Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Nu am fost la ea,dar pot sa-ti spun ca este foarte "veche" in bransa. Setul de poze pus de tine este relativ nou, a circulat cca 5 ani cu niste poze mai vechi (unele pe o blanita alba...)

Poate Dana va intra pe forum si va da mai multe detalii despre serviciile oferite.

Link spre comentariu

am incercat si eu acum cativa ani sa ma intalnesc cu ea, dar m-a tot amanat, ba zicea ca e plecata, ba ca n-are itmp... in plus nici nu locuia in bucuresti deci era problematic cu locatia astfel ca am renuntat, mai ales ca si pretul era foarte mare, respectiv 100 euro...

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Este cat se poate de reala, eu am fost la ea, ca locatie face numai outcall deci la hotel, prezenta foarte feminina, scula nefunctionala (ne-am vazut cu ceva vreme in urma acum poate este functionala) sani cu implanturi nici mici nici mari, este OK 10+ oral de 10 analul la fel 10+, halatul 100 de marafeti, dar ii merita pe toti. Conversatie de 100 de puncte fara repros stie sa vorbeasca si este foarte citita. totul s-a desfasurat fara graba si fara ceas. Au fost doua finalizari oral si anal. Programarea este un pic mai dificila dar daca o faci dimineata si respecti oa stabilita totul este OK.

daca mai aveti intrebari pot veni cu detalii!

RECOMAND cu caldura!

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...