Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator sambure
Reputație: 0

a venit vremea sa mai recenzam ceva.

sa incepem: fost vazut, placut, ramas, masat, rasfatat, terminat, imbracat, plecat

am inceput cu concluziile.

despre Raisa: fizic placut, pare lucrata la sala, ceva alura atletica spre musculoasa, carne tare si piele fina, la fata este placuta, atitudine profi, zambitoare, dezinvolta, glumeste, rade. poti schimba cateva vorbe cu dansa, se vede ca este citita si trecute prin viata. o maseuza inteligenta .

servicii: masaj, masaj, masaj, de multe ori masaj. si altceva nu se poate :no2  . am incercat acel masaj suedez, doar sa vad ce reprezinta. diferenta ar fi ca se pune accept pe masajul de relaxare. deci mai toata sedinta se rezuma la masaj de relaxare, executat extrem de bine. m-am simti atat de bine inca nu mai aveam chef sa trecem si mai departe, oricum stiam ca sex nu se poate, nici nu intra in discutie vorba de asa ceva. m-am conformat regulilor casei si am stat cuminte pana cand m-am cumintit de tot. iarta-ma Raisa ca am adormit, dar te pricepi prea bine la ceea ce faci ca sa nu reusesti relaxarea totala. mie mi-ai relaxat chiar si creierii. :laugh2

halatul 200 ron mai bine de o ora jumate.am avut parte si de body si erotic, finalizarea senzationala cu talpile, o senzatie super interesanta . oricum nu venisem pentru finalizare, ci mai mult pentru relaxare.

note: aspect fizic 9

masaj de relaxare 10 cu felicitari

locatie: aici are un minus pentru baie, dar nu am venit sa ma mut in baia ei, bine ca avea geluri de dus destule, ii dau un 8

igiena: in fara de baie, unde se da al treilea razboi mondial :slap2  totul este impecabil, lenjerie curata, prosoape curate, frumos mirositoare

cu siguranta voi reveni!

 

o recomand pentru servicii foarte bune de masaj si pentru relaxare si pentru atitudine placuta, gfe maxim. insa daca vreti sex e pierdere de timp, am insistat eu destul, sunt convins ca nu se ofera

aceasta recenzie vine dupa a treia mea vizita, m-am gandit ca prima ar putea sa nu fie obiectiva. obisnuiesc sa merg macar de doua ori inainte de a recenza pe cineva

un sfat pentru raisa: scapa de potaie, mie nu-mi plac cainii deloc. am inteles ca nu sta acolo mereu, dar fa cumva sa nu mai stea deloc!parerea mea!

 

 

Recenzie falsa! User clona cu Irinuca!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara stimabili curvari.

Iata-ma nevoit sa revin cu noi recenziii. Ca doar de asta suntem curvari, sa scriem recenzii, nu doar sa stam la atacuri, jigniri si rahaturi. Sa trecem peste offtopic si sa revenim la esenta.

Asadar, am vizitat zilele trecute o papusa de fata pe nume Raisa. Sa spunem cam la 25 de ani cel mult, atitudine placuta si dezinvolta. Cred ca am resuit sa intalnesc una dintre cele mai bune maseuze existente. Cel putin pentru mine momentan este cea mai buna maseuza pe care am vizitat-o. GFE ridicat, atenta, vesela, serviabila si amabila.

Note

Locatie: primitoare, zona Obor, ordine, curatenie, cu baia are ceva probleme **spam editat**e, dar le va rezolva in cel mai scurt timp,dupa spusele domnisoarei.

Igiena: imecabila ,atat igiena ei personala cat  si cea din garsoniera, prosoape curate, asternuturile luna

Masaj de relaxare: zece, cel mai bun intalnit pana acum

Body cam slabut, aici mai are de lucrat, sa spunem 8 spre 9

Finalizare prin tehnica masajului, adica o laboota, insa deloc deranjanta.

 

Concluzii: O maseuza cu atitudine calda, rabdatoare, nu se uita la ceas si isi respecta programarile.

Am platit 200 ron pentru o sedinta de 90 de minute.

De revenit cu siguranta!

 

Cu respect!

Dr. V

 

 

Recenzie falsa! User clona cu Irinuca!

