Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna . Din pacate daca este pe timp de noapte nu cred ca vorbim despre aceeasi persoana . Si nici eu nu am cum sa ajung noatea la masaj .

O zi frumoasa

Larisa era la salon doar ziua . Si din pacate eu noaptea nu am cum

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi pare rau atunci! :-s

Daca doresti te asteptam ziua si la noi :)

Buna Raluca . Totusi pot afla daca este vorba despre Larisa care a fost pina acum vreo luna si jum cred la salonul Vip Zone ? Merci
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Koko77 nu te mai trage inima ca nu e cu finalizare prin oral sau normal,sau nu te mai trage inima ca sunt si recenzii negative?( totusi din partea unora care nu fac deosebirea dintre masaj erotic si sex)

S-a discutat mult si bine pe acest forum despre diferenta dintre masaj erotic si sex

Din punctul meu de vedere(si nu sunt singurul)o maseoza munceste mult mai mult decat o escorta

 

P.S. ai incercat vreodata in viata Nuru massage?

Cine cunoaste stie despre ce vorbesc!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Un salon low-cost (80lei ora) , intr-o vila multifunctionala din zona Univ. Hyperion - Cal. Calarasi.

Intuneric bezna in camera de primire. A aparut singura maseuza prezenta la acea ora , cu care am mers in camera de masaj. Camera mica , modesta , saltea intinsa pe podea , ceva mai multa lumina. Baia in stare onorabila.

Fata : aspect matur , scunda , fara calitati fizice deosebite , sani nu prea mari dar bine conturati. voce placuta , politicoasa.Nu am retinut numele.

S-a dovedit a fi maseuza cu experienta. Masaj de relaxare executat temeinic , body masaj destul de lung ca durata, peste asteptari.Finalizare manuala ca unica alternativa. In final , vrand parca sa mai reduca din buna impresie lasata , mi-a pasat servetelele de igienizare. In concluzie , un masaj remarcabil , intr-un context general modest.

Link spre comentariu

Azi dimineata am fost la Rubin sa o incerc pe Denisa .De fapt m-am cam incercat ea pe mine.

Locatiei i s-a dat o faţă mai proaspata….la parter au spalat mocheta  si covorasele de picioare (chiar au alte nuante, deci TREBUIAU spalate mai de mult). Au dat si cu ceva ca mirosea bine. Au ramas tapetul si mobila , probabil din perioada interbelica, ca si lampile chioare si draperiile de pe tavan (de ce or fi??). Ei, cand in decorul asta apare una zambitoare si bine facuta, viitoarea ora incepe sa sune bine. M-am dus catre sfarsitul programului, zi de lucru, ca e mai liniste. Am fost in una din camerele de la etaj, cea din dreapta, in care lumina se poate regla mai fin.Si cabina de dus din baia de sus pare renovata, si sapunul lichid mirosea bine, dar nu se aprindea becul…buna treaba…noroc ca eu vin dusat .

Denisa e zambitoare, simpatica. Bruneta, dar nu si brruneta. Zice ca a mai lucrat masaj si pe altundeva.Declara 18 ani, ( iar receptionera zice la fel)  dar la cum e (de bine) facuta, si la carnatia de femeie complet dezvoltata,  imi e greu sa o cred. Inalta, cu forme; da , sani mari, pozitie avantajoasa de masaj ea deasupra .Nu a insistat si nu a facut clasicul hand-job; ii spusesem dinainte de a intra ca asa ceva nu servesc. A colaborat in schimb  la asezarea in pozitii clasice de masaj , inclusive cu sanii mari, calzi , carnosi, pusi pe membru si pe bilute;  a fost retinuta – adica a strambat din fizionomie si nu am insistat- doar la a ma pupa pe burta, sufficient de departe de . Nu si la reciproca, suficient de aproape de. Deasemenea  mi-a spus : fara pupaturi pe fata, pentru ca…nu conteaza, ceva, idea era ca nu. Deci de FK nici nu se pune problema. Chiar ar fi fost interesant de intalnit daca ar fi lucrat si in locatii cu o paleta mai ….deschisa de servicii. Suficient de placuta ca sa ma abtin cu greu de la finalizare . (Finalizasem cu 2 zile in urma la noua Antonie, de la Jovial si eram cam fara zvac, n-avea sens sa repet vreo experienta in care sa fiu intrebat “ ai terminat?”). A raspuns si ea , s-a incalzit putin, dar nu sufficient, pt ca n-am reusit sa o finalizez . Poate altul desigur o va gadila mai mult…sau eu, daca o mai prind.

Note : locatie 8 ;e loc de mai bine, dar e mai bine decat 7,5 –ul de acum o saptamana;

Fata –aspect 8,5; masaj erotic 9, pt.ca statuia e vie; GFE-8 (e deschisa, zambeste natural…doar 8, ca e prima data cand ma vad, ce GF sa se lege si cand?). Recomand cel putin o data, nu e teapa. Pe urma va decideti voi, ca odata nu se pune . Total distractie pt 60 min : halatul 80 lei + cadou simbolic.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

Revin cu o recenzie proaspta...tot la Alexandra. I-am mai facut una , la topicul Jovial.Dar revin  si cu situatia la zi. De fapt,  la noaptea  de duminica spre luni..

