Sari la conținut

Eveline si Roman - 0732442434


Postări Recomandate

  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

oricum a gonit toti potentiali clienti cu faza ca se uita barbatasu..... cred ca e gelos....nu este in stare sa o lase singura pe camera

Cine a spus ca se uita barbatasu in timp ce ea se fute?
Link spre comentariu

Salutare,

 

De mult nu am mai postat pe acest forum, insa acum cred ca e cazul sa aduc o contributie.

 

Asadar, atras de textul anuntului de pe publi24, scris in amanunt, corect gramatical, atat in romana cat si in engleza, dar si de poze care au fost confirmate de un coleg de pe forum, m-am decis sa le fac o vizita.

Am sunat, insa mi s-a respins apelul si in scurt timp am primit un sms. Am schimbat multe mesaje, pana sa stabilim ceva concret.

 

Am ajuns la locatie, undeva in Militari pe langa pasajul Lujerului, intr-un bloc nou contruit si am sunat. Mi-a inchis si mi-a dat un sms ca isi cere sa scuze, dar o sa fie o intarziere. Intarzierea a fost de 20 de min, mare turn off, daca e sa ma intrebi pe mine. Am așteptat pentru ca de mult voiam sa am experienta cu un cuplu, iar faptul ca tipul era strain, alta cultura/mentalitate, m-a facut sa am rabdare.

 

In cele din urma am urcat in apartament, acolo lucrurile aveau sa se schimbe drmatic in bine. Tipa mi-a deschis usa imbracata intr-un body rosu si cu un zambet f misto pe fata si m-a invitat inauntru. In timp ce o urmam pe Eveline eram hipnotizat de fundul senzational pe care il poseda. In cele din urma si-a facut prezenta si Roman, un tip atletic si simpatic, trecut de 40 de ani.

 

Am discutat in engleza pret de cateva minute timp in care m-au intrebat daca vreau doar cu ea sau cu amandoi, apoi am cerut prosop si am fugit la baie. Apartamentul e f misto, iar baia e pe masura.

 

Cand m-am intors in living ei erau intinsi pe canapea, iar ea ii facea oral, toata scena fiind foarte incitanta. Am intrat in hora si am inceput prin a-i face eu oral ei, apoi am pus prezervativ si am inceput sa o penetrez in timp ce ea continua oralul. Dupa mai multe schimbari de pozitii, ba oral, ba pasarica, Roman a zis sa incercam dublu penetrare, numai ca ala a fost declicul pentru mine si m-am terminat in prezervativ. Am fugit la baie, m-am spalat si m-am intors, timp in care am stat intinsi pe canapea cu Eveline intre noi, ajutându-ne sa ne revina erectia, el s-a scuzat de cateva ori spunand ca nu e tocmai usor sa fie erect tot timpul. In cele din urma dupa vreo 10 min amandoi eram in viata, dar in tot timpul asta Eveline se pregatea pentru dubla penetrare cu un butplug infipt bine. S-a urcat pe el, iar el a inceput sa o penetreze, apoi am inceput si eu sa o penetrez anal. Aici s-a dezlantuit nebunia, pentru ca Eveline era in al noulea cer, bagand contre si gemand de placere spunand ca e foarte aproape de climax. Roman nu a mai rezistat prea mult si a terminat in ea urland din toate puterile, in timp ce eu dadeam cu ura in curul ei perfect. Roman a cerut time out, s-a sters pe el si pe ea si apoi a fugit la dus, insa pe ea nu am lasat-o pentru ca voiam sa se termine si ea. Am intins-o pe burta cu picioarele lipite, m-am urcat pe ea, am bagat o mana la clitoris si dai bataie. In 5 minute a inceput sa se zbata ca talharul prins de politist avand niste spasme musculare necontrolate si un urlat infundat, Roman jubiland pe fundal. Dupa ce s-a linistit am rugat-o sa ma termin pe fata ei, conformandu-se imediat. Am terminat mirific asa cum imi imaginam ca o s-o fac inainte sa intru in apartament.

 

Cred ca e cea mai bogata experienta sexuala pe care am avut-o

 

Note

Apartament: 10

 

Eveline

Chip: 9

Fund: 10

Sani: 7

Oral: 9

Normal: 10

Anal: 10

GFE: 9 pentru ca nu face FK

 

Roman: 10 per total, foarte jovial, atent, te face sa te simti confortabil si arata f bine pentru varsta lui.

