Sari la conținut

bbw roscata 35 ani 0753691334


muri

Postări Recomandate

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

buna sa va fie inima,ma trezesc intr-o dimineata cu chef de un masaj, si gasesc un anunt in piata scrisa, roscata 35 ani sini mari forme plinute ofer masaj la dom meu in zona kaufland,sun.... raspunde din prima.o voce placuta, imi da detalii O 100 ON 150, AJUNG in zona sun din nou, ma ghideaza cum sa ajung la ea mai exact pe calea manastur 95 > imi da nr de ap ajung intr-un final si surpriza,,, imi deschide usa o tipa plinuta bine cam 80 kg cu fundul mare si micuta cam 160 ceva de genu, dar,,,,,, foarte frumusica la fata,,,am ramas doar ca e simpatica,, in fine.. ma invita in camera , ma intreaba daca vreau sa beau ceva, cafea, suc ,apa,, ii spun ca vreau cafea, imi face un frape delicios,, la ceva aparat special,, ap era unu foarte curat si spatios, cu un pat mare de dormitor, in camera era o plasma, covor, dar foarte curat,, asta mia placut, si un aer proaspat,,ma dezbrac, ma intind.. foarte comod pe burta imi face un masaj, de 3 min, pe urma se freaca cu sini pe spatele meu,, foarte excinat, imi cere sa ma intorc si imi face un oral....pfffff asa ceva nam trait in viata...pina in git,,bineinteles mam terminat in 3 min. si fiinca mia placut ii cer o a 2-a finalizare,, imi spune ca se rezolva cu mare placere,, foarte zimbareata,, dupa 20 de min de povesti, trecem la runda nr 2 la fel de pasionala, si rea,,, in acelasi timp...cam asta a fost experienta mea,, cu aceasta domnita...,,, o sa atasez si o poza de pe facebook-ul ei personal sa va faceti o idee despre ce este vorba ps,,fb-ul il am de la ea,,,

 

ca si note>>.. 7 pt masaj imi doaream sa dureze,

 

--9 pt atitudine si respect fata de client

 

10 pt curatenie , si 10 oral, normal nu a incercat

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

 

ca si note>>.. 7 pt masaj imi doaream sa dureze,

 

--9 pt atitudine si respect fata de client

 

10 pt curatenie , si 10 oral, normal nu a incercat

:girly ...cine a apucat sa vada poza ...pot spune ca e norocos...poate merita incercat . :doggystyle

Link spre comentariu

tipa a mai activat pe bucegi...e neschimbata, foarte lata in solduri, sani lasati, dantura corecta. Eu am fost si am optat pentru un oral nepro...cand sa incepem, bate cineva la usa, spre surprinderea mea, se ridica si merge la usa, deschide, vine inapoi si imi zice sa stau linistit ca e o vecina, a venit la cafea. wtf? oricum mi-a facut oralul, m-am imbracat si am plecat...cand dau sa ies din camera, vecina statea frumos in bucatarie si m-a si salutat. am salutat si eu respectuos, am intrebat-o daca nu presteaza...mi-a zis ca nu se ocupa cu asa ceva dar se mai gandeste pe viitor....in fine.

 

oral corect, nota 8, am stat 20 de min door-to-door. platit 50 ron.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare futaciosilor .

Acum vreo saptamana , cred , amintindu-mi de poza postata a domnei m-am incalzit subit si mi-am propus s-o vizitez pentru documentare la fata locului . Deoarece o mai sunasem de mai multe ori si nu mi-a raspuns , am ramas oarecum surprins ca am nimerit-o din prima .Vocea de la telefon era placuta , imi comunica prestatia ON+NP 1 finalizare 100 leuti , 2 finalizari 150 leuti .

