Sari la conținut

TS Cluj?


Postări Recomandate

  • Oras:Prin lume
  • Oras:Prin lume

Buna seara.cineva poate da niste detali despre blonda de pe publi24, ts krisstal.cine a fost la ea.cum e, serviciile? Dupa poze arata bine,dar vreau sa vad ceva parari inainte de la cei care a vizitato

Eu am fost la ea prin 2016,avea locatie langa Lukoil in Manastur.Am platit 200 de lei pentru o finalizare pe vremea aia,am si lasat o recenzie la cald dar cauta tu prin forum daca ai chef.

Ce mi-a ramas mie in minte e ca era pusa pe bani atunci,nu stiu acum ce si cum face deoarece din principiu eu nu vizitez de doua ori aceasi escorta.

Si ce imi mai amintesc e ca m-a terminat la mine pe burta,din laba,nici vorba de finalizare orala,GFE foarte slab,doar interdictii si daca ai fantezii sa inghiti sperma pula,nu poate ejacula din cauza hormonilor.Sex anal nici vorba,in acel pret era inclus doar oral.

De aratat arata bine,par natural si corp frumos,poate si-a imbunatatit si serviciile.Incearca si vezi.

Din experienta mea personala cu TS de pe alte continente exotice,as zice ca ea se ridica cam la 40% din nivelul asteptarilor.(parere subiectiva)

Numai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

buna multumesc cat de cat de recenzie din pacate finalizare nu fac in gura sau anala imi pare rau (daca aveai asteptari sa mio trag fara sau finalizari in gura )....iar servicile le fac din cate stiu si da mi-am scimbat lucul la ora actuala si corporal si facial....Multumesc frumos te pop :*

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

din pacate ma poti vizita si nu trebuie sa imi platesti deranj ca nu percep deranjul si asa iti dai seama la cum arat...is naturala reala hormonata si cu erectie si fara erectie din cauza hormonilor...par natural dupa cum se vede in poze is tunsa scurt .....multumesc dar din pacate is mai plecata in ultima perioada prin tara ..

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

iar am specificat cu ceva vreme in urma pe acest forum ca numai vreau sa fiu discutata si cometata.....ca sa spun pe scurt asa da servicile mele is totale in limita bunului simt ...adica nu fac neprotejat si finalizari orale si anale cum multii isi doresc sau fac in alta parte ...iar da fac diferite poziti la ora actuala si finalizari pe sani sau corporale....multumesc si doresc sa numai fiu comentata 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...