 

Am stat door to door aproape 1:30 h si am platit la sfarsit 450 ron. Nu te da nimeni afara, nu sta nimeni cu ochii pe ceas, cred ca asta e motivul pentru care au intarziat cu programarea mea.

 

Mersi,

Paul (or Robert as Roman named me :))

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat si eu acest cuplu, pot sa spun ca a fost o experienta ok dar sub nicio forma nu m-a dat pe spate. 

 

Oamenii foarte vorbareti, deschisi, un plus din punctul asta de vedere. 

 

Tipa este frumusica, fundul este foarte frumos dar in schimb sanii lipsesc. Rau de tot :)

 

Ca servicii oferite, desi nu zice nu la mai nimic, oralul este slabut, sau cel putin pentru gusturile mele. Nici vorba de DT si se mai ajuta si de mana destul de mult. 

 

Daca as fi sa notez oralul as oferi un 7 maxim. 

 

Anal bun, desi nu cel mai curat anal intalnit. Dar accidente se mai intampla. As nota cu un 9. Primeste atat pt cum arata fundul mai ales. 

 

Normal destul de bun, incearca sa dea contre... dar din nou un 7 maxim. 

 

O experienta ok, dar nicidecum o experienta wow. 

 

Ca si comparatie unde am mai fost recent, Alina model a fost mult mult mai ok ca si servicii si as spune si ca si aspect. 

 

Lipsa FK, plus pentru faptul ca a inghitit tot fara sa obiecteze sau ceva. 

 

Nu cred ca m-as mai intoarce sa fiu sincer. 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut.

Am fost la acest cuplu.

Am sunat, iar Eveline a raspuns. Am fost surprins, inca de la primele cuvinte, de o voce placuta. Conversatia a fost deschisa, mi-a raspuns la intrebari, stabilind cum am putea sa ne cunoastem.

Desi eram decis sa incerc a doua zi, incitat parca de vocea ei, de pozele vazute si de comentariile de pe aici, am zis ca nu mai e timp de pierdut. Am stabilit prin sms. si am plecat spre ei. Am gasit locatia cu usurinta. Desi am ajuns mai devreme, am sunat si am fost primit.

Eeee.. de cum am intrat am avut o surpriza. Mi s-a taiat respiratia. Eveline e superba. Stiti cum se spune despre o femeie: "intorci capul pe strada". In cazul ei cred ca se insurobeaza de cateva ori!

Fetisoara frumoasa, funduletul e mai fost laudat pe aici. Confirm. Corpul in ansamblu bine proportionat, iar picioarele lungi si drepte. Chiar merita sa le mangai si sa le saruti primele   :yummy

 Unii ar spune ca are sanii mici. Pe mine nu ma deranjeaza, am acasa!!! Chiar m-am jucat cu ei si mi-a facut placere.

Roman e un tip ok. Si e asa cum a fost descris de altii anterior.

Nu voi relata in detaliu ce s-a intamplat acolo. Vreau insa sa precizez faptul ca EU am vrut sa merg la cuplu. Comentariile sunt de prisos. Daca mergi la cuplu iti asumi ca este si un EL acolo. Am vazut opinii pe aici....

Roman ere un comportament normal. Ai intaietate. Initiativa iti apartine. Nu se napusteste asupra ei, iar tu sa lupti sa prinzi ceva. Intervine astfel incat sa existe o armonie.

Dorintele sunt respectate, desigur in limitele firescului si a celor discutate.

Nu exista presiune. Putin trac, poate, cand e prima data.

Nu se uita la ceas. Nu stii cand trece timpul.

In pauze se poate discuta orice, fara retineri. Sunt si jucarii, multe fantezii pot fi indeplinite.

A meritat.

Nu dau note ca nici mie nu-mi place sa fiu cotat!!!

 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai am revenit de la Eveline și Roman și am decis că e timpul să scriu prima mea recenzie, în aproape trei ani de când am contul și șase fete vizitate (tehnic șapte că o dată au fost două concomitent).

 

Comunicarea s-a făcut prin sms-uri, cu o confirmare la telefon, se poate comunica exclusiv prin SMS, Eveline răspunde foarte prompt.

