Sari la conținut

Denisa 0765959277 Nerva Traian


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Aseara am facut a doua vizita. Era tarziu si adormisem deja si Denisa m-a asteptat. A fost foarte ok. Raman la aceiasi impresie buna. Eu o recomand si are si un avantaj, lucreaza pana tarziu. :) SI exista si un alt lucru mult mai important. E isteata si nu ma refer aici la GFE, adica trei vorbe in vant doar pentru impresie.

 

Te mai astept oricând cu cea mai mare placere
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Confirm ciorex..acum 2..3 luni statea cu crystyna in zona unirii..park pe la zepter...ma dusesem la cristina dar mi s.a parut nasoala la fatza...fata asta denisa e dragutaza la fatza..nu am ramas cu nici una atunci...

Ai simtit nevoia sa scrii ceva si aici ? Ramai la activitatile tale zilnice ! Se stie deja cine este Denisa , nu era necesara interventia ta !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am vizitat-o pe Denisa in week-end-ul trecut, in ciuda polemicilor existente pe acest topic, si ma bucur ca am facut aceasta alegere deoarece a fost o experienta foarte placuta.

 

Modalitate de contact:  am luat legatura telefonic, insa initial a raspuns colega ei, Denisa fiind ocupata. Cu toate acestea a revenit telefonic in 10 min si am stabilit sa ne vedem intr-o ora. Informatiile initiale cu privire la locatie au fost furnizate in aceasta prima discutie, iar odata ajuns in zona, am fost ghidat telefonic pentru ultimele detalii (spre rusinea mea nu stiu faimoasa locatie cu biblioteca J, dar omul cat traieste, invata). Doresc sa mentionez ca mi-a placut vocea Denisei – amabila si politicoasa dar in acelasi timp denota o foarte mare siguranta (un prim indiciu al unei experiente profesionale bogate).

 

 

Locatie: Celebrul apartament cu biblioteca – eu nu mai ajunsesem pe acolo, dar am inteles ca este destul de faimos. Ca punct de reper eu am primit Maxbet-ul de pe Nerva Traian, iar de acolo am fost ghidat telefonic catre locatie – am ajuns cu masina, si sunt locuri de parcare berechet, atat la bulevard, cat si pe stradute. Apartamentul arata ok, baia este dotata cu ce trebuie, am primit un prosop curat, proaspat scos din teancul de prosoape curate de pe hol. Are o singura pereche de papuci care trece de la un client la altul, insa am uitat sa-i iau de fiecare data cand am ajuns la baie – nu este o problema, locatia fiind curata. Nu este singura in locatie, are o colega draguta, Cristina, care a ajuns in apartament dupa ce am venit si eu in locatie.

 

 

Aspect Corpul este super lucrat , se vede ca frecventeaza destul de des sala. Pielea de pe corp este de asemenea extrem de neteda, fara niciun fel de vergeturi sau celulita – sunt fete de 20 de ani care nu au o asemenea piele. Ca o observatie, are o cicatrice pe abdomen, care insa nu este deranjanta, cu atat mai mult cu cat iese in evidenta mai mult abdomenul lucrat. Fata Denisei este singura care tradeaza varsta, dar acest aspect nu este deranjant ( cel putin pentru mine). Are un ten bronzat, habar nu am daca este nativ sau capatat ulterior (parerea mea strict personala este ca este bronz de solar/soare) – dar acest aspect nu a contat sub niciun fel de forma pentru mine in situatia de fata. Sanii nu sunt mari, insa sunt proportionali cu restul corpului.

 

 

IgienaIreprosabil – dus inainte de actiune si intre numere. Nu am simtit nimic la FK sau la cunni.

