Sari la conținut

Hot Woman Sibiu 0740378394


Postări Recomandate

Buna,

Este prima mea recenzie pe acest forum, va rog sa fiti ingaduitori …

Saptamina trecuta am ajuns in Sibiu si neavand nicio informatie despre damele din oras, am apelat la un taximetrist. Prima recomandare a fost neinspirata, night club-ul “Blue Moon” unde nu am stat decat sa beau un suc, nefiind tentanta nici una ditre fetele de acolo …..

 

A doua recomandare muuult mai inspirata de data asta a fost salonul de masaj “Hot Women” de pe strada Cibin (nu retin numarul cladirii), pe care ulterior l-am regasit si pe internet la adresa http://www.hot-women.ro .

 

Odata intrat mi s-a explicat politicos, dar destul de repede, “meniul” care includea de la traditionalul masaj cu hapy end, pe care l-am ales (150 lei), masaj cu doua fete, dus asistat... pina la piscina si jacuzzy … nu am retinut tarilele tuturor serviciilor.

Pus in fata atator fete (aprox 10 -12), am ales ce mi-a cazut cu tronc prima data… o tipa blonda, aprox 165- 170, cu fome destul de plinutze … deh gusturile omului … o cheama Izabella si se regaseste prima in galeria foto pe care repet, am vazut-o abea dupa vizitarea locatiei.

Desfasurarea actiunii a fost normala pentru un salon care se respecta, prosop mare si curat, baie curata, camera frumos aranjata, dar cu traditionala saltea intinsa pe jos… mi s-a oferit un pahar cu apa/ suc …. Toate cu bun gust, dar executate cam masinal de Izabella, pina in momentul actiunii.

Subliniez ca nu sunt fan al masajului in general prin urmare nici un mare fan al masajului erotic, dar am ales aceasta solutie in lipsa de alte repere in Sibiu, prin urmare calitatea masajului nu o pot aprecia la adevarata valoare. Ceea ce e de apreciat insa si m-a determinat sa scriu aceasta recenzie e Izabella, care s-a dovedit pina la urma, o fata cu un foarte dezvoltat simt al umorului, cu care am putut sa glumesc, si care a glumit cu mine, o fata cu care am putut sa leg si o conversatie mai serioasa, intr-un cuvant o fata care a stiut sa ma faca sa ma simt bine.

Trecand la descrierea domnitei, vreau sa atrag atentia amatorilor de fete slabutze ca Izabella nu este una dintre ele, dar fiind pus in situatia sa alegi la inceput, si oferta fiind relativ mare, se presupune ca alegi in cunostinta de cauza. Deci domnisoara este blonda, par lung peste umeri, de care este nevoita sa aibe grija in timpul masajului pt a nu se atinge de ulei ….., o fata frumoasa, ten alb, perfect, fara nicio urma, un pirce mic in buza superioara, de foarte bun gust si niste ochi foooarte frumosi, bine conturat de macheaj. Desi formele sunt pline nu exista nici urma de celulita sau vergeturi, ai pe ce sa pui mana, pentru sarutari, muscaturi si celelalte trebuie sa te lupti destul de mult si se primesc mai ales pe furate, dar, in cazul nostru a facut parte din joc si a fost chear placut. Carnea este ferma, pielea alba si fina, un mic tatuaj dragut pe fesa st. Sanii foarte draguti, medii dar fermi. Aspectul fizic general, dupa gustul meu, este de nota 9, poate chear 9,5.

Nu este acceptat FK am inteles ca din principiu …. si nici atingerea sexului fetei de catre “client”.

Una peste alta am avut parte de o experienta placuta si relaxanta, cu o fata care, desi la inceput a fost mai scortoasa, s-a dovedit a fi placuta vesela si cu simtul umorului bine dezvoltat. GFE, daca se poate numi asa la masaj, peste 8.