  • Like 1
Link spre comentariu

,,,post-44703-0-40472200-1355216095_thumb.jpgpost-44703-0-27398300-1355216142_thumb.jpgpost-44703-0-78939900-1355216184_thumb.jpg,post-44703-0-13013600-1355216230_thumb.jpgpost-44703-0-51110300-1355216288_thumb.jpg. Buna ziua stimati membrii ai acestui forum..doresc sa multumesc pentru recenzii,si sa va anunt ca pt luna decembrie o promotie:la doua masaje facute al 3 lea e la jumatate de pret sau sau doua msaje facute al 3 lea e gratuit! Aceste in functie de masajul dorit si facute in aceiasi saptamana! Multumesc si va astept!SIi am mai pus niste poze ...sa va incant putin vederea... :girly

  • Like 2
Link spre comentariu

Imi cer scuze ca intervin iar,dar datorita stirilor aflate ulterior postarii mele ,declar ultima recenzie primita bull shit     :no2 pt ca persoana respectiva nu a fost la mine la masaj!aviz amatorilor care nu au ce face rog sa se abtina si sa nu mai scrie pe topicul meu asemenea aberatii! multumesc.Si revenind la postarea de mai devreme,precizez si de asemenea imi cer scuze ca nu am precizat la care tipuri de masaje e valabila promotia :blushing2 .Adica  2 masaje indian sau thailandez al 3 lea este la jumatate de pret(250ron/pret intreg la 125ron)sau la  2  masaj tantric sau  suedez al 3 lea gratuit(200ron suedez,150 tantric-0 ron)Dar mare atentie ,acestea se fac in decursul a o saptamana.... :girly valabil pana la sfarsitul lunii decembrie,multumesc

Link spre comentariu
Vizitator doctor vagin
Reputație: 0

Buna seara!Pentru ca a aparut o eroare aici am sa va rog sa imi permiteti un drept la replica.

Domnita Raisa, daca consideri ca recenzia mea este inventata, te rog incearca sa iti amintesti de existenta mea. Nu scriu recenzii doar ca sa ma aflu in treaba si nici nu obisnuiesc sa imi pierd timpul inventand aberatii. La ultima mea vizita ti-am oferit cu mare drag un parfum original D&G. Si ca sa iti reimprospatez memoria mi-am aprins un trabuc cu aroma de vanilie, care te -a deranjat si m-ai rugat sa il sting. Din bun simt ti-am respectat dorinta. De asemenea ti-am apreciat din plin serviciile de foarte buna calitate insa nu ti-am inteles interventia. Imi cer scuze pentru acest offtopic, insa consider ca am fost banat dintr-o greseala si nu este corecta procedura.

Cu respect

Dr.V!

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna dimineata,stimati membrii ....in primul rand vreau sa mi cer scuze pentru cele zise ieri despre cele zise ieri,este adevarat ca am primit acea sticluta de parfum si chestia cu trabucul....doar oua persoane stia  despre ele...eu si clientul respectiv..Si daca aveti sa mi adresati o intrebare va rog sa ma contactati,nu sa puneti intrebari aberante pe topicul meu :slap2


  • default_large.png
  • Curvar Ucenic
  • bullet_black.png
  • 24 Postari:
  • Inscris: 16 March 2010
  • Reputatie: 11

Postat Ieri, 09:42 PM

raisa, faci masaj erotic si femeilor? 

ma intereseaza sa vin cu prietena mea si actiunea sa fie indreprata strict numai catre ea. eu pot privi si, eventual, sa fac sex cu ea in timp ce tu te "ocupi" de ea.

daca da, cat ar costa?

"Asta a fost asa sa ne bagam si noi in seama..."Multumesc pentru intelegere,o zi buna(nu voi mai da curs la nici o replica pe acest topic decat pt recenzii)
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Raisa, te avertizez ca la prima abatere cand mai primesti si accepti cu bunastiinta recenzii false pentru a te promova, topicul tau va ajunge la Escorte de Evitat si nu mai pleaca de acolo! Sa nu crezi vreodata ca ne pacalesti sau ca nu te putem prinde!

