Sari la conținut

Rebeca 22 ani


Postări Recomandate

  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

1. Eu nu am cerut locatia, ci " zona, cu aproximatie". Si asta. pentru 2 motive. Primul e acela de a ne afla amandoi intr-o situatie de tip win- win, pentru a ne putea organiza mai bine timpul (noi, pentru a evita multe inconveniente, ea- pentru a castiga, sa zicem, un client in plus, pe care l-ar putea primi "in scurt", daca ar fi libera la momentul apelului si daca omul ar fi in zona). Al doilea ar fi "alinierea" la oferta "pro- client "prezenta in alte orase, ce include si acest lucru. Mai mult decat atat, in cazul schimbarii resedintei, aceleasi oferte "pro- client" sunt updatate cu noile ZONE ( cartier, punct de reper cu aproximatie). Tot ce-am scris poate fi verificat pe topice din alte orase.

          Nu am eu dreptul sa judec marketing-ul ales in acest caz. E dreptul ei sa aleaga modul in care se promoveaza....fiecare are propriile experiente. Eu doar am intrebat... de ZONA, nu de LOCATIE. Si asta doar pentru ca, recent, am vazut titulara topicului in fata la Aqua Max, langa un troller. 

2. Sunt perfect de acord cu comunicarea locatiei la telefon, detaliie ( bloc/scara/interfon/etc) fiind date la un ultim telefon. Acesta este un mod de a incerca trierea/verificarea seriozitatii clientilor. 

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București

Buna. Ce servicii si cat este cadoul?

Link spre comentariu
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro

Sperand ca domnisoara si-a schimbat si obiceiul am sunat-o. Ieri era la un hotel, ca si halat celebrul 100 cu 200, la capitolul servicii oral si normal. Cand am intrebat de alte chestii gen, masaj, dus asistat, jucarii sexuale... ca si raspuns scumpa Rebeca inchide telefonul. Deci...

Lupul isi schimba parul.

  • Like 1
Link spre comentariu

Acum subscriu eu daca nu folosești protectie cu alte "domnișoare" e problema ta la mine ai maxim 20 min la o fîn ăsta ca mai enervat maxim ți a spus timpul dacă erai ok și mai dulce era altceva😉așa ca nu îmi strici nimc ...Cine știe sa vorbească dulce are de câștigat. ..maxim 1..2săptămână voi mai sta în oras după plec

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...