Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Here
  • Oras:Here

Se pare ca zilele acestea m-am reprofilat pe ....... reveniri.

Dupa ce am cunoscut-o pe Amalia cu doar 3 zile in urma (vezi recenzia de mai sus), am simtit nevoia de a-i mai face o vizita in aceasta dupa amiaza.

Zis si facut. Aceeasi locatie, aceleasi conditii: 200/h toate nebuniile uzuale (fara anal).

Eram curios, ca sa fiu sincer, daca prima data am prins-o eu intr-o dispozitie buna si pusa pe .......sex, sau chiar asa e fata. Fratilor, concluzia este ca fata asa este! Adica futacioasa. M-a linistit perfect pentru intrarea in weekend. Ma rog, a trebuit sa-i zic sa fie mai putin sexy la final, ca o sa plec ca si cum as fi venit!

Una peste alta, am reusit sa-i descopar si abilitatile .... orale. Un DT bun, care m-a uns pe .... suflet.

Si in plus e si o prezenta vesela si deschisa. Imi la un moment dat: imi place la tine ca ca respecti exact conditiile anuntului meu. Eu: ??? Ea: pai o ora, doua finalizari, una eu, una tu!

I-am zis ca o sa propun schimbarea numelui din titlul topicului in <Amalia pisicuta pofticioasa>.

Notele sunt cele anterioare cu mentiunea ca pot sa pun si un 9-9,5 la oral.

Va salut!

Gogu Tirbuson

  • Like 4
Link spre comentariu

Va salut domnilor.

Azi dimineata intrand pe forum sa vedem ce s-a mai intamplat, mi-am amintit ca nu mai fusesem la Amalia de anul trecut.Asa ca ma hotarasc sa dau o fuga pe la ea mai ales ca aveam ceva treaba pe la Unirii.Pun mana pe telefon, sun dar imi raspunde Andreea(colega ei) care-mi spune ca Amalia inca nu a ajuns.Ii spun ca o sa revin cu un telefon cand ajung prin zona.Dupa ce ma rezolvat ce aveam de rezolvat sun din nou la Amalia insa nici un raspuns.Hotarasc sa mai astept putin(timp in care am mai sunat la o fata dar avea o programare),apoi imi mai incerc inca o date norocul.De data asta a raspuns Amalia care mi-a spus ca este libera si ca ne putem vedea in 15 min.Ajung in fata la Blom, o sun pt ca nu mai stiam interfonul apoi urc.Abia la usa m-a recunoscut.Stam putin de vorba despre ce am mai facut fiecare intre timp, apoi fug la baie, fac un dus(baia curata, geluri de dus, totul ok), dupa care urmeaza ea.Incepem usor cu sarutari, mangaieri si un oral care ca si la vizitele anterioare a fost excelent, cu DT adevarat.Dupa mai multe pozitii la oral trecem la normal cu ea deasupra,dedesupt, in mai multe pozitii.A fost excelent, nu imi venea sa ma mai dau jos de pe ea.Chiar simteam ca faceam dragoste cu cineva foarte apropiat.Mi-a placut enorm.Am hotarat sa terminam tot cu un oral, mi ales ca eu ca de obicei termin mai greu.Am chinuit-o putin cred dar a fost o finalizare excelenta, direct in gatul ei si destul de mult ca nu mai avea unde sa o tina.Am stat apoi putin in pat sa ne tragem sufletul, unul in bratele celuilalt, apoi am fugit la dus ca mai aveam treaba si pe la birou.Pentru mine pana in momentul de fata este cea mai buna,cu toate ca nu face si anal(si mie recunosc ca imi place)insa compenseaza foarte mult prin atitudine, prin oralul demential(aici e chestie si de ce-i place fiecaruia) si prin implicarea de care da dovada la normal.Cu siguranta o sa ajung mai des la ea.

Notele:

Atitudine - 10

FK - 10

Oral - 10

Normal - 9(asta pentru ca mai avem multe pozitii de incercat)

Pret - 200 lei/h

Sa aveti o zi buna!

Notele

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

locatia de la Blom Bank e cea cunoscuta, numai ca acum s-a cam futut baia, a prins igrasie rigipsul de deasupra cazii si mirosul de mucegai e pregnant.