Datele de contact ale salonului, care se gasesc si pe site-ul acestuia prezentat mai sus sunt :

Strada Cibin, tel 0740378394 si 0730736820 , messenger : hotwomensibiu

Atasez doua poze extrase din galleria foto de la adresa http://www.hot-women.ro/galerie-foto-salon-erotic-sibiu-hot-women/#

 

In speranta ca am uitat nimic important si ca am mai facut putina lumina in ceea ce priveste Sibiul,

Va salut cu stima !

post-31617-0-97655600-1349079039_thumb.jpg

post-31617-0-10728800-1349079059_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Salut Winetou

Odata intrat mi s-a explicat politicos, dar destul de repede, “meniul” care includea de la traditionalul masaj cu hapy end, pe care l-am ales (150 lei), masaj cu doua fete, dus asistat... pina la piscina si jacuzzy … nu am retinut tarilele tuturor serviciilor.

Pana la urma ai fost cu 2 fete sau nu??

Link spre comentariu

Intrebare pentru ca mie nu mi-au raspuns inca.

Fetele vin si la hotel? Daca da, care din ele?

Daca vin, fac si altceva? Intelegeti?  :snap

Ma intereseaza Izabella doar daca are sanii mari. Am vazut si o tipa Melissa, recomandata de un prieten, am inteles ca inca lucreaza acolo.

Merita? E cel mai bun salon din Sibiu?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Coane @winetou, sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru recenzia de mai sus, ca tare bine mi-a prins :) Am fost ieri la Izabela "din cauza ta" si nu mi-a parut rau deloc :)

Salonul este intr-o curte, pe strada Morilor, Nr. 37. De afara nu arata cine stie ce, dar inauntru e cochet si curat.

Cand am ajuns acolo mi s-a spus ca sunt 3 fete disponibile: Izabela (descrisa mai sus de @winetou), o tipa frumusica, bruneta, slabuta, miniona, cu un aer usor plictisit si arogant de diva-de-salon-erotic-din-Bucuresti si o a treia, putin mai colorata decat prefer eu ;) La un moment dat s-a deschis o usa si a aparut o tipa blonda, inalta, frumoasa si buuuunaaa rau, da' n-am aflat nimic despre ea. O fi patroana, o fi vreo colega de lux, habar n-am, da' am ramas cu gandu' la ea :)

Am intrebat de Izabela pentru ca citisem aici despre ea si am asteptat-o vreo 10 minute, ca doar se trezise din somn :) Detaliu care nu a afectat cu absolut nimic masajul.

 

Masajul de relaxare a fost la nivelul asteptarilor, iar cel erotic - peste asteptari. A facut ce si cum am rugat-o, nu s-a grabit si nici nu a incercat traditionala-laba-rapida. Si masajul si finalizarea au fost facute incet, intens, pasional.

Nu accepta FK, mangaieri in zona genitala si nici sex. Cu mult bun simt, poti sa te joci cu aia mici, care nu-s mici deloc :), da's fermi si frumosi ca-ti vine sa-i iei acasa :)

 

Aspect salon - 9 (curat, prosoape albe curate, intim)

Aspect domnisoara - 9

Masaj relaxare - 9

Masaj erotic - 10

 

Eu voi reveni, cu siguranta, si va recomand sa incercati o experienta cu Izabela.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bifat in Sibiu Salonul din topic: la ora 1 noaptea erau disponibile 7-8 fete, noi eram o gashca de 4 baieti incinsi si picati neanuntati (unul dintre colegi stia de salon si a intrebat taximetristul, care ne-a dus fara ezitare:)). Fiecare din noi ne-am ales Printesa si am urcat la etaj, unde erau camerele de masaj. Eu am ales-o pe Eva: miniona, brunetica, ochi frumosi, 23 de ani, sani marimea 3, nu foarte Fermi, dar frumos conturati, cu sfarcuri frumoase. Camera in car m-a dus avea si baie, astfel ca m-am igienizat rapid si am trecut la treaba. Masajul a fost unul correct, finalizat cu o laba la fel de corecta, cu tendinte de presiune pe sani:D Prestatia la nivelul asteptarilor pentru un oras in care sexul nu este foarte tranzactionat, insa mult sub prestatiile saloanelor de top din Bucuresti. Eu am notat cam asa:

- Locatie: 9

- Igiena: 10

- Aspect Eva: 9

- Masaj relaxare: 7

- Masaj erotic: 7

- Halat: 150 RON pt un masaj nud

La iesire am vazut mai bine si zanele cu care au fost prietenii mei: pot spune ca erau extreme de dragute toate, cu un aspect  de 8-9...

