numele Monica, în speranţa că nu greşesc). Nu ştiu ce anume m-a determinat să merg în necunoscut, necunoscut datorat împrejurării că Monica nu deţine la acest moment poze pe site-ul lor, însă totuşi am făcut-o. Cât de rău ar putea fi? – mi-am zis.

Ajuns la locaţie – care este aceeaşi, deci nu mai reiau – am făcut cunoştinţă cu dameza şi, din fericire, am constatat că am tras un loz câştigător: fata este drăguţă, cu păr şi ochi negri, lucioşi, corp ce mi s-a părut chiar frumos, genul mignon, perfect proporţionat; sânii medii spre mici, dar cu o formă adorabilă, ceva gen pară, însă nu subţire, cu sfârcuri minunate, extrem de fine, moi la bază şi tari în vârf, cu atât mai tari cu cât există un grad de excitare; la buric, deasupra buzei de sus, în partea ei dreaptă, şi în limbă sunt prezente nişte piercing-uri, iar păsărica, cu labii medii, posedă o dungă mediană de păr pubian. Aş putea îndrăzni să formulez părerea că undeva există şi unele rădăcini ţigăneşti, însă din soiul acelor roabe ce-i înnebuneau odinioară pe fiii de boieri...

După duş, am început sesiunea în mod normal, cu mine aşezat pe burtă, bucurându-mă de şansa primirii unui masaj mult peste media Clujului. Dameza chiar se sfia, la început, să nu mă apese prea tare, cerându-mi de vreo două ori să o anunţ când ceva nu e în regulă, însă i-am blocat îngrijorarea în clipa în care i-am declarat că eu am primit prin Asia şi masaje mai dure, călcat fiind literalmente în picioare de câte o adorabilă thailandeză...

Aşadar, masajul mi-a plăcut, nefiind perfect, însă apropiindu-se destul de mult: atenţie în aproape toate zonele, apăsare corespunzătoare, insistenţă suficientă.

Încet, încet, făcu trecerea la masajul erotic, dându-mi plăcuta ocazie de a-i simţi frumoşii sâni şi chiar mai frumoasele sfârcuri, călcându-mi zona posterioară cu delicioasa lor căldură. La un moment dat s-a aşezat în fund pe mine, plimbându-se aşa de colo colo, de la umeri pân’ la şale.

La răstimpuri îi putui intui înseşi limbuţa într-o timidă cotrobăire prin diverse zone ale spatelui.

Per ansamblu, ceva minunat, existând totuşi şi un fir de păr în supă: fata nu insistă aproape deloc cu mâinile în zona curului şi a prostatei. Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie astfel de atingeri, îmbinate cu un zgâriat domol al unghiilor şi, colac peste pupăză, cu o masare a penisului din acea poziţie – mi se par raiul pe pământ.

Întors cu faţa în sus, mi-au fost servite clasicele mişcări de du-te-vino, cu utilizarea sânilor. În această etapă masajul ei pierde ceva în personalitate, respectiv în calitate.

Din fericire însă, această scădere este pe deplin compensată de modul înnebunitor de tratare ulterioră a penisului: fără grabă, exact cum îmi place mie. Şi nu numai atât.

Secretul fătucii îl constituie utilizarea unghiilor (manichiura îi este absolut impecabilă, având unghii frumoase şi lungi, imaginea acelor unghii pe penis fiind ea însăşi dătătoare de zvârcoliri) într-o plimbare lentă pe mătărângă şi pe coaie, de altfel peste tot. O atingere divină: gemeam ca un nebun, fără ca falusul să-mi fie frecat. Absenţa frecuşului izgoneşte evident juisarea, aşa că rămâi în acest extaz imperfect, aiuritor, un timp nedefinit. Uneori îi căutam cu o mână ţâţele, bucuros de acea piele fină, parcă duioasă. Alteori îi vânam încetişor, cu un deget, păsărica şi cealaltă gaură...

Din când în când, adoptând unele gemete (pe care eu le-am bănuit teatrale, măcar pe jumătate, dar ce contează), fata se aşeza lângă mine, nelăsând însă de izbelişte penisul, şi asezona plăcerea ce mi-o oferea deja cu numeroase săruturi ce mi le aplica pe gât.