 

Dovada ca drvagin nu exista, sau daca exista e total altceva decat un client obisnuit, se afla aici >>> http://nimfomane.com/forum/topic/9562-este-o-greseala/?do=findComment&comment=88402

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: tony_buc25
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: tony_buc25
  • Oras:Bucuresti

Buna Dimineata curvari! De cand am postat ultima recenzie ... am mai fost la d-soara de 3 ori deja, si va spun sincer ... sunt client fidel :)

 

Ultima vizita la Raisa! Am optat pentru un masaj indian ca tot eram curios cum este ...

Sa incepem, nu cred ca mai trebuie sa spun despre ea ... Raisa este fata din poze, corp super, atitudine si mai si... a da, acum are si un catel frumos foc :D care e si cuminte .

 

Masajul incepe cu clasic, dar a folosit un fel de ulei mai cald cred .. ori ma incalzisem eu deja :) , dupa ce m-a masat bine si tandru cu ulei , a inceput masajul cu pudra! Deci , sincer, trebuie sa incercati asta, e prea tare senzatia sa o ignorati, nu se compara cu uleiul , sau cu altceva , e muuult prea bine :) unde mai pui ca spre deosebire de masajul clasic pe care il practica, la acesta chiar iti ia fiecare particica din corp la framantat si dezmeirdat (asa imi place  mie sa spun ), incepand de la talpile picioarelor pana la gat si scalp.

 

Finalizarea ca intotdeauna ... prin masaj, si eu cu fata ingropat in ... pasarica ei, prea e dulce pasarica aia sa ii rezist :)

 

Per total :

Locatie : din partea mea 10, nu ii lipseste nimic pt ceea ce face ea

Aspect : 10 cu felicitari, dar gusturile se discuta, e genul meu de fata asa ca ii dau 10

Igiena : 10 absolut. De cate ori am fost la ea, tot timpul a fost curata si placut mirositoare :))

Masaj : 10 cu felicitari

 

Imi cer scuze daca vi se par notele prea trase de par ... dar inca odata. Fiecare cu parerea lui, din punctul meu de vedere, este una din maseuzele unde te poti duce cu inceredere, tot timpul va fi zambitoare, primitoare si nu ai ce sa risti la ea. Eu sigur ma voi mai duce.

  • Like 1
Link spre comentariu

ieri imi vine chef de un masaj bun . pun mana pe telefon si sun . raspunde voioasa imi da toate detaliile necesare si ma indrept spre locatia drei . foarte usor de gasit , undeva in zona obor .

 

dupa cateva bajbaieli ajung in cele din urma in garsoniera . tanara domnita m-a intampinat vesela si foarte comunicativa si pret de cateva minute bune am stat de vorba la o cafea despre vrute si nevrute . la sfarsit si oferta de servicii . din care n-am inteles mare lucru, nefiind amator de asa ceva, asa ca m-am oferit sa-i las 200 de ron pe masa si am rugat-o sa faca ce stie ea mai bine . am mers la baie pentru un dus rapid si m-am intors . pus pe burta in pat gata sa adorm :)

 

masajul a fost foarte foarte bun , cu multa atentie si daruire . a luat saracuta de ea fiecare bucatica din mine in manutele ei gingase si le-a masat pana n-a mai ramas nimic neatins . m-a intrebat ce-mi place si ce nu si s-a conformat de fiecare data.

 

eu unul am fost foarte multumit si o sa mai revin probabil ori de cate ori voi avea nevoie de un masaj bine executat . si ca sa nu-mi atrag voturi negative completez recenzia cu cateva note .

 

locatie : 8

aspect : 9

igiena : 10

masaj : 11 :) nu doar pentr ca asta urmeaza ci si pentru faptul ca a fost intr-adevar unul de mare calitate

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Salutari,
Dupa infinite incercari de a ma programa la o escorta de top, apoi la o maseouza dintre Irina si Ramona, am ajuns la Raisa.

Contact * Primul numar de telefon, din titlu.

Locatia  * O garsoniera micuta, n-as putea spune  curata, insa nici murdara.

                    Ce-i drept cand am ajuns la baie, dupa ce m-am descaltat in dormitor,

                    aveam o gramada de puf si par de caine pe sosete, de altfel aspectul  'deranjant' al locatiei este

                    intretinut si de caine, dar trebuie sa recunosc  este bine instruit. 

