Sari la conținut

0751509108 Eveline si Roman/ Cuplu atractiv, educat si curat ofera SEX TOTAL FARA NICIUN FEL DE INHIBITII!


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

RO: Suntem un cuplu elegant, educat, curat si extrem de discret, actori de filme adult, in cautare de barbati maturi pentru a petrece momente de neuitat. Iti putem oferi compania in serile singure sau chiar si insotiti de o partenera. Oferim sex TOTAL, oral protejat/neprotejat, normal protejat,ANAL, masaj erotic, dominare activa soft,annilingus plus multe alte fantezii care ti le doresti CU EXCEPTIA FANTEZIILOR CARE IMPLICA AGRESIVITATE SAU LIMBAJ VULGAR. Deasemenea, oferim seriozitate si discretie si avem aceleasi asteptari si din partea ta. Contacteaza-ne si nu vei regreta!
Suntem disponibili la orice ora pentru tine si deabea asteptam sa ne cunoastem! Deasemenea cadoul pt o ora de distractie cu noi este 100 eur/ 450 RON si am prefera din cauza programului extrem de incarcat sa lucram de acasa, intr-un apartament foarte discret situat in zona Plaza Romania din sectorul 6.

Cu drag,

Eveline si Roman



EN: We are an elegant, educated, clean and extremely discrete COUPLE, adult films actors, seeking mature men to spend unforgettable moments together. We can offer you our company on those lonely nights and even accompanied by a partner. We offer protected/unprotected oral sex, ANAL, normal protected sex, erotic massage, light domination, annilingus and many other fantasies that you've been dreaming about WITH THE EXCEPTION OF THOSE FANTASIES THAT IMPLY AGGRESSIVE AND VULGAR BEHAVIOUR . Also, we offer professional discrete services and we expect the same discretion from you. Contact us and you will not regret it!
We are available at any hour and we cannot wait to meet you! Moreover, the gift for an hour with us is 100 eur/450 RON and we prefer working from our discrete apartment situated nearby Plaza Romania Mall in sector 6.post-233252-0-90722000-1493234452_thumb.jpgpost-233252-0-26208900-1493234463_thumb.jpgpost-233252-0-04808200-1493234497_thumb.jpgpost-233252-0-85458100-1493234527_thumb.jpgpost-233252-0-25202900-1493234576_thumb.jpg

With love, 

Eveline and Roman

Nr. de tel: 0751509108

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai am revenit de la Eveline și Roman și am decis că e timpul să scriu prima mea recenzie, în aproape trei ani de când am contul și șase fete vizitate (tehnic șapte că o dată au fost două concomitent).

 

Comunicarea s-a făcut prin sms-uri, cu o confirmare la telefon, se poate comunica exclusiv prin SMS, Eveline răspunde foarte prompt.

Locația e cunoscută, se găsește ușor, și e facil de ajuns inclusiv cu transportul în comun.

 

Eveline m-a așteptat în ciorăpei negri până la genunchi, chiloței frumoși și un corset negru, am atras atenția din timp asupra ținutei și mă bucur că s-a ținut cont de asta și nu s-a lenevit să depună efortul.

Eveline este de departe cea mai frumoasă și drăguță fată vizitată. Chip armonios de copilă, dantură perfectă (ca la americani de altfel, a și stat acolo o vreme), între 1,65 și 1,70 fără tocuri, sânii zurzulii, nu foarte mari, dar mie mi-au plăcut. Păsărica micuță, cu labii mici cum îmi plac mie (în sfârșit am găsit o fată cu păsărica care seamănă mai mult cu a unei virgine decât cu a fetelor mai obosite (sincer, nu știu dacă cantitatea de sex afectează prea mult aspectul estetic). Fundul minunat, l-am tot sărutat și lins minim 15 min la început, în timp ce Eveline îi făcea sex oral lui Roman, iar eu îmi imaginam cum ar arăta scena asta dintr-o parte și mă excitam și mai mult. Eu am cerut ceva elemente de dominare erotică încă dinainte, și chiar dacă a fost mai soft decât în filmul din capul meu învârtit ultimile două zile, cred că așa a fost chiar mai bine și pe viitor voi renunța la partea de role playing, limitându-mă la activitățile propriu-zise, cele care-mi plac.

