Sari la conținut

Amalia - 0737315090


Postări Recomandate

Reputație: 2013
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Data comiterii contraventiei - vineri 12 mai 2017

Locul - Ploiesti, hotel Forum

Infractor - 77, Radu...77

Victima - Tanara susnumita Amalia

 

Asadar am urmat exemplul celor doi agenti care m-au inspirat la domnishoara, in speta curvar de rang albastru' mr. allview, deschizator de drumuri, si curvar de rang galben mr. coco', confirmator de drumuri.

Cum ziceam pe un topic tocmai deschis zelele trecute, am tot urmarit sa o prind pe domnitza. Dar stiti cum e, cand e sare, nu-i malai etc.

Fiind acerb promovata plecarea celor doua fete, titulara de ici impreuna cu a sa coleguta Julya, am zis sa nu scap ocazia.

Scapat de la Jghob, freshat frumos acasa si sunat. Direct, imi zice cu o voce joviala, Da, mai este valabil si azi. In gandul meu, stiam frumoasa fata, d'aia vreu si eu😆. Sta-belim ca in max 900 de secunde ajung la ea. Zice k, ma suni de jos sa-ti spun camera.

Cu greu reusesc sa bat timpul promis, si fix in secunda 848 si 24 sugimi o sun, fiind in fata la celebrul locsor de nebunii....Beeehhh. No answer. Recall. Beeehhh. No answer.

Revin la mine in trabant😆 si cum am fost prevazator cu timpul ...dau sms ca am ajuns si bag una bucata tzigara. Dupa cca 605 sec primesc sms cu rugaminte ptr inca 600 sec

Oky zic. Dau drumul la cronometru si mai aprend o lulă.

Dupa fix 497 sec si 54 sugimi premesc sms cu camera si nevelu'.

Tzup rapid, cioc cioc, deschide pitita, intru, inchide si...sa cad jos...baaaiiihhh e scumpica foc fata asta. Mamaaa ce buze apetisante. Se scuza ca am asteptat si eu spun ca a meritat asteptarea😆

Ok...ne asezam pe pat, ea doar in chilotei si sutien, eu imbracat. Ceva mangaieri, sarutari ... nu chiar patimase, pare dornica sa te faca sa te simti bine dar parca e si oareshce stangace.

Se scoate cu o replica misto, cu tâlc, la timpul potrivit...vrei sa te relaxezi imbracat?

Zis si facut, arunc tzolile care mai de care in toate partzili camerei si tzup in pat la mozoleala. Scapam de sutien si chilozei si mozol-rasol.

Si usor-usor incepe fatuca un oral frateee...crimaaa. Intai lentishor pana gogu s-a facut beton apoi dai frate cu o abnegatie si cu deep si umed de parca era ultima p..la pe care o avea.

Nu-mi venea sa cred ce stie/poate😕😲😨

O mai domolesc putin dar nu si nu, imi da o perna sa ma asez mai comod si reincepe. Pasha frate, ca pasha neam de beduin, asa eram.😎😈

Simteam ca nu o sa mai rezist mult si o intreb...vrei tu sa ma termini asa? Isi ridica privirea languroasa si in timp ce dadea o limba de-a lungu-latu' bibicului tremurand zice ...ÃŽmmmHîîîî! Auuuuuchhh....zic

Ce sa fac!? Puteam eu sa refuz asa splendoare de fata si asa privire perversaðŸ˜ðŸ˜...?? Nuuu. Am inghitit in sec si m-am lasat ...ucis. Va dati seama ca dupa fix 348 sec si 36 sugimi am explodat in averse in acea gurita dulce, care nu voia sa-i dea drumu' lu' bibicu'. In fine, i-l lasa si se aseaza intr-un coltz de pat, ranjind strengareste la mine, sa vada daca sunt ok. Dau semne de viata si pleaca fata linistita la baie sa scape de averse si sa se igienizeze, inclusiv cu apa de gura.

Eu, stooors, ma multumesc cu ceva servetele umede, desi m-a invitat la baie, si ma pregatesc sa plec, relativ shucarit ca nu mai am timp si de un al doilea unde sa ne harjonim si la normal. Timpul...zboara si nu da pace. Asa ca acush lancezesc cu gandul la ea si recunosc ca si la Julya ...injurand de mama focului UK-ul si UE-ul in general, ca pe acolo se exporta toate fetele noastre frumusele. Ce sa-i faci!? Sa le dorim succes si sa speram ca le mai vedem si noi.😭😢

Ca la regulament - notili:

Locatie - impropriu de analizat. Zicem 9, ok, e curat, destul de discret desi poti fi zarit din strada cand intri😈

Fata - eu dau un 9 net. Chip frumos, buze bestiale, corp armonios, sani relativ micuti dar frumosi.

Oralu' - 10+++ no comment

Normalu' - nu stiu. Bad for me but I hope to get it next time. Hope she will come back. If not, I will find UK on the map😆😆

GFE - dau 9. Volubila, deschisa, lipicioasa.

Despagubirea victimei - 150 rontzi, stabiliti de instanta si achitat la finalul procesului, la iesirea din sala.😆😆

Durata proces - cca 30-35 minutzele, fara presiuni din partea avocatilor

 

De recomandat - CATEGORIG, ca doar suntem Infractori.

De revenit - sa-mi baaag...uite asa cred ca ajung si-n Anglia, ca tot am ocolit-o mereu☺😊😀ðŸ˜ðŸ˜‚😆

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...