Sari la conținut

Bora bora club


Postări Recomandate

Am vazut ca exista in bucuresti un club, bora bora (boraclub.ro e situl lor) care se vrea copie a lui goldentime (goldentime.at) din viena. Acolo, in viena am fost. M-am simtit excelent, am stat odata 7 ore :)). A fost cineva la asta din Buc? Sunt curios cum arata fetele, cate sunt si ce tarife au.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

NU am fost dar am auzit de el , fetele le poti gasi pe FB cauta asa Bora Bora Clubb le poti vedea acolo arata foarte bine fetele, stiu ca intrarea este 2 mil free bar . Cred ca vrea sa fie o copie a clubului de pe kogalniceanu the buddhist se numeste la fel si acolo 2 mil intrarea free bar gasesti 15 fete pe tura acolo arata foarte bine doar ca preturile sunt foarte piperate , 1 mil orice bautura pentru donisoara daca vrei sa vina sa stea de vorba cu tine , 1 mil lap dance pentru 8 minute , 4 mil daca vrei sa intri cu ea pe camera pentru 40 de minute , mie mi-au spus ca fac doar masaj erotic probabil ca eram pentru prima oara acolo dar stiu de la niste prieteni ca au facut sex acolo :). parerea mea daca doresti sa cheltui mai multi banii iti recomand buddhist arata foarte bine toate acolo si ai si de unde sa alegi sunt minim 15 pe tura

Link spre comentariu
  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov

Am fost la acest club in urma cu vreo luna pentru ca stiam si-mi place conceptul vienez pe care se bazeaza.

Locatia este bulevardul marasesti nr.16.

Acolo ni s-a explicat ca intrarea este 200 lei. In acesti bani intra open bar si vizulaizarea show-urilor domnisoarelor. Daca suntem multumiti de o domnisoara putem merge la separeu a carui cost este 120lei /30 min sau 240lei/h.

Ramanem acolo si comandam de la bar. Barul este bine dotat: bere, whisky,vin, apa minerala, energizant ...

Fetele au inceput cu un dans la bara, un shower dance, show erotic intre ele pe alocuri chiar lesbi si diverse dansuri.

Intre timp au inceput sa vina fete la noi sa le oferim bauturi sa stea la masa noastra. Dar cand am vazut ca bautura lor cea mai ieftina costa 120 lei am zis ca prefer sa merg la separeu ca tot aia e. Mai erau alte 3 bauturi in lista lor : un cocktail -250 lei si 2 sticle de sampanie: una 1000lei si alta 4000 lei.

Pana la momentul asta eram foarte incantat de :

-aspectul localului(foarte curat si ingrijit)

-multitudinea(vreo 15 fete pe toate gusturile: mai slabe, mai cu forme pline..) si aspectul fetelor

-servirea de la bar ireprosabila

- programul artistic foarte reusit al fetelor

Chiar ma miram sa fie ceva atat de frumos si la preturi acceptabile.

Cand sa merg la separeuri apar surprizele, tipic romaneste.

Intrarea de persoana este 120 lei/30 min. Adik,tu singur. Daca vrei sa iei si o fata atunci costa si pentru ea 120 lei.

Accept si platesc 240 lei/30 min. Separeuri sunt destule: biliard,jacuzzi,sauna,bara si narghilea , parca.

Dupa urmeaza alta tiganie: Ma intreaba daca vreau sa fac dus. Eu zic da. La dus e curat si vestiarul e foarte ok.

Ii zic dupa dupa dus : Incepand de acum am 30 min!

Ea(sefa de sala sau ce o fi): Mai ai 20 min pentru ca in timp intra si cat stai la dus!

Ajung cu domnisoara in camera si imi zice clar: 150 leimasajul erotic,350 oral si 450 lei oral+normal.

Eu,enervat, i-am zis ca ii ofer 350 lei si daca imi ofera tot, daca nu, nu.