Într-un episod intercalat, am rugat-o să-şi folosească unghiile şi asupra zonei fundului, întorcându-mă pentru puţin timp din nou cu faţa-n jos, însă mişcările ei, deşi simpatice, erau reţinute, aşa că nu am mai insistat, revenind cu faţa-n sus.

După ce m-am epuizat suficient în această activitate semănând cu un sfert de orgasm, însă întins pe o durată înzecită de timp, am rugat-o să mă termine, explozia fiind, vă puteţi închipui, colosală.

A strâns ea tot, după care s-a oferit să mă asiste la duş, ceea ce, contrar uzanţei mele, am acceptat. Ceva nu-mi place în ideea de duş asistat, însă în toate cele mai facem şi excepţii. La duş, probabil ca urmare a faptului că m-am purtat frumos cu ea (ca întotdeauna), Monica a devenit şi mai plăcută decât în timpul acţiunii, în ceea ce noi numim GFE. La început păruse retrasă, introvertită, dar s-a „îmbunat” vizibil pe parcurs.

 

Note:

  • Locaţie: 9;
  • Aspect fată: 9,5;
  • GFE: 8,5 (vizibilă îmbunătăţire în a doua parte a şedinţei şi la final);
  • Igienă: 10;
  • Masaj de relaxare: 9 pe spate, 6 în faţă;
  • Masaj erotic: nu ştiu dacă să dau 9 sau 10, hai să fie 9,5 (atuul ei: unghiile plimbate pe penis şi coaie).

 

Am achitat 150 lei, omiţând a întreba dacă s-a schimbat tariful de zi, care înainte era 130 lei.

 

Concluzia: salonul de faţă este, din punctul meu de vedere, singurul salon din Cluj care oferă o constanţă în calitate. La celelalte saloane situaţia este aleatorie şi depinde aproape esenţial de fată, fiind practic imposibil a deduce o medie (referitor la prestaţie) a aşezământului. Salonul Privilege deţine o medie şi ea este una foarte ridicată.

În cazul în care se păstrează această situaţie, evident că voi reveni.

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

 

Buna numele meu e Fabian si sunt taximetrist in cj si vreau sa-mi spuna cineva care a trecut pe la masaj Privilege prin mainile unei domnisoare pe numele Daria ca cica e buna fata si chiar daca e noua se joaca cu masajele probabil a mai facut si inainte din spusele altora.Rog povestirile voastre pe forum

Link spre comentariu

Salut,

 

O perioada am fost inactiv din motive personale. Insa am revenit "in forta" zilele acestea. Acum 2 seri am avut chef de un masaj erotic de calitate. Am sunat la Privilege si am intrebat de Karina. Am mai fost la ea de cateva ori, odata am si scris recenzia. Nu s-a schimbat mult in prestatie. Ce este de notat este noua oferta pe site-ul lor:

http://masajsenzualcluj.ro/

 

La 3 masaje cu aceeasi escorta, al 4-lea este la jumate de pret. Si spre surprinderea mea chiar se tin de cuvant. Spre deosibire de alte saloane de masaj  unde se fac ca ploua. Nu stiu daca am voie sa dau nume aici pe topic avand in vedere ca este vorba de alt salon.

 

In fine. Sa trecem la actiune. Am ales varianta de o ora cu jucarii. Pretul este de 200 Lei. Cu reducerea am platit 100 lei.

 

Fata: se poate observa in pozele de mai sus. Sunt reale. Este foarte frumoasa.

 

Actiunea: Un masaj de relaxare foarte bun. Urmat de partea erotica la fel de buna. Jocul cu vibratorul ii place foarte mult si are unele miscari de zici ca acum sare pe tine. Te excita foarte mult. Ii place foarte mult sa fie sarutata peste tot si ea la randul ei te saruta in toate locurile posibile ( cat se poate pentru un masaj :) ). Ce imi place la ea este ca e foarte deschisa si relaxata si iti transmite si tie aceasta atitudine. Ejacularea se poate produce oriunde de la gat in jos ( eu am ales pe sani ).  Alte detalii "tehnice" nu prea sunt diferite fata de recenziile anterioare. 

 

Locatia: cartierul Zorilor, str Meteor. Vila frumoasa, moderna. Dusul este ok. Iginena de nota 10.

 

GFE: nota 10, se comporta ca o amanta. 

 

Pret/calitate: raport excelent. 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Iata ca au trecut cam 3 saptamani de cand am vizitat pentru prima data acest salon. Mai planificasem in trecut de vreo 2-3 ori, dar in cele din urma diverse evenimente ma impiedicasera sa trec pragul vilei de pe strada Meteor.

