Sari la conținut

0764577926-Andreea


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Nr gasit pe publi,sunat,raspuns promt,imi comunica zona pe Arh Ioan Mincu,fata dupa alte meleaguri dupa cum explica.Ii zic ca revin cu un tel in 30 dw minute,zice ca e ok si ca ma asteapta,ajung in zona sun si imi zice sa o astept 5 min sa urce sus,dupa vreo 5-8 min suna si ma invita sus undeva la etajul trei a unui bloc de pe strada sus amintita(nu dam nr,sc,ap),urc bat la usa care se deschide si imi apar 2 catelusi si duduia dupa usa dezbracata complet,o tipa draguta la fata,varsta declarata 21,eu cred ca un pic mai putin,slabuta,sanii micuti,pielea intinsa bine pe ea de pustoaica si cateva tatuaje pe ea dar nu vulgare.Garsoniera curata cat am putut vazu,intreb de pret imi spune 100 oral/normal o finalizare,imi dau acordul,am scos banii fara sa ii ceara ea inainte,ii las pe o masuta,ma dezbrac si eu ,intre timp Andreea scoate un prezervativ Durex,se intinde pe pat si incepe un oral neprotejat intinsi pe o parte ,nu m-am putut abtine si am inceput sa ma joc cu clitorisul ei,ma atentionat sa nu bag degetul,vazamd ca incepe sa ii placa am trecut la o partida de cunni intr un 69,cu gemete,cu limbi pe coite,cu muscaturi usoare vreo 10 min,chiar incepuse sa se umezeasca bine si nici degetelul acolo numai era o problema.O rog sa puna prezervativul si o pun in pozitia pe la spate unde si terminat dupa vreo 10 min de pompat.Notele pentru locatie si zona ii dau un 8,pt tipa ii dau 10 pt toate serviciile prestate,discretie,implicare si cel mai important nu te grabeste deloc,pe mine ma certat si ma intrebat daca ma grabesc de m-am imbracat,ca pot fuma cu ea o tigare,ii spun ca nu fumez,o intreb din ce localitate este pt ca avea cutia de transp a catelusilor pe sifonier,imi zice ca este din C-TA dar o sa stea mult timp prin Focsani,mie mi-a facut o impresie buna si merita incercata.Spor la ...!!!! Cred ca am stat mai bine de 30 de minute cu ea si cred ca nu era o probl daca mai intarziam un pic cu ea ,ne-am salutat si am plecat!!!!

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns la ea azi. Nu pare din Constanta, dar nici nu conteaza.

Sunat, urcat, dusat, futut, plecat. Confirm, are 2 catelusi mici.

Note:

Locatia 8 - nu avea prosop, era un pic ud pe jos (spalase).

Fata: 9 - inalta, slim, sani superbi, carnea frageda, fund misto.

Oral N: 9,5 - cu bale la cererea mea, se ajuta de mana, isi da interesul, atentie la zonele adiacente.

Normal P: 9 - lubrifiere artificiala aromata (atentie acasa la jandarmi), i-am dat mai mult pe la spate, i-a cam placut, dar a si durut-o putin, geme interesant.

Terminat pe sani in timp ce ma sugea de ouțe.

O tipa interesanta. Cred ca o mai vizitez chiar daca nu face nici CIM si nici COF.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu la domnisoara respectivă ,dar undeva după jumătatea lunii februarie ,exact la adresa amintita mai sus.pe atunci daca imi amintesc bine își spunea anastasia.numărul de telefon era altul fata de cel postat de colegul,in rest aceasi localitate din care ar proveni fiind cta, tatuajele si descrierea fizica corespund.prestația excelenta, 69 cu implicare maxima din partea ei încercări reușite de deep apoi un umeri craci schimbat in doggy unde am si încheiat acțiunea.înainte si după consumarea faptei tipa super volubila super de gasca ! Sper sa mai dau de ea !

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Am sunat si eu azi si a zis ca nu mai este valabil

Daca a raspuns si a zis ca numai este valabil probabil ca are o probl cu tine si nu a vrut sa te primeasca,ori e in perioada aia naspa ca am observat si eu ca are tel inchis.Eu am fost luni pe la pranz si parea in regula!!!
Link spre comentariu

Am fost si eu zilele astea pe la ea. Locatia Pictor Grigorescu. Am intrat pentru un numar combinat 100 lei. ON+NP . Locatia 8 are 2 catelusi, Fata 10 deci este foarte tare sani ,fund tatuaje dragute , Varsta 20-22 de ani. DE revenit sau de incercat pentru ceilalti. Un plus e faptul e ca este singura in locatie.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Te fute grija pe tine ce imi place mie? Tot bou ai rămas Morena,scuze Nicusor de la Braila

schimba pe kanal d sa nu pierzi telenovela ca alte seriale te depasesc :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tipic moldovenesc! Vin si eu acasa sa fut ceva local si topicele de pe Focsani sunt full de amenintari si cacaturi. Care mai de care mai bataus, mai futac, mai miez. Terminati in pula mea cu figurile si puneti mana sa futeti, ca o viata aveti.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator adi-22
Reputație: 0

Bine spus maverick , din cauza retarzilor care se prezinta si pe forum avem numai petarde in focsani , daca atatia sunt pe forum iti poti imagina cati la fel mai sunt si in afara lui .

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O fi lăsat meseria asta si so fi dus iar la paza,nu este exclus sa o gasiti dispecera la Umo,este una care seamănă putin cu ea.

 

:D totusi e cu, capul pe umeri daca mai si aplica munca cinstita. Care din "Andreea Deea" este ea de pe fb? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...