Sari la conținut

O stie cineva? Escorta noua Slatina,sta pana miercuri


Postări Recomandate

Mda renumita recenzie.  :bow  :bow

 

Cand am sunat a zis ca o sa ajunga in 40 min ca vrea sa manance si daca o sa intarzie ma anunta. Intradevar dupa 40 min am primit mesaj daca este vreo problema daca mai pot astepta. Am asteptat fara probleme.

 

Ajunge la mine cu un taxi o fata in jur de 1.65 blonda la 23 anisori posibil sa fi avut ochii albastri sau verzi un funduulet obraznic cu trasaturi fine si sanii medii. Vorbareata si glumeata exact cum imi place si nu sta cu ochii pe ceas si cum zicea ea : "Nu vreau sa te aud ca te grabesc sau bla bla bla" .

Am inceput cu un oral Ne si pot sa zic ca le are nu se uita la marime si grosime sau eu mai stiu o inghite pe toata si o tine in concluzie Ti-o termina ...  :blushing2  A pus prezervativul cu gura si sa urcat sus unde dupa vreo 3 min am finalizat. Am fost la bucatarie sa fumeze o tigare si dai pe treaba dupa.  :atm  :atm  :atm A trecut vreo ora si 15 min si nu am finalizat a doua oara  :girly  ca na :) Dar fata nu sa lasat punand un prezervativ cand eu sus cand ea si dupa oral fara prezervativ. Imi cer scuze nu mai stau sa scriu am si alta treaba. Fata a zis ca pleaca si va reveni dupa Revelion. 

 

In concluzie dupa mine are 10 din toate punctele am fost  prin Pitesti si Craiova dar nu am gasit ca ea si pt un oras ca al nostru este bine. Merita fiecare banut  :bow  :bow

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...