Sari la conținut

Diana - 0726952976


Postări Recomandate

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Tinerica, dragutica , veo 19-20 anisori , cica e din Deva, locatia (cand am fost ) in Marasti - groapa...e finuta ,oral bunicel, normal normal :)) , iar cand a venit analul ...mai greu...fara participare, fara implicare de genul : io stau, strang din buci - tu bag-o !

Poze reale, tatuaj existent !

 

deci

Aspect - 9

Locatie - 7

GFE - 5 

ON - 8,5

NP - 8

A - 1

Medie :   6.41

post-102050-0-20342500-1491830238_thumb.jpg

post-102050-0-19502800-1491830245_thumb.jpg

post-102050-0-69788200-1491830251_thumb.jpg

post-102050-0-79181000-1491830256_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am vizitat și eu daneza locație curata în groapa, fata are poze reale frumușica, curata , politicoasa nu zice "nu" la nimic din ce ii ceri preț 150 lei finalizarea

La început a zis ca finalizarea ii 20 min maxim dar am depășit bine timpul alocat și nu a zis nimic nici măcar un apropo

Ce sa zic fata ii de recomandat

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vizitat domnisoara in ultimele zile.

Contact telefonic destul de promt, punctuala in ceea pe priveste programarea.

Locatia: in Marasti, Groapa. Apartament spatios, actiunea se desfasoara in living pe canapea (nu cred ca asternutul se schimba dupa utilizare). 

Ea: corp frumos, corespunde cu pozele din anunt. Nu-i neaparat cea mai draguta la fata. Un plus din partea mea primesc sanii: potriviti, naturali. Ii destul de receptiva la dorintele celui ce o viziteaza, incearca sa destinda atmosfera. 

Igiena: miros placut al pielii, nu acelasi lucru pot sa spun si despre cavitatea bucala.

 

OP: 6-7 (strict la organul principal, fara atentia asupra zonelor adiacente)

NP: 8 (stramta - foloseste destul de mult lubrefiant, 4 pozitii pe parcursul actiunii).

DtD: 30 minute

Halat: 150 

 

Concluzia mea: in lipsa de ceva mai bun merita incercata. Eu nu am sa mai revin.

  • Like 8
Link spre comentariu

Am sunat ieri la 9 si am facut o programare in 15 minute, desi zicea ca atunci am trezit-o.

 

Locatie: 8- apartament renovat, spatios. - fain

Tipa: 9- slabuta, sani frumosi, pruno frumoasa, curata, slabuta. La fata.... se tot scuza ca nu a apucat sa se fardeze ca acum am trezit-o.

 

Oral: 3 - mai mult laba. Zicea ca e prea sculata sa poata face oral si ca ea face oral ca sa se scoala si sa trecem la normal.

Normal: 7 - cum o pui, asa sta. E politicoasa si nu vrea sa refuze. I-am zis sa vina deasupra si a zis ca pozitia aia nu-i place, dar a venit. A uitat sa se miste. In rest, capra, misionar... cum o pui asa sta. Era foarte pasiva, aproape ca dormea. Nu s-a udat deloc si a bagat foarte mult lubrefiant si la mine si la ea.

 

+aspect, igiena

-implicare putina

 

150 un nr. Am zis ca stau 2 daca vine ea deasupra si a zis ca altadata ca acum e obosita. A zis ca a lucrat pana la 5 noaptea trecuta si acum am trezit-o eu si ca merge sa bea o cafea sa se trezeasca.

Deci, are o scuza....

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluuuuj
  • Oras:Cluuuuj

Vizitat si eu faptura.

 

Locatie in Groapa, usor de gasit, pentru cei care nu sunt din zona sa stiti ca intrarea este prin spatele blocului ;)

Apartament mare, spatios, renovat frumos, nu ar strica sa se mai dea cu mopu pe jos pentru ca eu ma descalt cand intru in casa omului si iar am adunat o mana de par pe sosete... vesnic patesc cacatu asta :(

 

In baie dupa ce pleca clientul, exista niste chestii la care le spune in general "mop" care sta la capatul unei cozi de plastic sau lemn si care au menirea sa stearga apa, ne-am inteles, da? Asta ca dupa ce am maturat firele de par, mi-am mai si udat sosetele !

 

Am primit si un prosop deala mic chinezesc care nu retine apa... febletea mea !

 

Ma, fata e frumusica, are un corp XS, sani frumosi, curata, placut mirositoare dar degeaba.