                    N-a deranjat deloc, insa a trebuit sa ma feresc si sa-l feresc in ambele situatii cand am mers la baie.         

                    Nu ii vad sensul, sau ... poate e bodyguard!

Maseuza   Ruda indepartata de la tara, fara machiaj, imbracata in haine de casa, fara nimic deosebit la prima vedere.
       *7*       Are 1,65, sanii mici-categoria compresa, funul demential, piele fina,
carne tare, dar picioare si pasarica cu barbita.
                     Fundul nu e deloc avantajat in poze, arata mult mai bine in realitate .

                     Capul 100% nu l-ai intoarce dupa ea pe strada, no way.

                     Poate doar daca ar fi in tanga sau pantaloni de piele super mulati.

                     In schimb daca ai merge in spatele ei, ti-ar veni in minte fel si fel de scenarii, asta pana cand ai depasi-o.


Serviciul ales * Masaj tantric 1 ora - 150 ron.

GFE-amabilitate    La telefon a spus ca ofera FK, acolo nu! Un mare minus aici.
    *6*                          Comportament care te face sa te simti ca la piata.
                                     Atitudine non client.
                                     Click nu am facut nici eu nici ea, nici cainele, nici bacteriile de pe noi.

                                     In afara de conversatii fade care se terminau dupa 2 propozitii,nimic, lucru remarcat si de ea.

                                     La sfarsit mi-a marturisit ca s-a mirat ca am ramas. Oare de ce?

                                     Tot la sfarsit a tinut sa imi spuna de site si de inamicii ei de aici, si sunt multi, multi 'nesuferiti.

                                     Nu o sa ofer mai multe detalii despre nesuferiti, n-ar fii deontologic.

                                     Are plus pt primire (fara intrebari gen ramai??) si pt paharul de suc.

                                     Prosop curat si la primul si la al doilea dus.
                                     Geluri de dus la discretie in baie (no name-uri, insa nu asta conteaza pana la urma)
.

 

Masaj de relaxare   E bun, insa am intalnit mult mult mult mai bun.

         *8*

Masaj erotic  Intre masajul de relaxare si masajul erotic nu exista nimic, o trecere sicinta facuta din topor.

         *6*           Masaj pe spate si in urmatoarea secunda hai cu fata-n sus si gata trecerea la erotic. Nu a fost pe gustul meu.

                          Masaj erotic focusat pe organ, fara atentii aspra zonelor inconjuratoare.

 


Igiena          OK, desi nu a facut dus in prezenta mea, n-am simtit mirosuri neplacute.

      *10*

 

 

Nota finala: 7.4

 

Voie buna!


 

  • Like 5
  • Minus 8
Link spre comentariu

    Buna dimineata tudor21,multumesc pt vizita si pt cuvintele villige,da e posibil sa nu fi fost epilata,si ni imbracata ca la o expozitie de carne vie,si nici cu machiaj pe fata ,poate in ziua respectiva am fost una din zilele pe care cu totii le avem ,se mai intampla,asta nu e o tragedie ,dar poate m am comportat asa cum zici tu,pt ca nu esti o fire mai comunicativa putin,mai deschisa,eu in schimb sunt,dar nu poti obliga clientul sa vorbeasca daca nu doreste sau se simte intimidat de ceva..dar sa nu ma lungesc cu vorbe ... poate revii sa imi iau revansa...daca nu iti doresc masaje placute!Si inca ceva mi am dat seama ca stii despre ce vorbescsi despre cine, dupa mimica fetei...nu sunt chiar o villige girl...Multumesc.

Link spre comentariu

         Buna ziua,datorita cererilor unor domni,lansez  si masajul de drenaj limfatic,inghinal,axial,intr o sedinta de 1.30 min (masaj somatic,masaj      inghinal,axial,limfatic)pretul fiind de 250 ron per sedinta.Multumesc,o zi buna in continuare! :girly