 

 

ActiuneaDupa ce ne-am prezentat si m-a pofit in camera de lucru, m-a servit cu un pahar cu apa (la alegerea mea dintr-o gama mai bogata de bauturi racoritoare) si am stat de vorba un pic la o tigare, ca sa ne cunoastem un pic. Discutiile au decurs in mod natural, avand o atitudine placuta si relaxata – si in continuare acelasi ton foarte sigur (fara a fi deranjant). Dupa ce am terminat repriza de discutii am primit prosopul de rigoare si am plecat la dus, dupa care a intrat si Denisa. Ca observatii legate de baie, cred ca ar trebui un pic mai multe geluri de dus (se poate, insa de asemenea sa nu le fi observat eu) dintre care macar unul dintr-o gama comuna (de ex. Nivea), pentru a nu confuza radarul cu mirosuri noi odata ajunsi acasaJ, si de asemenea para de dus ar avea nevoie de un pic de atentie J. Actiunea a debutat cu un preludiu intens – FK la greu (inclusiv DFK), sarutari pe corp urmat de un ON soft cu tentative de deep, foarte placut. Am incercat sa contribui si eu un pic la actiune, astfel ca am trecut in 69, unde am prestat pret de cateva minute – accepta degete in pasarica, nu geme exagerat si stie cum sa se manifeste fara a parea artificiala.  La primul numar s-a umezit natural, iar dupa ce a montat protectia am trecut la LOT (asezonat in continuare cu FK la greu), unde se misca foarte bine. Dupa cateva minute de actiune a schimbat usor pozitia, pe vine, unde dupa cateva miscari am reusit performanta de a finaliza extrem de repede in balon – mi s-a parut dragut ca Denisa a parut oarescum contrariata de aceasta desfasurare a evenimentelor, probabil ca se astepta la o actiune mai indelungata, dar nu fu sa fie J Dupa pauza de rigoare am trecut amandoi la dusuri, dupa care Denisa a mai rezolvat cateva probleme administrative cu colega ei. Ne-am intins din nou la vorba unde am discutat diverse – si aici se vede experienta, vorbeste frumos si are toate cuvintele la ea.

Avand in vedere ca discutiile s-au intins mai mult decat am anticipat, durata vizitei se apropia de sfarsit, si ma gandeam ca nu voi avea posibilitatea de  experimenta si analul pe care il doream. Cu toate acestea, ca un mare plus, Denisa a insistat sa continuam si cu al doilea numar, astfel ca am inceput din nou cu acelasi FK extraordinar, urmat de un pic de 69 si de doggy style. Dupa ce am pompat cateva minute, am schimbat in anal cu largul concurs al Denisei, unde am continuat actiunea si unde dealtfel am si finalizat. De mentionat ca la acest al doilea numar a fost nevoie de lubrifiant,  avand in vedere preludiul destul de scurt. Dupa finalizare m-a poftit la dus, fara a ma grabi nicio secunda, insa dat fiind ca depasisem timpul alocat nu am mai stat la dus, cu atat mai mult cu cat un confrate deja astepta sa intre – imi cer scuze pe aceasta cale pentru intarzierea provocata urmatorului invitat. Pentru a evita orice discutie legata de acest aspect, mi se pare ca Denisa a gestionat foarte bine aceasta situatie, informand din timp confratele despre mica decalare a programului.

 

GFE: Extraordinar, FK/DFK, foarte prietenoasa si lipicioasa, geme frumos, ai ce discuta cu ea. Pastreaza pe intreaga durata a intalnirii o atmosfera placuta, si este dornica sa multumeasca clientul – m-a intrebat inainte de primul numar daca doresc sa sa ramana pe tocuri in timpul actiunii.

 

 

Acum notele:

 

Contact: 10

Locatie: 8,5 – se ajunge usor, depunctez pentru aspectele mentionate in recenzie;

Aspect: 8   (fata)- corpul este de 10,

Igiena:  - 10- exemplara

Oral: 9 – scad pentru lipsa DT si CIM

Normal: (scurt, cat a fost J) 9,5

Anal: 10 (nota pur subiectiva, fiind prima experienta de aces fel)

GFE: 10 cu felicitari

 

Nota de plata:

200 RON lasati din proprie initiativa la inceputul actiunii.

 

In loc de concluzie, Denisa mi s-a parut o escorta cu foarte mult bun simt, care face tot ce ii sta in putinta sa te satisfaca (bineinteles atata timp cat nu esti un marlan), si care are servicii de calitate. Mie personal mi-a placut si voi reveni cu siguranta.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare,

 

Am vizitat-o pe Denisa in week-end-ul trecut, in ciuda polemicilor existente pe acest topic, si ma bucur ca am facut aceasta alegere deoarece a fost o experienta foarte placuta.