Asadar, intr-o seara cand la Red Lips oferta era extrem de saraca, am decis sa-mi incerc norocul la concurenta.

Am sunat si am reusit sa obtin o programare in cel mai scurt timp, asa ca fiind in zona am ajuns in circa 10-15 minute. Am fost intampinat si poftit in salonul de primire a oaspetilor. S-au afisat 3 fete: o brunetica micuta dar cu un aer usor sictirit (nu mi-a trezit deloc interesul), o satena si ea miniona f draguta si care afisa un zambet extrem de senzual, finut si sexy (parca se numea Carla, nu sunt sigur, dar care ulterior am aflat ca era disponibila doar pt jumaate de ora avand deja planificata o programre) si cea de a 3-a, Roxana (sper ca bine ia-m retinut numele), tipa care ma si intampinase la intrare si care parea sa conduca ostilitatile. Ea a facut prezentarile si m-a servit cu un pahar de Cola. 

Nu eram prea incantat de situatie, mai ales ca draguta Carla nu era disponibila pt o ora full....iar eu chiar doream sa ma relaxez si sa nu fiu stresat de contorizarea celor 30 de minute.

Asadar, relativ obligat am ales-o pe Roxana. La prima vedere pare o tipa rece, la fata aratand usor ciudat, masculin, cu maxilar si mandibula proeminente si o cicatrice undeva in partea de sus a fetei. Corpul este frumos, cu picioare lungi, abdomen plat (am fost surprins sa aflu ca nu merge la sala si nu face sport in prezent - atletismul din tinerete incas e facea simtit) si un fundic care desi prezenta cateva vergeturi....era destul de apetisant.

Am fost condus in una dintre camerele situate la etaj si invitat sa fac un dus. Baia este comuna pentru 3-4 camere, cred, dotata cu tot ce trebuie. Prosopul curat si slapii au completat utilitatile necesare unui salon care se respecta.

Revenit in camera am asteptat-o pe Roxana vreo 4-5 minute....ce sincer mi-au parut lungi. 

Ostilitatile au debutat cu un masaj de relaxare in timpul caruia am incercat incropirea unei conversatii, pt a mai ridica cu cateva grade atmosfera. Incet, incet, s-a spart gheata, iar compania Roxanei a devenit tot mai placuta. Tipa da dovada de un IQ acceptabil si un caracter puternic. Am aflat ulterior ca nu-i face mare placere aceasta activitate si ca de multe ori clientii badarani o scarbesc....asa ca pana nu se convinge de calitatea celui in compania caruia se afla, va fi destul de distanta.

Revenind la actiune, masajul de relaxare a fost unul destul de mediocru, cinstit, dar fara nicio stralucire. 

Masajul erotic, in schimb, este avantajat de aplicarea atuurilor unui corp frumos, atingerea sanilor frumosi si tari, fesele ferme, abdomenul aproape perfect, te pot face sa atingi repede o erectie considerabila. Eu asa am patit. Desi initial se pornise cu avant sa ma dea gata....i-am explicat ca prefer un preludiu mai lung si in care sa ma pot bucura de ea cu toate simturile, inclusiv cel gustativ. Asa ca, am degutat-o peste tot....placut surprins de tot ce am descoperit. Si ea a inteles perfect ce are de facut, asa ca a alternat innebunitor viteza cu care imi freca penisul....incetinind atunci cand era cazul pentru a prelungii momentele de placere. Finalul a fost glorios si abundent, amandoi fiind la fel de uzi dupa eruptia ce a durat surprinzator de mult. Ne-am igienizat cu servetele, Roxana fiind foarte atenta, ocupandu-se atat de ea, cat si de mine. Am ramas apoi imbratisati continuand sa ne mangaiem si sa povestim diverse, o conversatie extrem de placuta si care ne-a facut sa ne cunoastem mai bine si chiar sa ne simpatizam. Avand in vedere ca mai ramasesera doar vreo 15 minute, am preferat sa le petrecem asa, in locul fortarii unei a 2-a finalizari.

Bataile din usa ne-au intrerupt si am simtit ca regretul era reciproc. Chiar ajunsesem sa ne simtitm bine amandoi. Asa ca, am beneficat de bonusul unui dus impreuna...extrem de placut mod de a incheia prima mea vizita la acest salon.