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

      Salutare dragi compatrioti! Este prima recenzie scrisa,cu toate ca urmaresc ce se scrie pe aici..am sunat, am fost,acum concluziile...:  locatie discreta ,curata ,usor de  gasit.Programarea facuta cu 30 minute  inainte,punctual.M ia explicat inca o data toate tipurile de masaj,am ales la 1.30 min ,pe cel suedez,decartat 200 ron(masaj somatic cca 50 min,apoi body senzual si erotic).                                                                                                                                        Maseoza:miniogna ,blonda ,simpatica ,stie sa intretina o conversatie,isteata,i as da o nota intre 8 spre 9                                                                                         Masajul:suedez,executat corect(eu fiind un mare amator de masaj)acesta a durat cam 1 h si 25 min per total (-5 min :clapp ) ceea ce mi a placut ca nu ma asteptam sa dureze,dar a fost corecta la timpul acordat masajului,stie sa alterneze miscarile si cand,multumit si de partea erotica,plecat golit si fericit.Prosoape curate la ambele dusuri facute,tine mult la igiena,dus nu a facut cu mine ,dar facuse inainte ,igiena impecabila,fara mirosuri..Daca am omis ceva imi cer scuze ,fiind prima mea contributie pe acest site... Cu siguranta voi mai reveni si pentru alte tipuri de masaj,fiind deja la 2 vizite la Raisa,ma pot declara cliend fidel!                                         

  • Like 1
Link spre comentariu

             Buna tuturor!  Multumesc malek pt cuvintele tale dragute,te mai astept si alta data!                                                                                                                                                                                                                                    

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

    Buna  tuturor! Datorita Sarbatorilor Pascale anunt programul pt aceste zile dupa cum urmeaza:     intre 3 mai si 6 mai liber,incepand de pe data de 7 mai programul va fi de la orele 12-21,ultima programare la 19.30 pt ora 20,de L-D,Iar serviciile raman aceleasi,adica doar masaj(pt cei care nu pricep!!!)dar intervine o modificare la msajul clasic,pretul va fi de 100 ron,sedinta de 1h(in loc de 75 ron pt o sedinta de 30 min).  Multumesc                                                                                             

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Incepand sa iau la rasfoit paginile forumului, in ultimele cateva luni am facut cateva vizite la domnisoarele care mi-au atras atentia si fac primele recenzii.

 

Am inceput printr-o vizita la Raisa.

 

Am sunat in jurul orei 11 pentru a programa sedinta si am stabilit ca la ora 12, la inceputul programului ii voi face o vizita. Ajuns in zona, sun pentru indicatii in doua randuri (pe checkpointuri intermediare). Domnisoara Raisa - asa cum se intampla de obicei - ma astepta dupa usa. Nu am simtit nimic foarte provocator, nici nu cred ca avea intentia. Totusi, am remarcat si apreciat un ton cald si prietenos al discutiei.

 

Dupa o tigara de acomodare si o discutie despre masaj - tema la care sunt novice - a urmat dusul. Gama variata de geluri de dus, baia curata, prosop mare,pufos si curat, usa de la baie glisanta (eu nu am remarcat ca se poate inchide la prima runda de dus)... dar la dusul de dupa am observat ca exista. :)

 

Am lasat cotizatia pe masa - 150 RON pentru 1 ora - si a inceput masajul. Nu am obiectii referitoare la tehnica de masaj, a fost super-ok. A fost soft, lent, exact cum aveam nevoie, lucru care a adus un plus finalizarii (prin masaj). Presiunea "tunului" ne-a amuzat pe amandoi. Cu exceptia unei vizite la un salon din Brasov, acesta a fost cel mai bun masaj la care am fost.

 

Au urmat dusul si tigara de dupa.

 

Contact: telefonul din titlu

Locatia: *10 - zona Bucur Obor, o garsoniera micuta dar placuta, lucreaza singura. Nu exista nici un motiv pentru care sa nu ia 10 la acest capitol.

Fata: *8 - este politicoasa, prietenoasa, are un corp frumos si bine intretinut, cu forme rotunjite. Nu este un ideal de frumusete pentru mine dar completeaza prin masaj.

Masaj: *10 - s-a pliat pe ceea ce aveam nevoie, fara sa fie nevoie de discutie, intelegand "cuvintele" respiratiei.

GFE: *9 - nu am simtit-o ca pe o girlfriend dar nici nu aveam nevoie. A fost suficient de prietenoasa.

Igiena: *10 - nu a facut dush inainte dar nici nu cred ca avea nevoie.