Am mai fost sa confirm la Alexandra.Nu regret.Da, proaspata,  olecuta mai putin retinuta la a patra intalnire, dar ramanand in nota de cumintenie…ceea ce face interactiunea mai excitanta…cum si o retinere e reala , asa  si un zambet sau un…”oftat” discret sunt la fel reale si de magulitoare. S-a aflat in treaba si s-a vopsit in culoarea la moda. Deci , date de identificare: (foarte) tanara, par lung, blond roscat vopsit, subtire, inaltuta, carne tare, sani  mici catre  proportionati, fund bombat (merge la sala), piele neteda, cred  ca recent si  usor solarizata (n-am intrebat-o). Ai senzatia ca ai agatat o pustoiaca la mare si o  smotocesti putin , poate sperand sa o convingi vreodata.Si, pt ca nu reusesti, dar e prea ‘buna” pentru a o rata chiar de tot, o tragi macar pe dinafara. Am finalizat de doua ori in patru vizite, nu prin handjob, ci pe corp. Are un corp asa frumos si tanar ca merita unde te lasa..Eram suficient de excitat ca  sa nu prea mai conteze, oricum NU in mana. Noutati: au plecat Larisa cea dura  (ce bine!) si Denisa 18, de la Rubin  (NU cea slaba de la Jovial). Receptionera  zice ca  Denisa ar fi doar in o vancanta  si se va intoarce. Cica Antonia cea noua (bulgarasul blond ) mai e.E de incercat , cum am zis si la recenzia ei, pe Jovial.

Note ;salon 7,5 ;minusuri pt perdelele apasatoare de pe tavanul receptiei si pt sapunul lichid , dupa miros, tip hypermarket ...entry level; plusuri pt papuci de unica folosinta , cuier in camera , seriozitatea programarii si interesul real al receptionerei de a a face “combinatia” dorita clent-maseuza, nu retinerea cu orice prêt a clientului “prins” ocazional; stiu, ar trebui sa fie ceva normal, dar a inceput sa nu mai fie asa pe la altii, mai ales la cei entry-level.

Fata,  Alexandra : masaj erotic: 8,5, dar la cum arata , se compenseaza; corp:9,5 ;  GFE: 9 (nu e vorba de FK,  e vorba de un pupic sincer si de deschiderea sufletului, ca doar asta se poate deschide).

  • Like 1
Link spre comentariu

         Salut, contribuitori

        Am fost asta noapte la Rubin , profitand ca agreata de pana acum, Alexandra,  nu era, ca  sa testez  noutatile. Am o preferinta pentru masajul entry level , la salon entry level, dar unde caut sa gasesc fatuce inca proaspete in viata de maseuze.  Asta e fetiş,  zice “stapana Andreia “ de acolo  .  Miza e mai mica, asa ca pot juca mai des.

         Mi-au fost prezentate , la inchiderea  balului, chiar daca nu promisesem ca raman, trei fete  din care am retinut doua: Alina si Delia. Tinere. Mi-a placut mai mult Delia, pt zambetul de prezentare bine mimat (sau, cine stie, poate chiar sincer).

         Micuta,  dar proportionata catre bine facuta, are sani si fund ca lumea, pe masura mainilor masculului mediu statistic. Declara 19 ani, posibili. Pare putin metisa de-a noastra, vopsita blond acum ceva timp ŞI e dragutica la faţă. Are un  aer tineresc dar in acelasi timp usor relaxat, pare familiarizata cu     job-ul .Sau poate ca e din cauza ca le prind eu dimineata, mai obosite si cu comportament mai greu de cenzurat. Zice ca a mai lucrat si la alt salon ,  de unde a plecat din cauza de inde cente tolerate (in cur ajate ?),  de catre patronat ,ale unor colege  . Imi pare rau ca n-am avut ceva    timp in plus, nici macar putin, ca sa     aprofundez discutia.

          Timpul a zburat rapid si placut, pt ca Delia a cooperat la pozitii si metode specific de masaj erotic. Chiar se vede ca are experienta. A parut ca si raspunde sincer (daca mimeaza , mimeaza la fel ca atunci cand “ofteaza” cinstit)  si la o vorba buna. Si la o mangaiere. Si la doua mangaieri. S-a straduit sa fie comunicativa si fizic si verbal.N-am finalizat, ca n-am vrut, finalizasem de curand la o colega a ei,   dar m-a lasat sa ma ating pe dinafara cat sa mentin erectia pe durata masajului.Parea ca nu ar avea retineri pt o eventuala finalizare pe corp/chiloţei.Si a tinut cont de singura mea rugaminte:  fara  masturbat viteza. Doar la inceput a incercat asa o mangaiere vaga, de “apropiere” putin fortata,  cu un zambet jumate stangaci, jumate profesionist. Cum am obtinut presiunea in instalatie, am uitat si eu si ea de hand job. Apropo de (ne) finalizare, fata pare ca stie,  ca orice femeie cu ceva experienta,  sa se ambaleze , sau sa se opreasca, inclusiv la comanda partenerului. Ca face asta pt ca partenerul de acolo plateste e mai putin important, ideea e ca (te) simte si (te) asculta.Face banii, poate chiar si tip-ul.Pe care nu l-a cerut, m-am simtit eu, DUPA, pt.ca am fost multumit. E chiar placuta ca femeie.

           Actuala administratie face eforturi sa dea o fata umana vilei stravechi pe dinauntru. Receptionera spune ca  mocheta aia multa si cu culoare rosie vie ar fi NOUA , nu spalata…Au disparut penele de paun de mai an, au pus automate de prosoape de hartie in camera, cuiere noi, au prosoape de dus albe  noi, au papuci de unica folosinta…foarte ne folositi, zac morman, ca asa or fi clentii si/sau personalul. Dar papucii sunt.Un minus pt baia de sus, e cu lacareala, pt ca nu mai e usa glisanta la cabina. Sapunul lichid, ca la 80 lei/ora masajul   la salon entry level. Eu unul prefer pretul asta la masaj si sa folosesc un sapun  mai bun acasa.Functioneaza reostatele de la luminile din camerele de sus, deci puteti face atmosfera…romantica :).Si muzica de fundal e OK, nu deranjeaza la intensitate sau stil; nici gemete inregistrate,  nici arabisme lalaite, doar cat trebuie ca sa acopere una alta.

           Asadar,  note :

locatie , aspect si servicii-8

Fata Delia: aspect, faţă si corp  9- masaj erotic, inclusiv miscare scenica- 9 masaj de relaxare-N/A, nu am incercat

GFE- 8, suntem din lumi diferite, dar e ce trebuie pt atractia erotica

De revenit (si) la dansa.

