Sari la conținut

Recenzie escorta hibrid (terrano-zerg) 0726068810


Postări Recomandate

Arata bine tipa, am vizitat-o acum 2 luni și nu este cum zice primul recenzie. Comentariul lui e mai mult un pamflet (i-a cerut FK deși tot el ne spune ca arata ca moartea)

Dacă vreți o recente mai conforma cu realitatea lasă msg.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Arata bine tipa, am vizitat-o acum 2 luni și nu este cum zice primul recenzie. Comentariul lui e mai mult un pamflet (i-a cerut FK deși tot el ne spune ca arata ca moartea)

 

Dacă vreți o recente mai conforma cu realitatea lasă msg.

Păi da o recenzie tu si pentru frați tai ...eu chiar o am pe lista ...dar recenziea ""codered"" ma pus pe ganduri
  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2-3 luni am sunat-o pe fata dupa ce am vazut anuntul publicitar. La voce era placuta si mi-a rostit foarte calm tot meniul. Am intrebat-o daca face FK si a facut o pauza de 2-3 secunde dupa care a spus ca da. Programarea a fost facuta in jurul orei 19:00 si desi am ajuns cu minute bune mai devreme m-a primit. Locatia este chiar la benzinaria petrom de pe dorobanti deci foarte usor de ajuns.

 

Cand am intrat ea mai era in locatie cu o alta tipa (pe care doar am auzit-o). I-am cerut de dus, un dus cu de toate dar parca inghesuit. Am inceput initierea din picioare cu mangaieri lascive de mi s-a intarit imediat. M-a poftit in pat unde am vazut un tatuaj pe burta spre zona pasaricii care mi-a placut dar am uitat complet cu ce era :)

 

La oral s-a implicat cateva minute. Nu imi amintesc daca OP sau NP dar stiu ca a fost aproape bun daca at mai fi continuat, l-a facut o buna parte deep dupa care I-am cerut de misionar. Am inceput sa pompez iar ea sa geme si treptat s-a incolacit cu pioarele. Am dat sa o sarut, a intors capul si dupa 30 sec iar am dat sa o sarut si iar a intors capul dupa care I-am zis sa ma lase sa o sarut, ea a spus ca nu saruta, eu I-am zis frumos ca asa mi-a promis la telefon si a bajmalit ceva ca nu saruta asa cum cred eu si doar pe bunze (nu stiu ce a vrut sa zica) asa ca ne-am sarutat pe bunze pentru aproximativ 30-40 secunde, un FK timid executat dar a pus mana dupa capul meu si m-a trans inspre ea lucru ce mi-a creat o excitare abudenta. Am inceput sa o pupacesc pe tatele ei mici dar tari, am luat-o la pupacit pe abdomenul ei ferm si slim dupa care am inceput sa o mangai la pasarica unde am vazut ca era epilata si curata. Am intors-o cu spatele si am pus-o sa stea semi-caprita, avea un fund aproape superb, micut dar foarte bombat si tare ca la una de merge la fitness. I l-am smotocit bine, I-am dat in caprita cateva apoi treci la misionar unde s-a incolacit bine de mine a dat niste gemete de n-am mai rezistat si am scos ce aveam pe suflet.

 

I-am cerut sa mai stam impreuna si n-a comentat, se plangea ca nu mai prinde cablu la TV si am inceput sa vorbit aprox 3-5 min despre prostii. In camera am vazut ca avea aer conditionat dar I-am cerut sa nu dea drumul acum sa nu ma traga curentul. Bagat dush si aia a fost.

 

Locatie: 8.5

Tipa: corp 8.5 cu fundulet yummy, slim si curate

Fata: 7.0-7.5  avea tunoasrea ca la tipa din despacito (minutul 3:41) 

GFE: 7 - nu ofera cine stie ce si nu cred ca o sa faca si FK cu altii

Igiena: 10/10

Pasaric stramt si frumos, fara labi iesite.

 

Deznodamant: desi tipa e pusa pe fast-forward daca ai putin tact iti poti avea o intalnire reusita. 8/10

 

PS: nu stiu daca pozele sunt reale dar tipa este asemanatoare cu ele. Mie imi e ca tipul care a dat comentariul sa nu fi fost cumva plasat la cealalta tipa cu care era in camera, practic sa fie un telefon comun pt ambele fete.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...