Ma infiintez in parcare la Kaufland , o sun si imi da adresa exacta , undeva pe calea Manastur , urc la etajul si apartamentul cu pricina , si-mi deschide usa o doamna roscata , nici frumoasa nici urata ( am constat ca poza postata a fost indelung prelucata ) , si imaginati-va la o inaltime de 1.60 ( poate nici atat ) repartizate undeva la 80 kg ( poate mai bine ) , preponderent in zona abdomenului,fundului ( este imens ) si coapselor . Daca nu m-a deranjat fata , este primul lucru pe care tin sa-l observ , daca nu-mi convine zic pas , mi-am zis hai sa incerc ca n-o fi foc , si cand mai ai ocazia sa ajungi la un cur atat de mare ( incredibil de mare ), cred ca doar intr-un film de adulti am mai vazut o negresa cu un cur atat de mare , la momentul de atunci mi s-a parut incitant .

Ma pofteste inauntru , o bucatarie in fata cu o perdea trasa , putin mai la dreapta o camera cu un pat mare si un fel de birou ( cam atat imi amintesc ) , iar in dreapta holului baia .Intru ma fac comod , ma intreaba cu sama seveasca , cer o cafea si-mi aduce acelasi cafe frape bine facut . Imi cere sa- i zic cu ce ma poate ajuta , are o atitudine ok , zambitoare , comunicativa si incearca sa te faca sa te simti bine , stie foarte bine ca trebuie sa compenseze cu ceva fizicul foarte durduliu .In timp ce-mi sorbeam cafeaua si trageam din tigara , ma luptam cu mine insumi , sa fie doar un oral scurt si plec , sa fie oral si normal 1 finalizare , ca cine stie cand imi mai vine cheful pentru o bbw pur sange .In cele din deliberez sa fie ON+NP la 100 leuti . Ma duc la baie , fac dusul regulamentar ma intorc si ma arunc pe burta pe pat , doamna doreste sa ia un ulei si sa apuce de masaj , i cer sa-l miros si zic pas ( avea miros) si se apuca de un masaj fara ungere , n-a prea iesit mare lucru . Ma intorc pe spate , doamna avea grija sa se fereasca cat putea din raza de actiune a privirilor mele , nu prea inteleg de ce , ca doar eu am decis sa raman . Bai fratilor si se apuca de un lins de anus , scula , OO , si le tot lingea pe toate pe rand intr-un mod foarte placut , in gandul meu imi ziceam ca daca mai continua asa n-o sa mai ajung la normal , ...da , dar degeaba imi faceam curaj sa ma ridic si sa ma apuc de normal , ca ceva ma tinea tintuit la orizontala , ei dupa aceasta lupta cu mine insumi ajung sa renunt la ideea de normal si sa las sa se intample ceea ce trebuia sa se intample . Astfel abandonad gandul normalului , doamna nu a mai avut mult de lucrat pina deversarea lichidului in gurita ei , nu s-a grabita nici o secunda , a molfait-o pana i-am spus eu ca ajunge . M-am ridicat , m-am dus la baie , dusat , la intoarcere am observat ca doamna era deja imbracata , mi-a spus sa stau linistit sa-mi termin cafeaua si sa fumez o tigara , ceea ce am si facut . Am mai povestit intre timp , incerca sa-mi determine gradul de satisfactie ( nu multe fac lucrul asta ) intrebandu-ma daca mi-a placut , daca m-am simtit bine ...ca pot sa mai revin , fara insa sa ma intrebe de ce am cerut normal daca nu am facut . :slap2

Am terminat cafeaua , tigara ...si dupa 40-50 min am iesit pe usa , multumit pentru oralul primit , nemultumit ca n-am ajuns sa-mi satisfac curiozitatea cu normalul desi era inclus in pret .Deh...asta e o activitate cu risc asumat .

O seara faina va doresc !

  • Like 4
Link spre comentariu

Cu ceva treaba prin frumosul oras imi zic ca nu ar strica o dezmierdare pentru cel micsi cu gandul la un oral bun o aleg pe doamna. Locatia ca si o casa locuita de o persoana care apreciaza curatenia. Aspectul damei.. o femeie de 35 ani care isi arata varsta, fara tratamente speciale, un corp care la 160 inaltime ajunge la 90 Kg, eu cred ca nu necesita comentarii. Actiunea: majajul inseamna intinsul uleiului pe corp si plimbat mainile, normalul incearca sa il evite avand vaginul foarte jos, daca imi bagam scula cred ca spargeam ceva, in schimb oralul (pentru care am si mers) a fost pe gustul meu... mai bine de juma de ora de morfait lins si frecat cu arta si atentie, un moment picant cand prietena care avea ceva treaba pe la ea, vazand ceva falnic prin geamul usii, a intrat si a gustat din palos... pacat ca nu a si ramas. Distractia a costat 150 lei, sunt sigur ca as fi gasit alte variante mult mai bune la pretul asta, dar pentru ce am cautat eu sunt multumit de alegerea facuta, de revenit... nu cred, mai sunt altele de "marcat".

