Sari la conținut

Barbatul Curvar by maseuza_ramona


vyypuss

Postări Recomandate

Sursa : http://memoriileunei...ar-prima-parte/

 

Posted: 10 septembrie 2012 in Pamflet despre starea natiunii

Etichete:barbatul curvar, blogosfera, caine rau, epoca de piatra, intromisiuni, lamborghini, sex pe bani, strategie de marketing

 

INTROMISIUNI GENERALE

 

Uff.. Trag tare aer in piept si incep naratiunea…

Inca de la inceput, tin sa-mi cer scuze acelora care considera deplasate cele scrise mai jos, insa, cum traim intr-o tara libera, democratica, pe alocuri (asa zice Constitutia), imi permit sa-mi dau cu parerea despre Barbatul Curvar.http://memoriileuneimaseuze.files.wordpress.com/2012/09/caine-rau1.jpg?w=216&h=300

E drept, in Blogosfera sau pe net, in general, se vorbeste aprins si in contradictoriu despre femeia curva si mai putin despre masculul cu aceleasi veleitati.

Dintotdeauna am preferat un barbat curvar unuia betiv sau dependent de jocuri de noroc. De ce ? N-as putea sa va dau argumente concrete pentru preferinta mea. Poate pentru ca “defectele” celor din urma mi se par mai distructive decat ale primului. Poate pentru ca am avut cazuri in familie si am ramas cu sechele. Ma refer la categoria “Bautorilor in exces”. Comportamentul celorlalti pot doar sa-l intuiesc. Anume, pierzatori de bani fara un rost concret, ci doar atrasi de un anume miraj.

Ziceam candva, tot pe aici, ca barbatul are un bagaj genetic total diferit de al femeii. Un prieten de peste mari si tari sustine ca toti barbatii sunt curvari, cu exceptia celor impotenti ori gay. Au in sange asta sau, ca sa fiu mai academica – in programul lor genetic de perpetuare a speciei. Nimic mai adevarat !

Personal, cand le mai aud pe astea de-s mai naive, gen: “Al meu nu face d-astea !” intai imi vine sa rad, dupa aia sa rad si pe urma sa-i stric universul mirific in care doarme. Dar din bun simt, ma vad nevoita sa o las in naivitatea ei, pentru ca…nu-i asa, doar nu o sa ma creada pe mine, o neica nimeni !

Revenind, in ultimii ani, datorita exploziei ofertei de sex contra money, barbatul curvar e mega multumit. I s-a usurat substantial calea catre fericirea suprema a intromisiunii. Nu mai trebuie sa agate fetite prin diverse locatii, nu mai trebuie sa tina minte si sa utilizeze arsenalul “vrajelilor ieftine” (te-as lua acasa, dar unde o ascund pe aia de acasa ?), nu mai trebuie sa stea cu frica in san ca va fi prins de consoarta ca se semesuieste cu vreun numar suspect sau ca-l suna amanta in miez de noapte (cand el, evident, e la cealalta treaba). Nu trebuie sa o scoata in oras, mintind-o cat de mult o iubeste, nu trebuie sa-i cumpere flori, si cel mai important: NU TREBUIE SA ASTEPTE ! Nici macar de locul actiunii nu-l mai intereseaza. Pentru ca, desigur, toate astea exista intr-un cadru mai mult sau mai putin organizat.

Unii ar spune: “Da, dar costa bani !” Dragilor, sa va reamintesc. Din cele mai vechi timpuri, femeia a costat bani. Multi. Fie ca a fost nevasta, iubita, copila, amanta, si lista ar putea continua. Si asta deoarece femeia a devenit constienta, la un moment dat, de veleitatile ei de a face (sau nu) un barbat fericit.http://memoriileuneimaseuze.files.wordpress.com/2012/09/epocapiatra.jpg?w=614

Cea mai geniala strategie de marketing conceputa, adoptata si parafata de catre femei a fost pusa in aplicare inca din epoca de piatra. Atunci femeile s-au strans la sfat si s-au pus de acord ca ele trebuie sa le arate barbatilor ca le place sexul mai putin, pentru ca, astfel, barbatii sa-si suprasolicite limitele cu scopul convingerii lor. Urmare a acestui fapt, ei au inceput sa aduca in pesteri pietre, animale vanate si alte acareturi spre a fi considerati de catre femei unul mai capabil decat altul. Telul primordial : obtinerea sexului.

Probabil de aceea in zilele noastre avem posesori de Lamborghini !

(Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc celui care mi-a facut cunoscuta aceasta strategie, daca inca mai citeste pe aici, se stie el, cine este)

Permiteti-mi, in legatura directa cu aliniatele de mai sus, sa va reamintesc ca, din nefericire pentru unii, toate pe lumea asta costa bani. Pana la urma de aia muncim, de aia jucam la loto, de aia ne omoram unii pe altii..ufff…asta e ugly ! Si ca, fara sa ne dorim neaparat asta, instinctiv, tot in jurul cozii ne invartim. Pentru femei, coada reprezinta siguranta financiara, pentru barbati – evident, sexul.

