Sari la conținut

Noua in oras, bruneta 0724758808


Postări Recomandate

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Salutare dragi colegi. Cautand si cautand prin Constanta o papusa siliconata ( astea-mi plac) am gasit 2 pe gustul meu iar una avea telefonul inchis si domnisoara Alexandra dupa o ora jumate de apeluri a raspuns intr-un final. mi-a comunicat preturile , locatia si am plecat spre dansa. Cu localizarea a fost putin mai dificil ca nr383 m-a trimis altundeva GPS-UL dar SOLID RESIDENCE l-a gasit imediat.

Eu am inaltimea de 1.75 iar gagica 1.72 plus tocuri de 15 ai de plm ma uitam ca la masacrici pe picioroange :)) in fine. am ales varianta cu masaj si o finalizare 200 + 50 oral fara caciulita . Am platit m-am bagat la dus, mi-a dat prosop ( AICI AM DE OBIECTAT !!!! MI-A DAT PROSOP CE SE FOLOSESTE LA HOTELURI IN BAIE PE JOS SA TE STERGI PE TALPILE PICIOARELOR CAND IESI DIN DUSH.ERA CURAT DAR AVEA CEVA PETE ROZ DE LA MACHIAJ PE EL) in fine ies din dush ma indrept spre dormitor , in living pe pat 8 telefoane cu butoane la incarcat si 4 smartphonuri .... ai de plm CALL CRNTER !!! Clar , fetele au mai multe anunturi cu mai multe poze si cu multe numere. ( sunt 2 , o blonda fara silicoane dar draguta si tanti cu silicoane) . Am mers in camera imi face un masaj normal de 10minute , se opreste , ma pune sa ma intorc imi face un oral de nota 4-5 timp de 3 minute imi pune caciulita si imi impune 2 pozitii acceptate de ea misionar sau bhhhhehehe ( capra) am ales misionar sa ii admir tatele ( nu sunt cele din poze , sunt silicoane medii spre mici , daca nu avea silicoane cred ca avea pieptul plat. ) si o fut 10 min , a inceput sa scoata niste sunete de imperechere iii aaa uuu :))) am terminat si am plecat . Concluzia? am platit un numar fara caciulita la oral cu 150 lei si un masaj de 10min cu 100 lei. Cam plictisita si rece . Sigur nu voi reveni. daca era mai deschisa si implicata si fara restrictii de pozitii aveam de gand sa mai prelungec oferta cu inca o ora , dar am decis sa plec.

NOTE

locatie 9

aspect fizic 8

oral 4

normal 4

masaj 8

Gfe 0

E pusa pe facut bani fata nu pe oferit placere. Pozele nu sunt ale ei. Ea are tatuaje cu ceva scrisuri

 

PS a sta la un 69 scurt si avea un pic de par cam de juma de centimetru , si un lucru care mi-a placut a fost ca a simtit cand sunt pe punctul de final si m-a tras spre ea sa i-o bag adanc de parca ar fi si ea pe punctul de final .

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

deci preturile sunt 100 lei finalizarea cu 200 h, pozele se apropie de realitate, este cu mult la fizic peste alte domjisoare din Constanta care au preturi mult mai mari, locatia langa bellagio club, la solid. eu din pacate nu am ramas din anumite motive care nu tin de domnisoara. mentionez faptul ca mai are o colega blonda http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/New-New-Blonda-sexy-si-pasionala/7b006077796c6250.html care are aceleasi preturi

Mai activeaza ? incerc sa dau de ea dar tel inchis . Are cineva un nr ? Multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Mai activeaza ? incerc sa dau de ea dar tel inchis . Are cineva un nr ? Multumesc

Numărul este cel din topic, dar nu te agita prea tare cu tipa asta că nu este cea din poze plus că este foarte arogantă ceea ce cred că nu-ți va plăcea.

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

chiar nu inteleg oamenii..citesc ca e naspa..ca e o trista..dar ei insista sa mearga..frate..e un gen de masochism ??

Am  vazut ca avea si comentarii  de bine ..in fine cred ca mai bine ma orientez la una cu poze reale ... Multumesc oricum

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mah Django...dice moi cetesti Nimfomane ??? Dak baeti iti zik ka o fost o "experienta oribila"...si Action o capsat citiva curve prin oras si stii dispri cie ie vorba la fututu pi bani...tu cie crezi...ka la tini o sa fii di Wow ku asta cari ciordeste poze ???

 

Dak macane...sansele sint ka ie teapa !!!

 

Iara daca tat iesti paci...orienteazati si tu la civa cari are o statistica moi buna. Nu crezi ka ie logic ci zik io ???

 

;)

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...