 

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut,

Am mai facut o vizita la Rubin. Au aparut niste fete noi, una vazuta acum prima data, Micky (ar mai fi una, Raisa). Micki rata ca lumea: tanara, ceva 20-25ani ,  subtire , inalta, pe la 1,75 pe tocuri, sani micuti dar cu solduri feminine.Zice ca locatia  ei este  Jovialul, unde e cam de o luna jumate. Dar ca in bransa  e de vreun an jumate.Cica a mai lucreat la Afro, daca am inteles bine. Pare apetisanta.De incercat.

Alta noutate ca intamplare, ca sa zic asa, e ca preferata mea de pana acum, :maninlove Alexandra, a plecat. For the record, ca sa stim pe ce lume traim, receptionera si Andreea (de la dominare) mi-au spus ca pe Alexandra a convins-o un client sa faca pasul urmator, undeva la un apartament... :atm :69:refoz . Si eu care o vedeam (si scriam) pustoica nevinovata :hmmm. Broscuta mica... Deci, care ati ratat-o  cautati-o altundeva, poate o nimeriti.

N-am intrat cu Micky, desi m-am conversant  cu ea vreo 20 min, asteptand , pt ca aveam déjà programare la  Delia.Am stat mult  pt. ca, desi fusesem anuntat ca Delia  se elibereaza la H si 10 min, a durat pna la H si 30 de min. O fi bine, o fi rau, aici ora de iesire nu se respecta intotdeauna si nu se anunta dinainte daca se prelungeste. Reversul medaliei e ca, daca s-a depasit  prea mult (nu stiu ce inseamna mult)  se platesate de catre ala dinauntru  urmatoarea ora.Iar ala de afara asteapta mai mult decat credea.

  Delia era slabita si mai relaxata/blanda la fatza, fara atitudinea usor profesionala de data trecuta. Era dupa un episod  personal care o afectase, asa ca era mai   maleabila.Putin cam pasiva in implicare, ca cica lucra de mult si nu era odihnita. Totusi foarte placuta si feminina la masajul erotic.Se simte corpul tanar si cald;sani frumosi, mari pt cat e ea de piticuţă. Fese  frumoase, matasoase. M-a cam lasat ea in majoritatea pozitiilor  preferate de mine si premise de regulament…dar fiind prea obosita, n-am reusit s-o termin. Am finalizat eu, prin metode specific de masaj erotic si ea a fost foarte langa mine, ne-am privit in ochi, m-am simtit bine si cumva…pe acolo, chiar daca nu eram in ea.

Note –locatie (vizavi Hyperion)   8, pt imperfectiunile de programare; au papuci de unica folosinta, prosoape, cuiere, muzica, becuri ce se pot regla. Baia de la etaj cam inghesuita iar  gelul , de calitate  mai la bulk. Dar e ce iti trebuie.

Delia- 8,5 corp; 9, masaj erotic ; 9 la GFE, ca si-a deschis sufletul…macar atat…cum am zis si prima oara ,cred ca e o fata cu care, daca o prinzi in dispozitie buna,  se pot discuta multe.

Halat 80/ora (dar n-a fost ora, ca nu mai aveam timp)  plus mic cadou + "tip" ( N/A)  , cat te lasa inima si buzunarul; nu cere, doar primeste. Oricum, l-a  meritat,  pt ca eu m-am simtit  barbat .

 

  • Like 1
Link spre comentariu

salut

 

Am mai testat…dar nu Micky, ci Raisa,

tanara, pe la 20 pe bune,   inaltime medie, subtire, bruneta, credca nu si brrruneta

sani misto, fund beton, piele matasoasa.

OK cu programarea, chiar daca era in week –end …de obicei maxim de  ‘cerere” e in noaptea de vineri spre sambata.Am sunat, stiam ca e una noua , tanara , slabuta, draguta (in fine asta era oferta, urma sa vad). Am zis pastrati, ca vin.Nu garantez ca intru in masaj.

Dar fata  mi-a placut la prezentare, asa ca am intrat. I-am spus minimul instructaj…fara lucru de mana .

A fost de accord.

Placuta, a raspuns, dar nu pana la finalizare…nici a ei, nici a mea…dar a fost ff placuta…O mica retinere, un fel de blocaj,  a avut la stat pe burta ea, asa ca n-am insistat…in restul pozitiilor de masaj a fost mai in…largul ei (largul ei psihic pt ca nu e voie de testat largimea  fizica). Dar asa , mai o joaca pe acolo, a mers. Ce am apreciat e ca a avut intelegere pt o mica problema personala a mea si chiar a parut mangaietoare feminina pe bune. Voi reveni sigur pt a finaliza…macar eu.

Locatie -8, nota cunoscuta…dar se straduiesc sa mentina discretia, te plimba printr-un labirint de perdele, sa nu dai nas in nas cu altul..

Fata , Raisa –aspect fizic 9, masaj erotic-9 (chiar au existat erotism si caldura),GFE 8,5, foarte bine pt prima oara

 papucii : 80 ron + mic cadou…fara TIP, ca nu mai aveam , nu ca n-ar fi meritat.

  • Like 3
Link spre comentariu

Salut,

Am mai facut o vizita la Rubin, in jur de 20 februarie, sa vad o noutate anuntata. Alexia,  cotata ca bine facuta, inalta,bruneta, caucaziana,  19 ani declarati si confirmati de receptionera.

Da, vazut placut, dar constatat in camera ca era  usor prea bine facuta pentru gustul si puterile mele. Intalnirea a fost reusita, a stat si miscat cum mi-a placut, dar nu fac fata la repetarea ei…  retinut si bucurat de sanii supermari,care sunt asa cum sunt sanii supermari.