 

Modalitate de contact: am luat legatura telefonic, insa initial a raspuns colega ei, Denisa fiind ocupata. Cu toate acestea a revenit telefonic in 10 min si am stabilit sa ne vedem intr-o ora. Informatiile initiale cu privire la locatie au fost furnizate in aceasta prima discutie, iar odata ajuns in zona, am fost ghidat telefonic pentru ultimele detalii (spre rusinea mea nu stiu faimoasa locatie cu biblioteca J, dar omul cat traieste, invata). Doresc sa mentionez ca mi-a placut vocea Denisei – amabila si politicoasa dar in acelasi timp denota o foarte mare siguranta (un prim indiciu al unei experiente profesionale bogate).

 

 

Locatie: Celebrul apartament cu biblioteca – eu nu mai ajunsesem pe acolo, dar am inteles ca este destul de faimos. Ca punct de reper eu am primit Maxbet-ul de pe Nerva Traian, iar de acolo am fost ghidat telefonic catre locatie – am ajuns cu masina, si sunt locuri de parcare berechet, atat la bulevard, cat si pe stradute. Apartamentul arata ok, baia este dotata cu ce trebuie, am primit un prosop curat, proaspat scos din teancul de prosoape curate de pe hol. Are o singura pereche de papuci care trece de la un client la altul, insa am uitat sa-i iau de fiecare data cand am ajuns la baie – nu este o problema, locatia fiind curata. Nu este singura in locatie, are o colega draguta, Cristina, care a ajuns in apartament dupa ce am venit si eu in locatie.

 

 

Aspect: Corpul este super lucrat , se vede ca frecventeaza destul de des sala. Pielea de pe corp este de asemenea extrem de neteda, fara niciun fel de vergeturi sau celulita – sunt fete de 20 de ani care nu au o asemenea piele. Ca o observatie, are o cicatrice pe abdomen, care insa nu este deranjanta, cu atat mai mult cu cat iese in evidenta mai mult abdomenul lucrat. Fata Denisei este singura care tradeaza varsta, dar acest aspect nu este deranjant ( cel putin pentru mine). Are un ten bronzat, habar nu am daca este nativ sau capatat ulterior (parerea mea strict personala este ca este bronz de solar/soare) – dar acest aspect nu a contat sub niciun fel de forma pentru mine in situatia de fata. Sanii nu sunt mari, insa sunt proportionali cu restul corpului.

 

 

Igiena: Ireprosabil – dus inainte de actiune si intre numere. Nu am simtit nimic la FK sau la cunni.

 

 

Actiunea: Dupa ce ne-am prezentat si m-a pofit in camera de lucru, m-a servit cu un pahar cu apa (la alegerea mea dintr-o gama mai bogata de bauturi racoritoare) si am stat de vorba un pic la o tigare, ca sa ne cunoastem un pic. Discutiile au decurs in mod natural, avand o atitudine placuta si relaxata – si in continuare acelasi ton foarte sigur (fara a fi deranjant). Dupa ce am terminat repriza de discutii am primit prosopul de rigoare si am plecat la dus, dupa care a intrat si Denisa. Ca observatii legate de baie, cred ca ar trebui un pic mai multe geluri de dus (se poate, insa de asemenea sa nu le fi observat eu) dintre care macar unul dintr-o gama comuna (de ex. Nivea), pentru a nu confuza radarul cu mirosuri noi odata ajunsi acasaJ, si de asemenea para de dus ar avea nevoie de un pic de atentie J. Actiunea a debutat cu un preludiu intens – FK la greu (inclusiv DFK), sarutari pe corp urmat de un ON soft cu tentative de deep, foarte placut. Am incercat sa contribui si eu un pic la actiune, astfel ca am trecut in 69, unde am prestat pret de cateva minute – accepta degete in pasarica, nu geme exagerat si stie cum sa se manifeste fara a parea artificiala. La primul numar s-a umezit natural, iar dupa ce a montat protectia am trecut la LOT (asezonat in continuare cu FK la greu), unde se misca foarte bine. Dupa cateva minute de actiune a schimbat usor pozitia, pe vine, unde dupa cateva miscari am reusit performanta de a finaliza extrem de repede in balon – mi s-a parut dragut ca Denisa a parut oarescum contrariata de aceasta desfasurare a evenimentelor, probabil ca se astepta la o actiune mai indelungata, dar nu fu sa fie J Dupa pauza de rigoare am trecut amandoi la dusuri, dupa care Denisa a mai rezolvat cateva probleme administrative cu colega ei. Ne-am intins din nou la vorba unde am discutat diverse – si aici se vede experienta, vorbeste frumos si are toate cuvintele la ea.