 

Amalia e o saten-blonda inalta, supla si cu sanii mici.

are picioare lungi si subtiri si un fund foarte apetisant.

 

o fata prietenoasa, cu vino-incoa, dar cu cearcane neascunse de vreun fard.

nu e nici frumoasa, nici urata, e "the girl from next door".

daca s-ar machia si aranja corespunzator, ai intoarce capul dupa ea.

 

la ea atitudinea face diferenta: e foarte prietenoasa si calda, aproape excesiva.

te saruta fara sa i-o ceri, senzual, apasat, iti striveste buzele, te cotropeste cu limba.

o patimasa autentica.

 

sexul e talentul si pasiunea ei, se bucura de ce face si nu tu i-o tragi ei, ci ea tie.

pare no limit, la oral e peste tot, pana la capat, ii place mult, cu toate artificiile.

la normal pare ca profita de tine sa-si caute propria placere si satisfactie, in toate pozitiile si ritmurile.

ii place sa domine si sa fie dominata.

e de cursa lunga.

talent nativ.

 

obiectiv ar fi sa scad nota la fata, poate un 8 si la corp, 9, datorita sanilor mici, dar subiectiv are 10 pe linie.

oral cu CIM, COF, normal oricum, oricat

200 de lei ora, 2 numere.

placerea ei inclusa si buze care te ustura dupa aia, ca-n liceu...

 

sa nu va prind p-acolo ca va rup picioarele!

it's mine!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dupa ce am vizitat-o pe domnisoara Andreea , cu ceva timp in urma , m-am gandit sa-i fac o vizita si colegei de apt. , Amalia.

M-am programat, am ajuns la binecunoscuta locatie ( Bloom Bank ) curios in special de caliatea prestatiei raportata la colega ei Andreea.

Pentru inceput , desi poate ar fi fost mai interesant sa las suspansul pentru final trebuie sa spun ca Amalia este superioara !

La aspect fizic , corp si fata tipele sunt cam la acelasi nivel ... insa la implicare , Amalia o depaseste pe Andreea ... La Andreea nu stiam cum sa termin mai repede cu oralul , la  Amalia nu ma mai saturam de el si in plus DT la greu , BRAVO din partea mea !

Atentie la zonele adiacente , normalul e ceva relativ similar , n-am incercat pozitii spectaculoase doar cele clasice si aici tipele sunt cam acelasi nivel . Anal nu prea ma intereseaza si nu am ce compara .  Tipele se remarca la FK si GFE , cu Amalia iarasi in frunte desi poate un pic cam "nesatula" desi nu stiu daca este un lucru rau ...

Desi nu am o experienta in domeniul excortelor suficient de vasta , cel putin pana acum trebuie sa remarc la Amalia cea mai mare implicare ( fara indicatii din partea mea ) dintre toate tipele intalnite, in actul sexual cu oralul si FK-ul pe primele locuri !

Note:

Locatie : 9 ( nu e singura in apt )

FK: 10

Oral : 10+++

Normal : 9

Platit: 200 ron / ora / 2 fin ... din care am reusit doar una ( mea culpa ) .

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Amalia.. vizitata acum cateva zile, luni cred.Luat nr de telefon din anuntul.ro, verificat forumul, recenzii bune, buna de sunat si vizitat.

Am sunat ptr o programare si detalii, foarte politicoasa mi-a dat toate detaliile si am stabilit o intalnire ptr ora 15:30.
Am ajuns la ora stabilita si mi-a deschis usa o dsoara de peste 180 cm cu tocuri, foarte draguta atat la chip cat si la corp, imbracata intr o pereche de pantaloni foarte scurti si un tricou +pantofi cu  tocuri. Ma  poftit in camera de"lucru", i am oferit o cutie de bomboane pe care i o  cumparasem in drum spre ea. M a intrebat daca vreau sa beau ceva(avea doar sucuri si apa) si  daca vreau sa fumez, am vrut doar apa si am plecat la dus.
Baia intr-adevar nu e punctul forte, dar am inteles ca se muta in curand. Am primit prosop curat, papuci, gel de dus, apa cu presiune, in fine...decent. S a dus si ea la baie si cand a revenit s a asezat langa mine in pat si m-a intrebat ce si cum doresc.

