Sari la conținut

Cum sa iti iei teapa 2017


tyctac

Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Salutare! In seara asta o sa va povestesc cum sa iti iei sau sa nu iti iei teapa in Braila cand mergi la "femei". 

Treaba sta cam asa....toti o stim...suni "fata" si te duci.

Asa am facut si eu numai ca partea interesanta acum vine

"Exponenta" o gasiti in acest post:

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Apritie-noua-doamna-matura-sex-total-si-finalizare-orala-non-stop/7b0062767d6d6550.html

 

Dupa cum vedeti "sex total, finalizare orala" o pula roz cu luminite...."poze reala, finalizare unde vrei tu"...ete sfarc.

Suni la usa si apare un pinguin. Vorbesc serios acum....un pinguin....exact ca ala din Batman. 

Indrumat de nebuinie intru....ma macar sa vad despre ce e vorba...nu imi convine...plec. Imi zice din nou preturile, si condus de aceeasi nebunie ii dau un bulion pt un numar. Nu stiu ce a fost in capu meu...de baut nu bausem nimic.Nu mai futusem de mult...cred ca asta a fost.

Se pune in pat....mai avea putin si il rupea....ma dezbeac ii "inmanez" juniorul, la care ea se intinde dupa prezervat. Hopa "da ce faci draguta, ups butoiule (caught)". Cica 50 extra pt neprotejat....pai si finalizarea orala cum kkt o faci? Ba nush cum face dar se trezeste la realitate tampitu asta de jos si cum necum o pun pe spate si popez la ea vreo 1-2min. Nu mai zic ca pana am gasit gaura m-am simtit ca Cristofor Columb...nu stiam nici macar pe ce continent sunt.

Dupa cum ziceam....dau la ea cateva minute...nu prea simteam nimic sincer sa fiu...si zic sa schimb pozitia... :doggystyle macar cateva palme la cur sa ii dau. Ba pana aici o durat experienta mea in aceasta lume odioasa. Dupa ce s-a pus capra...a murit "juniorul" nush ce kkt s-a intamplat dar caput a fost. Am incercat din nou cu ea pe spate :feet ...dura vreo 3 min pana se intorcea de pe o parte pe alta...dar nu a mai vrut.

Ma imbrac nervos...nu ca mi-a murit juniorul....ca nu era el de vina...era balena ucigasa careia ii dadusem banii. La iesirea pe usa ii zic "recipientului de pus vinul la fermentat" - "Data viitoare imi dai tu bani sa te fut nu?" Ala mic de jos "Care data viitoare tampitule?" Nici nu m-am spalat...acum fara caterinca la primul magazin am luat o apa plata la 2lei si m-am spalat pe maini... Daca stie cineva cum sa sterg aceasta amintire odioasa...astept pm :)

 

 

Acum lasand satirica  la o parte...fratilor n-are rost.. e teapa curata. Asta e...eu mi-am luat-o...deaia scriu aici ca voi sa nu o patiti ca mine. Sa speram ca e "pasare calatoare" si pleaca repede...dar la cum arata o sa fie nevoie de o macara sa o scoata din apartament.

 

Acum ca sa dau si note:

 

Oral: -123

Noramal: -756

Locatie: oke...8

Aspect : -12325363... ai de plm

GFE: gemete,"da da acolo, mai tare" pula mea nici nu stiu daca a simptit ceva....eu unu stiu ca am dat in gol.

Halatu(mai bine zis cearceafu...ca sa o cuprinda toata): 100nr/200h( ar trebui sa plateasca ea sa fie fututa)

De revenit ?:Absolutely fucking not!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Luzern
  • Oras:Luzern

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   Toate naspetele venit de la centura.....mai e una grasa pe la Mos Anghel pacolo cred ca seama cu aia asta a ta :))  .... dute mai bine o fuga pe la gl ca gasesti mai bine acolo si la pret mai bun 70nr / 130h si mai de doamne ajuta nu orice gloaba posibila .. !   

 

 

Amanta este ca masina,nu ai mereu ce iti doresti,ai ce iti permiti  :laugh2 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...