Sari la conținut

Kris 0729667912


arici2025

Postări Recomandate

Astăzi am avut o zi agitata la serviciu, iar pe la amiaza am consultat puțin pagina publi24 secțiunea draga noua :) acolo, sunt o grămadă de poze false, texte unul și unul, dar dintre toate unul mi-a atras atenția. Cel al Cristinei. Am sunat, o voce foarte plăcută, care m-a stârnit instant. Pe loc am solicitat o evadare de la serviciu, o ora mai târziu. Ajuns la destinație în M-uri, am surpriza sa găsesc o domnișoara foarte frumoasa, undeva la 25/26 de ani, bruneta, înălțime undeva la 1.65 m, sâni naturali marginea 4, cu un zâmbet superb gen Julia Roberts. Fiind puțin strâns cu ușa de timp, am optat pentru o finalizare, totul protejat, asta mi-am și dorit. Frumusețea ei a compensat totul. Oralul a fost foarte bun, lent, temeinic, scuipat, lubrifiat sănătos și mângâiat pana aproape de orgasm. Nu mi-am dorit sa ma termine prin acest oral, asa ca am schimbat mai multe poziții și am preferat sa finalizez în balconul închis al apartamentului, cu fata spre parcul Cetate , în picioare, pe la spatele foarte apetisant :* nu era singura în apartament, mai avea o colega dar nu i-am simțit lipsa deloc. M-a impresionat frumusețea ei, dantura perfecta și igiena de nota 11. Am plătit cu drag 100 de lei, investiți foarte bine, iar timpul petrecut a fost în jur de 40 de minute. Pe publi24 am găsit-o cu anunțul "încă doua zile". ÃŽn fine, ziya s_a terminat tare haios. :))) în jurul orei 18.30 așteptăm la semaforul de la Hotel Cetate, ca pieton și am zărit-o încă o data la volanul unei mașini germane, o marca draga romanilor, cu doua uși , culoare negru. Și la volan, era pa fel de adevărată. V-o recomand cu drag, oricând aveți ocazia sa o întâlniți.

Niște note și ma duc la culcare :)

Frumusețe 10+

Igiena 10

op 9

sex protejat 10 geme frumos, îți dă contre exact cum trebuie

Locație 9 apartament 2 camere foarte îngrijit

GFE 10+++ o persoană foarte sociabila, cu simțul umorului, am avut sentimentul ca ne știm de o viata

FK 0 nu accepta cu toate ca are niște buze foarte senzuale

Este dispusa în rest la orice, mai puțin la sex anal și grija mare la sânii superbi, nu ii mușcați, accepta sa ii fie răsfățați și se scoala frumos :)

 

Ma bucur ca te-am cunoscut Cristina și abia aștept sa te revăd. Pup 💋

Link spre comentariu

Prietene, mesajul meu a fost strict de buna credință. Am văzut ca sunt băieți care ar dori sa aibă recomandari despre dre și am crezut ca ajuta. N-am nici o treaba cu "pesteleala" și ca sa te convingi de asta poți sa vezi ca am postat și la Conni din Cluj Napoca sau Raluca din Sibiu, după ce m-am bucurat de compania lor. Sa fiți sănătoși, dar de la mine recenzii de acum înainte PA.

 

 

PS Cristina ma va anunța când va reveni în Alba Iulia și da, o aștept cu respirația tăiată :)

 

Numai bine!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Băi găgăuz! Face unu o recenzie corectă, la subiect și tu sari cu supoziții! Hai sa sar și Io și să-ți zic că ești milițian. Asta e Alba Iulia! Plin de labari.

Link spre comentariu

Salutare

Nu am mai intrat de foarte mult timp deoarece vad ca uni dintre noi sunt un fel de 'militieni' carora li se pare ca o recenzie corecta miroase a 'peste'

Azi am decis sa scriu din nou.

Bravo "arici2025'....o recenzie corecta.Am fost si eu la domnisoara in cauza.Este super ok.Nu am ce comenta mai mult decat 'arici2025',pot spune ca DA, aceasta fata isi merita toti bani.O astept cu nerabdare sa revina .

 

 

 

PS.In loc sa ne acuzam uni pe alti de "pesteala',mai bine am avea grija la toate imputitele cu poze false si servicii de rahat care au impinzit orasul....pe ele ar trebui sa le recenzam'corect'pt.a nu arunca bani pe fereastra

NO...ZI FAINA SA AVETI

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...