Sari la conținut

1/2 turcoiaca , 1/2 romanca . telefon 0745878650


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Melek-noua-in-orasul-vostrudar-nu-pentru-mult-timp/7b0063757b6d6b5e.html

 

 

Melek noua in orasul vostru,dar nu pentru mult timp

 

 

Descriere

buna , numele meu este Melek
sunt o domnisoara educata , manierata si curata care adora sa presteze servicii de companie domnilor generosi si discreti
sunt jumatate turcoaica si jumatate romanca 
sunt o persoana care mereu isi atinge scopurile iar scopul meu este ca dupa o intalnire sa raman intiparita in mintile dumneavoastra ca fiind cea mai intensa experienta traita pana acum!!!

Link spre comentariu

Cea mai proasta combinatie !!! maica-sa romanca (probabil "petarda" plecata la produs in Istanbul - anii '90) care s-a combinat cu un turc  ratat ,rezultand astfel "o neprihanita si sensibila domnisoara" ....

:slap2

Link spre comentariu
Vizitator iberiku
Reputație: 0

Haideți sa va lămuresc eu un pic asupra acestei turcoaice cu fund sexi.

Am tot vazut anuntul ei pe publi si am zis sa fut si eu o turcoaica sa vad ce poate.

O sun,îmi explica tarifele, are o voce groasa neatragatoate, nu mi-a placut, zic totusi sa sa merg pana la ea sa vad despre ce e vorba.

Locația in spatele benzinariei Mol.

Ajung la ea , ma pofteste înăuntru si stam un pic de vorba sa stabilim ce si cum. Am stat mult pe gânduri daca sa rămân sau nu, e urâtă la față ...dar buna la corp, cur sexi , cercel in buric , sani frumusei . Zic totusi sa rămân un nr .

Imi spune ca daca vreau oral neprotejat sau finalizare corporală e 50 in plus adică 150 fin. Nu mi-a inspirat incredere asa ca optez pentru oral protejat 100ron.

Începe un op fara nimic special nici un artificiu , nici o atentie pe la anexe 2 3 min. dupa care se pune in patru labe sa o iau pe la spate asa ca ma pun langa ea si incep sa pistonez privind la curu ala fain. Toate bune si frumoase cand deodată dupa vre-o 10 min o apuca dracii,si începe sa se tipe la mine, ca ce fac de ce nu îmi dau odată drumul ca asa suntem toți din zona asta ne dam drumul greu; (apropo ea e din Constanța).

Ma apuca si pe mine dracii, ma opresc, ma ridic in picioare si îi spun sa o ia la laba, ca nu am cum sa termin altfel asa ca ma termina cu un hand job cu finalizare pe....nicăieri..!

Nu stiu daca mai are are rost sa dau note ca e corigenta .

Nici nu revin, nici nu recomand!

Link spre comentariu

Nu se merita deranjul pana la ea ! Am sunat-o pentru a ma duce , am intarziat 15 minute , o sun cand anung la benzinaria mol , supriza , era pe niste scari pe acolo cu un tigan barbos , avea barba mare si cu un copil cu ei , tot negru si copilul , cand sunam s-a dat deoparte sa vorbeasca , asa mi-am dat seama ca este ea , a vorbit cu mine apoi s-a pus inapoi langa cioara aia !!! De evitat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...