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare Futadores !

urmaresc de ceva vreme forumul , am gasit informatii foarte utile pe-aici , si uite-asa m-am trezit acum cateva zile in Cluj in cautare de distractie ... am adunat cateva numere de telefon si m-am apucat de sunat . In cele din urma am ajuns la dama asta , fiind un mare amator de oral. Locatia, cum a fost descrisa mai inainte,zona Kaufland Manastur , un apartament cu o camera , curatel . Tipa , o BBW pur-sange , nu mi-am dat seama daca are ceva origini prin India , dar e clar ca nu provine nici din familie de conferentiari .. in fine, putin important pentru mine. Am ajuns relativ usor, ghidat prin telefon din parcarea Kaufland . Am intrat , m-a intrebat cu ce sa ma serveasca, m-am ales cu un frape bunicel, si la o tigara am stabilit datele problemei , 2 finalizari orale la 150 ron . Am facut un dus rapid si am intrat in camera "de lupta" . ei, vreau sa zic ca mie mi-a placut teribil ce face tipa asta ... a inceput cu ceva limbi pe OO , si-a dat seama singura si repede ca nu ma incanta miscarea ( in general nu imi place ) , si a coborat , a continuat cu niste limbi in anus super faine , apoi a trecut la oralul propriu zis , un deliciu ... foarte incet, fara nici o graba , destul de mult DT , la ambele numere nu s-a ajutat de mana absolut deloc, lucru pe care l-am apreciat pozitiv . Finalizarea a avut loc in gurita damei , nu am discutat aspectul asta inainte, a venit absolut natural . Dupa o pauza de tigara, a inceput a doua parte, dupa modelul primei , limbi in anus, oral negrabit, DT , fara maini ... Ca si concluzie, pentru amatorii de oral , care nu sunt interesati de aspectul fizic , tipa e super ok , o recomand.De revenit sunt sanse sa revin, zic asta pentru ca nu sunt din Cluj , am drum incolo destul de rar . timpul petrecut door-to-door a trecut binisor de 1 ora jumate , ce mi-a mai placut a fost ca nici un moment nu a dat tipa senzatia ca se grabeste sau ca te grabeste.Sper sa ajute pe cineva informatiile de aici, e prima mea postare pe acest forum , promit ca dupa urmatoarea escapada, pe unde o fi ea , o sa mai postez :)

sa aveti o zi faina !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

actiune petrecuta acum cateva zile. am sunat la nr din titlu,a raspuns rapid,am facut programare

locatie descrisa de colegi mai sus,super ok ca este parcarea de la kaufland aproape...nu mai trebuie cautat loc de parcare

o calitate esentiala este amabilitatea,lucru ce pentru altele ramane inca o necunoscuta

platit 150lei pt 2 finalizari orale neprotejate line si fara graba.