Timp petrecut la locatie: 45-50 minute. Avand in vedere ca Sibiul nu ofera foarte multe variante, recomand ca un loc safe, curat si cu o prestatie corecta.

  • Like 1
Link spre comentariu

Pentru iubitorii de senzatii mai tari, tot la HotWoman puteti gasi si tipe dominatoare, recomandarea mea este Adela. Am fost la ea de mai multe ori, am platit 100 lei pentru 20 minute, deci ora costa cam 300 lei. Experienta de 20 minute a fost de fiecare data destul de slabuta, dar in lipsa de Stapane in sibiu, n ai ce face: cateva palme timide, cateva injuraturi hilare, feminizare stangace, dar uro nemaipomenit.

Adela are un corp superb, sani marimea 2, fermi, fund demential, inteligenta si rafinata. La a treia sau a patra vizita m a lasat sa imi lipesc gura de piersicuta la uro, in rest FK si atingerea pasaricii este interzisa.

Fata: 10

Igiena: 8 dushurile ar trebui intretinute mai bine, maturat si spalat prin camere, prosoapele spalate cu balsam ca parca sunt shmirgale.

Masaj/dominare: 6

GFE: 9

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Buna!

Am trecut si eu pragul la Hot Women. Salonul este situat intr-o curte unde mai sunt si alti locatari (parca usor colorati). Intri in curte si vezi dezordine specifica cu aspect de mahala. Afara sunt intinse prosoapele la uscat de la salon. Sun la usa si deschide o domnisoara. am intrat, inautru un fel de living mare si intunecos.  domnisoara m-a poftit sa iau loc, mi-a oferit ceva de baut, apoi si-a chemat colega cu care era de servici. Prima domnisoara era echipata tipic saloanelor de masaj, chiloti si bustiera, pantofi cu toc. ca aspect fizic era mai micuta la inaltime, cu forme rotunde, sani mari si un pic de burtica. a doua o blonda frumoasa, imbracata casual, ca pe strada, slaba si fara forme. Printre fumuri de tigara mi-a prezentat oferta. Am avut rabdare sa o ascult pana la capat si apoi am ales -o pe prima domnisoara. Alegerea am facut-o tinand cont de faptul ca domnisoara nr1 avea sani maricei, si nu fuma,

Am urcat sus in camera cu domnisoara, m-am dzbracat si am intrat la dus. Baia curata gresie, faianta noua, lipsea cabina de dus sau macar o perdea. Am asteptat minute bune sa vina apa calda. Intr-un final a venit. Dupa dus am intrat in camera. Acolo ma astepta domnisoara nr. 1. care a inceput timid sa dea jos chilotii si bustiera. M-am intins pe pat si a inceput masajul. Cat am stat pe burta, masajul a fost tehnic, pana cand a inceput masajul cu sanii pe spatele meu si fiind ca avea cu ce a fost destul de placut, chiar foarte placut. dupa m-am intors pe spate. a inceput iar un masaj tehnic, pana la partea cu sanii. cand a inceput sa ma frece cu sanii am inceput si eu sa pun mana pe ici , pe colo, la "piersicutza". De sarutat m-a lasat gat, pe sani, dar jos nu. tot sarutand asa si mangaind zonele ... cum puteam, fata mereu schimba pozitiile, imi lua in mana soldatul, deja trezit bine, il freca in reprize scurte, din cand in cand si de sani. Pozitiile adoptate se schimbau destul de des oferindu-mi privelisti extrem de generoase. Avea un fund potrivit, bun in draci, iar cand statea cu spatele in pozitia calaretului intors, se vedea o mandrete de piersica, numai buna de ...... Mi-a facut o pofta teribila. Evident, am insistat si pana la urma contra cost "daca imi dai baccis la plecare te las" am mancat din bunatatea ei de piersica. A fost delicioasa, avea buzele exterioare si interioare moi, carnoase, simteai cum se unduie  si se strivesc usor sub limba .... normal poftele au crescut si contra cost am plusat ..., fara succes, mi-a frecat doar capul de piersicuta ei ceea ce apreoape m-a terminat. Dupa a preluat comanda ferm cu manutele si m-a terminat intr-un mod extrem de profesional.

