Sari la conținut

Studenta de top, servicii 100% reale 0726893576


Postări Recomandate

  • Oras:Prin zona
  • Oras:Prin zona

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/STUDENTA-SERVICII-DE-TOP-POZE-REALE-100-/7b00637e7c616650.html

 

 

Mers, văzut, futut, acum concluzionăm:

 

E ok tipa, arată bine ÅŸi pozele par a fi ale ei. De ce zic asta, nu m-am uitat cu exces de atenție pe pozele din anunț înainte de a suna, deoarece de regulă oricum e țeapă. All în all, fata drăguță, am primit un pahar cu apă ÅŸi am fost întrebat de duÅŸ (nu a fost cazul că mersesem pregătit), apoi am mers în dormitor. Am făcut un pic de conversație (se adresează doar cu "dumneavoastră" indiferent ce îi spui tu) ÅŸi am trecut la acțiune. Partea nasoală e că atât de mult ia plăcut să "converseze", încât după cca. 20 secunde, oralul s-a transformat într-o labă apatică în timp ce încerca să-mi atragă atenția de la asta cu poveÅŸti... I-am cerut să pună prezervativul, am gustat un pic "etajul inferior", igiena perfectă, proaspăt epilată, apoi am finalizat relativ repede în misionar.

 

Ca note:

FK - Nu face.

GFE - 6 cu indulgență.

ORAL - 2.(neprotejat, OP nu am încercat).

N/P - 7 spre 8 să zicem, dar tot cu indulgență.

Locație - 6.

 

Ca o concluzie generală, cu foarte mare greutate îÅŸi merită cei 150 Ron/ finalizare.

 

P.S.- Nu am putut descărca pozele pe telefon să le pun aici, poate face cineva asta ca să fie recenzia completă/ corectă. Weekend fain să aveți 😉

Link spre comentariu

Uite o recenzie, utila care te ajuta sa salvezi niște bănuți. "Gagauz" ce spui, înveți ceva din astfel de recenzii? :)

Păcat ca băieții din Alba Iulia nu sunt atât de proactivi precum cei din Sibiu sau Cluj Napoca, pentru ca în câteva luni de zile sigur am reuși sa găsim și noi un top 3 dame pe care sa le vizitam, sa nu ne mai pierdem vremea și banii cu altele care nu îți urmăresc decât banii. Sincer, eu nu m-am încurcat cu gagici locale, am preferat sa fac un drum de Sibiu sau Cluj Napoca, mers la sigur cu recomandari beton. Vineri am simțit nevoia sa iau o astfel de pauza loco, sa ma risc și asa am ajuns la Kris. A fost o surpriza deosebit de plăcută pentru mine, iar decizia vizitării am luat-o după calitatea discuției telefonice. Toate au poze false, asa ca telefonul rămâne piatra de temelie.:)

 

Mulțumesc colegu' pentru cele scrise și ne putem focusa bănuții, timpul și energia spre altcineva :)))

Link spre comentariu

De exemplu poza atașată este falsa, dar la telefon d-ra este foarte plăcută, volubila , declara că are 22 de ani, face tot mai puțin anal. Ați fost careva la ea? Locația este în blocul turn de deasupra Băncii Transilvania agenția Cetate.

"Gagauz" nu ești drăguț sa treci pe la ea, sa ne spui cum este? :))))

 

ÃŽți mulțumesc anticipat! ðŸ»

post-230018-0-81631000-1493528269_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...