Sari la conținut

Din Raid - 0755817344


futarici

Postări Recomandate

Am gasit acest anunt astazi 18.10.2012 in Raid: "Bruneta 31 de ani, 1.65, 49 kg, aspect fizic placut, ofer companie domnilor peste 30 de ani Tel: 0755817344".

 

Am sunat si mi-a confirmat inaltimea si greutatea. Are locatie si pe parte de tarife 80 lei nr/ 120 lei ora. Ca servicii: oral neprotejat cu finalizare orala (sau cum vrea clientul) si normalul protejat.

 

E cam pe genul meu: peste 30 de ani...micuta de inaltime si slabuta si de aceea m-a tentat. Ce nu ma tenteaza e ca anuntul apare in Raid...si stim multi din noi cate tepe sunt pe acolo de la fete care presteaza servicii foarte proaste. Pe de alta parte m-a incantat ceva in discutia telefonica. Nu s-a hazardat sa ma asigure ca ea poate deep si toate cele. A fost asa cum trebuia sa fie...facem tot posibilul sa fie cat mai bine.

 

Intrebare: a fost cumva cineva deja la ea??? Poate da mai multe detalii???

 

P.S. Daca incepeti sa sunati....nu pomeniti nimic de forum. Nu cred ca stie de el...si e bine ca deocamdata sa ramana asa.

Link spre comentariu

Mda...nici nu stiu cum sa incep si ce sa zic :) Era o vorba cand eram mici: cine zice...ala este. Asa ca cine intreaba...trebuie sa se si duca sa dea si detalii. Si m-am dus...in dimineata asta :P

Vorbit de aseara la telefon si prin sms...si stabilit o intalnire pentru astazi in jur de ora 10. Locatia aproape de Peco de pe Cosbuc (vis-a-vis de Motelul Moldova...daca o mai fi) Am ajuns acolo...si am sunat pentru detaliile exacte. Numai aproape de Peco nu statea ci avea o camera inchiriata la hotelul de pe straduta cu Frontal (na ca le fac si reclama) Am sunat din nou cand am ajuns in fata hotelului si mi-a spus etajul si camera.

 

A urcat je pana pe la etajul trei...a ciocanit la usa si apare ea. O ea...de care sa fiu sincer chiar nu stiu ce sa zic. Nici frumoasa...nici urata. As merge spre uratica totusi...dar hai sa fiu indulgent si sa spun acceptabila. Camera....foarte mizerabila...si cu mai toate componentele foarte vechi. Patul excela...ca era mare si tare si nu scartaia. Baia...la fel la pamant. Nu prea am avut nevoie de ea...ca doar veneam de acasa si eram pregatit corespunzator. De remarcat si fumul de tigara care plutea nestingerit prin acea "superbitate" de camera. Acum legat de locatie..si obiectiv vorbind...nu avea fata nicio vina. Era inchiriata...si nu mi-a cerut nimic in plus la tarif pentru ea. Am schimbat cateva cuvinte...desi i-am spus de ieri cam ce imi place si cam ce vroiam (mai cu deep...mai cu caterinca asa de scuipat...lins...bla..bla..bla) Zice ca are 31 de ani....si pare sa fie cam pe acolo (poate ceva ani in plus) si foarte slabuta la corp (dupa spusele ei 1,65 si 49 de kile) M-a intrebat ce vreau...i-am zis ca un numar si doar oral. Ok...si si-a pus telefonul pe silentios. Am decartat 80 de lei noi nouti. A inceput cu sarutari pe piept...si incet incet s-a coborat pe Benone al meu....care statea in dilema...sa se scoale sau nu. L-a luat finut la smotocit...si s-a decis si el sa se faca drepti. A mesterit ea acolo asa cum s-a priceput...dupa care imi propune ca daca vreau asa cum imi place mie...sa ma ridic in picioare sa o poata baga mai bine. Gata sefa...is drepti si eu. Si acolo a inceput circul...de oricat se chinuia nu reusea sa bage mai mult de trei sferturi. Dar de remarcat bunavointa de a ma satisface...si faptul ca nu comenta nimic desi nu prea ii convenea. In general sunt foarte domn cu femeile...dar d edata asta pe alocuri nu am fost. Pai stai frate...tu ceri o suma nu? Eu ti-o dau fara sa o negociez....dar ia munceste si tu si fa cum vreau eu. De ce trebuie ca tu sa fii ca banca....sa iesi in castig financiar....fara s aiti asumi niciun risc? Si pe alocuri i-am infit-o de cateva ori pana in gat (ma rog...cat se putea duce si ea) si era rosie la fata si deja ii curgeau lacrimile ca actritele din filmele porno cand fac gang bang.

 

Vazand tactica lui je...a vrut sa contraatace (tactic vorbind) punand mana din ce in ce mai mult. Am lasat-o putin dupa care am contraatacat si eu (tot tactic) si i-am pus amabele maini pe fundul meu. Na. Doar am fost pe stadion la Romania-Olanda si am luat lectii de tactica de la olandezi. Oi fi tu smecherica tactic...dar nici eu nu m-am nascut ieri :P La un moment dat a cedat psihic (ma rog mai mult fizic) si cica hai totusi sa ne dam si la un normal. Desi puteam sa o contracarez iar tactic.....s-a trezit iar in mine partea dedomn...si am acceptat. Si asa am reusit sa simt si ceva mirosuri neplacute.....aaa si epilarea care lasa de dorit...beahh. Norocul meu a fost ca mi-a sunat un telefon (nu vroiam nici sa o fac sa se simta prost) si pe pretext ca trebuie s aplec...am trecut iar la oral....dar de data asta cu limbi dulci pe oo si chiar anilingus. Inscris golul cel mare in poarta ei mica (gura pentru cei ce nu pricep) Fuga la baie...spalat la "ghiveta" imbracat...si plecat.

 

O sa incerc si niste note:

Locatie: 4 (a crescut mult nota din cauza patului mare) si a scazut si mai mult din cauza televizorului dat pe Taraf Tv. E al dracului de romantic sa bagi si tu un oral cu Guta in fundal.

Aspect fizic: 5-6 (slabuta cu sanii foarte mici...si un tatuaj marisor pe umar si vreo doua mai mici)

Atitudine: 8-9 (chiar si-a dat silinta si chiar a facut si ea tot ce a fost omeneste posibil sa ma simt cat mai bine....doar ca a fost ca Romania in meciul cu Olanda...nu au putut mai mult)

Oralul: 7-8 (asta ca din cauza bunavointei)

 

P.S. Nu sunt in masura sa spun eu ce sa faceti....dar eu unul nu mai revin. Dupa parerea mea e de mers doar daca esti incarcat rau de tot si nu mai poti si nu mai poti....si tariful ar fi max 50 de lei. Dar fiecare face ce si cum vrea.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...