Ce nu mi-a placut, e ca in timpul masajului, a luat soldatul intre picioare si a inceput sa sa miste, soldatul era intre bine strans intre piersica si coapsele ei fara sa existe penetrare, in mod normal trebuia sa fiu in culmea placerii, dar fiind neepilata de cateva zile ???? o saptamana .... momentul a fost un chin intrucat simteam pe scula toti perii aia aspri de pe picioarele si piersicuta ei. 

Asadar:

Locatie: 7; Igiena: 10; Aspect: 9; Masaj relaxare: 9; Masaj erotic: 10; GFE: 10; Halat: 150 RON masaj nud + 50 mancat piersica = 200 RON. 

Mantionez ca nu as fi dat 50 ron pe mancat piersica, dar nu am avut decat de 50 si 100 la mine.

Din experientele in saloanele din Sibiu, am obs ca fetele te lasa la mancat piersici, dar taxeaza in plus, lucru care in saloanele din cj nu se intampla. am gasit la pret de 120 ron acelasi tip de servicii, cu fete la fel de bune, daca nu chiar mai bune. Dar poate lipsa de oferta isi spune cuvantul.

  • Like 4
Link spre comentariu

Din pozele de pe site Melisa mi se pare foarte atragatoare.

Stie cineva de ea? mai activeaza pe acolo?

Am sunat si mi s-a spus ca Melissa poate fi gasita in fiecare zi dupa ora 22:00, insa recomandarea mea ramane Adela. De ce am explicat intr-o recenzie mai sus. Dar bineinteles, gusturile nu se discuta. (arata bine si Melisa) :)

 

Bafta!

Link spre comentariu

Am fost si eu de Melisa nu am dat asa ca luat-o pe Patricia, o minune de fata, o recomand cu toata inima:) Campioana mondiala !!

 

Am aprecia cu totii daca ai putea sa ne oferi mai multe detalii sub forma unei recenzii, in care sa ne dai mai multe detalii despre experienta ta si despre Patricia care nu are poze pe site. 

Link spre comentariu

Pentru iubitorii de senzatii mai tari, tot la HotWoman puteti gasi si tipe dominatoare, recomandarea mea este Adela. Am fost la ea de mai multe ori, am platit 100 lei pentru 20 minute, deci ora costa cam 300 lei. Experienta de 20 minute a fost de fiecare data destul de slabuta, dar in lipsa de Stapane in sibiu, n ai ce face: cateva palme timide, cateva injuraturi hilare, feminizare stangace, dar uro nemaipomenit.

Adela are un corp superb, sani marimea 2, fermi, fund demential, inteligenta si rafinata. La a treia sau a patra vizita m a lasat sa imi lipesc gura de piersicuta la uro, in rest FK si atingerea pasaricii este interzisa.

Fata: 10

Igiena: 8 dushurile ar trebui intretinute mai bine, maturat si spalat prin camere, prosoapele spalate cu balsam ca parca sunt shmirgale.

Masaj/dominare: 6

GFE: 9

 

 

La o privire mai atenta pe site-ul salonului de masaj am sesizat ca au actualizat galeria foto cu toate fetele (putine oricum) disponibile in acest moment. 

Mai jos fotografii cu Adela, despre care e vorba in recenzia de mai sus, una din damezele care ofera dominare si Uro dintr-o pasarica cum rar ati mai vazut si veti avea ocazia sa vedeti. 

http://www.hot-women.ro/galerie-foto-salon-erotic-sibiu-hot-women/

post-125256-0-62559100-1412073362_thumb.jpg

post-125256-0-62188400-1412073363_thumb.jpg

post-125256-0-85009700-1412073364_thumb.jpg

post-125256-0-58594200-1412073365_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua stimati colegi!

 

ieri am hotarat ca am nevoie de o minivacanta de relaxare si am inceput cautarile in ale sexului pe meleagurile tarii noastre. cum nu aveam in minte decat Timisoara ( aveam si ceva treaba pe acolo dar nu urgenta ) am zis sa pornesc cu un coleg pentru 2 zile de delectare.