Actiunea a decurs in felul urmator:Sarutari la greu atat pe corp cat si FK initiat  si intretinut, un fel de masaj senzual cu corpul ei peste al meu, i-am oferit si eu saruturi atat pe corp  cat si la pussy - loc unde a reactionat foarte placut, nimic exagerat.
Oral cu de toate pentru toti- lins, supt, deep incredibil de deep, zone adicente, priviri in ochi-in pozitia culcat si in picioare
Iar sarutari peste tot apoi  normal in care am schimbat mai multe pozitii  intr-un mod cat se poate de natural fara indicatii.Am finalizat in prezervativ. Nu s a grabit sa iasa din stransoarea imbratisarii mele, a continuat sa ma sarute si sa ma atinga tandru.

Dupa actiune, am stat de vorba imbratisati. Ai ce sa vorbesti cu ea, e sociabila,placuta, vorbeste despre orice. E foarte atenta, pupacioasa, tandra, placuta si nu are atitudine de escorta ci mai degraba de amanta/iubita

La final, dupa dusul meu, i-am dat si banii- 200 lei ptr o ora(cu 2 finalizari-eu am vrut una si buna) + 50 lei cadou de la mine (+ bomboanele date la inceput)

Note:
Fata -9
Corp -10 (inalta, slim fit, sani micuti dar la locul lor, fund frumos- atragatoare si cu un aspect echilibrat)

Igiena -10
GFE- 10++
Oral -10 (fara preze, cu de toate - face si finalizare orala sau  corporala, dar la mine nu a fost cazul)
Normal - 10 (umezita natural, cu gemete discrete, priviri, sarutari)
Locatie -8 (din cauza baii- dar am inteles de la ea ca se muta din acea locatie ptr ca a ramas singura dupa ce a plecat colega ei, Andreea)

Per total o recomand cu incredere.
Atasez si pozele noi din anunt ptr ca in topicul ei sunt doar pozele vechi.

Bafta !

 

post-58727-0-45659600-1361371897_thumb.jpg

post-58727-0-48744600-1361371904_thumb.jpg

post-58727-0-37999400-1361371913_thumb.jpg

post-58727-0-42933700-1361371918_thumb.jpg

post-58727-0-59964500-1361371922_thumb.jpg

post-58727-0-93526300-1361371926_thumb.jpg

post-58727-0-44284300-1361371936_thumb.jpg

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara tuturor!

 Vineri am vizitat-o pe Amalia. Am sunat cu o zi inainte pentru programare. Am stabilit ora, cu  rugamintea să sun cu 30 minute inainte pentru confirmare. Locatia acum este în piata Alba Iulia lângă Vogue.

    Vine şi ziua de vineri.Sun cu 30 minute inainte  şi nici un raspuns dar cu 15 minute înainte de ora fixata imi raspunde la telefon, apas acceleratia si în 5 minute ajung la Vogue. Sun, primesc detaliile si ajung sus.

     Deschide uşa o domnisoara inalta, slim, imbracata in pantaloni scurti, o bluza si pe tocuri. Facem cunostinta, ma uit la ea ce craci lungi şi frumosi are, mergem în dormitor, ma intreaba daca doresc suc sau apa, daca sunt fumator. Apoi dus eu, dus ea. Si vine Amalia in dormitor înfasurata in prosop.

     Actiunea.  Pot sa spun ca a fost minunat. Eram destul de tensionat cand am ajuns acolo iar cand am plecat( deşi nu aş mai fi plecat) ma simteam extraordinar,pluteam. Am mai fost la cateva escorte din top, nu am scris pana acum, dar cu Amalia a fost ceva deosebit. A fost ca şi cum era iubita mea, Am făcut dragoste.E facuta pentru aşa ceva. FK la greu, sărutări pe corp, oralul foarte bun (m-a întrabat dacă vreau protejat sau nu) deep, lins, atentie la zonele adiacente. Mi-a spus sa zic daca nu imi place ceva sau vreau altfel.Nu am rezistat să nu fac un 69 cu ea .Păsărica curată, epilată.O simti cum se excita. Poziţii: ea deasupra şi misionar în care am finalizat. Am rămas îmbratişaţi dupa care mi-a scos prezervativul si m-a şters. Am ramas in continuare imbratisati ne-am mangaiat si am vorbit. Dupa care dus si plecat. Am stat 45 minute, un singur numar (nu mai sun asa tinar) 

 

   Note Locatie 10

   Corp 10  genul slim, sanii mici dar sensibili (prefer sanii mari dar nu ma deranjeaza nici varianta asta)

   Oral 10+ (se poate si finalizare orala)

   Normal 10 (umezita natural)

   Igiena  10

   GFE 10++

 

Halatul  200 lei

Parerea mea : de revenit , eu cu siguranta revin .