Locația e cunoscută, se găsește ușor, și e facil de ajuns inclusiv cu transportul în comun.

 

Eveline m-a așteptat în ciorăpei negri până la genunchi, chiloței frumoși și un corset negru, am atras atenția din timp asupra ținutei și mă bucur că s-a ținut cont de asta și nu s-a lenevit să depună efortul.

Eveline este de departe cea mai frumoasă și drăguță fată vizitată. Chip armonios de copilă, dantură perfectă (ca la americani de altfel, a și stat acolo o vreme), între 1,65 și 1,70 fără tocuri, sânii zurzulii, nu foarte mari, dar mie mi-au plăcut. Păsărica micuță, cu labii mici cum îmi plac mie (în sfârșit am găsit o fată cu păsărica care seamănă mai mult cu a unei virgine decât cu a fetelor mai obosite (sincer, nu știu dacă cantitatea de sex afectează prea mult aspectul estetic). Fundul minunat, l-am tot sărutat și lins minim 15 min la început, în timp ce Eveline îi făcea sex oral lui Roman, iar eu îmi imaginam cum ar arăta scena asta dintr-o parte și mă excitam și mai mult. Eu am cerut ceva elemente de dominare erotică încă dinainte, și chiar dacă a fost mai soft decât în filmul din capul meu învârtit ultimile două zile, cred că așa a fost chiar mai bine și pe viitor voi renunța la partea de role playing, limitându-mă la activitățile propriu-zise, cele care-mi plac.

 

Absolut niciun miros suspect de nicăieri, atmosfera foarte naturală și plăcută, muzică de fundal, lumânări, living cu canapea mare, extinsă, totul nou și cu gust.

 

Eu merg, în principiu, mai mult pentru dominare erotică, pentru că mă cunosc a nu fi foarte sensibil și îmi vine greu să termin în căciuliță,  de aceea sexul propriu-zis îl prefer cu prietena (în perioadele când există una :)). Dar de data aceasta am avut parte de toate, și sex normal în mai multe poziții, mult sex oral, iarăși în diferite poziții atât eu ei cât și invers. Nu prea am cu ce să compar decât cu fosta prietenă, dar mie mi-a plăcut tehnica Evelinei, cu intensitate variabilă și multă atenție asupra mea. Prima tentativă de anal, finally pentru mine :D. Plăcută și interesantă senzație.

 

Eu eram un pic nervos din cauza așteptărilor, tributul fiind cam dublu față de ce obișnuiam eu, și de aceea am performat ceva mai modest decât știu că aș putea în mod normal, chiar dacă eram mega horny și nesătul. A fost chiar și un incident mic, din vina mea, care m-a speriat pentru un moment, dar Eveline l-a depășit rapid fără să-i dispară zâmbetul de pe buze. Un mare plus pentru asta.

 

Paradoxal, dar prezența lui Roman nu m-a inhibat mai deloc, poate chiar deloc. Mă simțeam mereu în centrul atenției într-un fel sau altul și mi s-a respectat intimitatea personală. Chiar mă simțeam ca un participant într-o scenă porno, un threesome evident. Comunicam toți în engleză ca să fie mai natural și comod pentru Roman, chiar dacă eu eram mai tăcut și nu am manifestat foarte multă inițiativă, dar lucrurile se desfășurau frumos de la sine.

 

Este cam prima experiență de revenit cu siguranță, chiar dacă tariful e ceva mai mare, dar în același timp poate chiar e mai bine așa, că în felul acesta nu-și va permite chiar toată lumea, și ei se vor simți mai odihniți și vor avea suficientă energie pentru fiecare client. Din câte înțeleg ambii au activități în timpul zilei și primesc vizite doar seara, adică mai mult de câțiva clienți pe zi nu poți avea fizic. Un avantaj pentru clienții recurenți.

 

N-am descris finalizările mele, pentru că partea asta e cea mai interesantă. Fiind foarte tensionat, eram on the edge multă vreme și de la tensiune și dorință nici nu mi-am dat seama foarte bine de câte ori am ejaculat. Cred că am avut și ceea ce numește ejaculare internă, practică populară în orientul îndepărtat, în timpul unei reprize îndelungate de sex oral din partea Evelinei.

