Sari la conținut

diana


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

A aparut o tipa noua pe publi 24, ,,escorta de lux ... diana " , as vrea sa trec pe la ea in zilele urmatoare ,daca a fost cineva ar fi utile cateva informatii .

M ultumesc!

Adauga link-ul sau un nr de telefon...

Link spre comentariu

Am trecut pe la domnisoara Diana , chiar mi-ar fi prins bine cateva informatii.

Tipa este ok la telefon ,am sunat ,facut programare peste aprox. 35 min. ,locatia usor ge gasit ,am sunat-o cand am ajuns in fata blocului ,dar nu a raspuns ,am reincercat dupa 10 min. cu succes si am urcat.Locatie ok,curata ,fata frumusica ,am schimbat cateva cuvinte dupa care fata a cerut banii , am optat pt o finalizare ,100 lei.

Dupa ce a luat bani a mers sa-i duca in alta camera ,unde probabil mai era si un protector si a revenit total schimbata intreband ce vreau ,oral sau normal ,eu am raspuns si oral si normal, la care ea a replicat deranjata ca vreau pre multe perntru o finalizare.

A  inceput cu oral np nu faorte convinsa ,cu excese de nervi dc puneam mina pe cap,fara sa se atinga si de zonele adiacente dupa 5-7 min .am pus prez. si am trecut la normal pe la spate ,la fel cu diferite comentarii din partea ei ,am revenit la oral si dupa cateva minute am finalizat  in gura ei . Toata treba sa desfasurat in conditi de stres ,fara nici o implicare din partea ei ,a durat aprox. 15 min . , si era foarte suprata ca a durat prea mult pentru o finalizare .

Deci ca si concluzie fata e interesata doar de bani si doreste sa obtina profit maxim cu efort minim, din punctul meu de vedere este de evitat ,eu nu o sa mai trec pe la ea ,dar pentru care vor sa mearga recomand sa discute la telefon sau inainte de ai da banii ce vor de la ea ,exact si cu tupeu

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

E o nesimtita,am sunat azi ca vreau sa trec pe la ea,imi spune suna in 30 min.Ajung in zona imi spune suna-ma peste 5 minute,o sun dupa 5 minute si nu mai raspunde.Cred ca nu vrea sa faca bani...mai bine lipsa decat asa nesimtite.

Link spre comentariu
  • Oras:Bocsa
  • Oras:Bocsa

Multumim pentru info wxxtrqq.imi pare rau ca nu a fost ce trebuie.asa trebuie procedat cu toate in prima faza la telefon...stabilit ce face si ce nu....dupa e cam prea tarziu.multumiri si tie rosssi21.chiar daca se pare ca nu prea merita ....o sa dau si eu un telefon ...in functie de asta o sa vad daca fac o vizita sau nu,desii mi-a cam scazut elanul.toate cele bune si sper sa mai fie noutati pe la noi prin orasel :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...