Avand in vedere ca discutiile s-au intins mai mult decat am anticipat, durata vizitei se apropia de sfarsit, si ma gandeam ca nu voi avea posibilitatea de experimenta si analul pe care il doream. Cu toate acestea, ca un mare plus, Denisa a insistat sa continuam si cu al doilea numar, astfel ca am inceput din nou cu acelasi FK extraordinar, urmat de un pic de 69 si de doggy style. Dupa ce am pompat cateva minute, am schimbat in anal cu largul concurs al Denisei, unde am continuat actiunea si unde dealtfel am si finalizat. De mentionat ca la acest al doilea numar a fost nevoie de lubrifiant, avand in vedere preludiul destul de scurt. Dupa finalizare m-a poftit la dus, fara a ma grabi nicio secunda, insa dat fiind ca depasisem timpul alocat nu am mai stat la dus, cu atat mai mult cu cat un confrate deja astepta sa intre – imi cer scuze pe aceasta cale pentru intarzierea provocata urmatorului invitat. Pentru a evita orice discutie legata de acest aspect, mi se pare ca Denisa a gestionat foarte bine aceasta situatie, informand din timp confratele despre mica decalare a programului.

 

GFE: Extraordinar, FK/DFK, foarte prietenoasa si lipicioasa, geme frumos, ai ce discuta cu ea. Pastreaza pe intreaga durata a intalnirii o atmosfera placuta, si este dornica sa multumeasca clientul – m-a intrebat inainte de primul numar daca doresc sa sa ramana pe tocuri in timpul actiunii.

 

 

Acum notele:

 

Contact: 10

Locatie: 8,5 – se ajunge usor, depunctez pentru aspectele mentionate in recenzie;

Aspect: 8 (fata)- corpul este de 10,

Igiena: - 10- exemplara

Oral: 9 – scad pentru lipsa DT si CIM

Normal: (scurt, cat a fost J) 9,5

Anal: 10 (nota pur subiectiva, fiind prima experienta de aces fel)

GFE: 10 cu felicitari

 

Nota de plata:

200 RON lasati din proprie initiativa la inceputul actiunii.

 

In loc de concluzie, Denisa mi s-a parut o escorta cu foarte mult bun simt, care face tot ce ii sta in putinta sa te satisfaca (bineinteles atata timp cat nu esti un marlan), si care are servicii de calitate. Mie personal mi-a placut si voi reveni cu siguranta.

Felicitari pentru recenzie, cand o citeam as fi zis ca am scris-o chiar eu. :)))

Nu credeam ca modul in care imi organizez eu redactarea recenziilor va fi preluat drept sablon de cineva, nu am nimic impotriva, doar mi-am exprimat uimirea.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Sal all

 

Vazand recenziile pozitive am decis sa i fac o vizita,din păcate am venit la pomul lăudat doarece serviciile au fost submediocre,aspect fizic ok,pret corect pt ceea ce ofera avand in vedere ca aceleasi servicii le gasim la majoritatea fetelor de la top la pret dublu sau triplu

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sal all

 

Vazand recenziile pozitive am decis sa i fac o vizita,din păcate am venit la pomul lăudat doarece serviciile au fost submediocre,aspect fizic ok,pret corect pt ceea ce ofera avand in vedere ca aceleasi servicii le gasim la majoritatea fetelor de la top la pret dublu sau triplu

e mediocra ca si prestatie?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Da,ma asteptam la altceva dupa ceea ce am citit aici despre prestatiile ei in pat,nici gfe nu e prea mare

nici nu stii ce sa mai crezi...ma gandeam si io sa bag o vizita saptamana viitoare...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Felicitari pentru recenzie, cand o citeam as fi zis ca am scris-o chiar eu. :)))

Nu credeam ca modul in care imi organizez eu redactarea recenziilor va fi preluat drept sablon de cineva, nu am nimic impotriva, doar mi-am exprimat uimirea.