 

Eveline e foarte răbdătoare și atentă la client, și Roman e prietenos fără a fi intruziv. Mă simțeam de parcă aș fi alături de un amic, și era o plăcere bizară din conștienizarea faptului că făceam cam tot ce-mi trecea prin cap cu soția lui, alături de el.

 

Overall, este cea mai completă și fulfilling experiență avută de până acum, în niciun moment nu m-am simțit grăbit, nu s-a făcut vreun comentariu referitor la timp și când eu singur am menționat asta având senzația că se apropie sfârșitul orei alocate (înainte de a fi ejaculat a doua oară), ambii mi-au spus într-o voce să nu mă gândesc la asta, că e timp. Încă o bilă albă.

 

De revenit, în primul rând pentru aspectul fizic al Evelinei, atitudinea amândurora și faptul că poți face cam orice dorești. Iar pentru amatorii de asemenea experiențe cu un cuplu autentic (și mi s-au părut autentici chiar și cu scepticismul meu), cred că e un must.

 

Probabil mi-a ieșit o recenzie dezlânată, pun asta pe seama emoțiilor pozitive și a epuizării. Nu dau note că mi se pare vulgar, dacă aveți întrebări voi da explicații desfășurate.

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0

Stau intr-un ansamblu super misto si nou si apartamentul este super curat si totul de calitate inclusiv ei ca si cuplu faci aproape orice fantezie ai si sunt atenti cu tine sa te simti bine.Daca vrei poti intra numai cu ea ,eu am fost doua ori si merita toti banii .

Link spre comentariu
Reputație: 2256
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Au si poze cu fata pe alte site-uri de profil.

https://www.escortdirectory.com/escort/EvelineRoman-59018/

Nu e chiar mega wow... mai ales ca cere 100 de euro. Banuiesc ca (mizeaza ca) compenseaza prin inteligenta.

 

P.S.: Mai bine se marita cu mine. :giggle:

Acum e prima oara cand ii vad la fara si sincer....nu mi se pare ca e acel "wow" de care vorbesc toti pe aici. Mi am imaginat o mult mai misto. Nu zic ca e urata dar clar nu i wow. Am fost aseara la o domnisoara la 80/150 si sincer la corp si fata le as acorda aceleasi note. E drept, intelectual poate domnisoara de aici sta mult mai bine. Dar sincer, din cei care i au vizitat pe cei doi cati ati stat sa discutati despre Patapievici, Tolstoi, incalzirea globala sau mai stiu eu ce lucruri intelectuale. In fine, fiecare cu a lui. Poate era ok sa posteze si acele filme erotice in care au jucat. Sa vada omul ca sunt super profi in pat. Parerea mea. :)
  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 342
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Au si poze cu fata pe alte site-uri de profil.

https://www.escortdirectory.com/escort/EvelineRoman-59018/

Nu e chiar mega wow... mai ales ca cere 100 de euro. Banuiesc ca (mizeaza ca) compenseaza prin inteligenta.

 

P.S.: Mai bine se marita cu mine. :giggle:

 

Mie pozele alea două cu fața îmi par photoshopate într-un mod nefericit, ori mi s-a sculat mie de cum am văzut-o, ori în realitate Eveline e mult mai drăguță.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum e prima oara cand ii vad la fara si sincer....nu mi se pare ca e acel "wow" de care vorbesc toti pe aici. Mi am imaginat o mult mai misto. Nu zic ca e urata dar clar nu i wow. Am fost aseara la o domnisoara la 80/150 si sincer la corp si fata le as acorda aceleasi note. E drept, intelectual poate domnisoara de aici sta mult mai bine. Dar sincer, din cei care i au vizitat pe cei doi cati ati stat sa discutati despre Patapievici, Tolstoi, incalzirea globala sau mai stiu eu ce lucruri intelectuale. In fine, fiecare cu a lui. Poate era ok sa posteze si acele filme erotice in care au jucat. Sa vada omul ca sunt super profi in pat. Parerea mea. :)

Draga Liviu, te așteptăm cu mare drag sa vorbim și despre cele menționate :) mereu am încurajat clienții care ne-au vizitat CU ADEVĂRAT să ne lase orice forma de feedback, insa, din partea unei persoane care nu a călcat pragul nostru, nu vad rostul comentariilor lăsate. Îți doresc o zi frumoasă