Link spre comentariu

Bre nea' Emire/Vyypusse, m-ai bagat in gura lumii acuma...Stateam si eu frumusel pe blogul meu, cu amaratele mele de articole "esuate" si matale acuma...ma facusi vedeta ! Stai sa vezi smotoceala cand ajungi acasa !! :snap

Link spre comentariu

"Din cele mai vechi timpuri, femeia a costat bani. Multi. Fie ca a fost nevasta, iubita, copila, amanta, si lista ar putea continua. Si asta deoarece femeia a devenit constienta, la un moment dat, de veleitatile ei de a face (sau nu) un barbat fericit" Foarte adevarat, si chiar daca ideea/ideile le "stim" cu totii...articolul e foarte interesant daca nu se uita dupa citire (atentie barbati) :)

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Fetelor sa retineti si pasajul acesta "Atunci femeile s-au strans la sfat si s-au pus de acord ca ele trebuie sa le arate barbatilor ca le place sexul mai putin, pentru ca, astfel, barbatii sa-si suprasolicite limitele cu scopul convingerii lor. Urmare a acestui fapt, ei au inceput sa aduca in pesteri pietre, animale vanate si alte acareturi spre a fi considerati de catre femei unul mai capabil decat altul. Telul primordial : obtinerea sexului" ca poate ne adunam si noi barbatii la sfat si incepem sa venim si noi cu pietricele, animale vanate (porumbei, soricei, catei ca sunt pline strazile de ei) sau alte acareturi marunte.

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0

post-9339-0-39327600-1347279462_thumb.jpgUrmeaza taica Petre ! O sa modernizam si noi la un moment dat !

Ca o paralela .. o dovada a modului diferit de abordare a castigului banesc dintre barbat si femeie ..

Link spre comentariu

Mere un Cos de papusoi/ juma' de ora de masaj Ramonica? :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2

 

Asta in asentimentul TROCULUI . Daca esti de acord, pe cuvant ca dau o fuga cand vin acs pana la bunicii sa i-au papusoiu. :rax2 :rax2 :rax2 :rax2

 

Waiting for your reply. :bow :bow :bow

Link spre comentariu

Pentru tine fac o promotie speciala intr-o zi cu soare 100$ free...Stii ca am o simpatie deosebita pt Emiri ! Nu te obosi, nene, sa-mi aduci papusoi, ca n-am animale sa le dau sa mance...Si eu nu mai mananc demult, ca mi-s batrana si fara nevoi.... :laugh2

Si apoi....hoooooo, sa nu va inghesuiti ! Cum ati auzit de gratis, cum gata va place masajul !! :rax2

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

emire iti dau report... te vrei sa te folosesti de nume si sa obtii reducere?!?!? nu-i frumos..

 

macar veneai si tu cu Cos cu pacura.. tot se gaseste pe acolo pe la voi din belsug!!

Link spre comentariu
Vizitator wnfk
Reputație: 0

In opinia voastra toti barbatii sunt curvari inclusiv sotii si iubitii. Eu nu inteleg cum puteti face un barbat curvar atunci cand voi va uitati la averile lor. Le faceti analiza financiara mai rau ca la banci, unde lucreaza ce salariu au, ce masini au, daca au casa/vila/apartament, daca stau cu parintii,etc. De fapt voi sunteti curvele cele mai mari, fara suparare, sa fim seriosi. Acum e greu sa intelegeti ca evolutia umana a insemnat foarte mult sex, altfel nu s-ar fi ajuns in ziua de astazi. Ar trebui sa pretuiti barbatii deoarece ei ajuta la perpetuarea speciei umane prin apetitul lor sexual iar voi ajutati la disparitia umanitatii. Mai lasati fitele de diamante pretioase ca nu va vor ajuta la nimic. In 20-30 de ani veti fi inlocuite de femeile robot care vor face sex la comanda si nu va mai fi nevoie sa suportam mofturile voastre penibile. Tinerete fara batranete va doresc domnisoarelor scumpe.

Link spre comentariu

@ Petre, eram nitel bezmetica dupa una bucata masaj greu tare...am incurcat tastele...ca $ e langa % si d-aia a iesit asa...vroiam sa zic 100% free of charge. Da' acuma daca stau sa ma gandesc bine, ar merge un sac de pacura, benzina ceva de la astia din ....de pe acolo, de la ei...ca nu dau nume,...

 

@ all - Vyypuss a postat de buna voie si nesilit de nimeni (dar cu acordul meu) acest articol. Nu intentionez cresterea ratingului meu ca maseuza. Cine ma cunoaste stie, cine nu, sa nu se oboseasca sa-si faca impresii aiurea, nefondate.

 

Articolul este un pamflet si trebuie luat ca atare. Imi pare rau ca Unii nu-si dau seama de asta. Altceva nu vreau sa comentez. Va rog totusi sa tratati acest topic si articolul cu un umor fin, de care stiu ca domnii nostri nimfomani pot fi in stare !