 Alexia este tanara si raspunde poate mai rapid decat altele, inclusive cele   extra,  uzuale nepenetrante si amabil negociabile…. Aspect fizic 8, masaj erotic 9, masaj relaxare nu m-am riscat , pt ca era mai grea decat mine, eu fiind mai plapand. Cum va ziceam, acum e de vizitat salonul , cel putin doua  mandrele mai subtirele si under 20 (Delia si Raisa, cu care am intrat repetat si despre care am scris aici)  fiind eligibile, macar pt mine. Noutatea era ca acum au [si] prosoape  de hartie de unica folosinta si un spray pe baza de alcool cu care dau, dupa fiecare client,  musamaua (rosie!) de pe saltea.

Deci nota Locatie imbunatatita la 8,5.

  • Like 2
Link spre comentariu

     Salut,

     Mai ieri am fost din nou la Rubin. Ce a fost verde s-a blazat si mandrele tinere ( Delia, Raisa, Anca mica -baza jovial) s-au tirat.

     Au mai aparut episodic 2 noi si proaspete( adica subtirele, tinere, ne-mamici). Una , Vivi, fata descurcata, pana sa pun si eu mana pe ea, s-a retras pt concediu , cica . Ca si pt Anca mica, tot cica. Ailalta prospatura , Ema, mai este  ,  dar cu mine a fost retinuta, intr-o pozitie in care se  proteja la maxim,lemn,  in fund pe pat, asa ca  am declinat oferta dupa 5 minute de stat prea rece, ea. Money back, mers la Jovial la Nicoleta, absolute OK. Cica Vivi ar fi fff incepatoaresau poate nu m- a placut. Poate mai incerc.

      Asa ca la cea mai recenta vizita am optat pt. noua,  pt.mine, CRISTINA.Pana acum o tot vazusem la prezentari si am ales pe cele ce le cunosteam. I-am remarcat silueta  subtirica ,  figura normal  si atitudinea foarte dezinvolta, catre perpendicular..Totusi, la o privire din spate catre treisferturi mi-a placut cum  i se vede funduletul. Una peste alta, ca sa zic asa, in  trecutul recent,  era si nu era prima optiune. Cu de data asta aveam de doar intre ea si Anca mare (prea mare pt.mine), am ales Cristina. 23 ani declarati,dar  mai putini aratati la piele si la  corp. Cum am zis, doar figura  e mai conventioanala , la  prima vedere.

     O surpriza f.placuta. Am rugat-o nu in halatul standart si nu cu hand job. A venit in slip sexy si sutien. A stat si miscat- la mangaiat inca din picioare,  si din fata si altfel, a avut rabdare pana mi s-a pus si mie sangele in miscare si a ajuns unde trebuie. Pe urma , am avut eu rabdare si a meritat.A colaborat normal in pozitiile clasice de masaj, in care m-am simtit minunat. Ba, dupa ce eram in  forma,  a fost OK si cu mana, intre aia a  mea si ailalat a  ei. N-am incercat masajul cu sanii, ca nu prea e cu ce ; acolo e cam cat ii  au tripleta Ema, Daria sau  Cristina de la Amazonia, adica mici. Frumosi, dar mici.  Nu conteaza sanii, pt ca se compenseaza cu fundul ( elastic, bombat,  matasos, fara umbra de celulita ), cu burtica si chiar cu ce se afla   intre fund si burtica. Mai putin  portile de intrare in organism,  pazite cu rapiditate de mangusta fata de vreun deget sau cine stie ce altceva ratacit. Zona aceea  e  ff  placuta, mica si  normal sensibila  in toate cele. Si, precum la  Anca mica , poti sa bei apa plata din cescuta , daca se leaga. Iar daca se leaga, obiceiul casei este sa nu planga nici mă-sa , nici masa. Daca aveti ganduri  in directia asta, bine e de vorbit inainte de-, ca sa nu se strice momentul. Cum am zis si la Anca, aici se descurca fiecare, ca  la orice serviciu intre oameni , care este  si pe bani. Cristina  s-a mai manifestat sonor, usor dar perceptibil, mai de politete  la inceput, imi place sa cred ca  si sincer,  dupa un timp. La asta nici un barbat nu e sigur intotdeauna. Dar mi-au placut in plus alte lucruri ce le cred sincere, pt ca au fost ca o sclipire  si au semanat cu semnalele date de femeile din viata reala si de alte maseuzecu care m -am inteles bine,  care si cand au dorit sau apreciat vreun moment:  cate o ocheada si un zambet care m-au convins sa intru in masaj cu ea, cate o vorba soptita  pe o respiratie grava, cate un da necenzurat la o propunere de fantezie permisa la categoriea fara sex. Binenteles , acestea s-au stins la plecare  cu conventionalul te mai asteptam; te pup , o zi buna ,pa-pa, bla bla. Ca sa nu uitam unde am fost. La giugiulit pe   ceva banuti  femeile care si-o trag cu altii . Are prieten stabil.M-as fi mirat sa nu aibe.

      Note -8,5 la locatie. S-a mai umanizat. Fetele libere stau afara la fumoar,sus, la un mic antreu de  pe scari. Te vad cu cateva secunde mai devreme, inclusiv cu ce  ai venit.  Au timp in plus fata de tine, ca  sa te judece si  sa se orienteze. Am fost in camera rosie de la parter stanga, marisoara , idem  patul cu musama, aerisita, lumina onorabila . Dar a pus Cristina ceva pe ea, caci lumina,  desi rosu-bordo sau bordel, precum patul,   era prea puternica iar ea n-a vrut cu lumina stinsa, desi era mai in zori. Paranteza: mult rosu la draperii, musama, lumina, dar.atat. Bun dusul cu mai multe duze verticale , si functionale usile   rotunde; de cacao sapunul lichid, ceva trandafiri sau brad gen si cam chior. Prosoape bune, albe, ne tocite, si papuci de unica folosinta, pe care nu i-am folosit, pt ca   sunt  2 m de la pat la dus.

      Cristina 9+, pt ca e viefundul de 10, deduceti restul.