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 2256
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Draga Liviu, te așteptăm cu mare drag sa vorbim și despre cele menționate :) mereu am încurajat clienții care ne-au vizitat CU ADEVĂRAT să ne lase orice forma de feedback, insa, din partea unei persoane care nu a călcat pragul nostru, nu vad rostul comentariilor lăsate. Îți doresc o zi frumoasă

 Nu o lua in nume de rau. Poate pozele nu va avantajeaza cum a spus colegul mai sus. Nu cred ca trb sa te superi. Fiecare cu gustul lui. Sincer as veni sa discutam despre acele subiecte dar niciodata nu as plati 100 de euro pt asta. :)) Lafel si voua!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In niciun caz, fiecare cu părerea lui insa, asta nu înseamnă că trebuie să jignim sau sa incercam sa influențăm și părerile altora care știu ce înseamnă calitatea, igiena și discreția și își permit astfel de servicii.

  • Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 24018
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Eu cred ca Eveline, chiar daca nu este de o frumusete memorabila, se diferentiaza prin cateva aspecte de restul escortelor si anume: tinute foarte sexy chiar porno as zice, igiena, locatie de lux, anal, implicare in actul sexual si nu te grabeste...din cate am citit la banii astia stai lejer doua finalizari in 1,5 ore. Chiar daca nu am fost, este pe lista de vizitat. Recenziile sunt bune, sa nu ne kkm pe noi...😆

  • Like 9
Link spre comentariu
Reputație: 342
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 Nu o lua in nume de rau. Poate pozele nu va avantajeaza cum a spus colegul mai sus. Nu cred ca trb sa te superi. Fiecare cu gustul lui. Sincer as veni sa discutam despre acele subiecte dar niciodata nu as plati 100 de euro pt asta. :)) Lafel si voua!

 

Chiar nu o avantajează deloc. Am fost curios să văd și eu pozele, chiar dacă a fost șters anunțul între timp și, dacă n-aș fi văzut-o în rl, nici mie nu mi-ar fi plăcut domnișoara din poze. De asta m-am simțit chiar ofensat cumva și am ținut să dau o replică :). Bizar, în marea majoritate a cazurilor pozele avantajează mult, iar după aspectul fizic, începe imediat să pluseze și atitudinea, implicarea, felul în care vorbește, etc.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, sunt Lucian, e prima mea recenzie aici, pentru ca trebuie sa recunosc ca nu sunt chiar un obisnuit al escortelor. Am fost de cateva ori, acum cativa ani, si experientele nu au fost prea placute. Fetele erau ori grabite, ori plictisite si in general senzatia cu care am ramas a fost aceea de sex mecanic.

Asa ca o vreme m-am rezumat la sexul din "viata reala". De data asta, insa, mi-am luat inima in dinti, pentru ca una dintre marile mele fantezii este sexul in trei. Am fost incurajat de poze, de recenziile de aici si de raspunsurile prompte pe care le-am primit, prin sms, de la Eveline. 

Am stabilit intalnirea cu o zi inainte. In ziua vizitei am confirmat tot prin sms, cu cateva ore inainte. Cu o ora si ceva inaintea orei stabilite, m-a rugat sa amanam cu 30 de minute, pentru ca sunt prinsi in trafic. Nu mi s-a parut un capat de tara, mai ales ca si eu eram prins in trafic. 

Eveline si Roman locuiesc in zona Plaza Romania/Lujerului, intr-un bloc nou, fara portar si fara priviri indiscrete (cel putin eu nu am observat nimic). 

Sa nu va speriati daca va va intampina un latrat cand sunati la usa. Cuplul are un catel (de fapt, o catelusa) simpatic si vioi. Nu musca si e foarte prietenos. Printre altele, cred ca e amator de porno :) :) :) 

Eveline m-a intampinat in lenjerie sexy, are un fund senzational. Se vede ca e o femeie care e atenta la cum arata. Fata poate ca nu e chiar o frumusete clasica, dar e draguta, are un zambet obraznic si o figura care indeamna la nebunii. Pozele de aici sunt reale, dar ea arata mai bine ca in poze. 

Am facut cunostinta si cu Roman, un tip aratos, bine facut, foarte deschis si prietenos. Stie cateva cuvinte in romana, dar e preferabil sa vorbiti in engleza, pentru ca e american. E si un prilej sa va exersati limba engleza. 

