Sari la conținut

Cristina - 0742621796


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutăm. Nu prea am chef de scris, de aceea am să fiu scurt si la obiect.

Tipa prestează lângă Hotel Savoy, la U. P. T, timisorenii stiu zona. In primă fază nu ne-am înțeles la pret si am plecat, a revenit cu un telefon ca este ok cum am spus eu (150/fin), dar să nu vă spun ca era extrem de grăbită, nu au trecut 4 minute de futai si îmi spune că "mai trebuie să mă si termin..." daca nu vreau sa rămân așa... Deci chiar nu recomand tresărite d-astea care vor avere poate noapte fără sa facă nimic.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Deeapoze-reale100/7b0066747168675e.html la aceeasi locatie am fost si eu,la et 3 ,este un laborator de analiza -parca in casa,confirma daca este adevarat.

 Tariful 100 lei nr 20 min, 200 ora. Acuma are tel 0728591703. Eu cand am vazut marfa am spus pas,in primul rand cum arata si in al 2-lea ca m-a luat cu cele 20 de min,sa mearga loserii la astea care iti limiteaza timpul,cat timp  platesc ,eu decid cat stau,chiar daca stau 19 min :slap2.

Repetenta la greu,are niste pulpe care seamana cu cele de pui,acelasi format doar alta proportie,mie sa nu fie romanes alea au formatul ala,de pian,picioare scurte si groase sus. Si am avut o premonitie sa nu urc,asta este,am pierdut 5 min din viata/

 

 Note; hoit 5

         fata 6

         RESTUL FACETI O MEDIE GEOMETRICA  SI O SA VA IASA SUB 5nu cred ca exceleaza la vre-un domeniu din moment ca m-a luat cu cele 20 de min

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...