de normal nu am vb

locatie curata

o recomand pt amabilitate si oralul executat

merita pt cine nu este prea interesat de aspectul fizic

  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

Am avut si eu norocul acum o sapt, fiind in trecere prin cj, sa o prind la tel. Am ales sa sun la ea urmind descrierile colegilor, pentru care le multumesc, si stiind kauflandul (de fapt l-am ratat si m-am intors :)). Din parcare e f simplu urmind indicatiile telefonice. O mare bila alba pentru lift, modernizat, mai rar vezi lift cu usi automate la bloc. Dupa ce am mai stresat-o cu un tel de sus (nu mi-am dat seama ca numarul interfonului e numarul ap., stupid me) am ajuns la locul faptei. Care loc primeste un 10 de la mine (foarte curat, in camera mobilier nou, la baie apa calda, primit prosop nou, sapun+ gel de dus existente). Doamna e o scumpa, e o BBW careia natura i-a daruit o jumatate superioara de MILF-a si una inferioara imensa, niste sini mari, lasati pe alocuri, dar cu o priveliste foarte frumoasa in sutien si o senzatie minunata fara, cind ii pune peste soldat. E o tipa roscata iar la fata cred ca ar trebui sa va imaginati o Kacey Kox cu vreo 10 ani mai mare. Motivind ca e aproape de ciclu, a ramas pe toata durata cu o pereche de pantaloni sport mulati, chestie care mi-a placut (dar data viitoare poate ii voi oferi si eu citeva mingiieri fara textila). Frapeul mentionat de colegi e intr-adevar grozav. Ai ce discuta si e o placere dialogul dinaintea actiunii. O sa dau un 8+ GFE-ului pentru ca interactioneaza pina intr-un punct, dar pastreaza o mica distanta marcata prin lipsa unor pupaturi pe ici pe colo, eu fiind asa, mai cu pupaturi. Mai departe, e foarte simplu : cine vine pentru masaj a gresit locul - poate face masaj, dar nu ii face neaparat placere. Cine a venit pentru anal sa-si ia gindul, iar pentru normal - mai degraba nu. Probabil ca practica, dar avind o problema de conformatie nu poate face asta prea mult sau cu oricine. Asa ca astea ramin fara note si nu ar trebui sa fie criterii de cautare pentru ea. Insa, dragi colegi, cu mina pe inima va spun ca nu am avut parte pina acum de un oral (neprotejat!) atit de bun cu altcineva. Am terminat si al doilea numar, ceea ce pt mine e o performanta - nici macar n-am facut efort pentru asta. S-a ocupat ea de tot. Am stabilit de la inceput ca ma las pe miinile ei, vorba vine, caci nu le-a folosit deloc. S-a ocupat metodic de oo, de zona dintre radacina si anus, apoi am avut parte de un anilingus minunat, am crezut ca ma urc pe pereti de placere, apoi a ajuns la soldat pe care l-a tratat exceptional, lent, adanc, fara graba asa ca am avut parte de doua ori de finaluri grandioase. Dau un 10 cu felicitari si cu promisiunea ca oricind voi reveni cu placere. Per total 150 de lei/h bine investiti (100 numarul), timp total de la usa la usa 1h 15 min. Totusi, sa retineti ca igiena desavirsita si politetea sunt conditii esentiale ca sa poata presta la inaltime. Din ce-mi spunea, depinde mult de om cit si cum presteaza. De asemenea, in timpul actiunii nu a raspuns la telefoane, cind am ajuns a facut o pre-programare peste inca o ora, asa ca am fost norocos, dar daca nu raspunde pe moment, lasati un timp si incercati din nou. .

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am fost la aceasta escorta luna trecuta. Descrierile celor dinaintea mea sunt foarte realiste, dar voi contribui si eu cu cateva informatii si pareri personale.

 

Varsta ei pare intr-adevar sa fie intre 30-35 ani. Formele sunt mai mult decat plinute, e vorba de o persoana obeza in toata regula, iar sanii mari nu ajuta prea mult. Locatia este usor de gasit, blocul fiind la strada principala. Apartamentul este ok, baia mediocra, camera de actiune decenta.

 

Am contactat-o telefonic, a raspuns din prima si am stabilit o intalnire in aceeasi zi; atitudinea a fost in regula, nu au existat intarzieri. Pretul este 100 lei o finalizare sau 150 lei/ora, oral neprotejat si normal protejat; ne-am inteles asupra primei variante. Anal nu face din cate stiu.

 

Dupa ce am ajuns la ea, am trecut direct la actiune, nefiind nevoie de dus pentru mine. A inceput cu un sex oral neprotejat, facut foarte bine, lent si adanc. Face intr-adevar anilingus, din proprie initiativa, in functie de igiena clientului. Felatia fiind de foarte buna calitate, am terminat in acest fel, la ea in gura, renuntand la sexul normal. Nu inghite, dar pe mine nu m-a interesat niciodata acest aspect.