      Masaj erotic 10daca a iesit cum am vrut si cat am putut eu, adica s-a dat ea dupa mine, in clusiv la variatiile de presiune ale instalatiei , macar nota sa i-o dau maxima.

      Masaj de relaxare-nu am incercat, time is money  si viata e scurta.

      GFE-9 pt deschiderea la comunicare, dar nu prea avem ce , inca.

      Daca pot, revin la ea.

  • Like 1
Link spre comentariu

 

 

Eroare de confuzie...cea care era incepatoare si cu care nu m-am 'c;lick"-uit era Ema.

O sa mai trag o data, daca nu dispare pana ajung.

 

     Zis si facut, ca Gigi rapidu.

     Am fost sa ma ‘impac” cu Ema . Ema de aici si de acum, Alex , daca citesti, NU e Ema "ta" , stii tu e unde .Ocazie cu care am vazut new entry-urile, Rubi (?), nalta, slabuta, picioare puse in valoare de ciorapi plasa sexy, figura normal draguta (la bust  n—am  tras cu ochiul, dar nici nu mi-a sarit ceva  in ochi,  deci nu va pot spune), cu un aer de mai veche in bransa .  Si Cati ( Cami?) .Oricum , alta Cati decat cea de la Jovial. Asta are 20 ani prezentati, micuta subtirica. Ambele, cami si Rubi ( ?)  sunt brunete catre creole, dar nu mai poti sa stii ce au negru puse de ele sau de Dumnezeu.

   Vad ca noutatile  chiar noi vin la Rubin, nu la Jovial.Procentul de tinerele  sub 25 e bun aici, si practic   nul la Jovial, de cand a plecat Anca mica.

   Episodul 1.Eu aveam ‘pata” pus ape Ema satena caucaziana, sa mai apasam pe butoane, poate acum se inchide circuitul. Ma in cur ajase o aflare in drum, un “buna ce faci?” super conventional, dar aruncat cand venisem la alta, ceea ce putea arata  un “interes” real. E posibil sa imi fi facut reclama si receptionera sau vreuna din colegele cu care intrasem si nu le dezamagisem, asa ca juna ma privea mai gales  de data asta. Deci am intrat (vorba vine) cu ea.

    Fata  e fata-fata, nu doar cu vorba . Stiti textul de la telefon, valabil in multe saloane, de ex.la Jovial,  avem fete noi, dar ajuns la locatie, constati ca nu sunt nici fete, nici noi in viata, noi sunt  doar in aparitiile la locatia respectiva. Dar Ema chiar e noua si e fata:  la varsta, manifestari copilaroase,  nematernitate, lipsa de uzura  de viata sau erotica. Inaltime medie, corp subtire catre normal , cu sanii oleaca micuti. La cerere, a venit fara tinuta standart prosop peste nud, ci in  slip si sutien colorate viu, ca la fatucele ce pozeaza in scolarite. Dar la Ema chiar se potriveste imaginea cu realitatea, datorita corpului, carnatiei,  pielii usor aurii, fizionomiei.

    Ca sa nu repet experienta  de data trecuta, tot cu ea, 2 lemne , i-am zis    ‘ca la dans” dar si pe verticala si pe orizontala. Suna periculos, dar e asa de frumos, i-am dat si un avans cadouas si o promisiune de ‘tip”, tu ai anii(20?), eu am banii .Nu multi, dar mai mult decat doar 30 de lei cat iei pe o ora, unde bag eu 80  . Am prins-o in buna dispozitie, care a si avansat ptr. ambii. De data asta, am avut si eu tupeu si ea  co –labo-rare, atingerile premise au dat “click”, asa ca atmosfera s-a intarit destul  pt unul si parca  inmuiat olecuta pt alta. Fata e proaspata in general, in reactii ,  mimica, vorba, actiune corporala. N-am incercat toate alea , am vazut la ce raspunde si cat m-a tinut muschiul (mult mai putin de o ora) m-am bucurat de companie.Sanii sunt  micuti,oleaca mai mari decat la Cristina de aici sau Cristina de la Amazonia, tip pară. In pozitia de preyentare, imbracat in picioare , sunt mascati de un sutien bine ales, ca să pară..măr. Nu stiu daca se apropia vreun moment lunar sau asa sunt ei,  dar acum sanii au fost foarte placuti/excitanti la consistenta, zici ca sunt de under 18. Poate astia mai perversii, sau cu amintiri din adolescenta  nu ati uitat  tipul acela de carnatie in parg, nu copt, de san inca  in crestere. Sanii astia combinati cu copilariile in manifestari chiar te imping sa te gandesti mai departe, in bine ( lasa-o asa  , ca e copil) sau rau (pune mana , sa vezi cum face , poate nu stie si invata cu tine). Reactioneaza la mangaieri adecvate acolo unde te lasa. Fund, coapse, burtica ok, elastice,  rotunjite cat trebuie si unde trebuie, carne tanara. Pe scurt, BUUNA.Cu spume. Pe bune. Ideea era daca si cum reactioneaza in totalitate, mai ales dupa rateul precedent.Surpriza a fost miscarea de raspuns . Si faptul ca a avut loc si modul cum a avut loc, de nu stiam daca mimeaza fara sa stie cum ,  sau chiar asa e ea. Din destule zeci de fete “vazute” la masaj fara sex, e doar a doua care se misca in stilul asta, natural. Prababil trebuie sa-cel putin- bisez ca sa ma lamuresc. Ceea ce va urez si dvs.

    N-am finalizat, ca n-am vrut, n-aveam  munitie destula pentru toate dorintele.

    Note : Ema -9 corp ;poate ca static e 8, dar in miscare devine 9 +;la  fizionomie 9, machiata discret, cu bun gust; Pt implicare, 10. GFE -8,am vorbit glumit cam superficial, n-am legat vreun dialog de apropiere  sufletesca, sper ca de oboseala ei, nu de lipsa de rezonanta.