Ea a acceptat si mi-a oferit un oral pe cinste( cu zone adicaente) si normal 2 pozitii.

Banii pana atunci i-am dat "sefei" (pentru care am primit bon fiscal :) ) si cei 350 lei i-a luat domnisoara.

 

Intr-un cuvant: un concept frumos vienez dar aplicat pur romaneste.

Este frumos si recomandat pentru cei care vor sa cheltuie intr-o seara peste 1500 lei. Nu voi mai merge acolo din cauza pretului foarte mare si a tepelor primite. In Viena aceeasi distractie costa 80 euro intrarea si 30 min(dupa dus :) ) cu o domnisoara 40 euro(unde intra tot), de restul nu-mi mai aduc aminte.

 

Desi pe site zice ca au si mancare, nu am vazut nimic acolo. Poate au, dar nu am vazut sau intrebat.

Locatia era aproape goala,lesne de inteles, si cred ca a mai venit un client in cele 2-3 h petrecute.

 

Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Exact si la Budhist e cam aceeasi smecherie, dar au tarifele in functie de tipul de separeu pe care-l doresti. Separeu cu bara pe centru pentru dans in privat era cel mai ieftin parca 120 ron/30 min. Masajul erotic era 200 ron/30 min pe un pat cu saltea cu apa. Mai exista separeu cu jacuzii la 300 ron/ 30 min. Overall ca sa si futi ceva pe la The Budhist Cigar Club costurile sunt dupa cum urmeaza: 200 ron intrarea (parca), 100 ron minim cel mai ieftin coktail pentru o fata ca sa stai la o barfa cu ea si sa se frece de tine, 120 ron minim separeul, iar fetele vor undeva pe la 250 ron / finalizare doar oral protejat. Total pt o pedala trista = 650 ron minim. Ai dreq, ete ca au succes :)

Link spre comentariu

  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

sal,

Stiu ca pe acest topic se discuta despre Bora Bora, unde nu am ajuns inca ceea ce va pot spune in schimb este ca la The Budhist Cigar Club distractia costa uneori chiar foatre mult dar in schimb dupa parerea mea merita pentru ca este cu totul un alt fel de a-ti petrece timpul ...mi s-a intamplat acolo chiar sa pierd notiunea timpului sa plec de acolo la 7-8 dimineata e adevarat chiar si fara bani de taxi ...:) dupa ce am tras toate cardurile pe care le aveam in posesie( interesant este ca pe fluturasul de la POS apare numele unei fundatii,deci foarte tare unii si-au facut club de striptis in spatele unei fundatii ) si toti banii chas pe care-i aveam. Ca si costuri un cokteil pentru domnisoara costa adevarat 100 ron intrarea daca nu esti membru 200 ron unde poti servii cam tot ce doresti din bauturile alcoolice cat si non alcoolice si daca nu ma insel poti servii si masa sus undeva langa intrare. Pentru asa zisul masaj unde au vre-o 4-5 camere dintre care intradevar una cu pat cu apa care iarna este incalzita costul este 400 ron adica 4 fise pe care le poti lua de la caserie sau le poate aduce fata,mentionez ca poti intra chiar cu 2 domnisoare in acest cost bine inteles dupa ce ai stat un pic de vorba cu ele pret de 2-3 cokteiluri :))). Mai au si camera cu jacuzzi care nu este un jacuzzi adevarat ci o cada cu hidromasaj acolo pretul este 600 ron adica 6 fise dar am impresia ca timpul este mai lung putin in jur de 50 minute .

Deci in concluzie este destul de scump dar ma repet este un alt fel de experienta nu se poate face comparatia cu mersul la o escorta, este bine sa te duci in grup cu mai multi prieteni si sa intrii oarecum in jocul lor .

 

PS. fete sunt destule in jur de 15-20 au fost de fiecare data, eu cred ca aici este un fel de pepiniera,cred ca fetele isi fac rodajul dupa care i-au calea cluburilor de afara .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...