Sari la conținut

Blonda BW ( fara beautiful ) - 0752879964


Postări Recomandate


  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-sunt-o-blonda-focoasa-si-te-astept-la-mine-pozele-imi-apartin-100/7b0f637078696353.html

 

Buuuuun dupa ce nu gasesc nimic la fetele din top din care m-am obisnuit sa ma infrupt, acu vreo 2 saptamani zic hai sa incerc ceva nou. Domnisoara avea alt anunt cu poze in care arata mult mai slabuta, chiar acceptabila, asa ca sun si ma infatisez in Tudor. 

Intru intr-un apartament cu 2 camere nedecomandat in care mai activa tot o blonda grasa ( o fi surori ), ii zic ce ma doare, decartez banii pt. un numar si ma duc la baie. Fata e mare, blonda, cu numele pestelui sau altui mascul tatuat pe umar ....

Baia relativ ok, prosop uscat.

Intru in camera, se dezbraca asta in timp ce vorbea despre vremea rece de afara, si scotea niste gemete de ziceai ca i-am bagat pula telepatic ..... in fine. Dupa ce termina cu vremea, raspunde unui alt nefericit si ii spune ca termina in 20 de min. deci atitudine de cacat. 

O vad pe asta dezbracata, imi fac cruce cu limba, ma rog la Odin sa-mi dea putere si dupa ce imi face ea un oral cu dintii, o iau la un misionar. Destul de larga, foloseste lubrifiant, pula da semne de retragere, in fata la atata sunca. 

O pun pe burta cu curul in sus, si-mi zic ca hai sa chinui o grasa azi. Pompez ca picamerul si finalizez in gemetele ei false.

Igienizare, imbracare si plecare. Intre timp a ajuns si nefericitul pe care l-au bagat in bucatarie, pesemne ca l-au pus la tigaie, fuckin fat arses. 

 

Locatie - 6

Aspect - 4

Oral - 5

Normal - 6

GFE - 5, bine ca nu m-a mancat

Igiena - 8 fara mirosuri, neepilata proaspat

Halat - 100 sau 150, nu mai tin minte, oricum supraevaluat

 

Experienta submediocra, nu revin, n-am bagat-o la "de evitat" ca poate i-a place vreunui iubitor de grase.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...