Link spre comentariu
.....ca mi-s batrana si fara nevoi.... :laugh2

 

Asta pare varianta Africana de sex feminin .. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

 

Pentru tine fac o promotie speciala intr-o zi cu soare 100$ free...Stii ca am o simpatie deosebita pt Emiri ! Si apoi....hoooooo, sa nu va inghesuiti ! Cum ati auzit de gratis, cum gata va place masajul !! :rax2

 

Mamaaaaaaaaaaa gata clar care mai aveti liste frate cu Colorati la reduceri ... scoateti-le de la saltea si treceti si numele meu acolo,ca ma bagat in cacaooo domnisoara Africana ............... daca tot e oferta pot sa imi sun un prieten ... Pana mea pomana de asta mai rar :bow :bow :bow :bow :bow .

 

Esti mancata prietena mea de peste mari si tari. MA JUR CA ITI ADUC LA USA UN COS DE PORUMB, mai departe te descurci neica .....poate te apuci de BDSM cu ei, pe post de strapon ........... :iagree :iagree :iagree.

 

Intre mine si ramona poate fi cel mai mult o amicitie, nu intelegeti altceva va rog frumos. Eu am gasit articolul si am intrebat-o pe Ramona daca il pot posta pe forum, acordul domnisoarei a fost dat pe mess.

Nu stricati si acest thread al glumei si voiei bune cu insinuari .

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Ramona, glumind scoatem ce este mai bun din oameni... astfel si lucrurile serioasa ies la iveala in acest mod...!! e cel mai simplu asa...

 

Iar emire... glumind sau poate nu.. tu esti pe lista mea de "profitori" ... te prind eu!

 

referitor la articol... eu unul sunt un baiat cuminte, nu curvar --- de care fetele profita intr-un stil total incorect.. !! dar va intreb.. ce inseamna curvar oameni buni?!?... afemeiat? depravat? desfranat? imoral?...

Link spre comentariu

Depravat - NU

Desfranat - NU

Imoral - NU

Afemeiat - DA, cu precizarea ca NU E VINA LOR, ci a programului genetic, stabilit de la Conducerea de Sus.

 

Deci, Dragii mei, daca acest lucru, aceasta calitate a voastra, ca sa zic asa, este ceva natural, de ce va ofuscati atata ? (vezi postul 15)

Curvar / curva vine din termenul de " a preacurvi" care e regasit si in Biblie. Bine, acolo e cu "sa NU preacurvesti", dar Intelesurile s-au mai schimbat de atunci si sunt diferite de la bordei la bordei ( bordei, nu bordel :laugh2 ). Eu personal cred eu ca inseamna a-ti insela partenera/ul cu alta/altul.

Mai cred ca stimabilii nostri membrii ar trebui sa fie mandri de aceasta calitate de curvar, intrucat nu pe orice il tine. Strict parerea mea. Sper ca nu am suparat prea tare ! :no2

Link spre comentariu

Habar n-am ce sunt curechile....Daca ma lamuresti si-mi foloseste la ceva, se prea poate. Promotia 100% free era pt nea Emirul, dar vad ca m-a refuzat galant.Nu e cu suparare. Pupici pt mandrii curvari. Aia care se simt.

Link spre comentariu

Ehe, Petre, la cate fetitze frumoase salasluiesc pe aici si ne incanta privirile...chiar ar fi pacat sa "abuzezi" de una singura. Nu e vorba de frant inimi, ci doar de prietenie. Si intre un barbat si o femeie poate exista o frumoasa prietenie (amicitie, simpatie, etc). Si oricum nu mai profita de "free", ca nu vrea. Asa ca s-a incheiat promotia !

 

Cat despre varza, nu-mi trebuie. Asta e treaba lu' tata, sa o puna la murat. Culmea ca se si pricepe !

Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Petre, pe vremea aia, nu se inventasera banutzii, Moneda de schimb era trocul. Imi dai ceva, iti dau altceva. Dar acum...lucrurile sunt atat, dar atat de simple. Dar functioneaza la fel.

 

Paragraful asta m-a pus pe ganduri de multe ori. Practic, discutam de un serviciu contra serviciu. Stau atunci si ma intreb: De ce mai trebuie sa dam bani cand mergem la escorte ? De ce femeile care merg la gigolo, trebuie sa mai dea bani ? In toata povestea asta se ofera sex contra sex, ceea ce este echivalent cu "serviciu contra serviciu".

 

Ok, lumea va raspunde la intrebarea mea, in felul urmator: Vrei sa primesti sex ? In cazul asta, trebuie sa dai bani, pentru ca acei bani se aduna si se investesc de catre escorta. In situatia asta nu prea mai vorbim de serviciu contra serviciu, deoarece escorta iese in avantaj mult mai mare: primeste si sex si bani. Nu ar trebui sa se creeze o echilibristica in acest fenomen, astfel incat partile sa iasa in avantaj, in egala masura ?

Link spre comentariu

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Da, si escorta primeste sex, dar cate primesc si orgasm, dar mai ales sex cum isi doresc fix inimioarele lor?

In aceste intalniri rar poti face sex fix cum iti place tie ca femeie, asta e adevarul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...