Sari la conținut

Monica 24 de ani cea mai buna din alba


mosuxxx

Postări Recomandate

  • Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia

Monica 24 de ani așa de prezintă pe publi . Sun la domnișoara din anunț și stabilim o întâlnire o ora cu doua finalizării și mici fantezii , 200 Ron, oral neprotejat și normal protejat, ajung la dânsa mă bag la dus după care incepe oral dar surpriza ea nu face numai protejat , schimb la un normal ,termin în speranța sa pot să îmi iau revanșa la al doilea nr dar ea nu că numai un nr este, nu m-am certat cu ea că nu merită dar eu sigur nu mai merg altul ,locație în spate la Blue Horse despre poze ce sa zic nu seamănă cu realitatea. De evitat.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator didu_tzu
Reputație: 0

Am fost și eu la blonda din locația asta, și la fel o făcut și cu mine, aproape toate pozele de pe site sunt ale lor. Cacacioasele dracu. Nu arata rău blonda, da în viata mea nu am pățit sa îmi moara ostasu :o.

Nu mergeți la ele ca sunt niște nesimtite

Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am gasit un anunt pe publi24 cu numarul asta 0727285000. Raspunde o voce placuta, primesc indicatii si ma deplasez spre Bd Burebista. Ajung in locatie si evident ca ce aveam in fata ochilor nu era ce vazusem in poza. Acuma ... O anunt pe fata ca nu stau si ma roaga sa vad si celelalte colege. Toate erau cam la fel, plinute si deloc atragatoare din punctul meu de vedere (poate altora le plac fetele mai durdulii).

 

La final mai apare o tipa care semana ca voce cu cea cu care am vorbit eu si pot spune sigur ca ea era. Nu avea corp de top-model dar as fi ramas cu ea daca nu imi spunea ca trebuie sa mai astept vreo 20 minute. Am plecat. 

 

Locatia e un cuib care nu are optiuni ok, deci nu recomand. 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...