La cat de naturali sunt, nu am de ce sa pun la indoiala povestea lor conform careia au lucrat in industria porno in SUA, dar au renuntat din motive de discretie. Se vede ca fac asta nu doar pentru bani (cadoul a fost 100 de euro, oferiti la inceput), ci si din placere. 

Am facut dus, baia curata si dotata ok. Cand am revenit in camera de ostilitati, Eveline il sugea deja pe Roman. M-am alaturat, mangaind-o pe Eveline, sarutandu-i fundul si sanii. Din pacate, fiind "statut" de prea multa vreme si foarte excitat de postura inedita (nu am mai fost niciodata implicat intr-un threesome), m-am cam facut de ras, terminand aproape instantaneu. 

Am continuat sa stam toti trei pe canapea. Eveline se masturba cu mana si apoi cu vibratorul. A parut sa aiba orgasm, dar nu am suficienta experienta ca sa va spun daca a fost pe bune, sau doar o incurajare pentru mine :) Asta numai Eveline poate sa ne spuna. In timpul asta, vorbeam cu Roman despre relatia lor. 

Marturisesc ca am fost un pic intimidat de Roman (avand in vedere ca nu am mai fost niciodata in aceeasi camera cu un alt barbat excitat) si mai ales de erectia lui :) M-am considerat si am fost gratulat intotdeauna ca un barbat cu dotare peste medie. Totusi, in comparatie cu el, e greu sa nu te simti... junior. 

Eram aproape gata sa abandonez, dar Eveline nu s-a lasat. Si aici, o mare bila alba pentru ei. Orice escorta obisnuita ar fi profitat de ejacularea mea rapida si de fireasca perioada de refacere, ca si de relativa mea lipsa de experienta/timiditate pentru a ma descuraja. Dar ea a trecut la oral. 

Am ales oralul protejat, dupa vreo 10 minute de pauza de la prima ejaculare. De fapt, Eveline a preluat initiativa, Roman ne-a lasat singuri, iar oralul a fost excelent si m-a adus din nou in pozitie de drepti, ceea ce nici eu nu prea ma asteptam. Eveline se pricepe la deep throat si cred ca-i si place. Superba imaginea cu ea inghitindu-ma cu totul, pana se ineca si cu saliva ei curgand abundent pe mine. 

Apoi ne-am ridicat, Eveline s-a plasat strategic intr-un colt al canapelei si am inceput un anal doggy style. Am trecut direct la anal, fiind o delicatesa de care am parte mai rar. Iar Eveline zice ca asta e pozitia ei preferata. De retinut ;) Ca sa intre 'mnealui, de-acum invartosat, in gaurica stramta, mi-a pus lubrifiant din belsug pe instrument. Forma mea fizica nu e tocmai extraordinara, dar am incercat sa pompez intens. In genunchi, in spatele ei, sau ridicandu-ma in picioare, pe vine, si penetrand-o. 

Alta mare bila alba: Eveline are o pasarica foarte delicata, micuta, iar fundul e stramt. Nicio o urma de miros neplacut.

Dupa ce am pompat o perioada in doggy, am rugat-o sa schimbam si sa mai lucreze si ea. M-am asezat pe spate, cu ea deasupra, in "reverse cowgirl". Ea se salta din picioare, eu o tineam de solduri si o saltam. Am continuat asa o vreme, sus-jos, fata-spate. Cand din prea mult saltat mai ieseam din ea, mi-l apuca cu mana si si-l baga la loc.

In pozitia asta, la un moment dat, cand mi-a iesit stremeleagul din ea (ca sa folosesc si arhaisme), am observat ca ii iesea din fund obisnuitul mucus alb pe care il vedem in filmele porno, in timpul sau dupa un anal viguros. Semn ca nu am transpirat chiar degeaba, desi nu am fost in cea mai buna forma.

Tot in "reverse cowgirl", in timp ce se salta in p..., i-am bagat degetele in pasarica, in timp ce cu cealalta mana ii mangaiam clitorisul. M-a bucurat sa simt ca era umeda.