 

Am stat la ea cam 30-40 de minute, timp in care s-a purtat foarte bine. Aspectul fizic este compensat de atitudine si de performanta la sex oral. E posibil sa mai revin si o recomand!

 

Note:

  • Oral: 9
  • Normal: ?
  • Aspect: 5
  • Atitudine: 9

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator brian131
Reputație: 0

Useful information!

 

The reviews here describe two different women, because their are two different women at the same apartment.  I called today using the number on the thread, but the woman I got was BBW Christina.  I will review after dinner.  People who have reviewed BBW Christina sometimes describe 35 year bbw redhead.  If you want the redhead, ask for Ioana.  I saw Ioana.  She is older than Christina, but not as big.  I would say maybe 40 years old.  Beautiful hair and breasts.  I really enjoyed Christina, but would like to go back and see Ioana.  She is not young, but she is a MILF.

 

I hope this helps.  Thanks to the members of the forum for all the help.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Hello Brian.

 

Hai sa te traduc. :) Sper sa nu fac multe greseli.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatii utile!


Comentariile de aici descriu doua femei diferite, pentru ca ele sunt doua femei diferite in acelasi apartament. Am sunat azi folosind numarul din topic, dar femeia la care am fost e BBW Christina (link-ul respectiv). Voi veni cu o recenzie dupa cina. Oamenii care au recenzat-o pe BBW Christina, au descris-o:  35 ani, BBW, roscata. Daca o doriti pe roscata, cereti pentru Ioana. Am vazut-o pe Ioana. Ea este mai in varsta decat Christina, dar nu la fel de mare. As spune, poate 40 de ani. Par frumos si sanii. M-am bucurat cu adevarat cu Christina, dar as dori sa ma întoarc si sa ma vad cu Ioana. Ea nu este tanara, dar ea este o MILF.

 Sper ca acest lucru va ajuta. Multumesc membrilor forumului pentru tot ajutorul.

Link spre comentariu
   Am fost si eu la ea, acum vreo 2-3 luni dar am uitat sa postez...Domnisoara este casatorita .... un BBW classic, deci kg bune in plus. In mod normal as fi zis pas cand am vazut-o singurul lucru care este interesant este fata ei care defapt daca ar slabi nu ar fi urata deloc.

tipa este roscata, si deasupra fundului are un tatuaj gen tribal. si daca tin bine minte si unu pe brat.

  Cea ce ma facut sa raman a fost comportamentul ei. Tipa chiar stie sa se compoarta cu un client, si ii place cea ce face. si un mare plus, are si ceva in cap, deci poate purta conversati.

  Cand intri sta de vorba cu tine, si discutati detalile, apoi pune un cearcaf proaspat scos din dulap, si il intinde peste pat, si iti da un prosop proaspat,si te intreaba daca doresti sa faci un dus, la mine nu a fost cazul ca mereu m-am dus inprospatat de acasa.

 Tipa a inceput cu un masaj EXTREM de relaxant, si chiar trebuie sa subliniez ca se pricepe, ea pretinde ca nu a facut cursuri de masaj  dar dupa experienta mea tipa ar putea sa fie chiar masseuoza.Cea ce priveste masajul tipa se ocupa de TOT corpul, si insista in locurile unde simte ca esti incordat.si insista pana simte ca esti relaxat complet. abea atunca incepe un masaj erotic de clasa mare, unde te atinge cu tot corpul, si daca igiena este corespunzatoare presupun iti face chiar si anilingus, si iti atinge oo din spate. de mangaierile pe organ si oo pe la spate nici nu vorbesc. cu alte cuvinte tipa chiar stie sa excite pe un barbat, cand simte ca esti destul de excitat esti rugat sa te intorci, si se ocupa cum a fost stabilit si daca igiena corespunde de pretenul mic cu un oral destul de bine iesit.Ii place ce face si se implica foarte mult, mult peste medie de restul escortelor gasite in cluj. mai mult isi da seama de cea ce iti place si insista fara ca tu trebuie sa mai zici ceva.


