Sari la conținut

0728719822


Postări Recomandate

  • Oras:BM
  • Oras:BM

Salutare. Am sunat si am vorbit cu fata. Foarte amabila, am zis ca ajung in seara asta Bistrita, si ca m-ar interesa oferta ei. Oferta este exact ce scrie in anunt, preturile 100 ron pentru ON si NP sau 200/h la care mai baneficiezi de un masaj de relaxare-erotic. Am intrebat-o daca se mai negociaza pt ca mi se pare scump. Mi-a zis ca nu, tariful e fix, totus sa vin ca merita, voi fi multumit. Mmmm... M-a facut curios. Mi-a zis ca are 19 ani, asa ca am stabilit ca o sun pe la 19:00 cand ajung in Bistrita, si ma ghideaza, ea nefiind din zona. Mi-a dat seama si dupa accent, si dupa voce nu i-as fi dat 19 ani, mai curand spre30. Ajung in zona, intersectia Decebal cu Ghiocelului, de unde ma ghideaza telefonic.

Locatia este un ap. De 2 cam, sumar mobilat, m-a invitat direct in una din camere care urma sa fie si terenul de joaca. Fata e intradevar tanara, insa parca avea alta voce. Am intrebat-o daca am vb cu alta la telefon, s-a pierdut un pic, si m-a asigurat ca ea a vorbit cu mine. In acel moment am auzit ceva zgomote din hol, in casa mai era cineva ... Pestele sau mai probabil matroana.

Fata e pe la1.60, cam 60 de kg, sani frumosi, era imbracata de casa. E frumoasa la fata, fund nu mi-am dat seama, din cauza tinutei, dar cred ca e de etnie. S-a prezenta ca fiind nicoleta, e din Constanta, si a trecut in reviste inca o data oferta ca un robot, dar mi-a atras atentia ca pentru 100 de lei dureaza max. 20 de min. I-am zis ca nu-mi place sa fiu stresat de timp, si mi-a raspuns ca asa e oferta, nu se negociaza nimic!

Am multumit frumos, si am plecat. La plecare mi-a zis ca ma pot intoarce daca ma razgandesc, eu i-am zis ca numai daca se razgandeste ea. Ea mi-a zis ca poate ma suna?!

Fata arata foarte bine, dar este suspect. Altcineva raspunde la telefon, sta cu tine in casa, in timp ce tu te relaxezi, si in plus chiar mi s-a parut inflexibila. Nu mi-a lasat impresia ca o cauta multi clienti, asta poate si datorita anuntului foarte recent.

Sper ca am fost util.

Spor la arat!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:germania
  • Oras:germania

am gasit un anunt nou:

 

Sunt aici doar pentru tine... Sunt o tanara cu aspect fizic placut ce ofera senzatii noi si ispititoare.. 1000 de vorbe 2 bani nu fac... Mai bine ma suni si stabilim o intalnire in particular...100 ron numarul; 200 ora...0728719822

stie cineva ceva? a fost cineva.

am incercat dar.............

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Am incercat aseara de la 18:00 sa sun , are telefonul deschis, dar nu a raspuns. Am incercat din 30 in 30 de min, pana pe la 20:00, dar fara rezultat. Tind sa cred ca ceva nu "miroase" bine. Mai incerc si azi sa sun.

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Avea si alte numere de telefon

Rafinata, rebela si sexy, pasionala, sunt raspunsul tuturor fanteziilor tale. Ofer companie intima si servicii complete de escort la domiciliul tau sau la hotel in Bistrita Nasaud. Tel: 0734860603; 0728719822; 0762354253;

Cine stie, poate mai activeaza, desi slabe sansele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...