Pe scurt:Intr-adevar, trebuie sa recunosc ca m-am inspirat din modul in care iti structurezi recenziile, insa mi se pare ca reflecta cel mai bine (din punctul meu de vedere) scopul acestui forum, respectiv furnizarea de informatii cat mai clare si structurate despre escortele vizitate – mie personal recenziile postate de tine mi s-au parut utile, si au acoperit informatiile de care aveam nevoie – in concluzie iti sunt dator royalites pentru drepturile de proprietate intelectuala :) .

Un pic mai detaliat:in momentul in care m-am inscris pe forum, am inceput prin a citi regulamentul, inclusiv in ceea ce priveste informatiile obligatorii dintr-o recenzie. Ulterior, prima recenzie am redactat-o din proprie inspiratie, cu respectarea informatiilor obligatorii, gandindu-ma ca ulterior voi folosi acest template si la recenziile ulterioare, insa, din nefericire escorta respectiva s-a retras si a inchis contul de pe forum, si odata cu contul ei a disparut si recenzia / template-ul meu. Cum din motive evidente nu am salvat in calculator asemenea informatii, cu ocazia urmatoarelor vizite / recenzii a trebuit sa o iau de la zero, moment in care mi-au picat ochii pe o recenzie facuta de tine la una dintre escortele vizitate de amandoi. Dupa cum am spus la inceput, placandu-mi structura si gandindu-ma ca nu este necesar sa reinventez roata m-am inspirat cu succes din „lucrarile” tale, si astfel m-am alaturat (partial ce-i drept) unei galerii ilustre de plagiatori :) .

Daca te deranjeaza faptul ca ti-am preluat modalitatea de recenzare, te rog sa imi spui, si voi modifica in mod corespunzator recenziile ulterioare.

@Denisa – scuze pentru off-topic

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Pe scurt:Intr-adevar, trebuie sa recunosc ca m-am inspirat din modul in care iti structurezi recenziile, insa mi se pare ca reflecta cel mai bine (din punctul meu de vedere) scopul acestui forum, respectiv furnizarea de informatii cat mai clare si structurate despre escortele vizitate – mie personal recenziile postate de tine mi s-au parut utile, si au acoperit informatiile de care aveam nevoie – in concluzie iti sunt dator royalites pentru drepturile de proprietate intelectuala :) .

Un pic mai detaliat:in momentul in care m-am inscris pe forum, am inceput prin a citi regulamentul, inclusiv in ceea ce priveste informatiile obligatorii dintr-o recenzie. Ulterior, prima recenzie am redactat-o din proprie inspiratie, cu respectarea informatiilor obligatorii, gandindu-ma ca ulterior voi folosi acest template si la recenziile ulterioare, insa, din nefericire escorta respectiva s-a retras si a inchis contul de pe forum, si odata cu contul ei a disparut si recenzia / template-ul meu. Cum din motive evidente nu am salvat in calculator asemenea informatii, cu ocazia urmatoarelor vizite / recenzii a trebuit sa o iau de la zero, moment in care mi-au picat ochii pe o recenzie facuta de tine la una dintre escortele vizitate de amandoi. Dupa cum am spus la inceput, placandu-mi structura si gandindu-ma ca nu este necesar sa reinventez roata m-am inspirat cu succes din „lucrarile†tale, si astfel m-am alaturat (partial ce-i drept) unei galerii ilustre de plagiatori :) .

Daca te deranjeaza faptul ca ti-am preluat modalitatea de recenzare, te rog sa imi spui, si voi modifica in mod corespunzator recenziile ulterioare.

