Sari la conținut

O tipa super simpatica 0732588308


conu` alecu

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Atras de cea mai mare atractie a orasului, targul de Craciun :rockettes-1  am zis sa vedem ce alte atractii mai gasesc si iata ce am gasit, atras de fundul deosebit de atragator al damezei din anuntul:

 

Te astept la mine sau pot veni eu la tine pentru momente incendiare ! Detalii telefonic ! Pupici * I also speak english so you're more than welcome to give me a call for more details !! Kisses.

 

Asa ca nu am mai lasat dameza sa astepte. Am sunat, am stabilit intalnirea intr-o jumatate de ora si m-am dus la Lidl langa blocul ala de 20 de etaje. Daca tot eram acolo am luat si o cutie de bomboane pentru impresie buna.

Am urcat mai mult de jumatate din bloc si de dupa usa, odata poftit inauntru, intrun apartament nou, fain totul, am facut cunostinta cu Denisa si m-a poftit la un pahar cu suc. A picat la fix ca ma prinsese setea dupa atata efort ca nu mi plac lifturile. 

Denisa e o dameza super faina, m-a intampinat intr-o rochita si pe tocuri, si in timp ce vorbeam una alta n-am putut sa-mi dezlipesc ochii de pe sfarcurile ei :boobs care parca aveau ceva personal cu materialul rochitei, atat mai ieseau in evidenta. Frumoasa dameza si la vorba si la port.

 

Din una in alta am ajuns la meniu: 100 finalizarea, 200 ora. Totul protejat  :innocent . De parca asta a fost tot. Abia apoi a urmat surpriza. Intr-o ora puteam face 3 finalizari, un dus impreuna, inainte sau dupa si un masaj de relaxare cu crema, nu cu ulei, cu mentiunea ca se pricepe foarte bine si la masaj erotic. Ba chiar ca o finalizare din cele 3 poate fi la dus, plus diverse fetishuri, de mentionat cele cu picioare. Meniul nu continea anal, COM sau COF ci doar pe corp.

Surprins de un asa meniu de fain, dar si de teama ca nu voi fi in stare sa ma bucur de tot meniul, am intrebat-o daca este cumva Mos Craciun. Am ras impreuna. Insa tot impreuna am mers apoi la dus, ca nu am uitat de ce m-am dus acolo. Ce joc de cuvinte fain  :crazylove

 

Asa cum am banuit dicolo de cuvinte si de rochita Denisa are un corp fain de tot si in timpul sapunelii de rigoare nu m-am saturat sa ma joc cu sfarcurile ei care ma innebuneau. Pana cand mi-a surprins feciorul cu un OP executat cu mare arta. Asa ca am mutat ostilitatile pe pat ca era mai confortabil unde asa cum ma stiti si cum va stiu, am preluat fraiele si am trecut la un doggystyle asezat :doggystyle , timp in care m-am bucurat de frumusetea fundului care mi-a atras atentia in poze, urmat de pozitiile mele preferate capcana fermeriului, pozitia GPS si cand sa trec la calaretul degajat... am explodat  :X  nevoie mare.

 

Dupa o revigorare de rigoare  :bad  si-un masaj pe cinste, chiar se pricepe la asta, asa cum ma temeam, nu am mai reusit sa ridic steagul decat o singura data, insa cu gandul ca trebuie sa revin sa ma bucur de cea mai mare atractie a orasului vostru, :discodance  targul de craciun, la ce va gandeati :dancing  nu va e rusine sa va ganditi numai la prostii  :ylsuper  

 

 

De la mine pentru ea: 9 pentru aspect, 10 pentru locatie, foarte curata si cu de toate la dus, prosoape, si tot tacamul,  9 pentru oral si 9 pentru normal si implicare. 

post-128361-0-60189600-1481891655_thumb.jpg

post-128361-0-72767000-1481891673_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

am vizitat si eu domnisoara si mi a placut tare mult.este foarte curata si cred ca i place ceea ce face. am ramas la 1 nr care a inclus oral, 69, 6 apoi 9 si misionar.

aspect 9

locatie 10

oral 9 ca i de post

normal aproape 10 ca i tot de post. o sa mai revin la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

am vizitat si eu domnisoara si mi a placut tare mult.este foarte curata si cred ca i place ceea ce face. am ramas la 1 nr care a inclus oral, 69, 6 apoi 9 si misionar.

aspect 9

locatie 10

oral 9 ca i de post

normal aproape 10 ca i tot de post. o sa mai revin la ea.

salut mirel,

 

imi poti zice cat a fost halatul si zona unde este doamna?

 

mersi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...