Sari la conținut

Alexandra 0757500433 traseista OMV


bazdkiii

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar

Buna!

 

Azi seara am facut o tura in oras si intamplator am trecut langa o domnisoara draguta, undeva la 160-165. bruneta draguta,. Statea in zorilor,singura , mai jos de omv. Am oprit sa intreb oferta care era urmatorul:oral 60,normal70, combinat 100...fiind student si sarac :P nu prea am vrut eu sa stric az bani pe asa ceva,nici nu sunt mare fan al traseistelor ,dar totusi m-a convins domnisoara cu privirea ei fermecata:)). am negociat repede la 70 un combinat. totul protejat

Mi se pare c e incepatoare,era mai timida,mai nehotarata si pana acum nu am vazut pe strada. Dupa spusele ei are 19 ani,(nu arata mai mult de 20-22), poate c are ceva sange romales in ea ,dar fatuca e curata,fara mirosuri suspecte...e gen de fata micuta,draguta,timida pe care as agata si in club.

Actiunea in sine a fost una acceptabila...e stramta, se umezeste...oricum, nu pot sa am mare asteptari de la o traseista pe care o fut pe capota masini in zorilor pt 70 de ron.

AM fost cu ea aproximativ 30-40 de minute(drumul , tigara, cateva vorbe, and the acion )

Hai sa dau si ceva note ,ca la scoala:

 

oral - 6 (foloseste mainile... cand i-am zis sa-si ia mana, mi-a zis sa las sa faca cum stie ea mai bine,poate era mai bine daca facea cum ziceam eu:P)

 

normal - 7 (se umezeste bine, e stramta...se misca binisor)

 

aspect fizic - 9

 

curatenie -8/9 (asta cred ca scade dupa fiecare client cel putin 1 punct)

 

Per total era o experienta ok.

 

Imi cer scuze pentru eventuale greseli, sau daca am uitat ceva,e primul meu post...si nu cred c o sa fie si ultimul...

Daca sunt intrebari, eu raspund cu ceea mai mare placere.

 

Spor la futut!

  • Like 2
Link spre comentariu

Sunat,

 

1. Taranca

2. Am cerut detalii. Marketing 0 barat.

3. Am aflat preturile:

- daca vrei altfel decat in masina, adica la camera ... 2 milioane

- daca vrei 2 numere.... 4 milioane

4. Program: numa dupa 9, ridicare numai de pe turzii

5. Vocea... nu se simteau inflexiuni romannes, insa pareau la greu cele de la Jucu.

Link spre comentariu

Sunat, vazut, plecat.

 

Am sunat-o in plina zi, cu niste insistente am primit si un raspuns. Ne-am inteles sa ne vedem undeva prin manastur, unde se afla dameza la ora respectiva. Punctualitatea nefiind un lucru important pentru ea, si-a facut aparitia cu 20 de minute intarizere.

 

Fata: nu pare tiganca dupa culoare, dar e plina de bataturi, lovituri pe tot corpul e mai mult maronie/albastra decat alba. A venit intr-o rochita murdara, s-a urcat in masina, umpland-o instant cu mirosul intepator, specific etniei rrome. Am analizat-o usor, de curiozitate, observandu-i pizda epilata de 1-2 saptamani in urma si tatele foarte mici, aproape inexistente. Sprancenele vopsite parca cu markerul arata cel putin ciudat. Din pretul de 70 de lei grei nu vroia sa lase pentru un numar in masina asa ca ne-am despartit prieteneste.

Sustine ca is face veacul seara de seara pe turzii, la rompetrol, dar nu am vazut-o niciodata acolo.

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu am dat de ea .. sigur e romales .. am cerut un oral (protejat bineinteles) 60 lei .. ce ma uimit a fost ca mi-a cerut banii in momentul cand sa urcat in masina .

Mergem la locul cu pricina .. incepe treaba fata ... dupa 5 minute de lucru imi spune clar ... daca nu te termini in 10 minute eu am terminat .

Asa sa si intamplat .. nu am reusit sa ma termin nici in ruptul capului , plus ca foloseste mana enorm de mult desi i-a spus sa ia mainile de pe organ .

Concluzia .. mai bine o laba decat cu ea

Link spre comentariu

Eu am fost in seara asta la ea....adica de fapt am gasit-o pe turzii la intersectia semaforizata de pana in baumaxx...erau 2 traseiste in jur de orele 20...una dintre ele mega veterana pe acelasi colt, cam gipsicaneza...a 2a aceasta alexandra, ca banuiesc ca vorbim de acelasi specimen, mi s-a parut interesanta pt o traseista, undeva la 1,65 cu tocuri, bine proportionata, bruneta ochi caprui/negri, piele alba, nu am observat origini de pe gange, oarecum dragutza, diferita, nu o mai vazusem pe strada si am zis sa opresc...imediat apare colega gypsy si imi comunica preturile, ii zic sa o trimita pe colega care merge pe aceeasi varianta monetara... negociat un normal la suma de 50 roni...pe care i-am achitat pana s-a facut verde semaforul....

 

Mers undeva in zona de langa grand hotel italia...parcat si nu apuce sa se dezbrace k trece o tipa cu un caine la plimbare pe langa masina....ajungem mai departe, sub lenjeria dantelata vad o pizdulice de aspect aparent neutilizat, epilata nu foarte recent, cu par crescut incipient...piele fina , fara cosuri si alte probleme....vreau sa vad o tzatza dar nu se dezbraca pt k e frig, iar mainile sunt reci pt pipait...cam refractara... in fine ma invita peste si cand sa bag ciocanu, in spatele masinii o lumina puternica , de la o cladire de pe strada din spatele hotelului...o mai freaca putin, si o bag iar cand reapar alte lumini de faruri, parca eram la un show cu ozn-uri....

sunt avertizat ca tre' sa ma termin in 10 min...k sa o iau usor k e stramta...k sa nu ii ridic picioarele...faza naspa e k tinea mana pe scula si nu ma lasa sa intru de tot, si o mai si freca manual....a fost un fel de laba cu varful introdus, totul desfasurat parca pe o scena cu lumini intermitente care mai de care mai puternica....terminat pripit si trist...nu vrea sa scoata prezu' dar in schimb se uita atenta la el sa nu se fi spart...imbracat si demarat in tromba...

 

per total o experienta 90% ratata, dar nu ai la ce te astepta de la o traseista....restul de 10 % am gasit placut aspectul ei, nu ceva superb ci doar poate interesant...nu am cerut numar de telefon, nu am intrebat de camera, nici nu cred k se merita...cred k face doar O,N totul protejat... posibil sa mai revin 1 data pt o capra...

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...