 

Absolut niciun miros suspect de nicăieri, atmosfera foarte naturală și plăcută, muzică de fundal, lumânări, living cu canapea mare, extinsă, totul nou și cu gust.

 

Eu merg, în principiu, mai mult pentru dominare erotică, pentru că mă cunosc a nu fi foarte sensibil și îmi vine greu să termin în căciuliță,  de aceea sexul propriu-zis îl prefer cu prietena (în perioadele când există una :)). Dar de data aceasta am avut parte de toate, și sex normal în mai multe poziții, mult sex oral, iarăși în diferite poziții atât eu ei cât și invers. Nu prea am cu ce să compar decât cu fosta prietenă, dar mie mi-a plăcut tehnica Evelinei, cu intensitate variabilă și multă atenție asupra mea. Prima tentativă de anal, finally pentru mine :D. Plăcută și interesantă senzație.

 

Eu eram un pic nervos din cauza așteptărilor, tributul fiind cam dublu față de ce obișnuiam eu, și de aceea am performat ceva mai modest decât știu că aș putea în mod normal, chiar dacă eram mega horny și nesătul. A fost chiar și un incident mic, din vina mea, care m-a speriat pentru un moment, dar Eveline l-a depășit rapid fără să-i dispară zâmbetul de pe buze. Un mare plus pentru asta.

 

Paradoxal, dar prezența lui Roman nu m-a inhibat mai deloc, poate chiar deloc. Mă simțeam mereu în centrul atenției într-un fel sau altul și mi s-a respectat intimitatea personală. Chiar mă simțeam ca un participant într-o scenă porno, un threesome evident. Comunicam toți în engleză ca să fie mai natural și comod pentru Roman, chiar dacă eu eram mai tăcut și nu am manifestat foarte multă inițiativă, dar lucrurile se desfășurau frumos de la sine.

 

Este cam prima experiență de revenit cu siguranță, chiar dacă tariful e ceva mai mare, dar în același timp poate chiar e mai bine așa, că în felul acesta nu-și va permite chiar toată lumea, și ei se vor simți mai odihniți și vor avea suficientă energie pentru fiecare client. Din câte înțeleg ambii au activități în timpul zilei și primesc vizite doar seara, adică mai mult de câțiva clienți pe zi nu poți avea fizic. Un avantaj pentru clienții recurenți.

 

N-am descris finalizările mele, pentru că partea asta e cea mai interesantă. Fiind foarte tensionat, eram on the edge multă vreme și de la tensiune și dorință nici nu mi-am dat seama foarte bine de câte ori am ejaculat. Cred că am avut și ceea ce numește ejaculare internă, practică populară în orientul îndepărtat, în timpul unei reprize îndelungate de sex oral din partea Evelinei.

 

Eveline e foarte răbdătoare și atentă la client, și Roman e prietenos fără a fi intruziv. Mă simțeam de parcă aș fi alături de un amic, și era o plăcere bizară din conștienizarea faptului că făceam cam tot ce-mi trecea prin cap cu soția lui, alături de el.

 

Overall, este cea mai completă și fulfilling experiență avută de până acum, în niciun moment nu m-am simțit grăbit, nu s-a făcut vreun comentariu referitor la timp și când eu singur am menționat asta având senzația că se apropie sfârșitul orei alocate (înainte de a fi ejaculat a doua oară), ambii mi-au spus într-o voce să nu mă gândesc la asta, că e timp. Încă o bilă albă.

 

De revenit, în primul rând pentru aspectul fizic al Evelinei, atitudinea amândurora și faptul că poți face cam orice dorești. Iar pentru amatorii de asemenea experiențe cu un cuplu autentic (și mi s-au părut autentici chiar și cu scepticismul meu), cred că e un must.

 

Probabil mi-a ieșit o recenzie dezlânată, pun asta pe seama emoțiilor pozitive și a epuizării. Nu dau note că mi se pare vulgar, dacă aveți întrebări voi da explicații desfășurate.

 

Tributul 450, lăsați la început.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0

Si eu am fost la ei de doua ori si tot ce a scris Lottt este perfect adevarat ,acest cuplu merita toti banii si oricand am ocazia ma duc la ei .Nu o sa va para rau de bani.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...