 

  Bafta! Este prima recenzie, scuze daca am gresit ceva in modul de prezentare.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De 3 zile incerc degeaba sa o contactez la telefon.Are telefonul deschis, suna la fiecare apel dar nu se deranjeaza sa raspunda.Probabil a atins un nivel de top atat de inalt incat nu raspunde decat cand are chef... Incerc o dezamagire din start...Pacat!!!

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Kabul
  • Oras:Kabul

@Magic Blue: Sa nu ne grabim sa acordam minusuri celor tineri. Informatia de mai sus este corecta si e bine de stiut. Si eu incerc de cateva zile s-o prind pe dsoara la telefon si nu raspunde. Credeam ca nu pot eu s-o prind, insa se pare ca nu activeaza. Atat timp cat escorta nu ne anunta ca s-a retras sau ca nu presteaza intr-o perioada, ne prind bine si asemenea informatii.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara/ziua, 

 

*In primul rand vreau sa multumesc celor care mi-au lasat recenzii! Multumesc atat ptr cele pozitive cat si ptr cele negative din care am avut de invatat.

**In al doilea rand, imi cer scuze ca am lipsit o saptamana fara sa anunt, dar in viata tuturor apar diverse intamplari neprevazute  :blush:  

***In al treilea rand, si motivul principal pentru care mi-am creat acest cont, va anunt ca mi-a schimbat locatia si numarul de telefon. Astfel, incepand de astazi  (05.03), voi avea datele de contact mai jos mentionate:

 

      Locatie: apartament cu 3 camere pe Bdul Decebal.

      Program: 11:30 la 20:30 (Luni-vineri)

      Servicii: aceleasi ca si pana acum (normal protejat, oral neprotejat, sarutari, cunnilingus, 69, mici alte fantezii- la cerere)

      Pret: 200 lei/ora cu 2 finalizari

      Telefon: 0760.918.768  (0760918768)

     

      

Va pup dulce :couple

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut

O stiu pe Amalia inca dinainte sa fie promovata la top escorte , cred ca am avut 5-6 intalniri , ultima a fost in ianuarie dar cu siguranta o sa-i fac o vizita si in noua locatie .

Nu cred ca mai are rost sa descriu vechea locatie asa ca o sa incerc sa redau intalnirile noastre .

Facut programare prin telefon si respectata tot timpul .

 Amalia o fata inalta undeva la 1.75 pe tocuri , slim , sanii micuti dar draguti , un fund care arata super si un zambet foarte frumos . Am gasit mereu subiecte de discutie este o escorta deosebita din acest punct de vedere .

Acum sincer vreau sa va spun ca eu nu am intalnit inca o escorta care sa sarute atat de bine si sa imi faca cel mai bun sex oral din viata mea de pana acum ( sau poate ne potrivim noi ,cine stie ?) dar asa DEEP eu inca nu am mai primit pana acum ( asta a fost unul din motivele pentru care am revenit si am sa mai revin la Amalia ). La ultimele intalniri am preferat sa raman la sex oral in toate pozitiile cu DEEP tot timpul si finalizare orala !!!

SEX ORAL – cel putin 10 , daca as putea as dubla nota

Am incercat mai multe pozitii dar preferata mea ramane sexul in picioare in fata oglinzii .

SEX NORMAL – 9

IGIENA – 10 La toate intalnirile a facut dus inainte si intre partide , a folosit apa de gura

GFE – 10

HALATUL – 200 RON

De revenit , cu siguranta , de incercat macar odata nu veti pierde nimic …mai ales celor care va place sexul oral .

Amalia te salut CAMPIONULE … asta ca sa stii cine ti-a facut recenzia … promit sa te vad cat mai repede in noua locatie .

PS . Scuze voua celor de pe forum pentru postarile rare dar nu am cum sa fac asta de acasa si destul de greu de la servici dar o sa incerc sa rezolv aceasta mica problema tehnica … Va multumesc voua la toti !

