Salutare,
Zilele trecute am vizitat aceasta domnisoara. Dupa multiple dezamagiri (In ziua respectiva am reusit performanta de a refuza 4 fete. Voi veni cu recenzii despre ele)
in sfarsit am nimerit si eu ceva futabil.
Fata e articulata, amabila, draguta si relativ noua in bransa. Din ce am inteles, va presta o perioada scurta de timp dupa care va vrea sa uite de acest capitol din viata ei.
Note:
GFE: 9+
Educata, draguta, amabila, nu te grabeste, nu fura curent si chiar poti lega o discutie. Din ce am inteles nu lucreaza de mult timp si nici nu intentioneaza sa faca mult timp asta.
Aspect fizic: 9+
Bruneta undeva pe la 1.70, frumusica la fata, tanara 20 de ani, carne tare pe ea, sani medii, in concluzie corp frumos.
Pozele sunt reale dar eu zic ca o dezavantajeaza oarecum.
Prestatie: 9
Accepta orice pozitie, e relativ stramta dar foloseste lubrefiant. Nu face DT si CIM dar compenseaza prin implicarea de care da dovata in timpul actiunii.
Oralul poate fi si neprotejat. Normalul, evident protejat.
Nu m-a grabit si nici nu m-a atentionat pentru ca am depasit ora (DtD am stat cam 70 minute).
Igiena: 10
Curata, epilata, ingrijita. In locatie exista prospape curate, gel de dus, asternuturi curate.
Locatie: langa hotel Conest, la blocurile renovate. Curatenie in locatie, pat mare.
Important de mentionat este faptul ca in aceste blocuri presteaza mai multe fete, doua dintre ele fiind de evitat. Voi veni cu detalii.
Tarife: 150 RON numarul, 250 ora.
Din pacate la cat de varza este piata in iasi, eu consider ca tarifele sunt decente: arata destul de bine, nu te grabeste, igiena e de 10, exista geluri de dus, prosoape curate si atitudinea e de 10.
Concluzie: de revenit pentru ca in momentul de fata rar mai intalnesti o fata decenta.
Aceasta postare a fost editata de codex2: 23 April 2017 - 01:18 PM