Sari la conținut

bruneta 19 ani, 0756351084


Postări Recomandate

  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

La o prima cautare a nr. de telefon,pe google,suntem directionati catre un ziar online destinat anunturilor.Tot acolo putem vedea ca acest anunt este postat de un barbat.Ce inseamna asta...?Nu stiu.....o fi "tutorele legal" sau vreun "consiler de imagine"....ca se poarta din ce in ce mai des...dupa cum vedem si pe la DISCUTII GENERALE/CURATENIE DE TOAMNA

https://www.google.r...lient=firefox-a

Link spre comentariu

Am sunat si eu astazi si mi-a raspuns tot ''consilierul" sau ce o fi el, ideia e ca mi-a spus ca sa sun mai tarziu ca sa dau de ea si a dat aceleasi detalii, in plus face si finalizare orala, numai ca mie mi-a spus de alta locatie undeva in centru pe langa nespalata si la intrebarea mea daca este singura in apartament a spus ca mai este ea cu o colega.

 

Asa ca recenzati daca ati fost pe la ea, eu momentan nu am avut cum sa ajung la ea ( seara ) :no2

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am fost eu in seara asta cu ea. Din pacate.

Sun, raspunde fata, o intreb cateva detalii si mi-l da pe tipul de care ati pomenit si voi. Ii specific ca vreau un oral, imi spune 50 lei si unde sa ma intalnesc cu ei ( liceul 3, viaduct ).

Ajung acolo, ii dau 50 lei, merg cu ea intr-o parcare si incepem. Tipa plinuta, cu burta la vedere. Nu cred ca este cea din poza, nu am pus-o sa-si dea jos bluza ca sa vad daca are sau nu tatuajul acela.

Dupa aproximativ 15 minute de oral neprotejat, in care a folosit mana destul de mult, ma intreaba daca mai am pana imi dau drumul ca are si alti clienti. Tipa ori e incepatoare, ori a exersat pe banane. Nu stie efectiv s-o suga: fara deep, fara zone adiacente, fara nimic. Face un fel de laba cu ea in gura. Termin cam dupa 30 minute, coboara si se duce la tipul ei care o astepta la vreo 300m de mine in masina lui.

Nu recomand, pentru ce practica la oral ar trebui un pret undeva la 20 de lei.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Subscriu colegului nostru... Am fost si eu la "domnisoara" cu gandul de a ma relaxa o ora. Tipa nu este cea din poza confirmandu-mi chiar ea, doar daca si-a facut poza la jumatate de corp. tipa este grasa, cu burta la vedere. Locatia a fost in alta parte decat pe viaduc, undeva in 20 intr-o camaruta care nu are apa, ci doar un pat. Este un fost uscator. Din respect pentru sexul opus si din bunul meu simt nu am plecat si am zis ca stau pentru un oral (am fost un pic tampit, gandindu-ma sa nu o jignesc). Regret cei 50 lei dati si am plecat cu gandul care l-a avut si alt coleg pe care l-am citit acum ceva vreme. Gandul ca am o sotie mult mai frumoasa acasa si ca regret...

Ea practica cim, anal, oral nepro, normal. experienta mea fiind si ingrozitoare pentru ca tocmai ii trecuse perioada aia a luni si se stergea cu o perdea la busuc sa nu cumva sa manjeasca.

M-am simtit exact ca tiristii care i-au o fata de pe centura.

Note

locatie 2

Look 3

atitudine 5 (ea incercand sa se faca tat de cat placuta)

 

Concluzie: e de evitat cu desavarsire

Sper sa fie ok cu recenzia.

 

PS Metoda de contact este cea prezentata mai sus

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...