@Denisa – scuze pentru off-topic

Stai chill, ma bucur ca ai gasit recenziile mele utile, cu acest scop sunt scrise. Mi-am exprimat doar uimirea in comentariu anterior, nu ti-am reprosat nimic. Ar fi amuzant sa ne certam pentru drepturile de autor al unui sablon de recenzii de escorte. 😂😂

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare,

 

Am vizitat-o pe Denisa in week-end-ul trecut, in ciuda polemicilor existente pe acest topic, si ma bucur ca am facut aceasta alegere deoarece a fost o experienta foarte placuta.

 

Modalitate de contact: am luat legatura telefonic, insa initial a raspuns colega ei, Denisa fiind ocupata. Cu toate acestea a revenit telefonic in 10 min si am stabilit sa ne vedem intr-o ora. Informatiile initiale cu privire la locatie au fost furnizate in aceasta prima discutie, iar odata ajuns in zona, am fost ghidat telefonic pentru ultimele detalii (spre rusinea mea nu stiu faimoasa locatie cu biblioteca J, dar omul cat traieste, invata). Doresc sa mentionez ca mi-a placut vocea Denisei – amabila si politicoasa dar in acelasi timp denota o foarte mare siguranta (un prim indiciu al unei experiente profesionale bogate).

 

 

Locatie: Celebrul apartament cu biblioteca – eu nu mai ajunsesem pe acolo, dar am inteles ca este destul de faimos. Ca punct de reper eu am primit Maxbet-ul de pe Nerva Traian, iar de acolo am fost ghidat telefonic catre locatie – am ajuns cu masina, si sunt locuri de parcare berechet, atat la bulevard, cat si pe stradute. Apartamentul arata ok, baia este dotata cu ce trebuie, am primit un prosop curat, proaspat scos din teancul de prosoape curate de pe hol. Are o singura pereche de papuci care trece de la un client la altul, insa am uitat sa-i iau de fiecare data cand am ajuns la baie – nu este o problema, locatia fiind curata. Nu este singura in locatie, are o colega draguta, Cristina, care a ajuns in apartament dupa ce am venit si eu in locatie.

 

 

Aspect: Corpul este super lucrat , se vede ca frecventeaza destul de des sala. Pielea de pe corp este de asemenea extrem de neteda, fara niciun fel de vergeturi sau celulita – sunt fete de 20 de ani care nu au o asemenea piele. Ca o observatie, are o cicatrice pe abdomen, care insa nu este deranjanta, cu atat mai mult cu cat iese in evidenta mai mult abdomenul lucrat. Fata Denisei este singura care tradeaza varsta, dar acest aspect nu este deranjant ( cel putin pentru mine). Are un ten bronzat, habar nu am daca este nativ sau capatat ulterior (parerea mea strict personala este ca este bronz de solar/soare) – dar acest aspect nu a contat sub niciun fel de forma pentru mine in situatia de fata. Sanii nu sunt mari, insa sunt proportionali cu restul corpului.

 

 

Igiena: Ireprosabil – dus inainte de actiune si intre numere. Nu am simtit nimic la FK sau la cunni.

 

 

