Sari la conținut

70 fin 150 ora


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Locatia bulevardul Garii 24A o domnisoara la vreo 20 si ceva de ani.la telefon mi a zis ca e singura in locatie,insa cand am ajuns acolo am observat ca mai e o femeie in varsta,cred ca de etnie.am ramas pentru doua finalizari.dupa prima finalizare am mers la baie pentru o igienizare,mentionez ca aici nu exista nici sapun nici gel de dus nici prosop,intors in camera am observat femeia mai in varsta ca iesea din camera unde se petrecea actiunea.ln fine ideea e ca la plecare dupa ce am ajuns la masina am constatat ca imi lipseau banii avuti in buzunar.deci atentie....se fura!!! Ca si prestatie am ramas dezamagit.oral nota 5 a fost mai mult o laba,normal 6 nu se implica deloc,anal nu face,finalizare doar pe corp tarif 150 doua finalizari+++ce mi a fost luat din buzunar in timpul cat am mers la baie.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Am vizitat-o si eu acum cateva zile la aceiasi locatie,Bd Garii 24a,dar nu am avut evenimente neplacute,gen sa-mi lipseasca din bani..prestatia a fost oarecum slabuta,adica mai ales oralul.La normal a fost ok.

Intr-adevar locuieste cu o colega mai in varsta,bruneta..Ambele au fost foarte amabile,cea in varsta m-a invitat sa mai raman putin la un suc,am mai schimbat cateva cuvinte.

Revenind la d-ra,nu prea e genul meu....fiind o tipa mai solidă iar eu fiind micut de statura,mi-a cerut 100/fin.

Link spre comentariu

Locatia bukevardu gari 24 a o dimnisoara tanara cam pe la 20 ani inalta frumoasa itru inautru in camera imi mai spune o data sercile ii dau bani si se dezbraca ma dezbrac si eu si incepem treaba ea se apuca sa il trezesca pe cel mic oral neprotejat.... cand a deschis gura sa ma untrebe cum vreau sa se puna mi am murit cocoselul ..deci frate îi putea gura numai a cacat...incet incet imi revin si incep la felul 2 ce sa zic si acolo probleme. Deodata imi vine un miros dr numai puteam respira ii mirosea pizda in ultimul hal ...pe deasupra ce sa patesc ca ma uit uit in portofel mia disparut 200lei norocul meu ca mam uitat cat eram in locatie am pusoo sa imi dea bani inapoi si a inceput sa se tiganeasca cu mine sa aibe un tupeu jegos de nespalata si mia a dat iapoi cu motivul ca domne sunt neatent si iam pierdut pe jos ....frate nu va duceti acolo furacioasa jegoasa nesimtita

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Era bine sa fii citit recenziile anterioare si poate nu mai ajungeai pe acolo!!!Si mie mi au furat 20 lei...doar atat am avut la mine vorba unui coleg de pe aici nu iti iei decat banii pentru escorta la tine!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...