Sari la conținut

fete la gară - Eva


valiarad

Postări Recomandate

Salutare. În periplurile mele de a căuta curve serioase în Arad, m-a oprit și la gară. Dar nu la cele de pe trepțile de lângă atrium.

Pe trotuarul ditre pița 5 colțuri și fostul chic, am văzut într-o seară mai multe fete, țigăncușe. M-am oprit și am abordat-o pe una dintre ele care mi sa părut mai răsărită. Am întrebat-o pur și simplu dacă e liberă. A zis că pt ce, am zis - companie, sex. de acolo au urmat multe bla bla, în final a acceptat.

Am fost cu ea deja de 2 ori. prima dată în mașină și a doua oară la cameră la ceala, cu 50 de lei.

Fata mi se pare foarte ok, DACĂ ȘTI SĂ TRATEZI ȘI SĂ TE PORȚI CU EA. O cheamă Eva. Merge cu bărbați pe bani, dar nu face trotuarul. Din câte am văzut, în general se plimbă de colo colo prin zonă. Am rămas surprins cât de curată a fost la problemă și pe corp, deși hainele nu arată foarte curate. Până și părul îi mirosea frumos.

Aspect fizic, micuță, cam scândură, fără sânii sau fundul proeminente. Vârstă aprox 23 de ani, creolă, brunetă. Ca și prestație, a doua oară a fost foarte ok. I-am propus să mergem la cameră, i-am dat 100 de lei, am stat mai multe de 2 ore. Nu a întrebat niciodată cât mai stăm sau ceva de genu. Am plecat când am zis eu. Mie mi sa părut o experiență ok, mai ales dacă ar fi să o compar cu restul experiennțelor mele pe bani în Arad ! Garantat o voi mai căuta. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Pe aceasta Eva am intalnit-o pe la sfarsitul verii, tot prin zona garii, pe la vreo 11 seara. Mai era cu o fata si pot sa zic ca am fost abordat de ele. Intradevar, e foarte timida si nu scoti prea multe vorbe de la ea. Ideea este ca eu i-am dat-o gratuit, printre blocurile de la gara. Nu stiam ca este prostituata. Are 26 de ani si spunea ca este din Targu Mures. Am crezut ca este vreo fata care, venita in Arad, are chef de putina distractie. Vreo 2 ore si ceva am petrecut amandoi printre blocuri, schimband locatia de vreo 3 ori, de ''teama'' sa nu fim vazuti, dar a fost distractiv. Ce m-a uimit la ea, a fost pasarica ei foarte stramta si faptul ca este curata. Mai multe sanse sa gasesti mirosuri neplacute, ai la divele de pe publi24

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...