Sari la conținut

Id Mess: Buibasmarioara 0751925158 Fost ( 0748750882)


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Anunt nou aparut azi pe Oradea online: http://www.oradea-on...profil&pg=26941

sex total

 

Fata, 39 ani, din oradea, Bihor, Romania Vreau sa int�lnesc: Zodia: Pesti - vezi horoscop pe ziua de azi Fumator: Fumator Ocazional Statut social: Casatorie nefericita Copii: Raspund mai tirziu. Structura corpului: Medie Inaltime: 164cm - 168cm Culoarea Parului: Negru Culoarea Ochilor: Albastru Educatia: Liceu Bautura: Nu ma ating de ea Locul ideal de a locui: In Oradea Caut: O intilnire Descriere:

ofer companie domnilor generosi contra cost, 40 ron oral, oral, normal si anal 80 ron ora. va pup si va astept, pe id buibasmarioara

Asteptam recenziile daca ati vizitat-o ,sau daca are cineva, mai multe detalii despre ea.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

salut ... e vorba de tipa despre care vorbea Causticc in comentariul cu titlul " Buna " ... nu cred ca te va interesa ;) ...

Da. Dupa folosirea functiei search, am gasit si eu :) (eram grabit). Multumesc pentru raspuns.

 

Asteptam in continuare recenzia,daca a incercat-o careva.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salut.Nu am avut ce face si am fost si eu curios sa o vad pe aceasta femeie.Noroc ca s-a inventat webcam-ul.Ce mi-a fost dat sa vad nu pot descrie in cateva cuvinte.Concluzia:EVITATI.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

EU am fost din pacate beat cu inca un prieten,femeia e curata si foarte amabila dar foarte urata:),are 6 copii de intretinut

Salut huntermilf si bine ai venit pe forum. Daca intr-adevar ai vizitat-o , te rog sa revii cu o recenzie detaliata.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

@Apuci imi cer scuze stiu ca trebuia sa fac o recenzie detailata dar eram pe fuga.

Incep acum:M-am imbatat cu un prieten am sunat-o pe escorta numita Mariana am hotarat intalnirea foarte promta a raspuns la primul apel m-a ghidat pana la ea in apartament.

La inceput a zis ca nu accepta cu 2 deodata dar dupa ce ne-a vazut ne-a zis sa intram sa nu ii deranjam vecinii.

Locatia era curata dar nu era aerisita,fumeaza mult s-a simtit ca ii miroase gura a tigari.

A inceput cu un oral protejat am regulat-o protejat,era paroasa,pussy nu miroasea,foarte curata in ciuda aparentelor,asta m-a mirat si pe mine,e destul de grasa se duce spre 90 de kilograme,dar foarte curata,sani mari dar lasa-ti cine are fantezie cu femei mature se merita mi-a facut si foot fetish,eu sunt multumit de servicii,dar m-a zgariat cu dintii pe aparat putin dar e ok,

are cativa dinti lipsa,cand o regulezi mereu repeta ca are de intretinut 6 copii si ii este greu,pentru faza asta i-am lasat eu cu prietenul meu 100 de lei de sarbatori.

pe final eu nu voi reveni pentru ca e urata si nu este epilata,dar este o femeie curata,este angajata ca femeie de servici si in timpul liber se prostitueaza.

Recomand!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

@Florin08:Doamna face naveta la Timisoara sa isi viziteze copiii,dar locul ei de munca si domiciliul il are in Oradea asa ca o vei gasi cu siguranta intr-una din zile incearca sa stabilesti o intalnire cu ea.

Asa urata cum o vedeti sa stiti ca e stramta si calda.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare dragi confrati...Revin si eu cu o recenzie...

Azi mai spre seara am fost la dameza mentionata in topic...Sunat,raspuns din prima...M-a ghidat pana la ea in apartament...pana aici totul ok.Problema era ce ma astepta in usa...dameza este de 39-40 ani,grasa cu lipse vizibile la dantura.Neavand altceva de ales(fiind a 4-a femeie pe care am sunat-o)am intrat.

Locatia este o garsoniera mica cu baie si o camera care este si bucatarie.Un pat mai mic(dupa parerea mea o canapea extensibila)dar cat de cat comod.A stat putin la povesti.Mai sus am citit ca are 6 copii de intretinut,mie mi-a spus ca are doar 4.(Daca tot sunt aici vreau sa mentionez primul punct minus pe care i-am dat o,din cauza discretiei pentru ca mi-a povestit de actiunea in doi cu HUNTERMILF...deci discretia nu exista la ea.)In fine l-am grabit un pic si am trecut la preturi.

 Tarifele sunt 30RON/finalizare 60RON/ora ambele All Inclussive...am optat pt varianta de 60 sa vad totusi.

 Actiunea:Trecand la actiune m-a lasat pe mine sa ma dezbrac(inca un punct minus pentru ca aveam impresia de parca ii era frica sa ma atinga).In fine dupa ce m-am dezbracat ea asa cum era imbracata m-a poftit sa ma intind pe pat cat mai comod si sa relaxez.A inceput un oral neprotejat destul de slabut,cu incercari de DT fara prea mare succes,ceea ce mi-a placut la oral era ca era delicat cu "bijuteria" o lingea de jos pana sus si a mai pus atentie le oo...pana la urma dupa 20 finalizat in gura.Si aici mi-a lacut ca nu a sarit grabit la baie,a asteptat pana m-am golit total.M-am sters,fumat o tigara si am trecut inapot la actiune...

Iar s-o apucat de oral neprotejat pana cand s-a intarit si am inceput un sex anal protejat la cererea mea ....nu a facut mofturi era de acord cu analul.Actiunea s-a petrecut fara implicarea sa,si ceea ce nu mi-a placut fara nici un glas nici macar cand am intrat in ea.Dupa 30 min de anal monoton.terminat in ea.

Note nu vreau sa dau pt ca fiecare are o parere aparte.Dar vreau sa dau impresii pozitive si negative.

Pozitive nu prea am doar ca nu facea mofturi orice ii spuneam sau ceream.

Negative Doar sanii lasati,corpul mai mult asemanator jelatinei.Si lipsa de discretie cum am mentionat mai sus.

In concluzie  eu nu o sa mai revin.

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
0748750882 e numarul ei de telefon. In schimbul informatiei si cu promisiunea ca voi scrie o recenzie dupa ce o voi vizita, in ce zona a orasului se adaposteste faptura? Multumesc.

Raspinsul este in zona Horea...adresa exacta cred ca nu pot descrie dar oricumdaca reusesti sa dai de ea la telefon te ghideaza pana la usa apartamentului

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...