    Locatie; 8,5 (camera de la parter, aerisita), sapunul lichid in nota obisnuita , practic fara miros, dar zice receptionera ca  asta curge bine din doza; dusul functional, prosop mediu –onorabil pt mine,  plus cel  de unica folosinta, pus pe pat (ceea ce la Jovial parca n-am mai vazut la ultima vizita).

   Nota de plata :80 ron (masaj entry level) +tip +cadou mic

    Episodul 2. Pt ca mi-a placut,  am bisat in noaptea urmatoare.

   Totul a fost aproape la fel. Deci si notele. Si la locatie, acum am avut si prosop de bumbac, si de unica folosinta. Parca as mai baga macar  un plus la masajul erotic. Si in pozitia omisa data trecuta si bifata acum, are acelasi ritm incredibil de miscare.Bine ca n-am lasat-o la hand-job, nu stiu cum ar fi…iesit.Dar Ema e ceva unic, eu zic  de incercat macar de doua ori in viata, pt.ca o data nu se pune si ar fi si pacat.Tot asa, am fost  incantat de aspect, carnatie, erotism, cam tineresc, cam brusc, dar mai bine  de tot decat de loc. Poate  un minus la GFE.  Pt ca,  dupa sedinta reusita ziceam eu, m-a lovit cu un plural de politete: “mai DORITI o vizionare?”, de m-a facut sa ma simt strain , batran sau amandoua. Ceea ce si eram,  evident, dar tocmai ce  ma ajutase sa uit.Cum ziceam, fata noua, proaspata,  spune ce ii vine. Poate un GFE mai scazut e de bine, inseamna ca asa s-o comporta  ea cu cine vrea ea, cand ii vine cheful, poate nu trebuie mare apropiere umana pt a o da pe ..brazda fizica.Apropo de brazda , perfect  epilata din ce am dat cu,  sa zicem, privirea.

   Nota de plata episod 2: 80 ron +tip mic + cadouri mai mici si mai multe. Plus recenzie, ocazie cu care am retrait momentele. Ia-le pe toate, Ema, ca le meriti!

 

  • Like 1
Link spre comentariu

           salut,

         Pt ca scriu mai mult eu pe aici, sa nu imi ziceti ca fac PR, ca la Amazonia; sau sa ziceti; eu sharuiesc ce mi se intampla. Oricine poate verifica mergand la aceleasi fete si aceleasi saloane.

         Am dat tel ( 0760 046 65 11)la plesneala, mi-a zis 'dispecera" ca are 2 prospaturi cum imi plac mie. Zic: tinere, subtirele, frumoase si cooperante? Zice :  asa si asa.Cum sunt dependent, retin ora  sa verific.

 

       Bun , ma duc, libera dintre prospaturi era numai una, Catalina parca (21 ani, par lung, inaltime medie, saten-roscata , subtirica, figura placuta, ochi  frumosi cu care tragea, cu destul  vino -n'coa... :wink2 ) Vazut, salivat :maninlove platit 80 , instruit : nu vreau finalizare,nu vreau handjob . Finalizasem :tdo13 repetat si recent cu  Rebeca de la Amazonia,  vedeti recenzie acolo.La privirea mirata :eek  ,Hostessa traduce : "fara laba". Vine si Micky, parca era hight si mimeaza cum imi place mie sa se miste fata, ma da in fapt cu toate alea. Eeeehh, nu chiar explicit cu toate... :P  :yummy desi a sugerat ceva, ca intre fete.. . Una peste alta, cam Hodoronc tronc romantism.

     Important e ca fata zice da si intram, in camera cea mai buna a lor, aka de la parter cum intri pe stanga. E bine  aerisita, fara mirosul specific de ulei de masaj ce se simte uneori  usor de afara,( nu chiar ca la Jovial) , zici ca treci pe langa vreun Mac.

     Zice : vrei masaj relaxare?,Fii serioasa, raspund n-avem timp de d'astea la inchiderea programului .  Hai sa schimb o vorba doua sa ne cunoastem, sa nu sar pe ea direct, ca sar degeaba. .Ea imi spune ca e PRIMA zi, adica noapte. V-au invatat ceva? Nu, dar stiu de la mine. Bun, suna promitator. Mai zice  ca primul cu care intrase  fusese  tanar , caucazian, baiat "super" . Eeh, sper sa nu stric impresia. .Fata accepta lumina stinsa complet, raman led-ul albastru de la dus si ceva luminite de afara prin perdea.Astea ii dadeau o culoare alburiu-albastruie  ciudata pe corpul frumos si tanar ( a trecut la nudul gol instant), ziceai ca esti in vreun film cu vampiri, in o atmosfera stranie, ce mi-a dat idei,  dar excitanta . Cum a decurs si intalnirea. Mi-a povestit cate ceva din viata reala, de femeie. N-ai zice ca sunt adevarate amanuntele, la ce carne tare, lipsa burta si sani mere mici si crude are.A stat cum am vrut si cum am facut eu fata si spate, in ce variante ne-am descurcat fara penetrare. Intr-un fel anume chiar i-a placut   vizibil ; vizibil pe intuneric.Cu o retinere la atins/pupat sani, n-a zis , dar m-am prins eu dupa cum reactiona. Cica era aproapre de period-a aceea. N-am finalizat ca n-am vrut eu, desi eram in stare perfecta. Cred ca s-a simtit si ea bine, asa ca voi avea tupeu sa revin. Ceea ce va doresc si voua.

      Am stat 45 de min, ca asa a mers intalnirea in mod natural.

     Dat 80 si restul ca "tip", pt. ca l-a meritat si NU l-a cerut  . Si un cadouas pe care i l-am ...inmanat  de doua ori, prima data  il uitase in camera.

     Locatie 9.Dus bun, usa buna, apa si baterie bune, adica presiune si mixare, sapun lichid fara personalitate. Dar poate e mai bine pt.cine are radar.