Actiunea: Dupa ce ne-am prezentat si m-a pofit in camera de lucru, m-a servit cu un pahar cu apa (la alegerea mea dintr-o gama mai bogata de bauturi racoritoare) si am stat de vorba un pic la o tigare, ca sa ne cunoastem un pic. Discutiile au decurs in mod natural, avand o atitudine placuta si relaxata – si in continuare acelasi ton foarte sigur (fara a fi deranjant). Dupa ce am terminat repriza de discutii am primit prosopul de rigoare si am plecat la dus, dupa care a intrat si Denisa. Ca observatii legate de baie, cred ca ar trebui un pic mai multe geluri de dus (se poate, insa de asemenea sa nu le fi observat eu) dintre care macar unul dintr-o gama comuna (de ex. Nivea), pentru a nu confuza radarul cu mirosuri noi odata ajunsi acasaJ, si de asemenea para de dus ar avea nevoie de un pic de atentie J. Actiunea a debutat cu un preludiu intens – FK la greu (inclusiv DFK), sarutari pe corp urmat de un ON soft cu tentative de deep, foarte placut. Am incercat sa contribui si eu un pic la actiune, astfel ca am trecut in 69, unde am prestat pret de cateva minute – accepta degete in pasarica, nu geme exagerat si stie cum sa se manifeste fara a parea artificiala. La primul numar s-a umezit natural, iar dupa ce a montat protectia am trecut la LOT (asezonat in continuare cu FK la greu), unde se misca foarte bine. Dupa cateva minute de actiune a schimbat usor pozitia, pe vine, unde dupa cateva miscari am reusit performanta de a finaliza extrem de repede in balon – mi s-a parut dragut ca Denisa a parut oarescum contrariata de aceasta desfasurare a evenimentelor, probabil ca se astepta la o actiune mai indelungata, dar nu fu sa fie J Dupa pauza de rigoare am trecut amandoi la dusuri, dupa care Denisa a mai rezolvat cateva probleme administrative cu colega ei. Ne-am intins din nou la vorba unde am discutat diverse – si aici se vede experienta, vorbeste frumos si are toate cuvintele la ea.

Avand in vedere ca discutiile s-au intins mai mult decat am anticipat, durata vizitei se apropia de sfarsit, si ma gandeam ca nu voi avea posibilitatea de experimenta si analul pe care il doream. Cu toate acestea, ca un mare plus, Denisa a insistat sa continuam si cu al doilea numar, astfel ca am inceput din nou cu acelasi FK extraordinar, urmat de un pic de 69 si de doggy style. Dupa ce am pompat cateva minute, am schimbat in anal cu largul concurs al Denisei, unde am continuat actiunea si unde dealtfel am si finalizat. De mentionat ca la acest al doilea numar a fost nevoie de lubrifiant, avand in vedere preludiul destul de scurt. Dupa finalizare m-a poftit la dus, fara a ma grabi nicio secunda, insa dat fiind ca depasisem timpul alocat nu am mai stat la dus, cu atat mai mult cu cat un confrate deja astepta sa intre – imi cer scuze pe aceasta cale pentru intarzierea provocata urmatorului invitat. Pentru a evita orice discutie legata de acest aspect, mi se pare ca Denisa a gestionat foarte bine aceasta situatie, informand din timp confratele despre mica decalare a programului.

 

GFE: Extraordinar, FK/DFK, foarte prietenoasa si lipicioasa, geme frumos, ai ce discuta cu ea. Pastreaza pe intreaga durata a intalnirii o atmosfera placuta, si este dornica sa multumeasca clientul – m-a intrebat inainte de primul numar daca doresc sa sa ramana pe tocuri in timpul actiunii.

 

 

Acum notele:

 

Contact: 10

Locatie: 8,5 – se ajunge usor, depunctez pentru aspectele mentionate in recenzie;

Aspect: 8 (fata)- corpul este de 10,

Igiena: - 10- exemplara

Oral: 9 – scad pentru lipsa DT si CIM

Normal: (scurt, cat a fost J) 9,5

Anal: 10 (nota pur subiectiva, fiind prima experienta de aces fel)

GFE: 10 cu felicitari

 

Nota de plata:

200 RON lasati din proprie initiativa la inceputul actiunii.

 

In loc de concluzie, Denisa mi s-a parut o escorta cu foarte mult bun simt, care face tot ce ii sta in putinta sa te satisfaca (bineinteles atata timp cat nu esti un marlan), si care are servicii de calitate. Mie personal mi-a placut si voi reveni cu siguranta.

😘😘😘te mai astept cu placere
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stai chill, ma bucur ca ai gasit recenziile mele utile, cu acest scop sunt scrise. Mi-am exprimat doar uimirea in comentariu anterior, nu ti-am reprosat nimic. Ar fi amuzant sa ne certam pentru drepturile de autor al unui sablon de recenzii de escorte.

Asa am inteles si eu, dar m-am gandit ca este mai bine sa fie totul clar - in ceea ce priveste motivele de cearta, din nefericire am vazut pe o parte dintre topice scandaluri intre membri din mult mai putin, lucru pe care incerc sa il evit.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...