Sari la conținut

Raluca vino sa te fac fericit 0741772155


Postări Recomandate

Vizitator kingsartoris
Reputație: 0
Am ajuns in cele din urma la Raluca si am petrecut o ora in paradis cu ea.

 

Fizic e mignonă, micuta, slabuta, draguta, finuta. Comportamental e lipicioasa, e atat de lipicioasa de ai impresia ca ti-e iubita, nu escorta. Sexual se dedica în tot ce face, e în general e cuminte, dar stie si meserie,  e atenta sa se simta bine clientul. Deci e o amanta ideala.

 

Zona e in Gradiste, pe o straduta linistita, la o casa, ceea ce ar putea fie un avantaj, fie un dezavantaj pentru clienti. Actiunea se petrece intr-o camera mare, la etaj, cu un pat numai bun pentru sex. Iar ca bonus, cand urca scarile ii poti vedea fundul superb cum se misca. Personal, m-am excitat, inainte sa ajung in camera.

 

M-a primit sexi, in lenjerie neagră, cu un simplu neglijeu (cred ca asa ii spune) pe deasupra, care nu-i acoperea prea multe, iar in timp ce m-a servit cu un pahar cu apa, intentionat sau nu, a iesit un sanisor la vedere, ceea ce m-a frapat total. Imi venea sa sar pe ea, dar m-am abtinut sa-i demonstrez ca sunt educat.

 

Cand am ajuns in camera, nu am apucat sa ne dezbrecam, ca am inceput spectacolul sarutandu-ne ca doi iubiti care s-au revazut dupa mult timp, sarutari care au devenit din ce in ce mai pasionale, limbute, mangaieri, dezbracari ale hainelor, de am ajuns in cele din urma in genunchi amandoi. 

 

Dar momentul romantic a fost brusc intrerupt de ingenua Raluca, ce pana atunci parea atat de inocenta, care nici mai mult, nici mai putin, mi-a luat pula in gura si a supt-o frate in toate pozitiile, jos, sus, lateral, ca in cele din urma sa i-o bag in pizduta. Finalizarea a venit dupa ce am pompat-o bine de tot, dar nu intainte sa-mi dea niste contre prin miscari ale muschilori din jurul pizdutei ei, de mi-au creat niste senzatii unice, de care nu am mai avut parte cu toata experienta mea sexuala vasta.

 

Am mers amandoi la dus, dar dorinta a fost repede aprinsa dupa ce domnisoara m-a spalat in zonele erogene, motiv pentru care in semn de recunostinta, acolo sub dus am lasat-o sa-ti puna pizda pe fata mea si s-o ling. Pentru ca i s-a facut frig, ne-am continuat cu operatiunea savuratului savarinei in pat, unde dupa ce am excitat-o bine de tot, am penetrat-o din nou, ca totul sa culmineze cu un orgasm reciproc, in acelasi timp, momentul culiminand fiind asa de devastator incat eram sa picam din pat, in timp ce savuram miscarile spasmodice a intreg corpului fetitei mele.

 

Categoric o propun la TOP. Iar propunerea e cu atat mai onesta, cu cat, stiti foarte bine, ca am fost initial un contestatar, iar acum pot spune ca experienta cu ea nu e doar una buna, ci chiar una memorabila si din ce se poate observa din alte recenzii, la fel cred si confratii mei.

 

Pentru cei care suna si telefonul e inchis, inseamna ca nu are program de lucru in acel moment. Pentru cei care suna, dar nu raspunde, inseamna ca are client in acel moment. Daca insistati, pana la urma dati de ea. Chiar ea mi-a spus ca m-a primit datorita perseverentei.

 

Note:

Sex oral: 10 (cu dedicare, cu atentie la zonele adiacente, accepta pozitii diferite)

Sex normal: 10 (are atitudine, reactioneaza, isi contracteza zona pelviana, accepta diverse pozitii)

GFE: 10+ (daca deveneam amnezic si ma trezeam cu ea langa mine, as fi bagat mana in foc, ca mi-e iubita de ani buni)

Fizic: 10 (slim, fund bombat, sani mici dar draguti)

Tarif: 300 lei - o ora 

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator raaluka
Reputație: 0

Pfoaii!!!Multumesc enorm!!!!sunt atat de bucuroasa că,nu imi vine sa cred parca,azi dimineata cand am intrat ma cautam si ma tot gandeam dar unde a dispărut topicul meu...merg la laura ii spun ioi lau nu mai am topic pe nimfo..se uita si ea si spune ralu...esti in top!

va multumesc pt aprecieri pt vorbele frumoase si pt ca ma faceti sa ma simt atat de bine alaturi de voi.multumesc e putin spus ... kingartois :)) intr-adevar noi am inceput cu stângul dar ma bucur ca mi-ai demonstrat ca aparențele înșeală iar timpul alaturi de tine a fost chiar special m-ai facut sa ma simt iubita cu adevarat,stii sa ii oferi unei femei acel ceva de care are nevoie nu doar sex.iti multumesc :* pfuiii nu mai am cuvinte is happyyyyyy multumesc tuturor care m-au adus in top!!!!va pupacesc!!!!programul începe de luni de la 9 ;) va astept,o duminica de vis!!!Asa cum este a neataaa yupppiiii :* 🤗😚🤣â¤â¤â¤â¤

Link spre comentariu
Vizitator raaluka
Reputație: 0

Dragii mei!!!!De HALLOWEEN fiecare dintre noi isi doreste sa aibe parte de o noapte magică si noaptea de HALLOWEEN nu ar mai fi la fel fara petrecerile de HALLOWEEN!iar pt ca reusita mea o vreau sărbători alaturi de voi maine seara va invit la mine acasă sa petrecem Halloween-ul impreuna!!!!"intrarea" e 100 de lei indiferent de timpul petrecut impreuna,mâncarea,băutură și măștile specifice halloween-ului sunt din partea casei ;) cei care doresc sa vina(sper cat mai multi dintre voi pt ca chiar vreau sa va multumesc pt ca doar datorită vouă am ajuns in top)ii rog sa ma contacteze telefonic pt confirmare.abea astept!!!!va puuuuup si va astept in numar cat mai mare!!!!!!let's partyyyy!!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...