Plecat din Bucuresti pe la pranz am inceput cautarea. Stiam ca o sa trecem prin Sibiu si neavand totusi chef sa bat atata drum am zis sa caut variante aici. am sunat de pe drum la Belle. cred ca a raspuns altcineva la telefon si mi-a spus ca ne asteapta cand ajungem in Sibiu sa alegem 2 fete....continuarea cu acest cuib la rubrica lor.

Nereusind sa gasesc nici o varianta de sex viabila am zis sa incerc la salon de masaj. intrat pe forum, gasit salonul din titlu sunat si programat. fetele care sunt pe site nu prea mai sunt pe la salon si nu toate ofera serviciul de deplasare la hotel.La telefon mi s-a spus ca sunt 12 fete disponibile dupa ora 22. am ajuns acolo si mai erau doar 7 dar si asa aveai de unde alege. fiind 2 baieti am ales sa le chemam pe Eva si Sofia. am plecat catre hotel si fetele au venit fix dupa 10 minute. am stat putin de vorba dupa care am inceput ostilitatile. Prima oara am intrat cu Eva care arata mult mai bine decat in poze. este sociabila, stie ce sa vorbeasca si cand sa vorbeasca. Este micuta de statura dar are un cur bestial. sani nici mari dar nici mici, totusi putin cam moi :)

Masajul  durat ~ 40 de minute

 

Notele pentru Eva

 

Aspect fizic - 8

Gfe - 7

Igiena - 10 chiar mirosea foarte bine

Masaj de relaxare - 7

Masaj erotic - 8

 

Dupa masaj dusul de rigoare , inca putina vorbarie ( fetele chiar au fost de gasca ) si trecut la ostilitati cu Sofia

Ma gandeam ca nu o sa mai aibe sanse Sofia sa il trezeasca pe ala micu' dar am zis totusi sa incerc

mi-a facut un masaj de relaxare bunicel , a incercat, ba chiar s-a chiuit ceva sa il trezeasca dar nimic. am renuntat din initiativa mea si am mai stat putin de vorba. am cerut apoi dus cu asistenta care a fost excelent. m-a spalat fata de tot uleiul de pe mine ca la carte...exact ce aveam nevoie dupa masaj deci recomand sa alegeti si varianta de asistenta la dus

am ras, am glumit si cam asta a fost

 

Note Sofia

 

Aspect fizic - 8

Gfe - 7

Igiena - 10

Masaj de relaxare - 7

Masaj erotic - nu prea a fost cazul

Asistenta la dus - 9

 

Preturile salonului sunt urmatoarele: 150 ron masaj cu o fata normal, 200 ron cu asistenta la dus

daca vreti deplasare la hotel se adauga 50 ron

 

Salonul ( cel putin partea de primire ) arata foarte ok. doamna de la "casierie" amabila si cu mult bun simt

 

Per total o experienta buna si de recomandat!

 

Va urez numai de bine si revin cu completari in functie de ce mai gasesc pentru seara asta

 

P.S. daca aveti vreun sfat il astept cu mare drag pentru ca inca nu am aranjat nimic pentru in seara asta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare stimati colegi!

 

revin cu inca o recenzie pentru acest salon si pentru Eva

ieri am beneficiat din nou de serviciile Evei. pe la ora 2 noaptea am hotarat ca nu ma pot culca fara un masaj. eram doar intr-o minvacanta de relaxare.

pus mana pe telefon si apelez salonul. Fetele au raspuns imediat. am cerut o ora de masaj la hotel cu Eva

in maxim 15 minute Eva era la hotel gata de treaba

am ales varianta cu asistenta la dus care, dupa parerea mea, ar trebui inclusa la fiecare masaj. ;)

de data asta trebuie sa cresc putin notele pentru ca masajul a fost mult mai bun decat cel cu o seara in urma si anume:

 

Aspect fizic - 8

Gfe - 8

Igiena - 10

Masaj de relaxare - 8

Masaj erotic - 9

Asistenta la dus - 10

Halat - 250 lei

 

Sa auzim numai de bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare stimati colegi

 

Am fost si eu la Hot-Women in perioada in care inca era si Melisa (dn cate am inteles nu mai lucreaza in prezent), fata micuta de statura si cu sanii mari. Am facut rezervarea telefonic, am urcat cu Melisa in camera, igienizarea (nu ma pot plange de lipsuri), dupa care a urmat show-ul cu Melisa. Tipa spunea ca e din Cluj, mie mi-a placut ca a putut purta o conversatie. 