 

La capitolul note concluzionez asa:

Locatia - 9 (baia comuna poate da o senzatie de stanjeneala cand te flenduresti pe coridor aproape cu cucul gol)

Curatenie - 10 ....nimic de obiectat

Roxana - aspect - 8/9, igiena - 10, GFE  - 9 (nota crescand spre final)

Masaj de relaxare - 8

Masaj erotic - 9,5

Tarif 150 lei ora - timp petrecut 1 ora si 10 minute

 

Concluzie - o experienta placuta, de repetat. 

  • Like 7
Link spre comentariu

Va salut ! Zilele trecute am fost pe la acest salon. Timpul din pacate nu mi-a permis sa scriu recenzia mai devreme.

 

Locatie: Vila in Zoilor pe strada meteor. Locatia a mai fost descrisa in dese randuri de colegi. Nu este nimic schimbat. Loc primitor, cu linving elegant. 

 

Web site: http://masajsenzualcluj.ro/

 

Fete: O surpiza pt mine, deoarece chiar ai de unde alege, pentru toate gusturile.

 

Fata aleasa: Maria http://masajsenzualcluj.ro/gallery/maria/ Descrierea fetei: pozele vorbesc de la sine. Blonda, frumoasa ochii verzi-albastri. Foarte placuta.

 

Serviciu ales: o jumatate de ora ( nu aveam prea mult timp la dispozitie) 100Lei.

 

Igiena: Nu am nimic de reprosat. Totul este in ordine.

 

Actiune: Masaj de relaxare foare bun, dar trecut repede peste din dorinta mea. Partea erotica foarte a fost si mai buna. Maseaza cu atentie toate zonele sensibile ale corpului si se joaca foarte bine cu tine. Este foarte atenta si se poarta ca o iubita cu tine. Nota 10 pentru atitudine. M-am intors pe spate si in timp se ma masa nu m-am putut abtine sa ma joc cu sanii ei, mici dar cu sfarcuri foarte erectile. Se vede ca ii place acest lucru. Un plus este faptul ca pare ca ii place ceea ce face si acest lucru il face si pe client sa se simta cat mai bine. Are o tehnica foarte buna, stie cand sa amane momentul orgasmului pentru ca apoi sa il faca cat mai intens. M-am simtit ca si cum a fost una dintre cele mai frumoase experiente momentul cand am ejaculat pe sanii ei. Si nu s-a grabit, a stiut sa prelungeasca momentul cat mai mult. Apoi am ajutat o sa se curete si am fost la dus ( Separat). Un lucru e clar: stie ce sa faca cu mainile ei :) 

 

Note:

Masaj de relaxare: 10

Masaj erotic: 10 

Atitudine: 10

Iginea: 9 - un pic ud pe jos, dar nimic deranjant.

Raport pret/calitate:-excelent

 

Recomandare: poate cel mai bun salon de masaj unde am fost. Ca o ultima remarca, am sunat in jurul pranzului sa fac programarea si am mai sunat cu putin timp inainte si stiau despre ce vorbesc :) Alte saloane nu prea fac asta. te pun sa suni inainte cu o jumate de ora si iti spun ca nu e disponibila nici o dominsoara decat peste o ora. Deci un mare plus pentru seriozitate.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Buna, este prima recenzie care o scriu si incepator fiind cer scuze anticipat de viitoarele sigurele greseli :)

 

Am ales vizita la salonul Privilege tocmai citind recenziile colegilor scrise aici, asa ca e normal sa las si eu recenzia mea sa fie de ajutor macar ca sfat altor colegi.

Asa cum am spus, citind recenziile am ales sa petrec o ora de relaxare la acest salon. Am sunat in jurul orei 18.30 si mi s-a spus ca doar in jurul orei 19.30 vor fi disponibile domnisoare. m-am preyentat in jurul orei 19.45 la vila de pe strada Meteor. Vila este una noua, cu o intrare f discreta fara nici o firma atasata. O domnisoara bruneta m-a intampinat la usa, banuiesc un fel de administratoare, care m-a invitat sa i-au loc intr-o camera urmand sa soseasca fetele. Fetele disponibile erau doar doua, ambele insa f dragute, cu toate pretentiile pe care stiu ca le am nu le-am putut reprosa nimic. Am ales-o pe Daniela, domnisoara care are poze pe site-ul lor, recunosc, cazand in capcana unor ochii atat de adanci, si mai ales atat de calzi la zambet..... recunosc imi aminteau de o alta persoana din trecutul meu, dar ma rog, fiecare alege dupa pofta lui. Am ales varianta unui masaj erotic, o ora, 150 de lei, am achitat si am urcat cu fata la etaj.