Va salut !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

Sa ma scuzati de offtopic, incerc de cateva zile sa dau de ea dar nu reusesc, ori suna si nu raspunde ori are telefonul inchis, a mai fost cineva la ea curand? stie cineva daca lucreaza? merci

Link spre comentariu
  • Oras:Kabul
  • Oras:Kabul

E cazul sa va povestesc experienta mea cu aceasta caprioara. Au trecut cateva zile... si incerc sa fiu obiectiv... desi tot subiectiv raman. :))
Pe mine nu m-a impresionat caprioara... incep cu concluzia. Am dat foarte greu de dansa... credeam ca o sa ajung la o super experienta, asa ca nu m-am lasat pagubas.

In cele din urma cu chiu cu vai, am reusit o programare, m-am prezentat la locul actiunii pe decebal, vis-a-vis de AGIP. Locatia ok... nu m-am dus s-o cumpar.

Fata... aspect... dadea destul de okish imbracata intr-o rochita neagra, scurta, mulata. La fatza destul de normala. Par saten. Sani mici. Eu ma asteptam la ceva spectaculos... vazusem pozele si citisem lucruri foarte bune. Nu mi s-a parut nimic spectaculos.
Ba chiar, mie mi s-a parut cam slaba... fundulet micut,

Am inceput cu un oral, bun spre foarte bun... o inghite pe toata si ti-o suge asa... o tehnica speciala, pe care n-am mai intalnit-o. Am finalizat oral... La al doilea numar am incercat ceva normal, cu ea capritza... etc.. insa nefiind atras de aspectul fetei, n-am mai finalizat. Ea s-a aratat in schimb foarte docila, dornica sa continuie incercarea esuata.

Ca note: fizic 7,5 (mie mi s-a parut prea skinny si fara tzate, fatza normala)
Oral: 9,5
Normal: 8
locatie: okish.

Halat: 200 lei/h. Pe mine nu m-a impresionat insa v-am zis ca sunt subiectiv si pretentios, dupa cum ma stiti. Nu pot sa zic ca n-o recomand... insa eu nu mai merg. Tot caut ceva frumos... cum era odata Adina (Notariat), Maya sau alte pustoaice faine ce s-au perindat pentru o scurta perioada prin viata noastra sexuala. :)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor,

Am fost la Amalia ieri, si stupoare ca de fapt nu era ea ci o tipa miniona Ingrid... N am ramas pt ca nu mi a placut atitudinea, am intrebat de ce m a mai chemat daca nu e Amalia... Mi s a raspuns ca nu ea a facut programarea si ca i pare rau.. Aiurea rau.

Si nici nu mi a placut la fizic de ea.

Poate e si vina mea ca nu am intrebat in clar la telefon cu cine vorbesc dar ma gandesc ca ar fi putut spune ca nu e ea din moment ce a raspuns pe namarul ei.

Ca si sfat- intrebati imainte ca sa nu bateti drumul aiurea.

Spor

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Ca si sfat- intrebati imainte ca sa nu bateti drumul aiurea.

 

Spor

 

Nu doresc sa prelungesc acest aparent off-topic, ci doar sa sustin afirmatia lui arafat1.

Si eu am sunat ieri pe numarul Amaliei, mi-a raspuns Medeea, dar am fost informat in mod corect ca nu vorbesc cu Amalia.

Ce vreau sa sustin este faptul ca pe telefonul Amaliei raspund si unele din colegele ei.

Multumesc de intelegere!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Va deranjez pentru a va anunta ca nu voi mai activa ca escorta si ca urmare as dori ca topicul meu sa fie mutat la arhiva. Daca voi reveni in aceasta activitate, voi anunta.

Va multumesc mult!
O zii frumoasa si mult succes in tot ceea ce faceti.

 

PS: MUtat la arhiva

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Near Ocean
  • Oras:Near Ocean

Ehe ... uite si prima mea contributie la acest forum pe care il urmaresc de ceva vreme insa mi-am facut curaj sa scriu abia acum.