    Fata, Catalina (n-am mai 'avut" nici o Catalina)  :corp 8,5 (  n-are forme, dar carnatia e excelenta, tare tare) , erotism 9,5-10, GFE -8,5-; cam in stilul Emei de aici, ai senzatia ca tu esti cel folosit , n-are mare lipici  DUPA. S-a simtit bine, a spus una alta , dar fara vreo lipeala de sirop sentimentalist. Click-ul e real, dar pur trupesc. Bun  asta, de aia ne  ducem si d'aia nu plange nimeni cand se fac alte  lipeli. Cica barbatii ar fi mai duri. Aiurea , la multe fete /femei e pe dos.Si pe faţă.

       La plecare am vazut si cealalta prospatura , care pare si mai proaspata, Nicole , sau asa ceva.    Blonduta, sanii pareau pere marisoare  prin prosop.

       Daca verific, va zic in timp real.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

           salut,

         Pt ca scriu mai mult eu pe aici, sa nu imi ziceti ca fac PR, ca la Amazonia; sau sa ziceti; eu sharuiesc ce mi se intampla. Oricine poate verifica mergand la aceleasi fete si aceleasi saloane.

         Am dat tel ( 0760 046 65 11)la plesneala, mi-a zis 'dispecera" ca are 2 prospaturi cum imi plac mie. Zic: tinere, subtirele, frumoase si cooperante? Zice :  asa si asa.Cum sunt dependent, retin ora  sa verific.

 

       Bun , ma duc, libera dintre prospaturi era numai una, Catalina parca (21 ani, par lung, inaltime medie, saten-roscata , subtirica, figura placuta, ochi  frumosi cu care tragea, cu destul  vino -n'coa... :wink2 ) Vazut, salivat :maninlove platit 80 , instruit : nu vreau finalizare,nu vreau handjob . Finalizasem :tdo13 repetat si recent cu  Rebeca de la Amazonia,  vedeti recenzie acolo.La privirea mirata :eek  ,Hostessa traduce : "fara laba". Vine si Micky, parca era hight si mimeaza cum imi place mie sa se miste fata, ma da in fapt cu toate alea. Eeeehh, nu chiar explicit cu toate... :P  :yummy desi a sugerat ceva, ca intre fete.. . Una peste alta, cam Hodoronc tronc romantism.

     Important e ca fata zice da si intram, in camera cea mai buna a lor, aka de la parter cum intri pe stanga. E bine  aerisita, fara mirosul specific de ulei de masaj ce se simte uneori  usor de afara,( nu chiar ca la Jovial) , zici ca treci pe langa vreun Mac.

     Zice : vrei masaj relaxare?,Fii serioasa, raspund n-avem timp de d'astea la inchiderea programului .  Hai sa schimb o vorba doua sa ne cunoastem, sa nu sar pe ea direct, ca sar degeaba. .Ea imi spune ca e PRIMA zi, adica noapte. V-au invatat ceva? Nu, dar stiu de la mine. Bun, suna promitator. Mai zice  ca primul cu care intrase  fusese  tanar , caucazian, baiat "super" . Eeh, sper sa nu stric impresia. .Fata accepta lumina stinsa complet, raman led-ul albastru de la dus si ceva luminite de afara prin perdea.Astea ii dadeau o culoare alburiu-albastruie  ciudata pe corpul frumos si tanar ( a trecut la nudul gol instant), ziceai ca esti in vreun film cu vampiri, in o atmosfera stranie, ce mi-a dat idei,  dar excitanta . Cum a decurs si intalnirea. Mi-a povestit cate ceva din viata reala, de femeie. N-ai zice ca sunt adevarate amanuntele, la ce carne tare, lipsa burta si sani mere mici si crude are.A stat cum am vrut si cum am facut eu fata si spate, in ce variante ne-am descurcat fara penetrare. Intr-un fel anume chiar i-a placut   vizibil ; vizibil pe intuneric.Cu o retinere la atins/pupat sani, n-a zis , dar m-am prins eu dupa cum reactiona. Cica era aproapre de period-a aceea. N-am finalizat ca n-am vrut eu, desi eram in stare perfecta. Cred ca s-a simtit si ea bine, asa ca voi avea tupeu sa revin. Ceea ce va doresc si voua.

      Am stat 45 de min, ca asa a mers intalnirea in mod natural.

     Dat 80 si restul ca "tip", pt. ca l-a meritat si NU l-a cerut  . Si un cadouas pe care i l-am ...inmanat  de doua ori, prima data  il uitase in camera.

     Locatie 9.Dus bun, usa buna, apa si baterie bune, adica presiune si mixare, sapun lichid fara personalitate. Dar poate e mai bine pt.cine are radar.

    Fata, Catalina (n-am mai 'avut" nici o Catalina)  :corp 8,5 (  n-are forme, dar carnatia e excelenta, tare tare) , erotism 9,5-10, GFE -8,5-; cam in stilul Emei de aici, ai senzatia ca tu esti cel folosit , n-are mare lipici  DUPA. S-a simtit bine, a spus una alta , dar fara vreo lipeala de sirop sentimentalist. Click-ul e real, dar pur trupesc. Bun  asta, de aia ne  ducem si d'aia nu plange nimeni cand se fac alte  lipeli. Cica barbatii ar fi mai duri. Aiurea , la multe fete /femei e pe dos.Si pe faţă.

       La plecare am vazut si cealalta prospatura , care pare si mai proaspata, Nicole , sau asa ceva.    Blonduta, sanii pareau pere marisoare  prin prosop.

       Daca verific, va zic in timp real.

