Sari la conținut

Alexandra Sweet 0760061751


Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

Eu am revenit la Alexandra pentru ca e o escorta care isi face treaba foarte bine.

 

Fato, fa-ti contul verde si da-ti anunturi pe sectiunea specializata pentru asa ceva si un up pe zi aici, sa nu se mai atace nimeni.

  • Like 4
  • Minus 25
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Astazi am revenit la Alexandra si lucrurile au decurs super OK. Acum ne cunosteam si ne-am purtat mult mai relaxat unul cu altul.

Intalnirea a fost stabilita prin telefon si respectata. Locatia este aceeasi, etaj superior, pe langa Alba Iulia, renovat, curat, prosop curat, geluri de dus la alegere. Fata este o prezenta agreabila, zambitoare, se poarta frumos si este ingrijita. Nu mai insist pe acest aspect intrucat i-am mai facut o descriere in recenzia anterioara.

Este de gasit in general dupa 11,00, face oral protejat/neprotejat, normal protejat, accepta cunni, nu face anal, nu face CIM, nu face FK.

Am ales tot 1 finalizare, care a debutat dupa ce ne-am igienizat amandoi cu sarutari din partea amandorura pe corp, imbratisari, stimulari cu mana a partilor erogene, dupa care montat caciulita si trecut la un oral din partea fetei.

Oralul e placut, umed, lasciv, pe toata lungimea, cu incercari de deep, dar fara sa stea acolo in pozitie, dar una peste alta peste media fetelor la care am fost pana acum.

Cel mai mult imi place normalul si pentru asta am si revenit la fata. Alexandra are o pasarica extrem de stramta, se umezeste natural si se misca bine. Funduletul este foarte misto si iti ofera o frumoasa priveliste la pozitia doggie.

Am inceput cu un lady on top, dupa care am schimbat in doggie si in final am trecut in pozitia misionarului unde am si finalizat, stimulat fiind de pasarica fetei care era umeda si stramta.

M-am igienizat, imbracat, am mai stat putin de vorba cu fata, dupa care am plecat.

Note.

Locatie 10,00

Fata aspect 9,00

Igiena 10,00

Oral 8,00

Normal 9,5

GFE 9,00

Cadou 100 lei/30 min.

Te pup Alexandra

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...