Masajul erotic s-a transformat la un moment dat intr-o laba trista, dar in momentul in care ea s-a implicat mai mult, m-a facut sa nu regret ca am ales-o pe ea. 

 

Aspect fizic: 9

GFE: 10

Masaj de relaxare: 8

Masaj erotic 7 pana la un moment cand s-a schimbat spre 8/9

Halat: 150+50 fetei pentru a putea „atinge” :D

 

A fost prima recenzie a mea spor!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Pentru ca drumurile m-au adus pe aceste meleaguri avrut sa incerc o experienta erotica noua.

 

Sun la numarul din anunt, ma programez si ajung cu greu datorita puzderiei de sensuri unice.

 

Ma intampina domnisoara Cristina cu un ton foarte rece si ma pofteste sa aleg intre ea si o fata ce statea speriata si adormita pe o canapea . Normal , o aleg pe ea.

 

Achit 200 de lei pentru o sedinta cu dus asistat si urcam in camera. Ma igienizez si domnisoara imi indica pe acelasi ton sa ma intind pe burta.

A urmat un masaj de relaxare mediocru, pe timpul caruia incerc sa destind atmosfera. Nu reusesc mare lucru sub pretextul ca ea este foarte obosita. Urmeaza un soi de body masaj efectuat ca sa fie la numar. M-am simtit ca o scandura frecata ca sa treaca timpul.

Ii  explic ca masajul erotic nu presupune doar o frecare cu ulei, dar ma lovesc de aceeasi atitudine, care devine din ce in ce mai rece.

 

Note :

Locatia                                7

Domnisoara- corp                8

                    - atitudine        1

Masaj de relaxare                 6

Masaj erotic                           2

Gfe                                       - complet necunoscut

 

Per total bani aruncati .

De revenit                      NICIODATA

  • Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Numai amatoare la saloanele de masaj din Sibiu...se poate vedea din anunturile de angajare date si unde nu se cere gram de experienta, ce sa mai zic de pasiune, dedicare sau atractie pt acest domeniu...iar de salonul in cauza pot sa zic ca am fost si eu acum vreo 2 ani si tot asa am aruncat cu banii si de atunci nici ca nu mai am nevoie de saloane cu petarde...

Link spre comentariu
  • Oras:All over the place
  • Oras:All over the place

Intro:


- salon vizitat candva in ultimul trimestru al anului 2014 (imi pare rau pentru intarzierea recenziei, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, plus ca ma simt dator fata de aceasta comunitate)


- salonul l-am ales in baza apropierii de unde eram eu localizat, aveam de gand sa merg pe jos - si m-am uitat la adresele saloanelor din Sibiu 


- am sunat inainte sa fiu sigur ca e cineva pe acolo si receptionera mi-a spus ca ma asteapta


 


Localizare:


- str. Morilor, o zona retrasa de case, relativ centrala totusi


- am ajuns in timpul saptamanii, dupa ora 23:00, deci nu mai era multa activitate in zona


- parea sa fie ceva curte comuna, in care casa destinata masajului era cea mai impunatoare; langa era ceva firma de PVC/termopan parca 


 


Detalii:


- dupa ce am sunat, mi-a raspuns la usa o domnisoara inalta, imbracata intr-o costumatie tipica de bar strip-tease; se uita la mine ca si cum as fi trezit-o din somn; m-a poftit inauntru, intr-un fel de living cu un coltar imens 


- pe canapelele coltarului erau aprox. 7-8 femei; am fost surprins de oferta variata 


- am fost rugat sa astept, si la un moment dat apare de nicaieri matroana care mi-a explicat oferta, si ca nu se face sex bla bla