CUMVA  MASAJ CU DOMINARE SOFT AI INCERCAT LA rUBIN ?  SUNA TENTANT

Link spre comentariu

CUMVA  MASAJ CU DOMINARE SOFT AI INCERCAT LA rUBIN ?  SUNA TENTANT

 

 

CUMVA  MASAJ CU DOMINARE SOFT AI INCERCAT LA rUBIN ?  SUNA TENTANT

Nu, nu sunt fan. Adica nu ma inspira fantezia asta.N-am facut-o si nu o sa o fac niciodata. Dar din ce am vazut acolo, "fata" care se ocupa odata cu asa ceva, si care acum nu e, avea experienta multa.  Prea multa, adica era practic la varsta GILF,  nu MILF. Cu G de la Grand ma.Nu stiu daca actualele fete fac asa ceva., dar nu cred pt ca 'specialista" si-a luat momentan vacanta. Iar  la Jovial, vezi ca a postat un confrate,  mai de mult,  o experienta foatrte nereusita, cu o fata (Jasmine, nu mai vine)  care habar n-avea de d'astea dar s-a bagat.

Link spre comentariu

Am mai facut ceva vizite.

Ma simt dator sa va mai povestesc, pt ca impresiile mele nu mai sunt la fel de entuziaste ca la primele intalniri.Si ca sa nu fiu acuzat de PR, ca la Amazonia.

Lucrurile s-au mai schimbat. Raman la parerea ca la Rubin oferta de fete tinerele si cooperante e mult mai mare decat la Jovial. Aici ma interleg bine cu Cristina si cu Delia care a reaparuti n peisaj. Cu Ema  s-a cam  formalizat relatia.Desi nu face o l@b@, propriu zisa  , e foarte expeditiva, are un comportament de de parca ar face o l@b@. Daca terminam vreunul din noi mai devreme, (oricat de devreme) ,  se uita la mine asteptand sa plec. E o fetita mica si cam sucita.Vrea sa intru cu ea, dar dupa ce intru vrea sa se termine treaba. Si, un mare minus, pe mine nu ma lasa sa o sarut pe sani, nici sa ii mangai altfel decat din spate. O sa fac o pauza la ea. GFE Ema , 7, Cristina si Delia , 9 fiecare.E o distanta si la ele, dar sunt mai feminine, parte din politete, parte sincer.

Un plus mic si local;: la Jovial s-a intors Anca mica. A mai slabit deci  e si mai mica , si e tot furnica, dar ridica, adica e draguta si  cooperanta in limitele fara  nici un fel de sex.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut, dragi contrbuitori la banca de servetele umezite ajunse in  cosul de gunoi!

Am reluat vizitele la aceasta locatie dupa o perioda suficient de lunga , ca sa remarc schimbarea in bine (pana la mediu, e drept) a garniturii.Adica am remarcat si testat cat s-a pututde indeaproape 2 garnituri noi si elastic pe care le recomand cu mana pe dansa. sunt celer care salta media de noate bune.

In prezent sunt 3 bucatele 20+putin ani, in ordine alfabetica, Ema Denisa, Tania.Mai este una, buna la suflet , dar mai comuna. Despre  Ema v-am povestit , e in revenire usoara , dar tot scapa printre  degete la implicare. Are un blocaj mental , cel putin cu mine, pe care nu il marturiseste si, la concurenta nou  creata, nu am rabdare sa il depaseasca .

Surprize placute, asemanatoare si usor diferite, sunt DENISA  , cu care am intrat (doar in masaj) de 2 ori si TANIA, testata odata, care nu se pune. Fetele cum v-am zis . sunt ambele tinerele de 21,22, subtirele mai ales Denisa, sani mici, mai ales Tania, fund mic , tare, bombat, mai ales Denisa  inaltime mica medie , dragutele la fata, ochi expresivi :gifs_ojos . Brunete , cu un singur r, ambele, una vopsita.Denisa se tur-eaza mai rapid si la viteza mai mare, Tania mai greu si la viteza a mai molcoama. Poate de aceea si mai  lipicioasa .Denisa e  mai OK la masaj cu sanii :movingthem1 , adica are sanii mari pt corpul ei si se excita .Ambele fete sunt o incantare cand incep sa oftez.Pare fake si nu prea daca se testeaza locul. Deosebit de tentante pt bautul din cescute, amandoua :crazylove . Tip pt cunni  extra negociat inainte , dar nu cu cat se cere (50) pe care am spus ca nu  il dau exact pt.ca n-am venit la curv..aaasta, la escorte, ca  sa fie banul fix  si tehnica fixa.Dau ce pot , arat ce dau (de obicei pe langa ban , mai putin de 50, mai pun un smac, o zdranganea)  si daca fata zice da, rezolvam. Cine a zis nu, a ramas pa,  acum se tot uita dupa mine, eu ma uit dupa altele. Nu vreau sa le stric nici lor piata, dar nici mie buzunarul. La femei fiecare se descurca dupa punga si p…apagal.

 

Note corp 9 tania si 9,5 Denisa..GFE 9 Tania(declar  ca momentan n-are prieten), 8,5 Deni (declara ca are). Locatie 8,5 ..atentie la scari :eek ,  au gheata. Sapunul lichid, nu e ca  la Amazonia, unde e gel de dus. Pretul ramane 80 lei  ora, ceea ce la fetele mentionate chiar face. De unde se deduce 20 lei deschiderea pt "tip" . Dupa care mai vedem.Sex nu, dar cu(n)i îi pasa?

P.S. 1Fluctuatia de personal e mare. Am ratat o superbunaciune, bine impanata, ceva cu Roxxy

P.S2 in week-end e lume; daca doriti o fata anume, vorbiti cu hostessa, e corecta si descurcata.Alta faza OK e ca inchid la 8a.m. vineri catre sambata si sambata catre duminica. Si puteti intra in masaj si la ora inchierii fara un sfert.Adica nu au fitze d'astea cu inchidem la 6, ultimul masaj la 5.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut,

.....

am uitat notele la masaj erotic; Denisa ,9 si  Tania 8 . masaj de relaxare eu nu cer; la Tania nota poate e mai mica decat potentialul, ne-am vazut doar prima oara, deocamdata.

Scuzati va rog micile greseli de tastare. Corectez doar una, care afecteaza  informatia; va rog a se citi :"Ambele fete sunt o incantare cand incep sa ofteze", adica ele , fetele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...