 

Eu si raportul calitate-pret o recomandam!

  • Like 2
Link spre comentariu

    Buna,multumesc frumos pentru cele scrise andreiu,te mai astept si alta data!  Tin sa precizez ca eu intotdeauna fac dus inainte de sosirea clientului si doar dupa plecarea acestuia,nu las niciodata clientul singur,acest lucru il pot confirma toti cei care au foat la mine,asta nu inseamna ca nu fac dus....multumesc     :girly                                                                                                                  

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bine v am regasit! Inep prin a va spune experienta traita la masajul Tantra il are in 2 versiuni,primul la 1h iar al 2 lea de la 2.30 in sus...),eu cum ma respesct am ales pe cel de durata...                                                                                                                        


Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Imi cer scuze se pare am ceva probleme cu pc ul...asa sa continuam: am inceput cu o baie in cada cu spumant cu un cocktail de arome imbatator ceea ce ma facut sa ma simt usurat,relaxat,pregatit pentru ceea ce va urma.Dupa cca 15 minute de relaxat in cada am iesit ca nu mai aveam rebdare  :blushing2 ..ma poftit pe pat unde pusese lenjerie curata prosop asemenea,si a inceput masajul... talpile au fost rasfatate prima data,apoi gambele,coapsele cu miscari suave,delicate, la zona dintre coapse a fost mai senzual,simtind acele degetele pe mine,fundul nu a fost deloc uitat....mi a descoperit zone erogene de care nu aveam habar(stie fatuca ce face)zona spatelui la fel masata cu miscari energice dar soft,nu gen cu bata sau sa nu simti deloc,ceafa umerii scalpul,urechile ,apoi inca o data pe toata partea dorsala,apoi spre fericirea mea m am intors cu fata in sus din propria initiativa :crazylove ca nu mai rezistam...dar ceea ce urma sa traiesc nici nu se compara cu ceea ce fusese pana atunci..a urmat masajul facial,cu acele degetele mini si fine ,masajul clavicular,piept,abdomen coapse,cu miscari asa de fine ca sa trezit totul in mine(:)) ) apoi un body super senzual dar in acelasi timp mangaiat si cu mainile ,eroticul nu am cuvinte sa l descriu,masarea zonei intime este incredibila,de o intensitate de te face sa explodezi,mai ales ca vroiam sa termin si ma intrerupt de vreo 7-8 ori apoi am explodat!! Nu stiam ca aceasta metoda te face sa te simti asa si mai ales de amploarea intensitatii!!!!!!!! CU SIGURANTA VOI MAI REPETA EXPERIENTA! Pentru 3 ore petrecute am decartat din propria initiativa 500 ron ,atat am vrut sa i las eu.Inca o data imi cer scuze pt postarea de mai sus dar am ceva probleme ori la tastatura ori pc ul...nu stiu dar o voi remedia .Asta a fost  experienta traita la masajul Tantra il are in 2 versiuni,primul la 1h iar al 2 lea de la 2.30 in sus...),eu cum ma respesct am ales pe cel de durata.Am sa rog unul dintre cei care se ocupa de site sa stearga ceea ce am scris mai sus ,daca se poate daca nu...Multumesc.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna,multumesc din nou pt cuvintele frumoase,te mai astept si alta data pe la mine! :girly.   Si cu aceasta ocazie va anunt o schimbare de program,adica voi lucra doar de luni pana vineri,iar in week-end doar cu persoanele care au mai fost la mine la cel putin o sedinta de masaj ,multumesc!                                                                                                                                        


Link spre comentariu
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Gi4444
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Fost, masat, plecat.

Am fost ieri la titulara acestui topic. Din punctul meu de vedere, nu sunt prea multe de spus, dar o sa ma straduiesc totusi sa descriu:

 

-Locatia: pe langa Obor, babele in parculetul din fata scarii pareau interesate de cine intra si iese, dar nu am avut probleme sau indiscretii. Garsoniera curata, aranjata ok. Se poate si mai bine, dar mi se pare suficient pentru activitatile cultural artistice pe care le gazduieste.

