Sari la conținut

Iulia 0736812759


Postări Recomandate

  • Oras:arad
  • Oras:arad

Reala100% dem cu tatto,piercing,tinute,locatie.

Prahova, Ploiesti

Valabil din 11.03.2017 17:11:00

Descrierebuna ma numesc iulia , am 22 de ani am sa ma caracterizez in cateva cuvinte: sunt o fata discreta, educata pot spune ca fac ce imi place si imi place ce fac ,prestez servicii fara graba si fara presiune imi place sa imi vad clientii multumiti. tin foarte mult la igiena, imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.

 

serviciile mele sunt: oral protejat sau neprotejat in functie de igiena, normal protejat , anal protejat, finalizare orala faciala sau pe corp si alte fantezii.

 

tarifele sunt: 100 lei finalizarea (oral si normal)

200 lei ora (oral si normal)

sexul anal se plateste extra 50 de lei la finalizare si 100 de lei la ora

 

preturile nu se negociaza decat ce trece peste 3 ore. va pup si va astept in locatia mea .nu raspund la sms si numar privat.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

1 sa zicem ca nu mi-am dat seama iarta-ma pe mine :)

2 da ma caracterizez faptul ca vorbesc despre bunul meu simt si felul meu de a fi ? E gresit?'

3 fac ce imi place imi place sexul e vreo problema? Si imi place ce si cum o fac. Alte intrebari?

4. Fara presiune adica mu stau sa bat la cap pe nimeni ca hai hai si etc sa fim seriosi au inteles toti anuntul numai tu imi cauti nod in papura .

Nimic de zis, tori avem drept la opinie insa astept recenzii nu pe doamna de la scoala care imi corecteaza dictarea la limba romana. O zi buna sa ai.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Razvane, ințeleg ca vrei să-i testezi punctul de fierbere al fetei dar totuși cred ca exagerezi. Încearcă măcar sa fii mai subtil pentru ca devine penibil.

1. Fata are deja recenzie. E pertinenta postarea si la cum merge site-ul cred ca Motanului numai de mutat nu-i arde acum.

2. Fata a deschis topicul așa cum l-am fi deschis oricare dintre noi. Am înțeles, era un sfat. Ok, de acord.

3. si 4. :) aici e penibil... altceva n-ai găsit de ce sa te legi!?

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Daca vrei ma suni si iti vorbesc la fel ca si aici cursiv si cat de coerent pot ca sa ma fac inteleasa insa prefer aici recenzii nu dialoguri cu incercarea de a ma lasa pe mine intr-o lumina proasta. Nu sunt cea mai inteligenta sau ceva de genu nu fac pe desteapta asta sunt cu calitati si defecte desi pe un site cu un topic 18+ nu cred ca e cazu sa ne intrecem in lectii de cultura generala e putin penibil te pup

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Fratiorilor...ati luat-o razna, ca site-ul Motanului nostru?

Ce aveti cu fata? Parese ca cineva deja a vb cu ea despre forum (eu nu nu am apucat, caci n-am mai vizitat-o) si iacat-o aici.

Bravo ei. Dar nu o speriati, sa nu se faca disparuta.

Razvane, sfatul meu (si daca nu ai incredere ca sunt prea nou in postari, crede-l pe Titu) este sa-i faci o vizita. O sa te lamuresti ...

Spor tuturor...si bine ai venit printre noi Iulia

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Salve domnilor,

Confirm si eu fata. Numarul este cel din titlu iar pozele postate de All sunt recente si reale.

Mie imi place:)) in primul rand ca este lipicioasa, cel putin asa a fost cu mine de fiecare data. Am vizitat-o de 2 ori inainte de sarbatori cand statea in bariera.

Apoi a disparut si a reaparut de curand si DA si-a pus silicoane (pentru amatori arata fff bine, eu nu sunt fan si plus ca fiind mai slabuta nu stiu daca i se potrivesc cel mai bine. Chestie de gusturi:)):

Revenind, la o recenzie overall, ar fi:

Fata-8-9. Mie imi place, e frumusica, placuta, sensibila.

GFE - la mine e de 9. Mereu a fost lipicioasa, comunicativa (nu o muta) si tare lipicioasa, cu FK dragut, asa ca o liceanca. Nu este best ever dar m-am simtit mereu ok.

Oral - un 8, poate chiar 9 ptr CIM si chiar CIF (asa am terminat prima data si nu s-a deranjat, a fost ok). In rest este mai soft, umed, fara prea mare atentie la vecinatati.

Normal - tot un 8 as da. E cuminte, raspunde la pozitii dar poate mai multa actiune si din partea ei nu ar strica. Mie imi pare foarte pasionala si se umezeste rau.