 

Va voi povesti.despre vizita mea la Amalia, o experienta intamplata pe la inceputul anului pe cand locuia pe bd.unirii

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Near Ocean
  • Oras:Near Ocean

Era intr-o zi pe la pranz cand am sunat pe nr luat de pe site ul anuntul.ro, dupa cateva incercari imi raspunde si imi comunica locatia, tariful fiind 200ron /h si imi spune ca ma poate primi in 30min.
Amalia m a intmpinat cocotata pe tocuri purtand ciorapi cu banda si imbracata cu rochita f.sexy.
Inca de la intrare ne am imbratisat si sarutat, in tot acest timp eu pipaind funduletul ei obraznic.
Am cerut sa merg la dus iar la intoarcere am continuat cu mangaierile si sarutarile ca mai apoi Amalia sa inceapa cu un oral neptotejat absolut demential cu DT si uite asa fuse si prima finalizare in gurita ei dulce.
A urmat o pauza scurta si o igienizare de ambele parti ca mai opoi un scurt masaj si am trecut la un normal protejat schimbat cateva pozitii si finalizat in prezervativ.

Oral: 9 foarte pasional cu DT si finalizare orala
Normal:9 stramta si se umezrste natural
Corp: 10 skinny cu sani micuti, inalta 170+, cur demential si piele ingrijita la fel si manichiura
Locatie: 9 accesibila, curata, primesti prosop cand mergi la baie, geluri

FK: 10 foarte lipicioasa, apropape ca m am indragostit de ea la vremea respectiva
Am platit la sfarsit 200ron si am stat cam 1ora si zece minute

O recomand pe Amalia fiind o prezenta placuta cu o atitudine exemplara

Sper sa fi scris tot ce este necesar avand in vedere ca este prima mea interventie pe acest forum rog putina ingaduinta

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare dragi prieteni ! Astazi am avut o zi foarte proasta si stresanta la munca, iar aceasta domnisoara fiind bifata pe lista mea am zis sa o sun (avand in vedere si toate recenziile pozitive).

-> O voce foarte dulce si calma imi raspunde la telefon, cu aceeasi amabilitate i-am raspuns si eu, lucru care a rezultat intr-o programare in ~ 1 ora.

-> Zis si facut am luat masina am tintit direct spre rondul de la Alba Iulia rezultand in BD-ul Decebal vizavi de benzinaria Agip. Ajuns la destinatie cu 5 minute mai devreme, o sun, imi raspunde o colega de a iei care ma indruma spre apartament.

-> Imediat ajuns in fata apartamentului imi deschide usa chiar Amalia, imbracata clasic (blugi si tricou) care din punctul meu de vedere arata super bine imbracata asa, chiar mi-a placut foarte mult ! 

-> Am facut cunostinta, dupa care am fost invitat in camera in care umra sa se petreaca o actiune mai rara pentru mine. Mi sa oferit un pahar cu cola sau apa, am ales cola, am vorbit despre cateva lucruri (Ai ce discuta cu ea, dintr-un lucru marunt poti ajunge la cateva zeci de minute de vorbareala si glume) urmand sa o rog frumos sa imi dea un prosop.

-> Prosop curat, FARA mirosuri dubioase + papuci => direct spre baie, unde am avut placerea sa gasesc 2 geluri de dush, apa calda, curat, baie ingrijita !

-> Am iesit din dush, a intrat si ea (facand cateva glume care au fost foarte apreciate din partea mea), ma arunc in pat si ma bag sa ma joc putin pe telefon ca sa mai treaca timpul pana vine ea. Iesita din dush si intrata in camera am invitato sa o dau cu BMW din jocul care il jucam (gluma apreciata foarte mult din partea ei), i-am explicat ca daca nu ii place BMW-ul o dau cu Mertzanul (mai corect spus cu Citaro). 

-> Dupa 1-2 minute de vorbe si glume trecem la fapte. I-am cerut sa se aseze pe burta si sa ma lase sa o inspectez, primul lucru care l-am zarit a fost DAT ASS, unde acolo am si coborat si mam jucat putin cu bucisoarele ei de "la un moment dat muscasem din ele". Am mangaiato am pipaito am sarutato pe gat pe spate, m-am plimbat cu mainile pana cand i-am zis sa stea pe spate unde actiunea a evoluat in foarte multi pupici peste tot si in toate zonele, lucru pentru care ma insetat foarte mult pentru a ii gusta Alba Ca Zapada. 