 

-Caprioara: arata ok, poate cateva kg in plus fata de standardul anorexic impus de fashion business. Incearca sa comunice, dar se cam simte plictiseala. Nu te da pe spate (pana nu spune celebrul "intoarce-te") dar nici nu te pune pe fuga.

 

- Igiena: curata, prosoape curate, geluri de dus pe alese, aparat care sparcaie un miros la fiecare 10-15min. Cred ca e in special pentru nefumatori, pt ca in camera se fumeaza.

 

- Actiunea: contact la tel din titlu, mai tarziu pe un alt nr, programat. Am ajuns in zona, am sunat iar, m-a directionat, am urcat. 2-3 vorbe de introducere, tigara, socializare cam fara chef si din partea mea si a ei. Platit amenda (150 ron) si plecat la dus. Masajul de relaxare e rezonabil. Nu extraordinar, dar merita. Partea erotica e si ea... tot rezonabila. Cateva artificii cu mainile, dar in mare consta in frecat cu sanii peste tot plus o frectie uleioasa la junior. Interesant este ca nu creste ritmul de loc, chestie care amana finalizarea si creste nerabdarea si dorinta. Permite mangaieri, inclusiv la pasa, "in limita bunului simt". A urmat inca o tigara, dus si pas alergator la munca, trebuia refacut bugetul :D.

 

Concluzii si note:

Locatie 8. Nimic de reprosat

Igiena 9,5. Idem

Fata 8

Masaj de relaxare 8,5 - am atipit un pic, deci ok.

Masaj erotic 7,5 - tehnica e ok, lipseste cheful.

GFE - fara nota. Nici eu nu cautam gfe atunci, nici ea nu a dat semne ca o intereseaza. Poate cu altii sau si cu mine in alte conditii exista.

Halatul - 150 ron / o ora.

 

Bafta!

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor.

Dupa ce am citit aproape toate parerile colegilor am hotarat sa merg si eu la un masaj.

Am programat pe la pranz cu ea pentru ora 9 seara, fiind stresat cu munca chiar mergea cel mai bine sa am parte de un masaj la aceasta ora.

Locatia este foarte usor de gasit, este prima straduta la stanga cand iesiti din pasajul de la Obor, vis-a-vis de magazinul Orion.

Maseuza este o fata draguta la 27 de ani daca nu gresesc, cu parul blond.

Apartamentul este ok, curat si ingrijit, sunt 2 fotolii mari de piele unde poti sta confortabil pana incepe actiunea. Baia este curata cu multe geluri de dus.

Am stat cateva minute la inceput, am vorbit despre una despre alta, m-a intrebat dac avreau suc insa am preferat apa ca sa ma hidratez calumea.

Am mers la dus, venit in camera, intins cu burta pe pat si pregatit pentru masaj, am optat pentru Masajul tantric de 1 ora jumate.

Masajul a inceput cu masarea talpilor, dupa aceea masarea gambelor si zona inghinala. Eu fiind mai sensibil am incercat sa ma abtin de la gadilat. Dupa picioare au urmat si mainele, care la fel au fost masate si rasfatate. Dupa masajul picioarelor si mainelor a urmat si spatele, masat frumos si fara graba. La un moment dat a inceput si masajul cu sanii, sani fermi care iti dadea impulsuri electrice la atingere. Dupa ce a terminat cu sanii ma intors cu burta in sus si a inceput la fel masarea in zona inghinala. La fel a fost si masajul cu sanii pe piept si mai jos. Dupa aceea a urmat ceva ce nu am mai simtit niciodata, stia cand sa se opreasca "ca sa nu plec asa repede acasa" si revenea frumos la loc cu aceleasi miscari lente. Intr-un final am renuntat, adica cel mic a zis ca nu mai rezista, dupa ce am finalizat tremurau picioarele ca dupa 50 de genuflexiuni.

 

Locatie: 10 - vis-a-vis de magazinul Orion, prima straduta la stanga cum iesiti din pasajul Obor.

Maseuza: 10 - draguta, stie sa poarte o discutie si sa te scoata din gandurile legate de munca si stress.

Masaj: 10 - masaj ca la carte, relaxant si armonios.

GFE: 10 - Prietenoasa, poate sa povesteasca despre orice.

Igiena: 10 - curata.

Halatul: 250 lei aproape 2 ore.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...