Btw, cu umezitul, la ultima vizita nici normal n-am mai facut. Dupa un inceput cu oral reciproc, am trecut langa ea si o sarutam cu patos in timp ce ma tot mangaia pe goguletz. Si am pus si eu mana la pasa si am inceput o joaca care a durat 10-15 min, era fleasca, la un moment dat eram cu 2 degete in pizdica si unul in fundulet pana si-a dat drumul. Ma tinea stans de gat in sarutari, doar sa nu o las neterminata. Mi-a placut excitarea asta, asa ca am lasat-o sa-l dezmierde pe gogu (obosisem:)) pana am finalizat CIM.

Anal - nu a fost cazul. Nu sunt fan si nu am testat decat cu degetu' la ultima vizita.

Igiena - in toate 3 cazurile am gustat la savarina, curat, fara probleme.

Locatia - actual, pe la nord, vis a vis de XXL. Curat, ok si la baie, dar se mai poate lucra la amanunte (prosopul nu mi-a oferit increderea cea mai mare.Era uscat, parea curat dar cam mic si uzat. Cine stie...

Intimitate - aici are de lucrat ceva. In bariera statea cu o colega (probabil blonda) cu care nu am interactionat, erau camere separate, destul de ok.

Aici se trece prin sufragerie catre dormitor (patul din poza 1 si 3 e real, gen baldachin:) misto, de efect). In sufragerie mai era o "colega" , naspa dpmdv, despre care imi zicea ca e temporar, ca a rugat-o cineva etc. Nu stiu ce sa zic, poate are si ea vre-un "protector", nu vreau sa vb aiurea ca nu am simtit deloc prezente straine sau indicii de genul asta.

 

Una peste alta, ptr mine este o fata ok, as zice cu raport pret-calitate rezonabil ptr Ploiesti 100 fin (+50 anal) si 200 H (+100 cu anal).

Eu am decartat prima data 100 si apoi cate 150 ptr o fin. fara graba, in liniste. Acum, ultima, am stat cam 45 min.

 

Bafta tuturor

 

 

Vizitat si eu azi pe domnisoara[cred ca am fost imediat dupa @radu77],locatia la XXL,mi-a placut foarte mult atat prestatia cat si comportamentul .

Nu te grabeste deloc,e lipicioasa GFE de nota 10,arata superb la corp,sanii mi-au placut la nebunie,am mai fost cu escorte cu sani siliconati,dar parca nici unii nu mi-au placut asa mult.,pielea pe tot corpul este fina si placuta la atingere,e o placere sa o mangai.

Oralul a fost de nota 20,sunt pretentios la asa ceva...a fost ceva sublim,nici prea apasat,nici prea usor.Pasarica mi-a placut mult,cu labii micute si de delicate.

Dupa aceea pus prezervativul si trecut la misionar,intr-adevar este strimta,in tot acest timp saruturi si mangaieri...dupa ceva timp imi zic hai sa incerc si analul,pot sa o bag putin?...aici tipa a fost foarte corecta,chiar apreciez;nu te supara ,dar o ai cam mare si nu cred ca rezist,nu vreau sa isi iau banii degeaba sa dai 50 in plus pentru cateva miscari .

Ma confirm si schimbam pozitia ,pe la spate....la un moment dat imi vine ideea sa finalizez pe sanii aceia superbi,o intreb se poate finalizare pe sani?primesc raspuns afirmativ...ma urc peste ea,scot prezervativul si o iau putin la manual.Am stropit-o bine de tot,un jet s-a dus si pe fata dar nu a comentat nimic.....Deci se adevereste cele spuse de colegu de mai sus,adica ca accepta CIM si COF.

Aceasta e a doua femeie din viata mea careia ai finalizez pe sani,nu le am cu asa ceva,dar azi pot spune ca a fost ceva foarte placut.

Iau un servetel umed,o sterg pe piept,apoi merg la baie ptr igienizarea proprie.

As fi vrut sa mai stau o finalizare,dar cealalta suta de lei care o mai aveam la mine era alocata pentru altceva,next time stau o ora,poate voi incerca si eu sa o frec la pasarica pana o termin.

Notele;

oral 10

normal 9

locatie 10[mi-a placut mult patul de nebunii]

aspect 10.

igiena 10

De revenit.....Daaaaa.

 

Link spre comentariu
  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron

Sunt pur si simplu uluit , traiesc sentimentul unei scene in care un domn nehotarat negociaza si ceapa care inca na crescut in curte , intrebarea mea este de ce trebuie sa se ajunga aici ? oare au disparut intelegerea si toleranta? cand totul e atat de simplu uni dintre noi tind sa complice lucrurile justificat sau mai putin justificat , cu riscul de a ma repeta stiti de ce sa ajuns aici si ma refer  la dezbaterea pe cele doua topicuri pentru simplu fapt ca nu se tolereaza.

Recomandarea mea ramane aceeasi vizitati-o pe Iulia  pe mine personal nu ma dezamagit 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...