Camera foarte dragut aranjata, cu un pat imens, lumanari si o muzica f placuta pusa in surdina. De si facusem dus la hotel, din politete am ales sa mai fac un dus scurt inainte de orice. Baia intradevar f spatioasa, dar curata, gel de dus Nivea de calitate cel putin satisfacatoare, ma rog, nimic din ambianta nu ma facea sa ma simt neconfortabil.

Iesind de la dus Daniela ma astepta infasurata si ea intr-un prosop si am intrat in camera unde m-a invitat sa ma intind pentru a ma masa pe spate, lucru pe care n-am ezitat sa-l fac. Masajul de relaxare a fost ok, nu se poate compara cu un masaj facut de cineva profesionist pe relaxare, dar oricum de o calitate buna, ferm, placut la atingere, cu insistat pe fiecare zona. Intre timp am povestit una alta cu Daniela afland ca are 22 de ani si este studenta la Management.

Dupa cam 10-15 minute de masaj m-a invitat sa ma intorc pe spate si a inceput masajul erotic. Nu stiu daca domnisoare este sau nu specialista in asta, nici eu nu am f multa experienta sa spun asta, dar a fost f placut iar Daniela s-a implicat f mult in masaj. A alternat f bine ritmurile precum si zonele in asa fel incat tensiunea sexuala sa cresca treptat. Mi-a placut mult modul in care m-a masat cu sani.

Cu sangele aprins deja i-am cerut sa se urce pe mine intr-un 69 lucru care l-a facut imediat. Am gasit o prunica epilata complet, foarte curata, stramta si cu labiile proeminente. Desi teoretic masajul imi era destinat mie nu mi-am putut abtine si mi-am cufundat adanc limba in ea. Recunosc pt mine senzatia cand am simtit ca incepe sa caute ea parca sa intru mai adanc face toti bani.

Am rugat-o sa se intinda si ea iar ea m-a intrebat cum vreau sa stea, ceea ce dovedeste ceea spuse de un coleg anterior ca fetele sunt f ascultatoare, cu limitarile impuse legat de sex. Am sarutat-o din nou pe tot corpul, revenind din cand in cand cu privirea la ochii ei, vazand acolo confirmarea a faptului ca nici pt ea nu este totul mecanic doar.

M-am intors din nou eu pe spate si a reanceput masajul cu sanii pana cand am rugat-o sa accelereze putin, dupa care m-a condus spre o finalizare exploziva cu ejaculare pe sanii ei. Dupa ce ne-a curatat pe amandoi s-a intins langa mine intrebandu-ma cum a fost. Surpriza a fost ca n-am mai apucat sa stam decat chiar cateva minute ca a venit ciocanitul in usa care vestea trecerea orei. Fara exagerare chiar nu stiu cum au trecut cele 55 de minute, lecru foarte bun dupa parea mea.

Am facut un dus, Daniela m-a condus la usa si am parasit locatia dupa mai bine de o ora jumate de la intrare.

Am intrebat de alte servicii, eventual in alta parte si am fost refuzat politicos.

Note

Locatie - 10 F discreta

Igiena si curatenie -10

Accesibilitate - 7 timpul intre momentul cand am sunat si momentul cand erau fetele disponibile, si faptul ca erau doar 2 fete trag jos la nota, am intrebat mi s-a spus ca mai multe fete lucreaza seara/noaptea, recomand celor interesati sa sune din timp pt programare

Aspect Fete - 9

Igiena Daniela - 10

Masaj relaxare Daniela - 7,5

Masaj erotic - 9 (oricand e loc de mai bine :))

Comunicativitate Daniela - 8

GFE - 8

Una peste alta o experienta pe care o recomand si o voi mai repeta, eventual cu ceva adausuri in plus :)

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:DJ
  • Oras:DJ

Salutari,

 

Fiind destul de inactiv pe aici  si mai citind din cand in cand,am dat si eu peste acest salon nou si fiind curios mi-am zis sa incerc.