- greu de ales, doream initial o fata cu sanii mari si mi-a sarit o blonda in ochi dar care (aveam sa aflu mai tarziu) ma "pacalise" cu sutienul ei push-up


 


Profil maseuza:


- blonda, tunsa mai scurt (tip "cleo" cred), inalta, subtirica si zvelta ca o caprioara, fumatoare, piele foarte fina


- m-a dus de mana pe niste scari abrupte, am ajuns la etaj si am intrat intr-o camera unde am fost poftit la dus


- camera cu multe oglinzi, inclusiv pe tavan - aveam sa-mi dau seama ca mai trebuie sa slabesc :))


- mi-a spus ca face si deplasari la hotel


 


Actiune:


- insotit la dus: NU (insa nici nu am cerut)

- tip de masaj: TEHNIC, mecanic

- fata raspundea amabil la intrebari, dar foarte mecanic, dadea senzatia ca ar fi putin "rece"

- eram foarte obosit, asa ca am stat aproape nemiscat pe durata masajului; dintr-o data imi spune, foarte "tehnic", ca pot atinge organele genitale, sanii etc. (ma simteam la o ora de anatomie); 

- a mai mentionat ca unii clienti lasa o atentie la sfarsit daca sunt multumiti de prestatie;

- i-am spus ca-i las si eu o atentie daca ma lasa sa-i fac sex oral; a ezitat putin si a acceptat intr-un final

- din nou foarte tehnica, m-a intrebat cum sa stea - si am ajuns intr-un fel de 69, doar ca ea  freca cu mana organul genital (sa fiu si eu tehnic

- a fost cel mai placut sex oral pe care l-am facut vreodata; avea cea mai frumoasa piersicuta posibila, fina, curata, parfumata, insotita de un fund superb, mic si obraznic

- daca frecatul ei nu ma incitase initial, dupa ce am gustat din piersicuta ei am terminat foarte rapid, desi doream sa continuu 


 


Cadou:


120 - 150 RON (nu mai tin minte exact pretul, dar stiu ca era pentru o ora) + 50 RON atentia 


 


Note: (de gustibus non disputandum est)


Loc:       8


Aspect:  9 (nu era cea mai frumoasa la fata, dar corpul ei era superb daca va plac femeile subtirele si zvelte)


Masaj:   5 


GFE:     5 


Cunilingus:   10


Igiena: 10


- maseuza era foarte tehnica si putin  "rece", dar a meritat fiecare banut pentru acel cunilingus pe care nu-l pot uita


 


Recomand: DA


De revenit:  DA, si tot pe ea as lua-o. Pacat ca nu-i retin numele, dar vizual tot o recunosc.


  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat salonul dupa o pauza de cativa ani. Si rau am facut. Vizita a fost acu vreo 3 saptamani, intr-o vineri seara. Am ajuns si mi-au fost prezentate vreo 6-7 fete. Am ales una dintre ele, va spun sincer ca nu mai stiu cum o cheama, stiu insa ca mi-a spus ca e din bucuresti si lucreaza temporar aici, dupa ce a mai facut-o in urma cu vreo 2 ani, atunci pentru o perioada mai lunga. Despre masaj: zero, chiar zero barat. Ca sa faci un masaj atat de prost cred ca trebuie nu doar sa fii nesimtita, ci sa nu fii intreaga la minte. De fapt, n-a fost masaj, a fost un fel de... nu stiu cum sa-i spun, mai degraba baie de ulei. A tot varsat ulei pe mine de zici ca eram o bucata de carne care trebuie pusa la cuptor. Masajul chiar n-a existat, habar n-avea ce e ala sau poate pur si simpu nu stia sa-l faca. M-a uns bine cu ulei si s-a apucat sa mi-o frece, agresiv, in timp de gemea ca proasta. Asta a fost tot, la sfarsit se mai si uita la mine de zici ca ar fi fost ok toata treaba. Plus de asta localul cred ca n-a mai fost renovat de la ultima vizita din urma cu 5-6 ani, baia cel putin arata execrabil, in camera era intuneric si nu mi-am dat seama. 150 de lei aruncati pe geam!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...