Sari la conținut

Pisicuta Sexy - 073553736


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

buna, am 22 de ani, te astept la locatia mea, nu vei fii dezamagit, sunt o fire prietenoasa, placuta,senzuala, vei avea parte de o experienta minununata alaturi de mine, ofer respect si astept inapoi acelasi lucru, suntem la un telefon distanta, nu raspund apelurilor private. :) kiss

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Pisicuta-sexy/7b0067717c6f6350.html

 

Am sunat, mi-a raspuns o tipa prietenoasa, dar cu un accent pe care nu reuseam sa-l identific. Locatia e pe Gh. Lazar peste drum de statia de taxiuri, pe langa banca Transilvania. Am ajuns la ora stabilita si m-a primit fara probleme iar cand intru in apartament, surpriza - tipa care astepta dupa usa era asiatica. Acum poate ca nu e 100%, dar cel putin 50% e sigur, si se explica si accentul, tipa vorbeste foarte bine romaneste dar are un accent specific. Pozele nu mi se par reale, tipa care mi s-a prezentat ca Alina arata foarte bine in realitate, micuta de statura, slabuta, sani foarte frumosi, bruneta cu parul lung. M-a asteptat imbracata intr-o chestie neagra, sexi prin care se vedeau sanii. Apartamentul e foarte fain, curat, mobilat modern si mai avea o colega, o copila care statea pe canapea in living plictisita.
 
Alina m-a rugat sa ma descalt la intrare si m-a invitat in camera in care se desfasoara actiunea. N-am mers la dus pentru ca facusem acasa. Inainte sa incepem am explorat-o putin, era foarte curata, are piele fina si catifelata, miroase bine, se fereste daca incerci sa o saruti pe gura. Oralul e finut si umed, dar fara atentie la zonele adiacente, fara deep. La normal foloseste mult lubrifiant si totusi e stramta, am schimbat cateva pozitii, se misca frumos. La sfarsit am scos prezervativul si am facut finalizare orala. Tipa s-a invelit cu un prosop, probabil se pregatea sa faca dus dupa ce plecam eu, lucru de apreciat.
 
Locatie: 10 ( usor de gasit, la strada principala, ap. modern, pat mare matrimonial )
Aspect fata: 9 ( genul slim, micuta cum imi place mie )
Atitudine: 9 ( foarte prietenoasa si vorbareata, atitudine pro-client )
Igiena: 10 ( foarte curata, mirosea bine )
Oral: 8 ( neprotejat, cu CIM )
Normal :8 ( foloseste cam mult lubrifiant, dar e stramta)
 
Platit 100lei, pentru o finalizare, 20minute. Merita mers la ea.

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am vizitat si eu locatia respectiva, Gh Lazar, langa banca Transilvania, dar am ales-o pe colega celei din poza. Destul de ok la privire si respectiva, sani medii si fermi, par brunet, inaltime cam 1.65, umblata la solar, mai exotica de provenienta. Saruturi pe corp mai practica si primeste, FK nu. La oral baga mana la inaintarea prea mult si trebe sa o cizelezi putin, dar te poti intelege cu ea.  Am ales neprotejat pentru oral.  E super stramta la penetrare si imi place pasarica ei si estetic vorbind. N-am vrut sa ma mai opresc, dar m-a intrerupt si mi-a propus sa stea ea capra.. Ok, m-am conformat si am mai dat putin pana s-a terminat distractia in guma. Apartamentul e amenajat frumos si baia super curata. S-a ocupat de prosoape proaspete si m-a alergat ca vine urmatorul "instalator".  

 

ON -5

Sex normal - 7

FK - 0

GFE - 2

Atitudine - 7

Locatie - 9

Pret - 100 Lei numarul

 

tel : 073553736

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni

Tocmai am fost la domnisoara in cauza dupa o zi lunga de lucru.Stabilit de dupa masa detaliile si purces la dansa.M-a primit imediat ca noroc ca.am gasit adresa din prima(greu cu parcarea)si domnisoara libera.Descaltat la usa obligatoriu😂 are o colega,mers in camera stabilit detaliile,purces la dus revenit in camera si inceput "munca".Domnisoara draguta, micuta,creola,sani fumosi si dulci f curata.

On,Np un mic 69,caprita.si finalizare in cauciuc.

Si acum jurizarea:

Aspect-9

Igiena-10

Implicare-9 pro client daca.nu esti ........

De revenit-DA

Ps.-curatenie in apartament,are colega,baia curata,dus gel,prosop curat,totul OK.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...