Sari la conținut

Rózsika 0742801920


Vizitator intimul

Postări Recomandate

Vizitator intimul
Reputație: 0

Bun gasit, confrati futaciosi!

Poate multi o cunoasteti pe domnisoara....Eu o frecventez de vreo 4 ani. A prestat cand am cunoscut-o pe str. Cosminului pana acum aproximativ 2 ani, apoi in diverse locatii, iar acum e fara locatie. E o tipa "gipsy" de aproximativ 30 ani (dupa spusele ei), are o fata de 10 ani. Are sanii marii, labii carnoase ;a piersicutza. In acest timp de cand o frecventez am facut cam tot ce se putea cu ea in materie de pozitii sexuale, mai putin sex anal. Ii place pozitia "capra", face oral fara sa puna mana prea mult timp pe strajer. Ca si alte detalii, de regula raspunde la telefon intre orele 10 si 15, face deplasarea si la adresa clientilor iar pretul "serviciului" ei este cuprins intre 50 si 80 lei, dupa caz si client. intr-o perioada o facea oricand,acum o face cand duce lipsa de banii doar. Ca si nota i-as acorda valoarea de 8.

Scuze pentru incovenientele legate de postul meu.Sper sa acceptati aceste informatii asa cum sunt si ierta-mi stangaciile dat fiind prima mea recenzie. Sa aveti bafta la placerile carnale ale vietii umane!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator intimul
Reputație: 0

Va multumesc pentru corectura.Nu stapanesc foarte bine scrierea in limba maghiara. Imi cer scuze totodata fiindca nu stiu cum se face schimbarea in topic. Observ ca sunteti si dumneavoastra escorta.Puteti sa imi oferiti detalii? O zi buna va urez si mult succes in cea ce faceti!

Link spre comentariu
Vizitator The Rock
Reputație: 0

Salutare! Am vorbit cu fata si mi-a zis, intr-o limba romana aproximativa, ca nu stie cine a postat anuntul, dar nici vorba de asa ceva. Asa ca mai multa atentie nu strica.

Link spre comentariu
Vizitator intimul
Reputație: 0

Pentru cei interesati de "dameza", prefera sa vorbeasca doar in limba maghiara, nu are un tarif prestabilit...Accepta sa faca cu 50 RON/partida, nu are locatie stabila.

Link spre comentariu

Vizitator intimul
Reputație: 0

Bun gasit ! 

      Recent simtind nevoia golirii hormonale am sunat la aceasta dameza, insa am avut nesansa sa aflu ca a renuntat la vechiile obiceiuri de a-si castiga existenta din dorinta de a redeveni o familista. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...