-> Foarte curata, PLACUTA si fara mirosuri dubioase, am gustat alba ca zapada cu o pofta de toate zilele, ea mia dat de inteles ca ia placut foarte mult deci am continuat cateva minute in pozitia asta. Eu incins, ea incinsa, o rog sa imi puna caciulita, se pune pe mine si incepem sa ne simtim bine amandoi. A fost atat de intens si de placut de m-am simtit de parca as fi cu vreo fosta de a mea numai ca mult mai BUNA din foarte multe puncte de vedere. Am decurs si la un FK bine executat si intretinut, dar spiritele erau atat de incinse ca mai mult de ~ 10 minute nu am rezistat si am finalizat in caiulitza.

-> Imediat dupa prima finalizare am constatat ca a continuat cu o serie de pupici lipiciosi peste tot in toate directiile, dupa care sa asezat cu capu pe umaru meu si am stat imbratisati cateva minute, urmand sa facem curat la domnisoru. Cand m-am simtit in stare i-am spus ca ma duc la dush, imediat amalia a scot un prosop NOU, CURAT, USCAT zicand ca celalalt l-am murdarit ! Un mare plus aici !

-> La revenirea mea de la dush a intrat si ea, se aseaza langa mine si stam si vorbim putin, radem, glumim (chiar ai ce vorbi cu ea, repet dintr-un subiect marunt poti ajunge sa pierzi si zeci de minute cu ea), iar ea din propria ei initiativa incepe nr.2, lucru care NU m-a deranjat ba chiar era la timpul potrivit.

-> Serie nebuna de pupici peste tot pana cand ajunge la domnisorul care nu vroia sa se trezeasca din somnul adanc si etern, Coborata jos a acordat foarte multa atentie la zonele sensibile, pana cand domnisorul a devenit domn care la randul lui a fost inhatat de amalia intr-un stil de am zis WTF happened urmat de o senzatie de zile mari ! Mi-a facut un DT atat de placut (fara dintisori sau alte chestii care m-ar fi jenat) de am ramas "paralizat", senzatia era una de retinut si eu stateam ca "porcu" intins pe spate, uitanduma la o priveliste atat de perversa de m-as uita 2 zile si 2 nopti.

-> Dupa ce am fost incins la extreme punem caciulitza, si trecem la actiune, unde am schimbat ~4 pozitii pana m-au luat transpiratiile (frate nici pe bicicleta n-am transpirat atat de rau cum am transpirat impreuma cu amalia) pana am cazut pe spate "lesinat". 

-> Amalia vazand asta a incercat sa ma finalizeze cu un CIM unde a esuat pentru ca inca puteam sa continui la normal. EU putin stresat de faptul ca o ora deja trecuse, i-am propus un nou deal si anume 250 lei dar doar sa fiu finalizat. Aici mi-a placut foarte mult cum a reactionat si mai anume "Pai da stai asa, team grabit eu cu ceva ? Poti sa stai linistit si relaxat ca nu e o problema asta" vorbindumi pe un ton foarte placut. Un mare PLUS aici. Dupa care am rugato frumos daca putem continua cu un normal, unde nu a comentat absolut nimic a acceptat ORICE pozitia i-am propus.

-> Intr-un final a 2 a finalizare sa petrecut in pozitia doggy style, unde am si cazut pe spat, FOARTE relaxat (ca am avut o zi grea la munca) si fara nici o pasare de ce ma asteapta maine la munca, am stat din nou ~ 5 minute imbratisati lucru care am simtit de parca as fi cu o iubita langa mine.

->  Usor usor mi-am strans armamentul, am impachetat, mi-a dat de inteles ca a fost multumita de prezenta mea, ma pupat + imbratisat si neam luat larevedere "Until next time".

 

 

Noteee :

Domnisoara Amalia are un set de note placut, nu are nici o absenta la nici o materie !

Locatie: 9.5 Locatia e foarte placuta, lumina la alegere mai slaba sau puternica depinde cat de intimi sunteti. Gel de dush, prosop curat, papuci, apa calda, muzica.

Corp: 9.5 Este genul meu, slim, sani micuti dar daca sti sai exploatezi o sa te excite mult, un cur demential (chiar si acum as mai vrea o portie din el).

Fatza: 9.5 Din punctul meu de vedere este foarte frumoasa, dinti albi, toti la locul lor, fara cosuri sau chestii dubioase. O fata dupa care ai intoarce capul.