Locatia fiind destul de aproape pt mine, am facut o programare telefonica in 15 min,la nr de tel pus aici pe forum.

Incercand sa gasesc locatia de unul singur.

Este o casa mare in zona Zorilor.Totul fiind mare,iti creeaza o senzatie placuta. Am fost intampinat de 3 domnite,destul de dragute toate,totusi am ales-o pe Daniela si Maria,o domnisoara inalta,subtire si cu un bust foarte generos. Dupa ce am fumat o tigara si am baut un pahar de suc servit de ele,am urcat cu ele spre camera.

Camera spatioasa,cu un pat mare,nu prea mobilat si la fel cum a zis un antevorbitor,parca lipsesc oglinzile,totusi o atmosfera placuta. Fiind dusat proaspat,am trecut la masaj. Hainele au zburat si la pat. Intins pe burta am avut parte de un masaj de relaxare  cu mult ulei,dar destul totusi,dar foarte tare si placut. Intr-adevar se poate numi un masaj de relaxare adevarat,facut doar de forma. A urmat apoi un body masaj la fel , foarte placut unde i-am putut simti pe deplin formele placute ale Danielei frecandu-se de mine. Dupa cateva minute,m-am intors pe spate,unde am mai avut parte de inca un pic de masaj de relaxare si a urmat apoi masajul erotic propriu zis. Aici ar mai fi un pic de lucru  dar cu toate astea a fost placut,mai ales ca la sfarsit am avut parte de senzatia de tremurici .

La final am facut dusul unde am iar totul este ok,baie mare,curata,bine dotata,poate cabina de dus un pic cam micuta.

 

 

Tarif 300 Ron .
Aspect fata silueta inalta sani micuti si moi, piele moale, curata.
Masaj de relaxare bunicel se vede ca stie ce face.
Masaj erotic bun cu schimbari de ritm si simulari de sex foarte excitante.
Note locatie 8
Fetele 7
Masaj de relaxare 6
Masaj erotic 5
Atitudine 7 conversatie ok , sociabila.

 

 

 

 

 

recenzie falsa = ban permanent

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Turda
  • Oras:Turda

Eu n-am inteles mare branza, ba e vorba de o femeie, ba de doua, ba masajul e ''adevarat'', ba e ''facut doar de forma''. Notele se bat cap in cap cu review-ul dar important e ca s-a atins  ''senzatia de tremurici'' ! :laugh2

Daca n-ar fi notele, relativ mici, ai zice ca-i reclama...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Ceva nu e în regulă cu userul ăsta, cosmebegan. Lăsând la o parte neconcordanțele logice din exprimarea lui, cel puțin o informație e cert falsă: la Privilege nu există cabină de duș și nu a existat niciodată de când au locația în Zorilor, fapt constatat prin propriile simțuri.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut,

 

Revenit in "actiune" dupa o mica perioada de pauza, am zis sa ma duc la un salon de masaj erotic pe care il stiam si la care am mai fost. Foarte nervos dupa un meci de fotbal, trebuia sa ma relaxez cumva :). Sincer o cautam pe Maria, am mai fost la ea si mi-a placut foarte mult ( am scris si o recenzie mai sus). Din pacate nu mai lucreaza acolo.... Am zis totusi sa raman, avand in vedere ca erau alte fete acolo, frumusele mai toate. Am ales pe Alexandra. 

 

http://masajsenzualcluj.ro/index.php/nggallery/fetele/alexandra?page_id=652  Fata foarte frumoasa, nu se vede prea bine in poze, are niste sani foarte frumosi :) 

 

Am ales o jumatate de ora cu 100 de lei, masaj erotic. 

 

 

Actiune: GFE foarte bun, nota 10. De la intrare pana la iesire o atitudine foarte buna. Un masaj de relaxare foarte... relaxant :) Chiar daca era doar o jumatate de ora si eu i-am spus sa trecem mai repede peste partea de relaxare, ea a insistat sa nu fie asa. Evident si-a impus punctul de vedere prin masajul in sine, parca nu vroiam sa se mai termine. Foarte profesionist.  Fiecare parte a corpului a fost atinsa, A fost doar o jumatate de ora, dar a reusit sa para ca trecuse 2 ore. M-am intors, a insistat foarte mult pe zona inghinala... si are o tehnica foarte buna. Apoi a urmat un masaj cu tot corpul, evident sanii ei au fost folositi la potential maxim. In tot acest timp eu o sarutam pe corp, si chiar parea ca ii place acest lucru. Alterneaza aceste momente cu miscari lente unde pare ca te saruta, dar evita elegant in ultimul moment, as putea spune enervant de bine. Te priveste in ochi de foarte multe ori, si are o prvicire foarte perversa, aproape ca te termina numai asa :)  Finalizarea a venit ca o consecinta a acestui masaj foarte bun, pe sanii ei.  