 

Actiunea se desfasoara pe canapeaua din living pe un lipideu sloios pe care am futut-o toti de cand s-a mutat in apartamentu ala. Mai pe romaneste dai de ADN-ul tuturor clientilor.

 

Acuma despre actiune ce sa mai zic inafara de faptul ca a fost descrisa foarte bine de colegii de mai sus, cum o pui, asa sta cu mentiunea ca eu am primit ON si fara anal, mi-a zis ca nu face... ehhh amu tre sa intelegem ca analu asta e complicat, nu se face oricand oricum :) nu detaliem acuma.

 

Acuma cred ca ar trebuii sa deschid un topic separat pentru asta dar voi mai tineti minte vremurile alea cand erai servit cu cola la doza, ca te astepta dameza cu o cafea la expresor, cand era alta atmosfera. In ultima vreme nu mai exista orientarea aia spre client, nu te mai periaza nimeni acuma te bucuri ca ai unde sa faci dush si ca e sub 200 lei numaru.... triste vremuri traim

 

Note:

 

Locatie 8

Faptura :8,5

NP : 6

ON : 5

Igiena :9,5

Locatie: 8

 

150 lei 25 minute pe ceas

 

 

P.S. : am niste sosete deala jmechere de nu transpiri in ele si nu se imput, destul de scumpe, deaia tin la ele :)))

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Saptamana trecuta careva zi, dupamasa pe la 19:00 am sunat pe domnisoara. Mi-a comunicat 350 pt o finalizare, i-am multumit frumos de oferta, si mai bine am vizitat-o pe Mini.

 

Nu sunt zgarcit, dar cand vad ca de obicei cere 150-200, no oi fi eu ala care da 350 si nu din propria initiativa. Cred ca a fost doar indispusa, sau in toane, dar eu am sa zic pas la domnita.

 

Seara placuta!

  • Like 1
Link spre comentariu

Va multumesc pentru aceste comentarii :) cei care au comentat aici fie de bine,fie de rau va multumesc. Nu am de gand sa raspund acuzatiilor unor oameni care le place sa jigneasca si nu au respect ! O zi buna la toate lumea (inclusiv celor ce au comentat urat la adresa mea) Numai bine!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:triunghiul bermudelor
  • Oras:triunghiul bermudelor

Va multumesc pentru aceste comentarii :) cei care au comentat aici fie de bine,fie de rau va multumesc. Nu am de gand sa raspund acuzatiilor unor oameni care le place sa jigneasca si nu au respect ! O zi buna la toate lumea (inclusiv celor ce au comentat urat la adresa mea) Numai bine!

. Lasa te rog multumirile de pe forum si multumeste-le celor ce te viziteaza prin prestatie. Oral, normal...asa frumos, sa plece multumiti baietii!
  • Like 1
Link spre comentariu

Vad pe aici la comentarii cum niste distinsi "domni" le place sa se planga ca niste fetite ca "vai, cum o pui asa sta, nu stie sa faca aia, e nasoala, nu merita banii" etc etc. Va spun sincer domnilor cu aceste acuzatii ca pe mine de fapt ma amuza, nu ma afecteaza ce scrieti voi pe aici. Deja mi-am format o selectie de clienti cu bun simt si care imi face placere sa le fac placerile, nu traiesc din parerile voastre! Ca nu v-a convenit voua nu stiu ce ...aia e partea a doua. Nu ati apelat la o starleta porno,cu experienta ,ci la o domnisoara cu experienta in domeniu de doar 2 luni!!! Am de invatat mai multe, intr-adevar,dar asta nu inseamna ca nu pot face chiar nimic ! . Daca chiar nu va-ti simtit bine ( desi mie mi s-a parut ca ati plecat de la mine multumiti) va rog sa nu va mai intoarce-ti la mine! Chiar va rog! Megeti in alta parte, la fete care au poze false, care chiar nu.isi dau interesul, la fete care cer dublul a cat cer eu si nu se merita!Chiar va rog sa nu va mai intoarceti !!. Atat am avut de spus pt acesti domni plin de pretentii... in rest, numai de bine va doresc si va multumesc din.suflet atat pt comentariile pozitive cat si negative. Multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu

Eu nu ma supar...nu am de ce ... cei care nu au fost multumiti de prestatia mea pur si simplu sa nu mai vina la mine! Este foarte simplu. Daca au gasit in alta parte ceva mai bun,ma bucur pentru ei. Eu doar incerc sa imi fac treaba cum pot si cum stiu eu mai bine...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...