Sari la conținut

Finalizare orala. 100 de lei fin - 0721856097


Postări Recomandate

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Finalizare-orala-100-de-lei-fin/7b006172716d675e.html

 

Descriere

Ofer companie intima domnilor generosi ce apreciaza calitatea serviciilor. pozele sunt reale , locatie de lux . zona complex . mai am si o colega . mai multe detali la tel 0721856097.

 

Am fost și eu ieri la domnișoară din anunț, fiind atras de poze. Sunat ,răspunde o voce liniștită,prezintă oferta, îmi spune ca sta pe lângă sala Olimpia și sa o sun când ajung. Fiind în zona ajung în 10 min. revin domnișoara, îmi zice adresa str. 1 decembrie nr. 92. Urc și surpriza, pozele nu corespund, domnisoara fiind scunda ușor de etnie, la vreo 45 kg, genul slim,dar drăguță la fata( seamănă cu actuala soție a lui mitu - Sandra) și la vorbă, ca vârstă în jur de 25 ani. Intru, ma poftește în camera de ostilitati ,îmi spune sa ma dezbrac și sa ma așez pe pat după ce am decartat 100 RON. Revine, ma cer la dus desi venisem de acasa fresh, revin, se dezbracă și ea de tricou, avea niște tate lăsate și moi, mai degrabă spălători de vase. Stam puțin la discuții îmi zice ca ii de pe lângă București, și după se apuca de treabă la ON , o atenționez sa renunțe la mana și se supune. Un oral executat corect umed și pe alocuri adânc, când o direcționat eu cu mâinile, fără atenție la zonele adiacente. După 5 min ma întreabă dacă am căciulile la mine ca ea le are la comun cu o colega,colegă care presta în camera alăturată, ii de la mine, îl montează cu mana. Ii cer sa treacă peste mine sai gust și eu putulica, refuză pe motiv ca nu ii place deși la tel. a menționat ca face69. Revine cu un oral deoarece soldatelu începe sa se înmoaie, pune și ulei de masaj și se pune peste mine în LOT. Începe sa ma sărute pe la ureche și ajungem sa ne sărutat pasional, o pun pe spate și dau în ea casurdu în clopot, pana finalizez glorios pe sâni ei.

 

Note : - locație curat cu dus ok și prosop uscat, dar destul de la vedere - 8

 

- igiena 10, era dușumea proaspăt, parfumata și fără mirosuri neplăcute

- aspect fata 9 și 6 pt corp (nu e genu meu)

- ON 7

- NP 8

Amenda 100 RON.

De recomandat doar pt palmares.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ceau , am trecut si eu pe la domanisoara , avea locatia pe strada Cozia nu am scris nimic atunci fiindca nu prea aveam de scris , pentru mine este de evitat , nu recomand .Actiunea dupa timar , bani inaite , oral neprotejat circa 5 min , mediocru numai sa se intareasca organul fara artifici , normal , ea peste mine , lateral si caprita terminat , usa si acasa :)) . Numai bine

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator tmdud
Reputație: 0

Ceau , am trecut si eu pe la domanisoara , avea locatia pe strada Cozia nu am scris nimic atunci fiindca nu prea aveam de scris , pentru mine este de evitat , nu recomand .Actiunea dupa timar , bani inaite , oral neprotejat circa 5 min , mediocru numai sa se intareasca organul fara artifici , normal , ea peste mine , lateral si caprita terminat , usa si acasa :)) . Numai bine

Ai de scris, specifica ca e de evitat ca sa nu mai mearga si altii, sa-si gaseasca alte meserii, sa vanda seminte in piata sau eu stiu...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

" Ofer companie intima domnilor generosi ce apreciaza calitatea serviciilor. Pozele sunt reale , locatie de lux . Mai am si o colega. Mai multe detali la tel. Pozele sunt reale . Sex intre sanii mari Si fermi , finalizare pe sani sau orala . Astept domni generosi care stiu sa aprecieze o fata care ofera servici totale "

 

Hai sa comentam textul : nu prea sunt generos, recunosc ; pozele nu sunt reale ; cel putin poza nr 2 e 95%  Aneta Buena, iar celelalte nu-mi sunt cunoscute, dar sigur nu apartin fetei.  Locatia nu e de lux, ci e, sa zicem, normala, pe Gh Lazar, pe langa intersectia cu Kaufland.  Realitatea are sani sa zicem, pe la nr 4, dar destul de lasati, in nici un caz " mari si fermi "  Varsta declarata - 25.  Funduletul e dezastru - microscopic, ceva complet anti-brazilian.  Sprancenele par tatuate, la fata nimic deosebit, o fata normala (insa nu urata).   De remarcat pielea foarte fina.  Atitudine destul de orientata catre client, dar nu accepta mangaieri in zona genitala "pt ca ma termin".  Nici sarutari nu accepta, in aceasta zona.  Cam fuge de orgasm in compania clientului.  De retinut, nu am discutat in prealabil despre cunilingus, asa ca am o parte de vina.  Gemetele suficient de discrete - parca ceva mai putin artificial decat prin alte locuri.

 

Pt 200 de lei, s-a discutat un masaj erotic urmat de finalizare prin sex.  Are maini calde, mangaie, sa zicem, placut, dar aici se opresc lucrurile.  Doar o trecere timida cu sanii peste spatele clientului, dar destul de departe de clasica mangaiere cu sanii.  Deci, masaj, 3-4.

 

Oral, destul de bun, destul de dedicat, sa zicem cam pe la 6-7, cu optiune normal sau protejat.  Anal nu m-a interesat.

 

Misionar ; caprita ; cowgirl  :  6-7 ; 7-8 ; 6.

 

Nu voi reveni, in principal datorita discordantei dintre poze si realitate.  La urma urmei, din start era ceva ciudatel. O fata precum in foto, probabil cere si primeste de la cateva sute de euro in sus.  Impresia nu e buna dar nici nu pot spune ca am ramas cu un gust teribil de amar.  Presteaza de nevoie si se comporta in consecinta.  Lasa sa se simta raceala lipsei unei relatii afective.  De, sunt destui absolventi de arta teatrala si putini artisti de teatru.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...