 La normal e mai greu cu tipa avand dimensiunile corporale respective. pe un lady on top sau reverse cowgirl nam avut curajcit ca ea a intrebat ce pozitie doresc.

cat ii permite se implica si in normal, chiar foarte bine, avand in vedere de circumstantele corporale  :) ( mama ce rau sunt  :P )

Notele mele

Locatie: 9 

Oral: 9 (pe langa ce-am primit daca era si deep full, foarte umed, lins si supt cu pofta ar fi fost de 10)

Normal: 9

Concluzie: O experienta foarte placuta, de repetat. 
  • 2
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

@dannn2012...se pare ca tu nu ai ajuns la titulara topicului...ci mai degraba la protagonista acesteui thread http://nimfomane.com/forum/topic/6316-bbw-christina-0749316872/

Se pare ca d-nele fiind bune prietene se mai inlocuiesc reciproc...asa ca aveti sanse sa vreti la una , dar sa ajungeti la alta .

 

:hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Manchester
  • Oras:Manchester

salut, si bine  vam gasit, este prima mea  postare, si va rog sa  fiti <<blinzi>> cu mine,si  sa-mi scuza-ti eventualele greseli.     :shy:  .        foarte plictisti intr-o dimineata, si cu chef de jucarii, gasesc un anunt,,, in piata scrisa.....................roscata 35 de ani, plinuta(eu fiind fan bbw) foarte NONCOMFORMISTA,asta mi-a atras in special atentia,ofer clipe unice, cu multa pasiune si  daruire.casc ochii bine si sun  la nr  de tel 0753691334, imi raspunde o voce putin somnoroasa, dar  calda  si placuta, imi da detalii,despre pret.o-100, sau o+n 150. si ma ghideaza  in jumate de ora in manastur, zona kaufland, ajung, parchez,(exista loc de parcare in zona) asta  e un lucru  bun,     ma ghideaza sa ajung in fata blocului, pe strada principala,relativ foarte usor de gasit. sun,  la interfon,imi deschide,,,,(am uitat sa precizez ca  exista lift de ultima generatie, si  blocul  este  foarte  curat).. asta  daca e relavant., in spatele usii ma asteapta dameza, o mignona  cam la 1,60 cm, roscata,  cu parul cret, imbracata intr-o, pereche de jinsii, scurti, si o bluzita de matase  foarte lejera., dantura perfecta, la prima intilnire, destul de draguta la fata, si foarte  zimbareata,, nu  stiu  cit de  (comercial)  este   zimbetul ei,,,, dar  asta  nu prea  conteaza..................................... in fine, ma invita inauntru, un ap  cu o camera curatel, miros fresh,se  vede  ca  e locuit de o fata. camera  de actiune:::destul  de mare, curata  si  aerisita.,intinde  un cearceaf  pe  pat si ma invita sa  ma fac comod, doresc  sa fac  un dush, imi da un prosop, curat,,mare, scos din dulap  in fata mea,( asta  mia placut)... baia destul de  modesta, dar  curata si  cu  foarte multe geluri de  dush, si sapunuri......... imi termin dushu. ma intind si  imi face  o tentativa de  masaj de relaxare,adica plimbat miinile pe  spate  si  intins uleiul,  si de  aici incepe  distractia,, imi face un masaj  cu sini,  pe  spate, imi cere  sa ma intorc, si imi face un sex oral  de toate frumusetea, un deep adinc si lent,,tin sa  precizez ca nu se  foloseste de miini, asta  mia placut,, timp petrecut cam jumate  de ora, cu tot  cu dush,, ca  si note:: 9 pt igiena... 10:  pt   efort::: 9 pt profesionalism....     daca recomand aceasta escorta??? DA...  DE REVENIT???  CU  SIGURANTA,,, toate  cele bune,,,,.                                                                                                                                        

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

@Adi Maca -> Sa inteleg ca 100 de ron 1 finalizare oral si 150 o finalizare combinata oral + normal ? Banuiesc ca oralul neprotejat, si ai avut parte doar de oral o finalizare care poate fi si CIM. De obicei ma duc la escorte cu ora, deci de aceea vreau sa fac diferenta, daca pretul este strict pentru o finalizare, sau aia in aia 150 intra 2 finalizari O+N.

