Sari la conținut

0726360502 - Alessandra


Postări Recomandate

Hai sa va explic de ce alessandra insista sa lucreze in tara.

1.are foarte multe cerințe desi prețurile sunt luxury ce sa vezi clienti sunt si platesc.

2.alessandra nu se poate compaara cu travestite dar asta nu înseamnă ca nu e toleranta cu persoanele din comunitatatea lgbt. Drept dovada are sute de prieteni gay,trav,drag etc.

3."foc fara fum nu iese" da logic din moment ce acum clientii merg acum la ea si se reintorc mai mereu logic ca concurența tinde sa arunce cu noroi pentru ca doaar atat raman. Ele cu noroiul alessandraa cu banii :-)

4.TOATE TRAVESTITELE SI TRANSEXUALELE DIN ROMANIA FAC ORAL NEPROTEJAT.CARE SPUNE CA NU FACE SI ARE CURAJ SA IMI SPUNA IN FATA CA NU FACE IL SCUIP. LOGIC FINALIZARE ORALA NU!

5.de ce oare transexualele venite din afara rămân in tara sa munceasca???pai daca nu merge munca de ce oare mai stau??intrebare la care va las pe voi sa rasp

6.clienti sunt foarte multi care vor cu adevarat o experienta cu o transexuala si sunt satuli de tepe,furați sau ce mai stiu eu ce ca dehh romanul e inventiv.

ALESSANDRA E SĂNĂTOASĂ TUN CAA DE NU ERA PANA SI LA INTERVENTIILE CHIRURGICALE TE REFUZA PLUS CA O CUNOSSC PERSONAL AM STAT SI CU EA IN CASA SI LOGIC CA VEZI UNDE SE DUCE SI CE FACE.

DECI RECOMAND CU DRAG NU MAI EXISTA TRANSEXUALA CA ALESSANDRA IN TOATA ROMANIA DEGEABA ISI FAC TRANSEXUALELE PROFILE FALSE cate vor ele :-)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Hai sa nu  ne mai dam atata in petec papusica alexandra,plus ca stii zicala aia,fara foc nu iese fum,daca ai ajuns s alucrezi iar in Romania tara fomistilor e clara treaba,daca chiar te respectati nu iti ieseau vorbele astea si nu bateai talpile pe aici.Ma enerveza atitudinea ta ,fata de noi aici care ne mai dam cu parerea ca asta este tre sa accepti suntem clienti si aia e,putem scrie ce dorim.Nu poti afirma ca travestitul nu e acelasi lucru cu transexualul.Pana nu tai cucu jos toti suntem bulangii chiar si eu ca o iau si sus si jos.Sa fim corecti.Ca voi cele operate sau modificate sunteit mai diferite ca noi asta e alta treaba ,dar de ce sa nu va comparati?Ca nici femei per total nu sunteti.Punct.Lasati fitele si figurile ca daca nu am fii noi cei de aici din Romania, ca tot aici va aduce norocul,ati murii de foame.

CE PARERI POTI SA AI TU AICI PE FORUMUL ASTA CACACIOSULE CAND ESTI INSCRIS DE CATEVA ZILE DOAR???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...