Sari la conținut

Alexandra moldoveanca - 0751807403


Postări Recomandate

  • Membru Premium

Am testat-o pe aceasta domnisoara de curand.

 

Are cel mult 1,60 inaltime, in jur de 55-60 kg, micuta, plinuta, cu burta, dar fund bombat si carnos. Plus niste coapse bine definite.

Are arsuri pe brate, intre coate si umersi.

 

Tarifele sunt 100 tura si 200 ora, iar locatia e la pensiunea Viena.

Cand am ajuns, din corpul de cladire in care ma astepta ea a iesit unul mic, slab si maroniu, care se uita spre mine, iar apoi l-am vazut si cand am iesit, deci este in mod evident pestele.

 

Fata sare imediat cu prezervativul, fara sa astepte erectia, dar se comporta frumos, se misca bine si adopta orice pozitie ii ceri.

 

La aspect eu ii dau un 8, pentru ca are un fund foarte reusit, la atitudine e tot cam pe acolo, nu comunica mult, dar se porta frumos.

 

O recomand pentru una rapida si amatorilor de funduri carnoase. Pozele sunt reale, dar facute s-o avantajeze, in prima se poate observa si burta pe care sta cu mana.

post-25507-0-03565600-1491496428_thumb.jpg

post-25507-0-37057400-1491496434_thumb.jpg

post-25507-0-22135400-1491496440_thumb.jpg

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Am fost și eu la domnișoara cazată la pensiunea Viena. Ca aspect fizic e ok dar e prea grăsuță pentru gustul meu.

A compensat în schimb prin prestație. Nu am mai întâlnit o damă așa ascultătoare. Am schimbat o grămadă de poziții fără să facă nici un moft. Văzând cum stă treaba am încercat poziții în premieră pentru mine. A fost o experiență foarte plăcută. După un oral protejat câteva minute așa de încălzire doar am trecut la normal protejat. Am schimbat câteva poziții clasice din care pot să spun că cea mai excitantă a fost când am pus-o căpriță. Priveliștea era super ok (fundul e cred singurul ei atu din punct de vedere fizic) și dădea și contre așa că nu am mai rezistat și am terminat. După un dușul de rigoare făcut împreună și o pauză de revenire de vreo 10 minute timp în care nu am discutat prea multe nefiind prea comunicativă, am trecut din nou la acțiune. A început ea cu săruturi și mângâieri pe tot corpul și văzând că s-a întărit am trecut la treabă. A doua tură a fost și mai bună decât prima. Am întors-o pe toate părțile posibile și în ce poziție am vrut. S-a umezit și ea foarte tare și se mișca foarte bine (pentru implicare merită nota 10). După ce am terminat un duș rapid și am plecat. Am stat chiar o oră și am lăsat 200 lei (bani cheltuiți cu folos deoarece chiar i-a meritat).

Aspect fizic: 6

Oral protejat: nu dau notă că a fost foarte scurt doar de încălzire

Normal protejat: 10

De revenit: Da (nu știu cât mai stă că nu e din zonă)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...