Sari la conținut

(0766) 836 103


Postări Recomandate

  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo

masajul e doar de relaxare ?

Pe masura ce va veti cunoaste se poate dezvolta o relatie care poate duce si la altceva. Eu o cunosc de niste ani buni, le-am si pierdut numarul.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Si eu merg la aceasta doamna de ceva timp.

Lucrurile vor decurge diferit de la persoana la persoana, depinde mult de atitudinea ta si de modul in care vorbesti.

Am recomandat-o prietenilor si majoritatea au primit mai mult decat un masaj, unii de la prima sedinta (montionez inca odata ca nu s-a intamplat asa la toti)

Sa fac o recenzie este greu dar ca si idee trebuie sa mentionez ca doamna se comporta diferit in functie de cum vorbesti la telefon, cum te prezinti, ce subiecte dezvolti...nu stiu, in opinia mea merita vizitata de catre cei  care au ceva timp la dispozitie si nu cauta doar o partida rapida de sex.

 

Locatia: Zona KM5, o vila pe una dintre stradutele din cartier, usor de gasit si locuri de parcare la tot pasul. Nu este lux dar nici nu provoaca repulsie.

Doamna: nota 7    varsta cred ca este undeva la 40+    sani mari si ceva grasile in zona burtii dar totusi atractiva

Masjul: nota 9       mie mi-a placut, dureaza aproximativ 45 de minute, poate mai mult. Se implica si chiar stie ce face, foloseste pietre fierbinti si ceea ce mi-a placut este ca te  maseaza si pe fata (abdomen, piept).  Este cu programare, recomand sa sunati dimineata intre orele 9 si 10.

Timpul pe care il aloca este in functie de cum se desfasoara lucrurile, sunteti invitati la o tigara si de aici depinde numai de voi. Doar pentru masaj (1 ora) am lasat 50 de lei dar au fost zile cand am stat si 2 ore si am lasat 150 de lei.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo

 

Pentru sex ce tarif are ?

Nu are in meniu sex si tarif pentru asa ceva. Asa cum am spus si a spus si colegul carbone77 lucrurile pot fi diferite de la persoana la persoana. Nu te va intreba de cum ai intrat pe usa daca ramai pt masaj sau sex. S-ar putea sa-ti faca masaj si doar atat. Poate ca nici nu-ti va lasa de inteles ca este dispusa sa faca sex.
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator mihai_d
Reputație: 0

Salutare tuturor, am să fac și o recenzie doamnei

Am fost la ea înainte de paște în primă fază pentru un masaj de relaxare facut foarte bine și absolut peste tot, înainte de a se apuca de masaj am stat puțin de vorbă cu doamna și mi-a dat de înțeles că se poate și altceva, bănuiesc că este în funcție cum vorbești cu ea și ce impresie îi oferi , ok si acum să începem

Locație - ușor de ajuns în 4-5 după semafor prima strada la dreapta cu vii dinspre Mangalia spre Constanța restul detaliilor vi le oferă doamna la telefon, apartamentul cat si baia sunt ok

Doamna - undeva la 40 de ani spre 50 sâni mari putin lasati din cauza vârstei putină burtică și un fund nu mai bun de dat în el

Acțiunea - pentru masajul de relaxare se desfășoară pe o masă de masaj în sufragerie, apropo nu face erotic și pentru sex in dormitor oral și normal

50 RON pentru masaj

100 RON pentru o partidă de sex

După părerea un preț foarte bun

De revenit, cu siguranță

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...