Sari la conținut

Andreea 0764570285 BBW


Postări Recomandate

  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Vizitat, o aparitie foarte interesanta pentru Targoviste.

 

 

Anuntul:

BBW/PSE..Salutare dragii mei! M-ati chemat, am revenit :* Anuntul este destinat domnilor carora le plac femeile plinute cu forme. Ma numesc Andreea si am 27 de ani. Sunt o femeie curata, discreta, cu capul pe umeri, sociabila, fara fite, open minded si ador sexul facut cu pasiune. Sunt bisexuala, deci accept si cupluri sau doamne dornice de o aventura (ofer cunni pana la orgasm). Ddetin diferite jucarii erotice. Ca si servicii, ofer: sex normal si anal in diferite pozitii (ambele protejate) sex oral protejat sau neprotejat cu fin.orala (daca igiena corespunde) dominare soft si uro (doar activa) intre sani, 69, fin.faciala, corporala, masaj de relaxare (la cerere) Detin locatie si nu fac deplasari. 100/fin.150/h. (+50lei extracost-sex anal) Cer si ofer maxima igiena si discretie!! Nu raspund la nr privat! Rog seriozitate, nu deranjati inutil! Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii! 0764570285

 

Am sunat, de mai multe ori, insa in cele din urma am reusit sa o prind.

Vorbeste dubios de frumos si tot la fel de dubios pentru Targoviste are si locatie la un hotel de 2-3 stele, Dracula parca, central.

Intrat in camera, dameza intra la categoria BBW, aspect placut, ceva tatuaje mai neobisnuite, cam pufoasa, dar pe gustul meu. La vorbit are cooerenta si discuta interesant. Curata, fumatoare insa fara mirosuri ciudate.

Am platit 100 lei pentru un numar, vizitat eu dusul care apropoo, are cabina mica, formata din ceva perete si o draperie, bine, camera e inchiriata la subsolul unui hotel insa are conditii decente. Gel de dus al ei, ceva de marca buna la supermarket.

In pat a inceput cu un oral protejat executat corect, adanc insa fara o atentie deosebita, normal protejat cu ea capra, amandoi in pat, apoi oral cu mine in picioare unde se descurca foarte bine, apoi iar normal cu ea capra la marginea patului si eu in picioare, finalizare manuala pe fata/sani.

Se poate si anal, am aflat la sfarsit...

Reimprospatat eu schimbat iar cateva cuvinte si plecat la ale mele.

Note 

Aspect dameza 9

Atitudine 10

Oral 9

Normal 8 

Finalizare 10

Locatie 8

 

 

De revizitat as spune, insa inclin sa cred ca e calatoare si schimba des orasele.

Poze oarecum reale, sau conforme gabaritului.

https://www.infoescorte.com/public/style_images/master/attachicon.gif

 
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Am fost si eu la aceasta duduie azi  .

Locatie centru

Este cea din poze

Este lipicioasa , merita incercata 

oral 9

normal 9 isi da tot interesul (felicitari)

pt celelalte fantezi 10 cu felicitari

eu unul voi reveni.

e FOARTE  grasa ? la modul  dizgratios ?

Link spre comentariu

Am fost si eu. Super ok fata, cam grasuta dar face treaba foarte buna. Are 29 de ani, eu i-am dat 23. Am luat o ora in compania ei 150 lei oral si normal. Oral adânc.atenta, normalul protejat, se implica destul de mult. O recomand cu incredere. Nota 9-10. Păcat ca mai sta cateva zile pe aici. Sper sa revina.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna, in centru,in centru pe langa prefectura stau, serviciile sunt:normal protejat in orice pozitie, oral nep.cu fin.daca igiena e f ok, facefuck, deepthroat, masaj de relaxare, cim, cof, cob, fk, gfe. 100/fin, 200/h.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...