 

Despre locatie s-a mai scris, vila frumoasa mare, primitoare. Insa ce m-a deranjat de data aceasta a fost lipsa gelului de dus... sau ma rog, gel de dus insuficient. Lucru care l-am mentionat la plecare. 

 

Note:

Masaj de relaxare: 10

Masaj erotic: 10 

Atitudine: 10

Iginea: 9 

Raport pret/calitate:-excelent

 

Recomandare: da

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare stimabililor!

 

Soarta a facut sa ajung azi in cluj cu treaba. Si bineinteles a trebuit sa incerc si eu piata locala. M-am decis sa merg la un salon erotic. Am incercat intai la cleo parca dar trebuia sa revin in jumatate de ora caci fetele erau ocupate. Asa ca am sunat si la acest salon. Initial am vrut sa vina la hotel iar oferta era de 350 lei pentru o ora si jumatate. La Cleo parca oferta pentru deplasare la hotel este de 250 lei pe ora.

Pana la urma am decis sa merg eu acolo. Locatia se stie deja...strada meteor nr 73

Am luat un taxi si am plecat catre locatie

Am sunat cand am ajuns si am fost poftit inauntru.

Oferta este bogata ... erau cred ca 6 fete disponibile

Eu am ales sa intru cu doua fete si anume rebeca si daniela

Camera in care s-a petrecut actiunea este cam demodata, cu mobilier vechi si fara rost...era acolo o vitrina goala si care ocupa un sfert de camera

Am fost poftit la dus. Baia ciudata cu 2 intrari si, la fel ca si dormitorul....invechita

Dupa dus am intrat in camera si au venit si fetele.

Daniela mica de inaltime, timida, cur frumos, tate mici si frumoase, la fata sa zicem draguta

Rebeca putin mai inalta, ceva mai plinuta, sani mici, draguta si ea la fata

Au inceput fetele cu un masaj de relaxare slabut dupa parerea mea. Masajul erotic la fel de slab ca si cel de relaxare...parca fara implicare.

Toata actiunea nu a durat mai mult de 30 de min. Am mai stat putin la vorba, dus si direct la hotel.

Si acum notele:

 

Locatia : 8

Baia : 5 ... am dat si peste un alt baiat care iesea de la dus

Camera : 5 ... patul scotea sunete, pe el o invelitoare care numai curata nu arata, 2 pernute care miroseau urat

Fetele Rebeca corp 6 fata 7

Daniela corp 7 fata 6

Masaj de relaxare - 5 pentru amandoua

Masaj erotic - 5 pentru amandoua

Atitudinea lor a fost ok numai ca nu se prea pricep sau poate nu au avut chef

Tarif 250 lei platiti pentru o ora

 

De revenit? Nu cred...

 

Ma inclin.... seara buna!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Achile, din păcate pentru noi, clujenii, ce aveți voi în București este cu câteva clase peste ce posedă capitala aceasta provincială.

Poate că îmbătrânesc eu și, în egală măsură, îmi cresc pretențiile și scad naivitățile, dar acest salon a devenit și pentru mine o relativă dezamăgire.

Fete conștiincioase, însă doar atât, fără sclipiri, fără elan, fără sare-n bucate...

Un idol mai puțin căruia să mă închin.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Nu pot si gata,sa nu intreb.

Pai daca erau 6 fete disponibile,si banuiesc ca fiecare are alte gusturi,ai ales 2 fete care pe nivelul tau au erau asa de un 6,5 sa zic amandoua.

Pai iar,eu cand vizitez un astfel de loc si am de unde alege,aleg fete asa de 9-10,sau macar de 8(desigur daca ai de unde),si aici ajung la concluzia la care am ajuns si poate si altii,ca celelalte 4 fete erau sub nota 6,5(depinde de gusturi,dar cum am mai spus,cine naiba nu alege fete pe gustul lui,mai ales ca poti si ai de unde,ca nu platesti deageaba)?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...