Pe urma am rasturnat-o pe o parte si am continuat sa o penetrez anal dintr-o parte. Ea dadea contre si gemea frumos. La un moment dat zice: "Ce frumos se vede". Nu stiu la ce se referea exact si am uitat sa o intreb, ramane pe data viitoare. I-am mai dat si in pozitia asta, in timp ce ii mangaiam sanii. In tot timpul asta, Roman se mai plimba pe acolo, dezbracat si erect. La un moment dat, cand eram in "reverse cowgirl", a intrebat-o daca vrea dubla penetrare, dar pana la urma nu a intervenit. Probabil s-au gandit ca sunt prea novice si ca riscam sa-mi pierd... concentrarea. 

La sfarsit, vrut sa ma bucur putin si de picioarele ei (am un puternic fetis al piciorului), cu unghii roz, foarte ingrijite. Asa ca mi-am bagat-o intre talpile ei, iar la sfarsit am scos prezervativul si mi-a frecat-o cu mana, mana am ejaculat a doua oara, tot pe pieptul si abdomenul ei, ca si prima data. Tot timpul asta, ea zambea excitant, iar la sfarsit zice: "Ce-ti mai place pe mine". Da, chiar mi-a placut. La sfarsit eram leoarca de transpiratie...

Raman cu regretul ca nu am ajuns sa facem dubla penetrare si ca, mai mult ca sigur, nu am reusit sa-i ofer un orgasm Evelinei, chiar daca joaca noastra anala a durat, cred, in total, in cele 3 pozitii, vreo 20-25 de minute. Poate data viitoare, daca mai scap de trac.

 

Acum, notele, asa cum se obisnuieste:

- locatia: 10

- corp Eveline: 10

- fata Eveline: 9

- atitudine Eveline si Roman: 10

- GFE (Eveline): 8

- oral: 10

- anal: 10

- normal - nu am incercat inca

 

Recomandari:

-  ar fi foarte bine daca ar putea modifica geografia camerei, pentru a adauga cumva o oglinda in fata sau langa canapeaua pe care se petrec ostilitatile. Multi barbati sunt voyeuri. Mie, unul, mi-ar fi placut sa fi putut vedea "din afara", in oglinda, ce faceam noi trei pe acea canapea. 

- Eveline si Roman sunt foarte civilizati, dar pentru sare si piper nu ar strica sa foloseasca din cand in cand, mai ales in focul sexului cu clientul, si cuvinte mai porcoase. Adica merita exploatata mai mult experienta in industria XXX.

- ar fi, de asemenea, bine daca Eveline ar lua mai des initiativa in privinta schimbarilor pozitiilor, in timpul sexului. Cu un partener mai placid si mai lipsit de initiativa, cum sunt eu, riscam sa ramanem intr-o singura pozitie 20 de minute :) 

 

Per total, o experienta foarte placuta, pe care imi doresc sa o repet cat de curand, si un cuplu care cu siguranta merita cunoscut. Sper ca data viitoare sa fiu si eu mai bun si sa slujesc mai bine placerilor lui Eveline. Cum bine spunea Roman, important e sa fim din ce in ce mai buni, de fiecare data. 

 

Scuze pentru recenzia excesiv de lunga, distractie placuta!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Lucian, o postare foarte detaliata și care a reușit să redea exact așa cum a decurs ședința! Vibratorul și atmosfera unui threesome sunt slăbiciunile mele și mă fac să am orgasm extrem de ușor cat și faptul că eram privită. Te așteptăm cu mare drag și pentru o dubla penetrare excitanta și umedă așa cum meriti tu!!! Cat despre oglinzi, chiar avem de montat. Ne-ai plăcut tare mult și îți mulțumim pentru postare!!

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

in Thailanda gasesti zeci / sute de cupluri Farang + localnica, in care el mai in varsta o da pe ea la impreunat cu amatori.

 

El se bucura ca fata nu trebuie sa il insele, face si niste banuti, o fi si excitant pentru el sa joace in chestia asta.

 

Nu mi se pare nici anormal, nici de condamnat. 

  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Reputație: 24018
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

in Thailanda gasesti zeci / sute de cupluri Farang + localnica, in care el mai in varsta o da pe ea la impreunat cu amatori.

 

El se bucura ca fata nu trebuie sa il insele, face si niste banuti, o fi si excitant pentru el sa joace in chestia asta.

 

Nu mi se pare nici anormal, nici de condamnat.

ðŸ‘
  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...