Oral: 10 Pentru mine a fost un oral de clasa mare, un DT de ma intrebam "where is he?" si foarte placut si excitabil, acorda multa atentie locurilor sensibile, la alegere protejat sau neprotejat.

Normal: 10 Pentru prima oara intr-un timp FOARTE LUNG m-am simtiti extraordinar de bine, am fost complet relaxat si m-am simtit SUPER bine, mie unuia mi sa parut ca a gemut naturat, se uda usor si naturat.

FK: 9 Mergand pentru prima data la ea si probabil fiind un necunoscut pentru ea, m-a testat usor usor la capitolul igiena unde a vazut ca sunt OK, urmat de cateva sesiuni de fk foarte lipicioase / placute / naturale cum vreti sa ii ziceti voi !

Actinea a durat 1 ora si 30 de minute unde am decartat din propria initiativa 250 lei pentru a am fost mai mult decat SUPER multumit de ea.

 

CU SIGURANTA voi reveni !

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salutare lume,

 

Ieri pe la amiaza, imi veni din nou cheful de ...ceva bun. Pus mana pe telefon si sunat la Amalia, la care incercasem sa mai ajung si sambata (nu lucreaza in weekend am inteles). Vorbit, ras, stabilit intalnire. M-am prezentat punctual si am fost primit de Amalia imbracata casual cu o pereche de blugi stramti si o bluzita. Arata foarte bine si i-am spus-o. M-a condus in dormitor unde a mai apucat sa ma intrebe daca vreau sa beau ceva. Atat, pentru ca am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem de mama focului. Ce suc, ce apa, ....ce dus? Pai am mai apucat sa fac ceva cu felina lipita de mine si mancandu-mi cu foc gura? Cred ca dupa vreo cateva minute de giugiuleli a durat vreo 10 secunde sa ne trezim dezechipati amndoi. Zburau frate hainele pe podea ca la concurs. Ce a urmat a fost o nebunie, una frumoasa. Pupaturi, mangaieri, oral de ambele parti, 69, Dt, FK la greu (mai mai sa raman fara buze) si un normal de maaaare calitate. Am tinut-o asa o ora in continuu. Fara nici o exagerare, o partida sex de super top. Pentru mine a fost ca o revelatie. Mai fusesem de 2 ori la Amalia si fusese bine, foarte bine. Acum insa a fost .... excelent! Mind blowing!

Concluzia: pentru mine se pare ca Amalia e ca vinul, cu cat o vizitez mai mult, cu atat e mai bine. Efectiv, de fiecare data a fost mai tare decat la precedenta intalnire. Nu indraznesc sa ma gandesc la urmatoarea vizita! Un infarct ceva, Doamne fereste!

Prin urmare si notele mele sunt mai mari, decat ...cele mari de mai inainte.

 

Locatia: 9-9,5

Curatenie si igiena: excelente

Aspect fata: 9,5 (probabil sunt eu sub impresia momentelor de ieri, insa mie mi se pare ca arata si mai bine de cand a revenit)

Oral: 9,5-10 (foorte bu si cu DT)

Normal: 10+

GFE: 10+ (n-am cuvinte oameni buni)

Raport calitate/pret: excelent

Cadoul: 200 lei pentru o ora de 80 de minute (am mai stat la 2 tigari si un dus scurt de final, pe primul il sarisem si eram lac de sudoare)

O sa revin ... de multe ori.

 

Spor........

Tirbuson, Gogu Tirbuson :laugh2

  • Like 20
Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Veni, vidi, vici :)

 

cand: luni seara

pe la cat: pe la 7

cat timp: 2 ore

prima vizita: da

impresie: excelenta

 

de apreciat ca am regasit la fata locului o persoana peste asteptari, dar care a pastrat toate lucrurile bune din meniu conform descrierilor voastre. desi nu sunt un mare fan Listerine, am stat 2 ore care au trecut foarte repede, in 2 numere si multa conversatie misto.

 

fizic: cea din poze, evident

atitudine: 10+, comunicativa, inteligenta si articulata

igiena: fata 10, locatia 8

oral: 9

normal: 10

fk: 10

 

anal nu, dar nici nu ma intereseaza.

 

halatul: 200 ron / ora, am platit 500 pt doua ore din entuziasm :)

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...