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Am descins si eu ieri la d-soara,iar cand am vazut-o datorita fizicului am vrut sa plec( este foarte grasa chiar obeza cam 155m si vreo 80 kg) si sunt curios cum poti sa-i gasesti fofoloanca...probabil o pui sa se pise si mergi pe directia jetului ca sa ajungi in zona....totusi am ramas datorita faptului ca vorbeste frumos si civilizat si am zis ca un oral de golire nu strica.....si sincer nu mi-a parut rau la final......mi-a dat un prosop curat scos din dulap am facut un dus si m-am intins pe spate in pat si a inceput foarte fin sa linga ouale, zona dintre oua si anus ,dar foarte sensual,a coborat la anus si a facut un anilingus de zile mari...practic m-a futut in cur cu limba...nu sunt adeptul dar la cum presta ea a fost foarte excitant....a revenit la utilaj si a continuat tot asa incet si finut si adanc....dupa un timp m-a pus capra si a inceput iar anilingus si cobora in jos pana la penis....excellent ......totul a durat cam 25-30 min alternanta anilingus-oral iar finalizarea a fost exploziva in gurita ei......nu stiu cat a retinut si cat a inghitit....la final m-a intrebat de vreo 2 ori daca mi-a placut si daca m-am simtit bine......iar eu am intrebat-o daca face si normal si mi-a spus ca ii este destul de greu sa faca si ca prefera oralul pe care eu zic ca il face foarte bine...eu recomand pentru oral si anilingus ....

ca si note oral 10,fizic 2 ( si dat jos doar tricoul si a ramas cu pantalonii) normal nu stiu, locatie 7-8, platit 100 ron la sfarsit

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Buna...zilele trecute curios fiind din fire, am decis sa trec pe la dameza din titlu, sa incerc si eu oralul mult laudat de confratii de pe forum.

Locatia: Manastur, langa Kaufland, usor de gasit, usor de parcat(parcarea de la kaufland)

Modalitatea de contact : numarul de telefon din titlu, sunat si obtinut programare..

Aspect fizic: este un bbw veritabil. fata draguta, zambitoare, sani medii, dar interesante..are un fund imens, si picioare groase. Tinand cont ca e in categoria bbw este ok.

Am ajuns la ea, m-a primit in casa . Am stat la poveste, am fost servit cu un pahar de apa(eu asta am cerut). Discutat una alta, stabilit scopul vizitei. Am primit un prosop curat , trecut pe la dus si reintors in camera, ea ma asteptat dezbracata. A inceput cu mangaieri, saruturi, care s-a transformat intr-un oral demential, alternand cu anilingus cu penetrari cu limba. Ceva foarte incitant, ce rar am mai intalnit la fete. Chiar se pricepe la oral si chiar ii place so faca. A continuat cu lins, supt, adanc, pana cand am finalizat in gurita. Nu m-a abandonat ci a tinut-o in gura pana m-am calmat :). Dupa o scurta igienizare, am mai stat la povesti un pic, si a trecut din nou la oral. Nu a trebuit sa insiste mult, si dupa vreo 10-15min(conform scenariului precedent) m-a terminat..Trebue sa spun ca rareori mi s-a mai intamplat sa ma termina asa de repede a doua oara..

Servicii: am platit 150 ron, pt. 2 finalizari orale neprotejate. Se poate si una la 100ron.

 M-a intrebat daca doresc si masaj, dar neavand timp nu am incercat.

Programul de lucru: ziua, am inteles ca nu lucreaza nopatea tarziu.

Note: locatie 9(curata, destul de ok)

          oral : 10(pentru mine este intre top 5)

          aspect: nu dau nota pentru ca nu sunt fan bbw, dar este o prezenta foarte placuta(gfe:9)

Concluzia finala: merita vizitata, o sa aveti parte de un oral pe care nu o sa-l uitati degraba..

  • Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...