Sari la conținut

Elena - 1.75cm - 72kg - 0725.857.561 - 20 anisori - Noua in domeniu


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De vreo 2 luni am probleme cu recenziile. Nu pot sa postez nimic pt ca ma delogheaza. Din acest motiv nu o sa scriu o recenzie completam. Nu amchef sa scriu o grămadă apoi sa constat ca nu postez nimic pt ca nu sunt logat.

Domnisoara este reala. Sanii frumosi, piele f misto, catifelata. Un fund de milioane..maricel si tare..ca de brazilianca. Ochi frumosi..prezenta placuta. Personal nu găsesc o justificare pt cei 300 lei dar este dreptul ei sa ceara. Fără CIM, COF, Anal. Experienta este ok daca te rezumi ca meniul standard de acasa.

Repet, are un fund bestial, e de senzatie sa dai in el innpozitia capra si s-l framnti cu mâinile in acelasi timp..pacat ca nu prestează si anal.

De recomandat ? Daca va permite bugetul..da..dar are cate ceva de imbunatatit.

Sa vedem daca postează site-ul recenzia...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pfuaaa..am reusit sa postez :)

Vedeti si filmuletul..este real. Am scris deja ca are un fund f tare..

Deci, donsoara e f ok. Nu e grăbită deloc. Cu mine a avut nitica răbdare pt ca tocmai iesisem de la Roxana si la a doilea nr cu Elena soldatul a făcu figuri. Am si renuntat dupa vreo 15 min pt ca nu dădea semne sa-si revina la capacitate max iar mie nu-mi place sexul pe jumătate :))

Locatia f ok. Nu e a fel de intima ca locatia gen hotel din rond dar si in aceasta locatie din Rezervelor conditiile sunt de lux.

Personal mai revin.

Bafta!

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tuturor. Am reușit să ajung în weekend la Elena. E departe rău de oraș, stând în Dristor, Alba Iulia/ Nerva Traian e o variantă mult mai "comodă". Dar, a meritat drumul. Locația e foarte mișto, bloc nou, apartament frumos, curat, baie curată, 10 feluri de gel de duș, nota 10. Elena e pe gustul meu, îmi plac femeile voluptoase, mari, cu Forme, când stă capra, priveliștea cu fundul e senzație. E bronzată, drăguță la făţă, tânără, 20 și puţin ca vârstă, sâni măricei, fundul e piesă de rezistenta. Aspect escorta 9,5, e pe genul meu, big tits, round asses. Sex oral neprotejat, m-a făcut atent la telefon, "epilat și să miroși frumos", așa că m-am conformat condiţiilor fetei. Fără atenție la OO, sau alte artificii, un oral decent. Sex normal, am pus-o capra și am dat în fundul ăla mare și rotund în timp ce îi mai scăpam câte o palmă pe buci. Nu are Gfe ridicat, și nu se implică atât de mult în acțiune, Dar pentru mine nu a contat, am mers la ea pentru fizic, nu prea găsești "brazilience" așa des. Mi-am dat drumul pe fund. Fata a fost ok, a stat cum am așezat-o, nu a comentat. Mi-a plăcut experienţa, și o voi repeta. O recomand celor care caută voluptoase, Forme, tinerețe, și nu neapărat celor ce caută Gfe ridicat, FK, și alte chestii "emoţionale". Am achitat 200 lei pentru o finalizare. Nu am fost grăbit. Dar nici nu m-am întins, am terminat relativ repede, fundul ăla mare m-a excitat grav. Eu voi reveni. Drumul e cam lung, preţul e cam peste medie, Dar la final, am fost mulțumit.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...